هدایت شده از سایت دینی هدانا
سوره جمعه.mp3
3.11M
🔉 #گوش_کنید | یک سنت خوب در روز جمعه
سوره مبارکه #جمعه
🌸 کوتاه با قرائت زیبای رهبر معظم انقلاب
ترجمه: https://goo.gl/Je2vRv
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
هدانا_mojtahedi tehrani (ojb).mp3
1.5M
🔉 #گوش_کنید | رجوع به علمای اخلاق / عُجب در عبادت ... .
🌸 آیت الله مجتهدی
#منبر #اخلاق #عجب
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
قسمت این بود که تو محرم حیدر باشی
به علی مونس و هم خانه و همسر باشی
قسمت این بود که در زندگی مشترکت
به عزیزان دل فاطمه مادر باشی
◼️ رحلت جانسوز مادر سقای آب و ادب و علمدار دشت کربلا، شاه بانوی بنی هاشم، حضرت امّ البنین(علیها السلام) بر تمامی شیعیان و محبّان تسلیت باد
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
🔺به همت او، خدا شما را از گردابها نجات داد...
به همت عالی، اراده استوار و متین، ثبات قدم و تصمیم راسخ آن زعیم عالیقدر [حضرت آیتالله العظمی خمینی] خداوند شما را #نجات داد و از گردابهای بلا و غََمرات سهمگین، لُجههای تاریکِ این دریای ژرف و طوفانی رهانید، شما را از رق عبودیت به مقام عزت و استقلال رسانید.
👤 مرحوم علامه آیتالله حاج سیدمحمدحسین حسینی طهرانی
▫️ کتاب «نور مجرد» ج۳ص۲۲۴
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
هدانا-انقلاب آخرین مرحله شیعه.mp3
1.34M
🔉 #گوش_کنید | انقلاب اسلامی آخرین مرحله شیعه
🌸 حجت الاسلام #استاد_عالی
🔶حمله به جایگاه رهبری و زعامت شیعه
تسلیم ولی فقیه بودن ....
#دهه_فجر #انقلاب #منبر #منبر_کوتاه 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
📗 #احکام |تيمم بدل از غسل
🔻پرسش ۱۷۲ . آيا فرقى بين تيمّم بدل از وضو و غسل است؟ كيفيت هر دو را بيان كنيد؟
🔹 آيات عظام امام، مكارم و نورى: كيفيت تيمم در هر دو به يك شكل است؛ ولى بهتر است در تيمم بدل از غسل، بعد از مسح صورت و دست ها يك بار ديگر دست ها را بر زمين زند و با آن پشت دست راست و سپس پشت دست چپ را مسح كند.
آيات عظام بهجت، تبريزى، سيستانى، صافى و وحيد: كيفيت تيمم در هر دو به يك شكل است؛ ولى بهتر است در هر دو، بعد از مسح صورت و دست ها يك بار ديگر دست ها را بر زمين زند و با آن پشت دست راست و سپس پشت دست چپ را مسح كند.[۲]
آيه اللّه خامنه اى: كيفيت تيمم در هر دو به يك شكل است و احتياط واجب آن است در هر دو، بعد از مسح صورت و دست ها يك بار ديگر دست ها را بر زمين زند و با آن پشت دست راست و سپس پشت دست چپ را مسح كند.[۳]
آيه اللّه فاضل: كيفيت تيمم در هر دو به يك شكل است؛ ولى بهتر است در هر دو، زدن دست ها بر زمين سه بار انجام گيرد، به اين ترتيب كه دو مرتبه پشت سر هم دست ها را بر زمين زند و بر پيشانى بكشد و يك مرتبه ديگر بر زمين زند و بر پشت دست ها بكشد.[۴]
🔰در ادامه به صورت کامل بخوانید و اگر سوالی دارید در قسمت دیدگاه ها از کارشناسان هدانا بپرسید:
https://b2n.ir/858493
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
📗 #احکام | نحوه قرائت حمد و سوره در نماز قضا
🔻 سؤال: آیا اگر قصد خواندن قضای نماز صبح را داشته باشیم باید آن را بلند بخوانیم یا آهسته؟
🔹 جواب: واجب است که قرائت حمد و سوره در نمازهای صبح و مغرب و عشا چه ادا باشد و چه قضا در هر حالی بلند باشد، حتی اگر قضای آنها در روز خوانده شود، و اگر عمداً بلند خوانده نشود، نماز باطل است.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتفائات مقام معظم رهبری
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
#مشاوره 🔔📃 چرا رابطه ناسالم را ادامه میدهیم ؟
1️⃣ عذاب وجدان و احساس گناه
🔻عذاب وجدان و احساس گناه یکی از رایج ترین علت هایی است که نمی گذارد افراد از رابطه ناسالم بیرون بیایند. ممکن است او همه امیدش را به ما بسته باشد. در این صورت ترک کردن او و قطع امیدش برایمان کار بسیار دردناکی خواهد بود.
