eitaa logo
هادی بصیر
111 دنبال‌کننده
130 عکس
167 ویدیو
106 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‏فایل صوتی از طرف محمد
فایل سوم. چرا صدام حمله کرد. دکترین دو ستونی نیکسون. آمادگی جنگ نداشتیم. تعداد جنگنده و لشکر صدام اول و آخر جنگ. قیاس بودجه ایران و عراق در جنگ.
‏فایل صوتی از طرف محمد
فایل چهارم. سایه جنگ چگونه برداشته شد. ماسک و عوامل شیمایی. تعارف معکوس ماسک در جنگ. کمبود لباس غواصی. ابداعات جنگ. پل خیبر و بعثت. قایق مرداب رو. منحرف کننده اگزوسه.
‏فایل صوتی از طرف محمد
فایل پنجم. چرایی کمک به سوریه و کمک سوریه در جنگ. قطع نفت عراق. اجلاس طائف. تهدید اردن. مهمات در فاو. آموزش موشکی ایران. قیاس موتور ماشین و موشک.
دکتر حسن لارتی
هدایت شده از جهادگران تبیین
❇️ نگاه واشنگتن و تل آویو به بحران قره باغ اگرچه تصور می شود بحران قره باغ، تعلق ذاتی و جغرافیایی به "آسیای میانه" دارد، اما این تصور، با توجه به نقش آفرینی خاص واشنگتن و تل آویو در ایجاد و استمرار این بحران نادرست است! منازعه در قره باغ به نقطه اوج خود رسیده و طرفین ( ایراوان و باکو) از آغاز جنگی تمام عیار و دو طرفه در این منطقه خبر داده اند. میان "متن " و " فرامتن" بحران قره باغ، ارتباطی معنادار وجود دارد! کافی است "اهداف آمریکایی-صهیونیستی "آمریکا در منطقه آسیای میانه را مبنای تحلیل خود در قبال بحران قره باغ قرار دهیم. در این صورت، قطعا بسیاری از محاسبات و باورهای مخاطبان در خصوص آنچه امروز در قره باغ می گذرد،تغییر می کند! واقعیت امر این است که "نبرد امروز قره باغ"، منبعث از "نگرانی های فردای ترامپ و نتانیاهو" می باشد! این نخستین بار نیز که سیاستمداران آمریکایی و صهیونیستی، "زمان حال " را به صورت کامل فدای " اینده" خود می کنند! به لحاظ استراژیک ، واشنگتن و تل آویو به دنبال ایجاد "گره های کور راهبردی " در مناطقی هستند که به لحاظ ژئو پلی تیک دارای اهمیت ویژه ای هستند. یکی از این مناطق، قره باغ است. آمریکا و رژیم صهیونیستی معتقدند اگر "قره باغ" به لحاظ موقعیت جغرافیایی خود و البته اگر به مثابه یک " نقطه کور استراتژیک" در منطقه باقی بماند، می تواند به صورت همزمان بازیگران حوزه آسیای میانه و غرب آسیا را درگیر این مسئله نماید. ضمن اینکه در چنین شرایطی ساختار معیوب شورای امنیت نیز به آمریکا و دو کشور اروپایی عضو دائمی شورای امنیت ( انگلیس و فرانسه) اجازه مداخله گرایی در این منطقه را می دهد. این همان نقطه ایست که واشنگتن ،تل آویو و متحدان این دو به دنبال آن هستند. نقطه ای که در آن شاهد "تشدید بحران" و " پذیرش مداخله غرب" در"کانون بحران" باشیم. ✍️دکتر حنیف غفاری