هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
📜 یک نامه انتقادی مودبانه به مولوی عبدالحمید
جناب آقای مولوی عبدالحمید
مدیر محترم دارالعلوم مکی شهر زاهدان
سلام علیکم
اینجانب که سالهاست در کنار برادران اهل سنت خود، بنا به وظیفه انقلابی و شرعی، در حال دفاع از حقوق ایشان بوده ام و به خاطر آن از طرف تندروها هر نوع توهین و ناسزایی را تحمل کرده ام، بخش هایی از سخنان جنابعالی در نماز جمعه امروز را ناروا دانستم لذا همانطور که شما تاکید کرده اید «دلسوزانه و از سر خیرخواهی» چند نکته را خدمت شما تقدیم می کنم که هر چند ممکن است این بار مانند یادداشت قبلی حقیر -بخاطر انتقاد به جنابعالی- در رسانه های شما منعکس نگردد ولی امیدوارم به دست شما برسد و فرصت کنید نکات این حقیر را بخوانید. یکبار دیگر که نقدی کوتاه و مودبانه درباره سخنان شما پیرامون «علل بروز کرونا» نوشتیم برخی دوستان شما تعبیر بی ادبی کردند که ما متعجب شدیم. امیدوارم همچون روحیه نقادی خود شما برای دیگران نیز چنین حقی قائل بشوند.
1. بیانیه شورای تامین گامی مهم بود که بدان توجه نشد
در ماجراهای اخیر، خصوصا با پیگیری نماینده رهبری در استان و برخی دیگر از دلسوزان، نگاه شما درباره مظلوم واقع شدن برخی کشته های حادثه خونین 8 مهرماه به نتیجه رسید و علاوه بر عزل دو مسوول و پذیرش قصور، ساز و کار قضایی برای پیگیری شکایت مظلومان این حادثه آغاز شد ولی از طرف شما و برخی دوستان بنحوی با بیانیه شورای تامین استان تعامل شد که گویی هیچ اقدامی رخ نداده است و نظام به هیچ وجه حرف شما را نشنیده است!
آری بنده هم معتقد نیستم که حکومت بخاطر اجرای عدالت منتی بر سر شما دارد و اتفاقا تحقق عدالت، وظیفه ذاتی جمهوری اسلامی است ولی طبیعی است که ابعاد دقیق تر ماجرا در یک دادگاه و با بررسی همه اسناد معلوم خواهد شد و با عنایت به حمله برخی افراد به پاسگاه و حمل کلت دارای تیر جنگی و جمعیت بالای مهاجمین – که شما هم این بخش را قبول دارید-، نمی توان براحتی حکم بر بیگناه بودن همه داد ولی ظاهرا درباره نمازگزارانی که نزدیک پاسگاه نبودند نظر شما پذیرفته شده و امیدوارم در مراحل قضایی آینده بطور دقیق تر نیز بررسی گردد و از مسوولان هم بعنوان یک شهروند، تقاضای رسیدگی جدی و فوری تر به این پرونده را دارم.
2. قبول دارم وضعیت پیشرفت استان سیستان و بلوچستان خوب نیست
من از وضعیت استان سیستان و بلوچستان اطلاع دقیق دارم و کاستی های آن در زمینه توسعه را به خوبی می شناسم. فعلا به ادله آن کاری ندارم ولی اندکی مقایسه وضعیت کنونی استان سیستان و بلوچستان در شاخص های مختلف با قبل انقلاب، ما را به چه نتیجه ای می رساند؟ خودمان را با کجا مقایسه کنیم؟ بلوچستان پاکستان؟ افغانستان؟ هند؟ عراق؟ کردستان ترکیه؟ مصر؟ کجا؟ کاش فرصتی بشود و در محیط علمی به بررسی دقیق تر شاخص های استان پرداخته شود که تقاضا می کنم توسط تیم های علمی چنین اتفاقی بیفتد تا از مشهورات نادرست یا حس های متاثر از رسانه یا برخی دردها متاثر نشویم.
البته من وضعیت پیشرفت در استان شما را اصلا خوب نمی دانم ولی بخشی از این کاستی به دلیل نگاه سنتی خود شما و سایرین به این مقوله است. به یاد دارم که چند سال قبل به خود شما حضورا عرض کردم که ما حاضریم تیم های کارآفرینی موفق کشور را بیاوریم تا تحولات خوبی در وضع اقتصادی این استان رخ بدهد و مثال هایی هم از برخی اقدامات موفق آن تیم ها در همان استان ذکر کردم ولی نیازمند همراهی شما و جوانان این استان بود اما رویکرد جنابعالی صرفا مطالبه از مسوولان برای اصلاح همه مسائل بوده و هست حال آنکه وقتی علما بعنوان اولین گروه مرجع اجتماعی در آن استان، درک درستی از ابعاد توسعه ندارند چطور از نهادهای کارمندی کم اثر می توان انتظار تحول بخشی داشت؟!
بنده اولین منتقد نهادهای رسمی بوده و هستم و همین روزها هم درباره لزوم اعطای مسوولیت های ملی کلان به اهل سنت نوشته ام ولی فکر می کنم نگاه به پیشرفت عمیق تر از انتصاب چند تن از اهل سنت است، چرا که حضور مسوولان بومی در همه شهرهای بلوچستان و مدیران منتسب به شما در برخی نهادهای موثر هم منجر به تحول در خیلی از حوزه ها نشده و این نشانگر لزوم توجه به همان ابعادی از تحول است که بدان توجه نمی شود!
3. وضعیت کل کشور سیاه است؟
اینها جملات شماست: «خارجی ها مردم را تحریک می کنند ولی این فریادها نتیجه آن تحریک ها نیست» «پخش اعترافاتی که به اجبار یا تطمیع گرفته شده جامعه را ملتهب تر می کند» «مردم گرسنه اند» «این مردم خون دیده اند و کشته داده اند. نمی توانید آنها را بیرون برانید» «رفراندمی فوری با حضور ناظران بین المللی برگزار کنید» «ایران یکی از کشورهای استتثنایی از لحاظ منابع و معادن در جهان است که امروز به خاک نشسته است» «مغزهای متفکر همه فراری شده اند»
شما امروز از حادثه تلخ استان به مسائل کشوری منتقل شدید که طبعا حق شماست که بتوانید درباره آنها اظهار نظر کنید... 👇
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
ولی بی انصافی های فراوانی در این سخنان وجود داشت. واقعا کدام کشور باندازه ما تحت فشار و تحریک خارجی است؟ شما کدام خبر از کشته شدن دختران بی گناه در کشورهای مختلف جهان را شنیده اید؟ وقتی یک طلبه توسط عده ای سلاخی می شود یا یک سرباز صفر بیچاره توسط ماشینی له می شود و قاتل درباره آن حرف می زند، واقعا اسمش اعتراف اجباری است؟! اگر دیگران با همین نوع قضاوت ها با شما تعامل کرده اند که معترض شده اید اقلا شما مانند آنها نباشید.
تعجب است شما که به افراد مختلف رای داده و حمایت کرده اید چرا حالا دم از ناظران بین المللی می زنید که نتیجه رفتار ظالمانه شان در همین همسایگی ما معلوم است؟ یعنی روی کارآمدن طیف های مختلف سیاسی از خاتمی تا احمدی نژاد را هم در انتخابات قبول نداشتید؟!
بعنوان یک عالم دين برای کشوری اسلامی یک رئیس جمهور تکنوکرات بی نماز را تصور کردن ناشی از مبانی دینی است؟!
واقعا ایران اسلامی که امروز در جهش علمی و تکنولوژی و نظامی جزو برترین های جهان در بسیاری عرصه هاست بدون نخبه و متفکر است؟ کشوری که پس از ظالمانه ترین تحریم ها -که جنابعالی متاسفانه برای مقابله با آن اقدامی نکرده اید- دچار نارسایی های اقتصادی شده را باید به خاک نشسته تعبیر کرد؟! واقعا کدام کشور پس از اعمال سنگین ترین تحریم های قابل تصور در تاریخ بشریت می توانست اینطور سرپا بایستد و وضعیت اقتصادی خود را در کنترل نسبی قرار دهد؟ من هم موافقم کسی که امروز منکر مشکلات و فسادها و بی عرضه گی ها شود فقط کور است ولی آیا این ملت مقتدر، «به خاک نشسته» و «گرسنه» و حقیرند و باز هم دشمن هر روز برای شان توطئه و طرحی جدید می ریزد؟!
4. کدام زن در ایران مظلوم تر از زن بلوچ است؟
اینها جملات شماست: «زنان به حجاب تنفر پیدا کرده اند» «وقتی زنان را از همه چیز محروم کرده اید و می خواهید ملت را به زور به بهشت ببرید، بدانید که شیعه و سنی به زور به بهشت نمی رود... اگر می خواهید به زور سرنیزه...»
واقعا روسری سوزی از طرف کسانی که تقریبا هیچ محدودیتی در برهنگی نداشته اند بخاطر حس تبعیض بوده است؟ اگر زن تهرانی حس تبعیض دارد پس وای به حال زن بلوچ! من از آن روشنفکران غربزده ای نیستم که ازدواج زود دختران و پسران یا خانه داری زنان را ملاک بگیرم ولی مساله در بلوچستان فقط اینها نیست.
هیچ وقت اهل گلایه نبوده ام و نمی خواهم با ذکر مثال های فراوان از ظلمی که بر زنان بلوچ می رود کام همه را تلخ کنم ولی معتقدم بکارگیری زنان در تهران و مشهد و کردستان و ارومیه و فعالیت اجتماعی خودجوش آنان احتمالا «صد برابر» بلوچستان است و اینکه شما به یکباره مدافع حقوق زنان شده اید عجیب است چرا که می توانستید زودتر از اینها برای میلیون ها زن دیده نشده بلوچ کاری بکنید. این عدد صد برابر را جدی گفتم. می توانید بررسی کنید. فکر نمی کنید هیچ جای ایران باندازه بلوچستان زنها در محرومیت و حاشیه نگاه داشته نشده اند و اتفاقا این امر بر خلاف خواست جمهوری اسلامی بوده است؟!
📍 @komeilialireza
💠۵نکته دربارهی سخنان ۱۳ آبان جناب آقای مولوی عبدالحمید
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مولوی عبدالحمید، مدیر محترم دارالعلوم مکی زاهدان
سلام علیکم ورحمة الله
🔸بخشهایی از سخنان جنابعالی در نمازجمعهی ۱۳ آبان زاهدان خبرساز شد. مجمع اسلامی حبلالله که طبق رسالت اسلامی و انقلابی خود، همواره دغدغهی عملی شدن شعار وحدت داشته و در برابر وحدتستیزان ایستاده و از جمله در ماجرای تعویق نماز عید فطر اهلسنت خراسان و نیز دربارهی اتفاقات اخیر زاهدان بیانیهی تفصیلی خطاب به مسئولان ارشد نظام صادر کرده، لازم میداند از باب تواصی به حق، نکاتی را پیرامون محورهایی از بیانات شما متذکر شود:
🔺۱. فرمودهاید انقلاب شد، اما عدالت و مساوات رحمةللعالمین محقق نشد و «ایران امروز به خاک نشسته است.»
🔹با چه شاخصی ادعا میکنید به خاک نشستهایم؟ کدام کشوری را میشناسید که ۱۰ سال درگیر تروریسم و جنگ تحمیلی جهانی و ۴۳ سال تحت سنگینترین تحریمها بوده و مستقل از شرق و غرب، تقریبا از صفر شروع کرده و در عین حال، امروز در بسیاری رشتهها در لبهی علم و فناوری روز دنیا حرکت کند؟ ما همان کشوری نیستیم که در زمان پهلوی از بازوبست قطعات هواپیما ناتوان بودیم، اما امروز به صادرکنندهی پهپاد تبدیل شدهایم؟ به استناد آمار، در عرصههای دیگر همچون محرومیتزدایی، سوادآموزی و تحصیلات عالی، بهداشت و سلامت عمومی، گرایش به معنویت و دینداری و فداکاری در راه ارزشها و... نیز پیشرفت چشمگیری پدید آمده است.
🔸بلی؛ تا عدالت و مساوات نبوی فاصله داریم؛ اما شرطش این است: «فاستقم کما امرت ومن تاب معک»: آنطور که دستور داده شدی استقامت کن؛ هم خودت و هم یاورانت. (هود:۱۱۲) راستی نقش علما در ساختن چنین یاورانی برای اقامهی دین خدا چیست؟
🔺۲. فرمودهاید زنان در کشور مورد تبعیض قرار گرفتهاند که روسریهایشان را پاره میکنند و آتش میزنند.
🔹اولا هر کس ادعا کند تبعیض و بیعدالتی ریشهکن شده، ادعای گزافی کرده است. اما قضاوت منصفانه، بدون دیدن گذشته و روند طی شده ممکن نیست. مثلا آمار زنان باسواد از ۳۵ نفر در هر ۱۰۰ نفر، به بیش از ۹۳ نفر رسیده است. همچنین آمار دختران دانشجو، از ۳۰٪ به ۶۰٪ افزایش یافته است و نزدیک به ۳۳٪ اعضای هیئت علمی دانشگاهها از بانوان فرهیخته هستند. نگاهی مقایسهای به فرهنگ، ورزش، هنر، اقتصاد و حتی سیاست نیز حاکی از رشد چشمگیر فعالیت و توفیق زنان و دختران در سطوح جهانی پس از انقلاب اسلامی است.
🔸البته انقلاب همچنان با رگههای تحجر که به اسم دین به مردم تحمیل میشود درگیر است. اما این اهتمام به هویت و کرامت زن، در کجا نمونه دارد؟ در عربستان که روزی زنان را برای نداشتن نقاب تازیانه میزد و امروز به دادن حق رانندگی به آنان، به خود میبالد؟ یا در قطر که به بهانهی جام جهانی موازین اسلامی را زیر پا گذاشته؟ یا در امارات که موج هوسرانی و لاابالیگری را در جهان عرب راهبری میکند؟ یا در مصر که قوانینی برای محدودیت اجتماعی زنان محجبه وضع میکند؟ یا برخی کشورهای غربی که رسما زن را در ویترینها میفروشند و دستکم چاشنی فروش کالا در تبلیغات بازرگانی میکنند؟
🔹ثانیا آیا کسانیکه روسری آتش میزنند و در منظر عموم برهنه میشوند، از تبعیض و بیعدالتی ناراحتند؟! آنانکه چادر و روسری حتی از سر دانشجویان محجبه میکشند و به غذاخوری دختران حمله میکنند و در پی خوابگاه مختلط هستند، درد عدالت دارند؟!
🔸ثالثا خوب است با یک دید وسیع قضاوت کنیم که مسئله، «حجاب اجباری» است، یا «بیحجابی اجباری» بهدست هواپرستانی که دختران محجبهی بیپناه را در هند و فرانسه و... از مدرسه و دانشگاه بازمیدارند و مانع از حضور عفیفانهی زنان مسلمان در ساحل و استخر عمومی میشوند و زن را پلکان سرمایهسالاری میکنند؟
🔹راستی کسانیکه روسری میسوزانند، به دستار شما رحم میکنند؟!
🚫قسمت دوم و پایانی در پیام بعد👇
🆔 @Hablollahir
🚫قسمت اول «۵ نکته دربارهی سخنان ۱۳ آبان جناب آقای مولوی عبدالحمید» در پیام قبل👆
🔺۳. فرمودهاید: «قانون اساسی ۴۳ سال پیش تصویب شده... باید تغییر پیدا میکرد و بهروز میشد.»
🔸اولا کدام انقلاب را سراغ دارید که در مدت کوتاهی، هم اصل روش حکومتداری، هم ترکیب مجلس خبرگان قانون اساسی و هم متن آن را به رای مردم بگذارد؟ کدام قانون اساسی است که با حضور پررنگ علمای دین و با دغدغهی تطبیق حداکثری بر قرآن و سنت پایهگذاری شده باشد؟
🔹ثانیا شأن قانون اساسی، در تمام دنیا، حفظ ثبات نظامهای حاکمیتی است و تحولات اقتضایی، از طریق قوانین عمومی و در مجالس کشورها دنبال میشود. بماند که برخی کشورهای بهاصطلاح ابرقدرت، اساسا قانون اساسی ندارند!
🔸ثالثا آشنایی با متن مترقی قانون اساسی و اطلاع از دردهای مزمن کشور نشان میدهد که چارهی بسیاری از نارضایتیهای بهحق مردم، در احیای اصول معطلماندهی همین قانون اساسی است؛ مانند اصل ۸ (امر به معروف و نهی از منکر متقابل مردم و حاکمیت)، اصل ۱۰ (حق ازدواج آسان و محوریت خانواده)، اصل ۳۰ (حق آموزش رایگان و غیرطبقاتی)، اصل ۳۱ (حق مسکن متناسب برای هر ایرانی) و... . بدیهی است که اجرای این اصول، صرفا با مطالبه از مسئولان نیست؛ بلکه خواست و قیام جمعی ملت را با بیدارگری نخبگان میطلبد: «لقد أرسلنا رسلنا بالبینات وأنزلنا معهم الکتاب والمیزان لیقوم الناس بالقسط» (حدید:۲۵)
🔺۴. از نبودن اعدام در سنت نبی اکرم (ص) و خلفای راشدین سخن گفتهاید.
🔹خوب است نظر خود را دربارهی آیهی ۳۳ سورهی مائده بفرمایید: «سزاى كسانى كه با خدا و پيامبر او مىجنگند و در زمين به فساد مىكوشند، جز اين نيست كه كشته شوند يا بر دار آويخته گردند يا دست و پايشان در خلاف جهت يكديگر بريده شود يا از آن سرزمين تبعيد گردند. اين، رسوايى آنان در دنياست و در آخرت عذابى بزرگ خواهند داشت.»؟
🔸تحلیل شما از گردن زدن خائنان بنیقریظه توسط رسول اکرم چیست؟
🔹با آیهی «كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِصاصُ فِي الْقَتْلى» (بقره:۱۷۸) چه کنیم؟
🔺۵. فرمودهاید برای رفع نارضایتی مردم: «رفراندومی فوری با حضور ناظران بینالمللی برگزار کنید.»
🔸اولا همچنانکه شما به سروصدای چندصد نفر در این ایام استناد میکنید، در مقابل میتوان به حضور میلیونی مردم در اجتماعات اخیر و همین راهپیمایی ۱۳ آبان استناد کرد.
🔹ثانیا کدام نظامی را سراغ دارید که بقای خودش را به همهپرسی بگذارد؟
🔸ثالثا اصل ۵۹ قانون اساسی، خودش محدوده و سازوکار همهپرسی را تعیین کرده است.
🔹رابعا جنابعالی درس تفسیر دارید و بهخوبی آگاهید که طبق نص قرآن کریم، پذیرفتن ولایت دشمنان دین خدا: «لا تتخذوا الیهود والنصاری أولیاء» (مائده: ۵۱) و شکایت بردن به این طواغیت، حرام است: «يُريدُونَ أَنْ يَتَحاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ» (نساء:۶۰)
🔸مانور رسانههای دینستیز بیگانه روی این درخواست شما، چه معنایی دارد؟
🔹خامسا کدام ناظر بینالمللی دلسوزی را برای ملت ما سراغ دارید؟
آمریکا و کانادا و انگلیس و فرانسه و آلمان که از تحریم بیماران پروانهای ما هم ابا نکردند و خاک افغانستان و عراق و سوریه و یمن و لیبی و فلسطین را به توبره کشیدند و پیامبر رحمت و قرآنش را به سخره گرفتند؟
یا سازمان ملل تماشاچی جنایات زورگویان؟
یا عربستان و امارات که نه صندوق رای به خودشان دیدهاند و نه دیگر برای ظواهر اسلامی حداقلی ارزش قائلند و رسما با اشغالگران صهیونیست رابطه برقرار میکنند؟
🔺خلاصه، همانقدر که ترکفعل و کوتاهی مدیران در شفافیت و عدالت (مانند قضایای اخیر زاهدان) برای مردم هزینهساز است، طرح مطالب حاشیهساز و بهکاربردن ادبیاتی که باعث تحریک متقابل جریانات تکفیری شیعه و سنی شده و بیگانگان اسلامستیز را امیدوار کرده و فضای کشور را امنیتی میکند نیز برای مردم دردسرساز است و کمکی به تامین منافع پایدار آنان نمیکند. از خطیب منبر مقدس نمازجمعه که میراث رسول الله (ص) است، انتظار میرود این آیهی شریفه را سرلوحهی خود قرار دهد: «یا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَديدا* يُصْلِحْ لَكُمْ أَعْمالَكُمْ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُم»: ای اهل ایمان! خدا را در نظر بگیرید و سخن استوار بگویید* تا رفتارتان را اصلاح کند و گناهانتان را ببخشد (احزاب: ۷۰-۷۱)
ربنا آمنا بما أنزلت واتبعنا الرسول فاکتبنا مع الشاهدین
📌مجمع اسلامی حبلالله مشهد
📆 ۱۴ آبان ۱۴۰۱
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
🚨 لطفا از تهران به فکر سیستان و بلوچستان باشید!
دوباره جمعه در خاش، اتفاقی تلخ رخ داد و چندین نفر کشته شدند که جا دارد فورا بررسی شود که علت ماجرا چه بوده و دیگر مانند ماجرای تلخ هشت مهر زاهدان، تاخیر در پاسخ به مردم جایز نیست!
واقعا چرا اعتراضات در استان سیستان و بلوچستان که مردم صبورش سالها سختی های ناشی از مشکلات توسعه نیافتگی را تحمل کرده اند به این حوادث ناگوار منجر می شود؟ جواب منصفانه و محکمه پسند می خواهم والا می شود فورا گفت که کار مسلحين و گروهک هاست که البته بنده فعلا جمع بندی مستند از اینها ندارم ولی چرا کسی جواب فوری و دقیق نمی دهد؟ آیا از نتیجه تاخیرها کم ضرر ندیدید؟!
آیا نمی شود همان عقلایی که در تهران بنحوی اعتراضات گسترده را مدیریت می کنند که کمترین تلفات را در پی دارد یک ماه هم به این استان اعزام شوند؟؟
و نکته آخر اینکه دستگاه قضایی چرا فوری تر درباره روند رسیدگی به تخلفات پرنده هشتم مهر گزارش نمی دهد تا مردم بدانند حق شان ضایع نمی شود؟! وقتی اقدامی می شود باید اطلاع رسانی هم صورت بگیرد تا مردم در جریان قرار بگیرند.
رهبران انقلاب مردم را ولی نعمت دانسته اند لذا خدمت به مردم وظیفه است نه منت! تعلل نهادهای استان در این دو ماه واقعا عجیب بوده است و فقط به اعتمادسوزی انجامیده است!
📍 @komeilialireza
💠گزارش تصویری از غرفهی #مجمع_اسلامی_حبلالله در رویداد #هم_افزا
🔸در این رویداد دوروزه که با حضور بیش از یکصد تشکل مردمی پیشران از #مشهد مقدس ۱۸ و ۱۹ آبان در محل دائمی نمایشگاههای حرم مطهر رضوی برگزار شد، نزدیک به دویست مجموعه و فعال فرهنگی و همچنین جمعی از اساتید برجسته و مسئولان استانی و ملی، از غرفهی حبلالله بهعنوان تنها تشکل مردمی جریانساز در موضوع #جهان_اسلام در استان خراسان بازدید کردند و در جریان فعالیتهای هشتسالهی آن قرار گرفتند.
🔹شورای مرکزی مجمع اسلامی حبلالله از تمامی عزیزانی که با حضور علاقمندانهی خود، به غرفهی حبلالله رونق بخشیدند و نیز از برگزارکنندگان این رویداد امیدبخش که فرصت آشنایی رودرروی شبکهی فعالان مردمی انقلاب را با ظرفیتهای یکدیگر فراهم کرد، صمیمانه تشکر میکند. امید است با کمک یکدیگر بتوانیم این همافزایی انقلابی را به ثمر بنشانیم و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در رسیدن به اهدافش بیشازپیش یاری کنیم.
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از محسن قنبریان
🌐 خامنه ای پس از محمد(ص)
• کاریکاتور، هنر است؛ مثل شعر. اما همانجور که "هجو"، شعر را فحش می کند؛ اغراض سیاسیِ شارلی ابدو هم کاریکاتور را فحش می کند.
• فحش بطور معمول فرمان مقابله و دشمنی از سوی آدم زبون و بی چاره است.
وقتی دست با چکش کوبیده شود، فرمان مقاومت و مقابله با سوزشِ درد را آدم بی ادب با فحش بروز می دهد.
ناتوانی مقابل یک رقیب قویِ پیروز هم با فحش تسلی می گیرد!
• ظاهراً ملاها، جهان جدیدی بنیان نهاده و از مرزهای کشورشان صادر شده است و ظاهرا بدجور ارزشهای منافقانه انقلاب فرانسه و حقوق بشر دروغین را به چالش کشیده که به کاریکاتور هجو روی آورده اند!
• آیا شارلی ابدویِ احمق دانست بعد از چند بار اسلام هراسی اش با کاریکاتورِ هجو علیه پیامبر اسلام(ص)، حالا با فراخوان کاریکاتور علیه آیت الله خامنه ای، باصدای بلند گفت: اسلامِ خامنه ای ادامه اسلام محمد(ص) است؟!
این موجب اتحاد بیشتر جهان اسلام حول اسلامِ انقلاب اسلامی خواهد شد.ان شاءالله
#شارلی_ابدو
#کاریکاتور_موهن
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 «مادران را اسوهٔ کامل، بتول»
قطعهٔ کوتاه تصویری از مدح حضرت زهرای اطهر (س) در کلام مولوی #عبدالرحمن_چابهاری (عالم برجسته و امام جمعهٔ اهلسنت چابهار) و سرودهٔ ماندگار علامه #محمد_اقبال (فیلسوف و شاعر برجستهٔ اهلسنت پاکستان)
🌸 «هيچكس نبايد خيال كند كه اهل بيت پيغمبر مخصوص و متعلق به شيعهاند؛ نه، مال همهٔ دنياى اسلامند. چه كسى است كه فاطمۀ زهرا سلاماللَّهعليها را قبول نداشته باشد؟ چه كسى است كه حسنين عليهماالسّلام سيّدا شباب اهل الجنّة را قبول نداشته باشد؟ چه كسى است كه ائمهٔ بزرگوار شيعه را قبول نداشته باشد؟ حالا يكى او را امام و واجب الاطاعه و مفروض الطاعه ميداند، يكى نميداند؛ اما قبولشان دارند. اينها حقايقى است، بايد اينها را فهميد، بايد اينها را نهادينه كرد.» (حضرت آیتالله خامنهای، ۸۸/۰۲/۲۳)
🌹 میلاد با سعادت حضرت «ام ابیها» بر عموم مسلمانان و محبان حضرتش مبارک.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
https://eitaa.com/hablollahir
https://rubika.ir/hablollahir
https://ble.ir/hablollahir
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
🔶🔹 سلسله نشستهای اندیشهورزی
ظرفیتهای محله قلعه خیابان (شهید باهنر) برای نقشآفرینی در مشهدالرضا (ع)
زمستان ۱۴۰۱، نشست دوم
🔹 گسترش مشهد به سمت شرق، با محوریت گردشگری هویتمبنا
با حضور:
🔸 دکتر محمدرضا قائمی نیک
هیات علمی دانشگاه رضوی
🔸 جناب آقای مسعود نبیدوست
پژوهشگر اجتماعی
🔸 دکتر حسین عمرانی
دبیر علمی نشست
💠 پنجشنبه ۲۹ دیماه
🕡 ساعت ۱۸
🔰 مکان: قلعه خیابان ( شهرک شهید باهنر) حر ۴۱، بعد از بسکابادی ۱۹ - حسینیه الزهرا (س)
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از عماریار
📣 غزه و پیروزی قهرمانانه جبهه مقاومت را هرگز فراموش نخواهیم کرد!
💢 ۲۹ دی ماه #روز_غزه؛ سالروز مقاومت مردم غزه در برابر تهاجمات همه جانبه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۸ که با پیروزی آنها در جنگ ۲۲ روزه به پایان رسید گرامی باد.
🔰 #غزه؛ مجموعه آثار با موضوع مقاومت غزه را در عماریار ببینید🔻
🔸 مستند غزه 85 مایل
🔹 مستند آسیاییها به غزه میروند
🔸 مستند سلاح مقاومت فلسطین
🔹 مستند کاروان آزادی
🔸 مستند سُهی
🔹 انیمیشن آنتراکت
🔸 سریال مشت آزادگان
⬅️ برای دانلود و تماشای آثار، روی نام هر کدام بزنید و وارد شوید.
✅ عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🆔 eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
هدایت شده از کتاب رسان 📚
💠 به مناسبت روز جهانی غزه 💠
🔴 بسته کتاب پیشنهادی پیرامون فلسطین
🔸#متاستاز_اسرائیل
قیمت: 77.000 تومان 👈 69.300
🔸#فلسطین
قیمت: 65.000 تومان 👈 58.500
🔸#چشم_هایم_در_اورشلیم
قیمت: 55.000 تومان 👈 49.500
🔸#مجموعه_سه_جلدی_تو_زودتر_بکش
قیمت: 390.000 تومان 👈 351.000
🔸#تاوان_عاشقی
قیمت: 50.000 تومان 👈 45.000
🔸#یک_تکه_زمین_کوچک
قیمت: 115.000 تومان 👈 103.500
🔸#ده_غلط_مشهور_درباره_اسرائیل
قیمت: 95.000 تومان 👈 85.500
🔸#کودکان_و_سرنوشتها
قیمت: 205.000 تومان 👈 184.500
🔸#روایت_گمشده
قیمت: 165.000 تومان 👈 148.500
@ketabresan
— — — — — — — — — — — —
🔸 برای مشاهده تمام آثار بسته پیشنهادی روی لینک زیر کلیک کنید👇👇
.
https://ketabresan.net/search?tag=4777
— — — — — — — — — — — —
راستی اگر میخواید با کارت به کارت خرید کنید به ایدی زیر پیام بدید👇👇
@sefaresh_ketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تفاوت جایگاه «مناظرات مذهبی شیعه-سنی» و «مناظرات سیاسی-اجتماعی» از نگاه رهبر انقلاب
🔺اشاره
رهبر انقلاب در دیدار اخیرشان با مردم تبریز، به وجود اختلافنظرهای کارشناسی در مسایل گوناگون کشور اشاره کردند و با تاکید بر حفظ اتحاد ملی، بر انجام گفتوگوها و مناظرات کارشناسان دربارهی مسائل کشور، در حوزه و دانشگاه و حتی در رسانههای عمومی تأکید کردند و البته شرط آن را، رعایت ادب و اخلاق و عدم نزاع دانستند.
❓اما آیا این توصیه رهبر انقلاب، شامل بحثهای بینامذهبی نیز میشود؟ آیا ایشان با کشانیدن مناظرات و مباحثات شیعه-سنی به رسانهها و محافل عمومی نیز موافقند؟
✅ پاسخ حضرت آیتالله خامنهای را در این قطعه تصویری ۹۵ ثانیهای بشنوید.
🔸«سر چیزهایی جزئی تنازع نباید انجام بگیرد، البته اختلاف نظر هست، در این اختلاف نظرها مباحثه خوب است، مناظره خوب است، اما منازعه خوب نیست؛ مناظره کنند، حرف بزنند، بحث کنند، در دانشگاه، در حوزه، در رسانههای عمومی، استدلال کنند با ادب، با حفظ حرمت دیگران؛ این خوب است.» (دیدار مردم تبریز، ۱۴۰۱/۱۱/۲۶)
🔹«اگر دوست دارند بحث علمىِ مذهبى بین علما و بین صاحبان فن بکنند، بنشینند این کار را بکنند؛ منتها نه در منظر و مرئاى مردم، بلکه در جلسات علمى.» (دیدار روحانیون شیعه و سنی کرمانشاه، ۱۳۹۰/۰۷/۲۰)
#مجمع_اسلامی_حبلالله
روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
بله:
https://ble.ir/hablollahir
سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
💠 آیا چشمانداز بعثت، جنگ جهانی سوم است؟!