🔻بهترین کاری که می توانید برای او بکنید این است که با او ظالمانه رفتار کنید. مسلما درصورتی که رابطه ناسالم ادامه پیدا کند هم خود ما و هم محبوبمان آسیب بیشتری می بینیم.
✔️ چه کار کنیم تا در چنین تله ای گرفتار نشویم؟
🔻تعهد زودهنگام و بی جا دلیل اصلی ایجاد چنین وضعیتی است. اگر زودتر از هنگام و قبل از ایجاد شناخت کافی به کسی تعهد بدهیم، زمانی که شناخت حاصل شد و فهمیدیم که برای هم مناسب نیستیم جداشدن به معنی بی تعهدی و بی وفایی ما تلقی می شود.
2️⃣ ترس از تنهایی
🔻اگر احساس کنیم که غیر از این هیچ کس را نداریم و خودمان را بین این دو گزینه قرار دهیم که یا باید در این رابطه بمانم و تحمل کنم یا در تنهایی بمیرم، دیگر امکان خروج از رابطه ناسالم و آسیب زا برایمان میسر نیست.
✔️ برای خروج از چنین وضعیتی دو راهکار وجود دارد:
🔻اول اینکه بدانیم تنهایی غول نیست که از آن بترسیم. ما همواره این توانایی را داریم که تنهایی خودمان را با چیزها یا افراد دیگر پر کنیم؛ افراد خانواده، دوستان، علایق و سرگرمی ها و شاید یک رابطه بهتر از این.
🔻دوم اینکه به اصل فراوانی، اعتقاد داشته باشیم: افراد زیادی وجود دارند که می توانید با آنها خوشبخت شوید.
3️⃣ احساسات
گاهی آن قدر شیفته طرف مقابلمان هستیم که احساسات و هیجانات شدید نمی گذارد اصلا فکر جداشدن از او را بکنیم. حتی با اینکه می دانیم این رابطه درست نیست و می تواند به ضرر هر دوی ما تمام شود.
🔻علاوه بر این، احساسات شدید یا همان «عشق کور» در رابطه باعث می شود ما اصلا نتوانیم نقاط ضعف رابطه را ببینیم که بخواهیم از او جدا شویم.
🔻اگر احساس می کنید در این تله گیر افتاده اید بهتر است مدتی از طرف مقابل فاصله بگیرید تا این دوری کمی از طغیان احساسات بکاهد و چشمتان باز شود. همچنین می توان از اطرافیان کمک گرفت که داخل رابطه نیستند و چشمشان بازتر از ماست.
بخوانيد و همرساني بفرماييد...
📚 برای رزرو نوبت مشاوره خانواده کلیک کنید:
🌺 http://hadana.ir/moshavereh/
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هشدار حاج آقا پناهیان به مردم درباره انتخابات
گوش کنیم، ضرر نمیکنیم ...
#انتخاب_آینده_ساز
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
قرآن يك آيه دارد مى فرمايد كه «وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغيظُ الْكُفَّار» (توبه/ 120) هر حركت دسته جمعى كه مسلمان ها انجام دهند كه يغيظ، يعنى كفار به غيظ دربيايند، هر مانور دسته جمعى كه كفار را عصبانى كند براى شما👈 #عمل_صالح نوشته مىشود. چون در قرآن خيلى داريم «إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات» (بقره/ 277) و راهپیمایی یکی از این اعمال صالح است.
حجت الاسلام قرائتی
#همه_می_آییم ...
📲 حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir