هدایت شده از معیار
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: پرچم سفید/ نقش پزشکان و پرستاران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ کلیپتصویری
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
009.mp3
975.7K
🌀 صوتی/
❇️موضوع: پیام سردار محمدرضانقدی برای مرحله دوم نهضت روشنگری ثامن
🔻مهمترین رسالت ما آگاه سازی و روشنگری است.
🔺بزرگترین حربه دشمن فریب و استفاده از ابزار رسانه برای غلبه بر ذهن ملت است.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز سوم: اقتدار، ولایت مداری، همبستگی ملی
.
.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/
❌موضوع: پا برهنه رفت!
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: تخته سیاه های خاکی / معلمان و اساتید در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ آن سوی رزمایش قفقاز ۲۰۲۰
🔹مانور تمرینی بزرگ قفقاز ۲۰۲۰ در مرزهای جنوبی روسیه با حضور ۶ کشور چین ، روسیه ، ایران ، پاکستان ، بلاروس و ارمنستان در زمین ، هوا و دریا در حال برگزاری است. 🔸این رزمایش از چند نظر اهمیت دارد:۱- تمام اعضای حاضر در رزمایش قفقاز ۲۰۲۰ با غرب و ایالات متحده هرکدام به نوعی چالش دارند.۲- اکثر کشورهای شرکت کننده در این تمرین از قدرت های نظامی شرق هستند .۳ - همراه شدن جمهوری اسلامی با قدرت هایی مانند چین و روسیه در یک تمرین نظامی در سطح راهبردی ، نشانه ناامیدی این نظام سیاسی در مقطع زمانی کنونی از بلوک غرب و سوق یافتن بیشتر آن به سمت شرق بوده و پیغام آن برای دولت های غربی و احیانا متخاصم کاملا واضح و آشکار است.۴- برخی تحلیل گران اعتقاد دارند این رزمایش نشان می دهد بین کشورهایی مانند ایران ، چین ، روسیه ، پاکستان و ارمنستان پیمان نظامی - امنیتی اعلام نشده ای وجود دارد .۵- زمان برگزاری این رزمایش نیز بسیار قابل تامل است ؛ در آستانه انتخابات آمریکا که احتمال ماجراجویی از سوی رئیس جمهور ریسک پذیر آن برای ایجاد شوک در جهت بهبود وضعیت اش میان افکار عمومی در رقابت با دموکرات ها جدی تر شده ، این مانور بین المللی پیام آمادگی و اتحاد نظامی و در نتیجه بازدارندگی قدرت های بلوک شرق و متحدان آن برای واکنش در مقابل تهدیدات نظامی ایالات متحده علیه هر کدام از اعضا را صادر می کند.۶- راه یافتن ایران و پاکستان به عنوان دو کشور قدرتمند نظامی جهان اسلام که طی سال های اخیر بیش از گذشته به بلوک شرق نزدیک شده اند و در خصوص بسیاری از چالش های عرصه بین الملل نظریات مشترکی دارند ، بسیار مهم و راهبردی ارزیابی می شود. به ویژه که پاکستان به رغم رابطه نزدیک با سعودی ، در جنگ یمن و برقراری رابطه با اسرائیل با اعراب حاشیه خلیج فارس همراه نشد و طرف ایران ایستاد. این کشور سلاح اتمی دارد ، متحد راهبردی چین است و دشمن هند.۷- کشورهای آذربایجان و گرجستان هم که در سال های گذشته از بلوک شرق فاصله گرفته و به غرب نزدیک شده اند ، در رزمایشی که نامش «قفقاز» است به بازی گرفته نشدند. ایران ، ارمنستان و روسیه به شدت از نفوذ پیمان آتلانتیک شمالی در این باریکه( قفقاز ) نگران اند و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود می پندارند. گرجستان عضو ناظر ناتو و آذربایجان رابطه نزدیکی با کشورهای عضو این پیمان نظامی دارد . 🔹 در نهایت باید گفت در بحبوحه بحران کرونا که دنیا را درگیر کرده ، برگزاری یک تمرین نظامی در این سطح جای تامل جدی دارد و حاکی از احساس خطر کشورهای حاضر در رزمایش در باره رفتارهای ناتو به خصوص در منطقه قفقاز و آسیای میانه است.یادمان نرود پیمان آتلانتیک شمالی تمایل شدیدی برای حرکت به سمت شرق دارد و بلاروس ، ارمنستان ، ایران و پاکستان کشورهای خط مقدم در برابر آن به شمار می روند .
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ تمامیت خواهی جمهوری خواهان
🔹 عجله ترامپ برای معرفی زود هنگام جانشین قاضی دیوان عالی آمریکا آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و سنا بی اعتمادی به نظام سیاسی این کشور را آشکار کرده است. پس از مرگ (روث بیدر گینز برگ) قاضی دیوان عالی آمریکا، ترامپ اعلام کرده است تا آخر هفته جاری جانشین او را معرفی خواهد کرد.این در حالی است که دموکراتها با اعتراض به اقدام ترامپ، اعلام کردهاند که این اقدام باید پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوم نوامبر و همچنین انتخابات همزمان سنا انجام شود. 🔸نگرانی دموکرات ها از این اقدام به حدی است که حتی نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا استیضاح مجدد ترامپ را در این خصوص رد نکرده است. 🔹دیوان عالی آمریکا متشکل از 9 قاضی است که رئیس جمهور آن ها را به سنا معرفی می کند و با رای مثبت سنا آن ها به طور دایمی انتخاب می شوند و تنها مرگ یا استعفا می تواند به انتخاب جانشین منجر شود.این دیوان طبق قانون اساسی آمریکا عالی ترین نهاد قضایی و مرجع تفسیر قانون اساسی این کشور است.این دیوان فصل الخطاب آرای حقوقی داور نهادهای قضایی ایالتی و فدرال است و میتواند دستورات و مصوبات کنگره و مجالس ایالتی را از درجه اعتبار ساقط یا تأکید کند.این بخش از وظایف دیوان منجر به این می شود که احزاب مخالف رئیس جمهور مستقر، با مراجعه به دیوان فرامین رئیس جمهور را به چالش بکشند. 🔸مراجعه دموکراتها به این دیوان در خصوص فرامین ترامپ مبنی بر ممنوعیت مهاجرتی از جمله این ظرفیت حقوقی است.نامزدهایی که از سوی رئیس جمهور معرفی می شوند معمولاً به حزبی که رئیس جمهور به آن وابسته است گرایش سیاسی دارند.هم اکنون 5 تن از 9 قاضی دیوان عالی جمهوری خواه و 4 تن دیگر دموکرات هستند . با مرگ قاضی گینز برگ که لیبرال بود دموکرات ها نگران اند ترامپ جانشینی را معرفی کند که به سیاست های او گرایش داشته باشد و جایگاه دموکرات ها در دیوان با برتری 6 به 3 جمهوری خواهان تضعیف شود.این مسئله به ویژه در حالی که حدود دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مانده است برای دموکرات ها حائز اهمیت است. 🔹دموکرات ها از این نگران اند که جانشین گینز برگ در صورت معرفی به سنا به سرعت تأیید شود و با اکثریت مطلق طرفداران جمهوری خواهان در دیوان عالی، دموکرات ها از سلامت برگزاری انتخابات آینده مطمئن نباشند.اکنون سنا در دست جمهوری خواهان است و احتمال رأی مثبت آن ها به نامزد معرفی شده از سوی ترامپ بالاست.از سویی همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوم نوامبر انتخابات سنا نیز برگزار می شود و دموکرات ها امید دارند که در آن انتخابات بتوانند علاوه بر پیروزی در پست اجرایی و فرستادن نامزد خود به کاخ سفید، سنا را نیز در دست بگیرند.در آن صورت معرفی جانشین (گینز برگ) از سوی جوبایدن می تواند به تقویت جایگاه دموکرات ها در دیوان عالی آمریکا منجر شود.این شرایط بیانگر این نکته است که حتی احزاب مطرح آمریکا نیز به ساختار سیاسی این کشور اعتماد ندارند و دستگاه قضایی این کشور بر خلاف ادعای استقلال قوا، بر اساس گرایش های سیاسی احزاب تصمیم میگیرند.از سویی این احتمال وجود دارد که اصرار ترامپ برای معرفی جانشین (گینز برگ) ناشی از نگرانی از شکست در انتخابات و اقدام به تقلب و خنثی کردن شکایات معترضان در دیوان عالی آمریکا باشد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️موج کنایه ها به افتضاح ماشه