🖋 مهدی شمقدری
⏱۴۷۷ کلمه، ۳ دقیقه
🔹تصور برخی از «لیظهره علیالدین کله»، همان «آرماگدون» فیلمهای هالیوودی است. اگر هم بخواهی «نان»ت را به نرخ روز بخوری، تحلیلهای «نمادپیداکن» با چاشنی ترس و بهت همیشه طرفدار داشته است.
🔸اما غایت بعث رسول خدا (ص) باید با محتوای آن هماهنگ باشد. اگر قرآن #آزادی بشر را به رسمیت میشناسد، پس «لیظهره» نمیتواند با زور و غلبه بر مردم جهان محقق شود. اگر #عدالت را هدف میداند، نمیتواند «اقامه قسط» را به هیچ بهانهای تعطیل کند.
🔹انقلاب پیامبر اکرم (ص) دو مزیت مهم دارد:
🔺بالهدی؛ یعنی همواره با هدایت الهی همراه است. گام به گامش با طرح خدا پیش میرود و اگر صدها سال زمان هم ببرد، اما به پیش میرود و حتی شکستهای مقطعی آن هم، گامی رو به جلو است.
🔺🔺 ودین الحق؛ یعنی محتوایش، مطابق واقع است. مختصات وجودی انسان، اندازهها و نیازهایش، موضوع و محتوای این بعث قرار گرفته و این خود، شاهد جهانشمولی مکتب محمدی (ص) است و باید آن را از کلیشههای مذهب مناسکی محض بیرون کشید و در قامت پرداختن به چالشهای پیشروی بشر دید، که شاید کمترینش، پیچیدگیهای نسبت هوش مصنوعی و زندگی انسان باشد.
🔸اما این دو مزیت برای چه هدفی است؟ برای غلبه و سلطه؟! خیر؛ هدف، آشکار ساختن دین حق برای انسان است؛ نمایاندن توانایی مکتب حق، برای حل مسألههای بشر.
🔹غایت حرکت رسول خدا (ص)، نه صرف «پیروزی» -آنگونه که اول به ذهن میرسد- بلکه آشکار و نمایان ساختن برنامهٔ الهی هماهنگ با اندازههای انسان و جهان است و طبیعتا در این بین، تحتالشعاع قرار گرفتن مکاتب و اندیشههای دیگر، اما نه لزوما از بین بردن آنها. چه اینکه هر مکتبی غیر از «دین حق»، بهرهای از حق دارد. به همین دلیل، شریعت محمدی (ص) منهدم کننده مکاتب، با زور و سلطه نیست؛ بلکه اکمل از همه، برتر از همه و مترقیتر از همه و البته منتقد، ناسخ و درگیر با وجوه ظالمانهٔ آنهاست. پس مطلوب نهایی، تسلیم شدن مردم جهان در برابر قدرت سخت اسلام نیست؛ چون: «أَنَّ إِمَامَتَنَا بِالرِّفْقِ وَ التَّأَلُّفِ وَ الْوَقَارِ وَ التَّقِیَّةِ وَ حُسْنِ الْخِلْطَةِ وَ الْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَاد».
🔸«سیف» نقطه کانونی این «لیظهره» نیست؛ بلکه نقش قدرت نظامی: «الحدید فیه باس شدید... ولیعلم الله من ینصره ورسله» (حدید/۲۵) است و کاربردش برای «ولو کره المشرکون»؛ بخوانید: «به خاک مالیدن بینی استعمار و استکبار بینالمللی».
🔹نکتهٔ اساسی آن است که ظهور دین حق، نسبی و تدریجی است و باید آن را به نسبت نقطهٔ اوجش -که همان ظهور تام قرآن و بقیةالله است- در یک «فرایند» دید، نه یک رویداد در لحظهای از زمان و منقطع از پیش و پس.
حضرت رسول چه در لحظات محاصره و غربت شعب ابیطالب و چه در شیرینی پیروزی فتح مکه، بدون هیچ تفاوتی، در اوج تحقق غایت رسالتش بود؛ چون تحقق دین حق، به پیروی از آن است و حاکم کردن آن بر خود؛ لذا او، خود، اولین مومن است: «آمن الرسول بما انزل الیه من ربه والمومنون» (بقره/۲۸۵)
📎پ.ن۱: «هُوَ الَّذیِ اَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدی وَ دینِ الحَقِّ لِیُـظهِرَهُ عَلَی الدّینِ کُلِّه» (توبه/۳۳) در سوره فتح در انتها به جای «وَلَو كَرِهَ المُشرِكونَ»، «وَکفَی بِالله شَهیداً» آمده است.
📎📎پ.ن۲: حدیث امام صادق (ع): «أَمَا عَلِمْتَ أَنَّ إِمَارَةَ بَنِی أُمَیَّةَ کَانَتْ بِالسَّیْفِ وَ الْعَسْفِ وَ الْجَوْرِ وَ أَنَّ إِمَامَتَنَا بِالرِّفْقِ وَ التَّأَلُّفِ وَ الْوَقَارِ وَ التَّقِیَّةِ وَ حُسْنِ الْخِلْطَةِ وَ الْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَاد» (طبرسی، علی بن حسن، مشکاة الأنوار فی غرر الأخبار، ص ۸۹-۹۰، نجف اشرف، المکتبة الحیدریة، چاپ دوم، ۱۳۸۵ق)
#مجمع_اسلامی_حبلالله
روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
بله:
https://ble.ir/hablollahir
سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
💠 ۲۲ بزرگتر از ۴ میلیون!
🔺ماجرای راهپیمایی پرهزینهٔ یک مهاجر
🖋 خانم ن.اخلاقی
🔹با پیگیریهای خانم مدیر، ساعت ۶ صبح راه افتادیم به سمت مدرسه تا برای راهپیمایی، پلاکارد و پرچمها را آماده کنیم.
🔸وسایل که آماده شد، راه افتادیم به سمت میدان ۱۵ خرداد. شعارهامون از همون داخل مترو شروع شد✊ و تا آخر راهپیمایی هم خسته نشدیم. خوشحال بودیم که: بعله؛ الحمدلله ما هم برای این انقلاب قدمی برداشتیم!☺️
🔹بعد از راهپیمایی، رفتیم حرم، صحن حضرت زهرا (س) نماز خواندیم و نشستیم به صحبت کردن. تازه متوجه شدم خانم رضایی کلاس داشته و نرفته.
🔸پرسیدم: چه کلاسی داشتید؟
گفت: کلاس «حفظ خطبهٔ فدکیه» که تا آخر اسفند هم تموم میشه.
🔹گفتم: مگه امروز تعطیل نبود؟!
گفت: نه؛ تعطیل نکردند! بهشون پیام دادم که امروز راهپیمایی هست، کلاس را لغو کنید؛ اما گفتند که کلاس لغو نمیشه و شما خودتون اولویتبندی کنید! من هم گفتم: اولویتم راهپیماییه!
🔸پرسیدم: حالا چی میشه؟!
گفت: قانون کلاس اینه که اگر ۳جلسه شرکت نکنیم، حذف میشیم و دیگه اجازه شرکت نداریم.
🔹تازه فهمیدم قرار بوده هر کس کلاس را تا آخرش برود و خطبه را هم کامل حفظ کند، ۴میلیون تومان هدیه بگیرد!
🔸خانم رضایی علاوه بر اینکه اولویتش را راهپیمایی ۲۲بهمن قرار داد، کیک و ساندیس☺️ هم برای بچههایی که تا آخر راهپیمایی مانده بودند آورده بود توی چفیهاش و تقسیم کرد بینشون.
🔹بلی؛ یک دختر مهاجر افغانستانی، به عشق شرکت در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب، قید ۴میلیون تومان هدیهای را که کلی براش وقت گذاشته بود زد!
🔸هستند رضاییهایی که نه خمینی (ره) را دیدهاند و نه حتی شناسنامهٔ ایرانی دارند، اما پای آرمانهای او ایستادهاند؛ پای انقلابی که مرز ندارد.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
بله:
https://ble.ir/hablollahir
سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از مجله الکترونیکی اخوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌«فاجعه ۸ مهر یک جنایت و یک تخلف بود، رهبری فرمودند بدون هیچ ملاحظهی احقاق حق شود»
🔍روایت #جمعه_خونین_زاهدان از زبان #نماینده_ولی_فقیه در #سیستان_و_بلوچستان حجت الاسلام و المسلمین #محامی
پ.ن: ۱۰ شهریور خبر تعرض فرمانده انتظامی #چابهار به یک دختر #بلوچ در حین بازرسی منتشر شد و موجب خشم مردم شد که در نهایت به علت عدم شفاف سازی و پاسخگویی به موقع مسئولان به اعتراضات خیابانی ۸ مهر در #زاهدان انجامید و در آن عدهای از شهروندان بلوچ جان باختند.
@okhowahmag
💠 هدایت؛ از دید ما تا افق خمینی (ره)
🔺درنگی در فهم رایج از رسالت جهانی حوزه و روحانیت
🖋 مهدی محمدآبادی
⏰ ۳۸۸ کلمه، ۲ دقیقه
🔹حضرت امام (ره) در «منشور روحانیت» میفرمایند:
«یک مجتهد بايد زيركى و هوش و فراست هدايت يک جامعه بزرگ اسلامى و حتى غير اسلامى را داشته باشد.» (صحیفۀ امام، ج۲۱، ص۲۸۹)
توصیف غریبی است؛ مجتهد را چه به هدایت جامعۀ غیراسلامی؟!
🔸با نگاه رایج، معلوم است که تا مردم شهادتین نگویند، از مجتهد کاری برنمیآید؛ پس حتما منظور امام (ره) از هدایت، «تبلیغ» و در نتیجه، «مسلمانسازی» است!
🔹اما جملات قبل و بعد، قاطعانه این احتمال را باطل میکند:
«...اطلاع از كيفيت برخورد با اقتصاد حاكم بر جهان، شناخت سياستها و حتى سياسيون و فرمولهاى ديكتهشدۀ آنان... از ويژگيهاى يک مجتهد جامع است ...حكومت، نشاندهندۀ جنبۀ عملى فقه در برخورد با تمامى معضلات اجتماعى و سياسى و نظامى و فرهنگى است.» (همان)
🔸جایجای متن، گویاست که امام (ره) میخواهد:
«فقه و اجتهاد جنبهٔ عینی و عملی پیدا کند.»
و اصلا تمام توطئههای استکبار برای این است:
«كه ما نگوييم اسلام جوابگوى جامعه است.» (همان، ص۲۹۰).
🔹هر مقصدی، راه خود را دارد. وقتی هدف امام (ره) «خشكانيدن ريشههاى فاسد صهيونيزم، سرمايهدارى و كمونيزم در جهان» است، طبیعی است که بهجای مسلمان کردن مسیحیان، از خدا قدرت این را بخواهد:
«كه نه تنها از كعبۀ مسلمين، كه از كليساهاى جهان نيز ناقوس مرگ آمريكا و شوروى را به صدا درآوريم.» (همان، ج۲۱، ص۸۱-۸۲)
🔸الگوی خمینی (ره)، رسول مکرم (ص) بود که قبول رهبری جامعۀ نوپای مدینه را به مسلمان شدن اکثریت یهودی و مشرک یثرب مشروط نکرد و در کنار اقلیت تازهمسلمان، امضای آنان را نیز پای منشور حکومت مدینه معتبر شمرد. حتی با قدرت گرفتن اسلام، باز بر «کلمۀ سواء» پای فشرد؛ یعنی نفی شرک و نفی سلطه (آلعمران:۶۴).
🔹۳۴ سال از صدور منشور روحانیت گذشت. راهبری جامعۀ غیراسلامی به کنار؛ آیا توجه به ضرورتهای ادارۀ یک جامعۀ اسلامی متکثر، در حوزهها فراگیر شده است؟
🔸وقتی حتی در بین چهرههای مطرح، کسانی:
✖️انقلاب را «فرقهای» و نه «اسلامی» میدانند؛
✖️در «همایش وحدت» سخنرانی میکنند، اما اهلسنت را «برادر ناتنی» میشمارند؛
✖️مراسم مذهبی را «مانور قدرت» در برابر اهلسنت میخوانند؛
✖️از سنیهراسی، حتی با خبرسازی، باکی ندارند؛
✖️با ایجاد ناامنی روانی در پی تضعیف مذهب رقیب هستند؛
✖️تأمین نیازهای اولیهٔ انسانی را گرو مذهب میکنند؛
✖️از جمعیت نمازگزار اهلسنت بیشتر نگرانند تا آمار بزهکاران...