🔹نیمه شب یک شنبه دولت آمریکا نتوانست حرف خود را به کرسی بنشاند و کشورهای جهان را برای استفاده از مکانیسم ماشه قانع کند؛ از آن پس بود که سیل طعنه ها و انتقادها به سمت سیاست های کاخ سفید روانه شد؛ تا جایی که جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا و چهره بسیار ضد ایرانی نیز در صفحه توئیتر خود پافشاری آمریکا بر استفاده از گزینه ماشه را تاسف بار توصیف کرد:« تلاش شکست خورده دولت ترامپ برای «بازگرداندن تحریمها»، به طرز طعنهآمیز و تاسفآوری تلاشهای ایالات متحده برای از بین بردن برنامه هستهای نظامی ایران را تضعیف خواهد کرد.» 🔸اگر چه آمریکایی ها مایل نیستند که این « نه » جهانی را شکست خود اعلام کنند اما درلابه لای سخنانشان تلویحا به این شکست معترف هستند؛ در همین زمینه، «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از فاصله ای که بین اروپا و آمریکا افتاده پرده برداشته و با ابراز ناراحتی از عدم همراهی اروپا درخصوص سیاست های این کشور اعلام کرده که از «کشورهای اروپایی ناامید شده است»، شکستی که گزارشگر بی بی سی نیز با عکسی جالب آن را این گونه در صفحه توئیتر خود توصیف کرده است:« پاسخ دولت ترامپ به دست رد بی سابقه شورای امنیت به تلاش هایشان: جلوی دوربین آمدن وزرای خارجه، دارایی، دفاع و تجارت و خواندن نام چند نهاد و شخصیت اضافه شده به لیست تحریم شدگان. کاری که هر چند هفته معمولا در بیانیههای وزارت دارایی انجام می شه.» 🔹در همین راستا « استفان والت» استاد آمریکایی مشهور روابط بینالملل در دانشگاه هاروارد ادعای پمپئو وزیر خارجه کشورش که گفته بود « بازگشت خودکار تحریمهای ایران اجرایی شده» را غیر واقعی خواند و آن را به سخره گرفت :« توجیه آمریکا به جز چند کشور معدود هیچ طرفداری ندارد و این موضع همچنان مبهم است که دولت آمریکا چگونه به طور یکجانبه میتواند تحریم های چندجانبه را اجرا کند.» 🔸انتقادی که چندی قبل هم مورد توجه واشنگتن پست قرار گرفته بود و این نشریه آمریکایی با مبهم خواندن سیاست هایی که دونالد ترامپ در پیش گرفته این سوال را مطرح کرده بود که چگونه « واشنگتن » به طور یکجانبه میتواند تحریم های چند جانبه را اجرا کند؟شاید همین حجم بالای انتقاد ها از سیاست کاخ سفید در این زمینه باعث شد تا ترامپ هم در سخنرانی سالانه خود هیچ اشاره ای به شکست فاحش دولتش در عملیاتی کردن مکانیسم ماشه و انتقاد از کشورهایی که به این خواسته تن ندادند، نکند چرا که دراین صورت باید زمان زیادی از سخنرانی اش را به نام بردن از این کشورها اختصاص می داد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ مقایسه «قطعنامه 598» با «مذاکره با آمریکا» قیاسی معالفارق از سوی جریان تحریف
1- قطعنامه 598، در آن برهه توانست کف مطالبات جمهوری اسلامی را برآورده کند و به عبارتی پایان جنگ نظامی، پیروزی ایران بود. این در حالی است که مذاکره امروز با آمریکا، معنایی جز تسلیم در برابر نظام سلطه نداشته و ندارد. آمریکا در اردیبهشت 97 ضمن خروج از برجام، 12 شرط غیرممکن را برای جمهوری اسلامی تعیین کرد و این شروط چیزی جز خلع سلاح جمهوری اسلامی و تسلیم محض نیست.
2 - نکته دیگر آنکه قطعنامه 598، پایان درگیری ما و نظام سلطه نبود. این قطعنامه فقط فاز نظامی درگیری را پایان داد.
این در حالی است که جریان تحریف که اساساً ماهیت جنگ را نفهمیدهاند، بعد از برجامی که سراسر خسارت محض بود، برجام 2 را تجویز میکنند و میگویند حتی اگر شده موشکی و هستهای را هم بدهیم، با آمریکاییها کاملاً سازش کنیم!
3- علاوه بر این، درخصوص میزان حماقت و بلاهت جریان تحریف همین بس که شرایط دهه 60، با شرایط کنونی کاملاً متفاوت است؛ در زمان جنگ، ساختارهای کشور نظاممند و تثبیت نشده بود، اوضاع سیاسی با ترور، اغتشاش، گروهکهای منافقین، بحرانها و ناآرامیهای مرزی عجین شده بود، اقتصاد ایران در ضعیفترین حالت ممکن بود، با تحریمها و مشکل فروش نفت و توطئه دشمنان خارجی در بازارهای نفتی مواجه بودیم، بسیاری از کشورهای بلوک شرق و غرب بصورت تمامعیار در تقابل با جمهوری اسلامی قرار داشتند، وضعیت نظامی ایران شکننده و بههمریخته بود علاوه بر وضعیت نظامی ایران در زمان جنگ، حمایت تمامعیار کشورهای بلوک شرق و غرب از رژیم بعث هم یکی از معضلاتی بود که جمهوری اسلامی ایران بایستی با آن دستوپنجه نرم میکرد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ سرمایهگذاری بانکها در بورس رکود تولید را تشدید میکند
🔹 یکی از انتقادات درباره رشد شاخص بورس در ماههای گذشته، عدم هدایت نقدینگی واردشده به بورس به سمت تولید و ایجاد اشتغال در کشور بوده است، در واقع بازار سرمایه فعلی هیچ ارتباط معناداری با تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد که اگر غیر از این بود، با رشد 4 برابری شاخص بورس طی فروردین تا تیرماه سال جاری باید شاهد یک تحول اقتصادی یا حداقل مشاهده نشانههایی از وقوع یک تحول در بخش واقعی اقتصاد بودیم. این در حالی است که با رفع ممنوعیت فعالیت بانکها برای سرمایهگذاری در بازار سرمایه، منابع بانکی که موظف به حمایت از تولید ملی و تخصیص تسهیلات به فعالیتهای مولد اقتصادی است، ممکن است با بازگشت رونق به بازار سرمایه، با طمع کسب سود بیشتر به سمت بازار سرمایه سوق یابد.
🔸 اگرچه استدلال شورای عالی بورس برای اخذ چنین تصمیمی شرایط فعلی بازار سرمایه بوده و رفع این ممنوعیت با استدلال جلوگیری از کاهش شاخص بورس صورت گرفته اما سوال این است: در شرایطی که هزاران پروژه عمرانی و توسعهای کشور نیازمند تامین مالی از سوی نظام بانکی است و بانکها در ارائه تسهیلات به بنگاههای اقتصادی با وسواس عمل میکنند، چرا باید بخشی از منابع عمومی کشور در بانکها صرف این امر شود؟ بدون شک این اقدام منجر به تشدید رکود اقتصادی خواهد شد. در واقع فارغ از ایرادات قانونی سرمایهگذاری بانکها در بازار سرمایه، تشدید رکود و به تبع آن افزایش تورم را میتوان یکی از تبعات اجرایی شدن این اقدام دانست.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ مسیر اشتباه کردهای شمال سوریه
🔹با شروع بحران سوریه در سال 2011، ارتش این کشور تمام توان و نیروی خود را برای مقابله با گروههای تروریستی سلفی- تکفیری که از سوی بازیگران منطقهای و بینالمللی بهشدت حمایت مالی، نظامی و سیاسی دریافت میکردند؛ بسیج کرد. دولت سوریه که قادر به جنگ در چند جبهه نبود به ناچار و بر اساس اولویتهای خود از شمال سوریه عقب نشست و این مسئله فرصت مناسبی را برای کردهای شمال سوریه فراهم کرد تا عَلَم استقلالخواهی را در شمال این کشور دوباره بلند کنند.
🔸طی 10 سال گذشته کردهای سوریه در اجرای این هدف چشم امید خود را به حمایتهای سیاسی و نظامی دولت آمریکا دوختهاند. اما طی این مدت چه در دوره اوباما و چه در دوره ترامپ رؤسایجمهور آمریکا بارها به کردها خیانت کرده و آنها را سر بزنگاه رها کردهاند. دولت آمریکا تنها به کردهای شمال سوریه بهعنوان ژتون چانهزنی در روابط خود با بازیگران منطقهای نگاه میکند و حاضر نیست روابط خود را با کشورهایی مثل ترکیه فدای اهداف خیالی و دور از دسترس کردها نماید. متأسفانه کردها نیز هیچگاه متوجه این نکته نشده و از گذشته روابط خود با آمریکا عبرت نگرفته و ظاهراً قرار هم نیست عبرت بگیرند.