❓تا عدهای به نام انقلاب چنین میکنند، آیا میتوان پذیرفت آمادهٔ انجام رسالت جهانی هستند؟! ما کجا ایستادهایم؟
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📌روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
📌بله:
https://ble.ir/hablollahir
📌سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #انقلاب_مستضعفان؛ از محمد (ص) تا #مهدی (عج)
🌸 اعتقاد مشترک امت اسلامی به مهدی موعود (ع)، در بیان جناب مولوی #بهزاد_فقهی، خطیب و استاد برجستهٔ حوزهٔ علمیهٔ اهلسنت خراسان
⏱ ۱ دقیقه و ۱۲ ثانیه
🌼 نیمهٔ شعبان، روز جهانی مستضعفین مبارک.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📌روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
📌بله:
https://ble.ir/hablollahir
📌سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از شعوبا
✳ 10 مستند منتخب پایگاه شعوبا که تماشای آن را برای روزهای تعطیلات نوروز پیشنهاد می دهیم:
1⃣ «اسرائیل، شکاف از درون» ؛ بررسی عقاید و رفتار متحجرین یهودی ساکن اسرائیل
https://www.aparat.com/v/MInaX
2⃣ بعد از هفت سال؛ الحاد یا تکفیر، روایت هایی ازچهره ی دیگر جوانان مصر پس از سقوط دولت اخوانی
https://www.aparat.com/v/0jyGf
3⃣ افغانستان کشور زخم خورده
تصویری جامع از افغانستان طی دهه 60 میلادی تا 2021 (البته با تمرکز بیشتر بر وضعیت زنان این کشور)
https://www.aparat.com/v/HGaCp
4⃣ مستند: نجم الدین اربکان، پدر اسلامگرایی ترکیه
https://www.aparat.com/v/8drIS
5⃣ مستند: اقبال لاهوری
https://www.aparat.com/v/J4ITa
6⃣ مستند: جنگ قدرت در خاندان آلسعود
https://www.aparat.com/v/YvA8y
7⃣ مستند «راز شهر نیوم»؛ پروژه بلند پروازانه محمد بن سلمان در عربستان سعودی
https://www.aparat.com/v/h8NGg
8⃣ مستند : صوفیان مصر
https://www.aparat.com/v/IFDC5
9⃣ مستند: تصوف در ترکیه
https://www.aparat.com/v/gO9aE
🔟 مستند: فتح الله گولن
https://www.aparat.com/v/6Z3vR
⬅️ شعوبا، پایگاهی برای آشنایی با جامعه و فرهنگ ملل مسلمان
@shouba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌 رسول الله (ص): «شهر رمضان شهر أمتی»
🌹 فرارسیدن «ماه امت» مبارک.
🕋 تقویت تولی با امت پیامبر (ص) و تبری از کفار و مستکبرین، از وظایف ویژهٔ ماه خدا:
💠 «ووفّقنا فیه... لأَنْ نُرَاجِعَ مَنْ هَاجَرَنَا، وَ أَنْ نُنْصِفَ مَنْ ظَلَمَنَا، وَ أَنْ نُسَالِمَ مَنْ عَادَانَا حَاشَى مَنْ عُودِيَ فِيكَ وَ لَكَ، فَإِنَّهُ اَلْعَدُوُّ اَلَّذِي لاَ نُوَالِيهِ، وَ اَلْحِزْبُ اَلَّذِي لاَ نُصَافِيهِ.»
در این ماه توفیقمان بده... با کسی که با ما رابطهاش را بریده، آشتی نموده؛ و با آنکه به ما ستم روا داشته، به عدالت و انصاف معامله کنیم؛ و با شخصی که با ما دشمنی کرده، از در مسالمت در آییم؛ مگر کسی که در راه تو و به خاطر تو با او دشمنی شده باشد؛ همانا او دشمنی است که با او دوستی نکنیم و حزبی است که به او دست صداقت ندهیم.
(دعای ۴۴ صحیفهٔ سجادیه، هنگام فرارسیدن ماه مبارک رمضان)
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📌روبیکا:
https://rubika.ir/hablollahir
📌بله:
https://ble.ir/hablollahir
📌سروش:
https://splus.ir/hablollahir
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 در راه فتح بنیقریظه، سرگرم شدن به اختلافات اجتهادی، ممنوع!
💠 انتقاد جناب مولوی #بهزاد_فقهی از غفلت مذاهب اسلامی از آرمان قدس شریف، به بهانهٔ اختلافات نظری
🔺بریدهای از سخنرانی خطیب و عالم برجستهٔ اهلسنت خراسان در هشتمین مراسم افطاری #بنیان_مرصوص در رمضان المبارک ۱۴۰۱، مشهد مقدس
⏱ ۱ دقیقه و ۴۱ ثانیه
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📣 همراهی ما در دیگر پیامرسانها:
📌روبیکا
📌بله
📌 سروش
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش #رسانه_تصویری_شهرآرا از نهمین مراسم رمضانی #بنیان_مرصوص
📌@ShahraraNews
🌙 این سفرهٔ افطار و ویژهبرنامهٔ فلسطینی، همگام با پویش جهانی #سنفطر_فی_القدس، شنبه ۱۹ فروردین (۱۷ ماه مبارک رمضان) ۱۴۰۲، در حسینیهٔ هنر مشهد برگزار شد.
🔔 منتظر گزارشهای تفصیلی این مراسم باشید.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📣 همراهی ما در دیگر پیامرسانها:
📌 روبیکا
📌بله
📌سروش
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از قلعه خیابان
46.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ جذابی از محله میزبان دومین جشن های بین المللی #ماه_امت در مشهد
🎈🎈🎈🎈
آغاز جشن ها: ۲۹ فروردین ۱۴۰۲
#قلعه_خیابان #به_میزبانی_قلعه_خیابان
#مشهد_الرضاع #جهانشهر
📭 @ghale_khiaboon
📷 #گزارش_تصویری از بخشهای مختلف نهمین مراسم رمضانی #بنیان_مرصوص با محوریت قضیهٔ #فلسطین
🌙رمضان المبارک ۱۴۴۴ (فروردین ۱۴۰۲)
🕌حسینیهٔ هنر مشهد
🔹همزمان با پویش جهانی #سنفطر_فی_القدس و با حضور ۲۰۰ نفر از شخصیتهای حوزوی و دانشگاهی، فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانهای #شیعه و #سنی از #مشهد و شهرستانهای #تربتجام، #تایباد، #خواف و نیز نمایندگانی از #دانشجویان_غیرایرانی مقیم مشهد
#حافظ_مصطفی_شکوری
#مسجد_الفاروق
#حجتالاسلام_محمدتقی_سیفایی
#گروه_سرود_خورشید_هشتم
#استاد_مصطفی_اربابی
#تاوان_عاشقی
#حمید_نورس
#عبدالمنعم
#مولوی_عبدالباری_صالحی
#مظهر_التوحید_تایباد
#عارفان_جام
#اندونزی
🔔 منتظر گزارشهای محتوایی این مراسم باشید.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
📣 همراهی ما در دیگر پیامرسانها:
📌 روبیکا
📌بله
📌سروش
🆔 @Hablollahir