🔹کردهای سوریه متأسفانه در طرف اشتباه تاریخ ایستادهاند. آنها از شمال با ارتش ترکیه و از جنوب با ارتش سوریه مواجه هستند. خط قرمز ترکیه تشکیل یک دولت خودمختار کردی در شمال سوریه است و مقامات ترک بارها صریحاً گفتهاند که اجازه نخواهند داد این فاجعه ژئوپلیتیک در شمال سوریه شکل بگیرد. از سوی دیگر زمانی که عملیات ارتش سوریه بر ضد گروههای تروریستی در این کشور تمام شود ارتش سوریه متوجه مناطق شمالی و سرزمینهایی خواهد شد که در دست کردهاست و آنها حاضر نیستند مناطق تحت تصرف خود را به دولت سوریه واگذار کنند. در آن زمان کردهای گرفتار در میانه دو لبه این قیچی و برای فرار از مخمصهای که چندان هم از آنها دور نیست باید چارهای بیندیشند. امید بستن به آمریکا همان مسیر اشتباهی است که قبلاً کردها بارها آن را طی کرده و در نهایت سرخورده شدهاند. بهترین راه برای کردهای شمال سوریه همراهی با دولت اسد و زندگی زیر سایه کشور واحد سوریه است.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ ظرفیتهای صنعت پوشاک
🔹گزارشی از سید روحالله لطیفی سخنگوی گمرک درباره صادرات پوشاک کشورمان رسانهای شد که بهنوعی نشاندهنده ظرفیتهای اقتصادی بدون نفت کشور ما در بخشهای مختلف اقتصادی است. در این گزارش آمده است: «ایران در ۵ ماهه ابتدایی امسال بالغبر ۴ هزار و ۵۲۷ تن انواع پوشاک به ارزش ۳۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۵۲ دلار به بیش از ۲۹ کشور جهان صادر کرده است؛ این در حالی است که کشورهای مقصد پوشاک ایران در سال گذشته صرفاً ۴ کشور افغانستان، روسیه، عراق و یمن بوده است.» آنچه حائز اهمیت در این گزارش است اینکه، برند پوشاک ایرانی به کشورهای پیشرفتهای همچون استرالیا، آلمان، کره، ژاپن، امارات، انگلستان، ایتالیا، ترکیه، کانادا، سوئیس، پاکستان، دانمارک و کویت صادر شده است.
🔸نکات تحلیلی: 1- طبق بررسیهای کارشناسی، پتانسیل اشتغالزایی صنعت پوشاک ۲ میلیون نفر شغل است که در حال حاضر کمتر از ۶۰۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند و 50 درصد ظرفیت تولید پوشاک در حال حاضر خالی است. گفتنی است در صنعت پوشاک این ظرفیت وجود دارد که 10 میلیارد دلار برای کشور ارزآوری داشته باشد. ورود فعالانه در صنعت پوشاک میتواند مشکلات اشتغال کشور را حل کند تا آنجا که واردات نیروی کار نیز لازم میشود. 2- در کشورهای همسایه برای صنعت پوشاک 28 رشته دانشگاهی وجود دارد؛ اما در ایران تنها 3 رشته در صنعت پوشاک وجود دارد که بازنگری در این بخش ضرورت دارد و میبایست رشتههای مرتبط در بخش فنیوحرفهای جدی گرفته شود. 3- یکی از تفاوتهای کشور ما با سایر کشورها در حوزه تولید پوشاک، تولید نامتناسب با نیاز بازار کشور است، بهطوریکه حدود 40 تا 50 درصد صنعت پوشاک در دنیا روزانه است که مصرف بالایی دارد؛ اما در کشور ما این قضیه برعکس است؛ حدود 60 درصد تولید پوشاک در کشور تولید پوشاک کلاسیک مثل کتوشلوار و لباسهای رسمی است. با این وضعیت، ترکیب پوشاک در ایران نسبت به دنیا متفاوت است و برای حل آن، تولید پوشاک باید متناسب با نیاز تولید شود.
🔹نکته راهبردی: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی ایران در صنعت پوشاک و ارزآوری بالای آن، باید در حوزه طراحی پوشاک، برندسازی، سیاستگذاری برای خردهفروشی، متوازنسازی تولیدات پوشاک در کل کشور، محدودسازی واردات، مبارزه با قاچاق و سروسامان دادن به فعالیتهای مناطق آزاد گامهای بلندی برداریم تا با این ظرفیتهای همافزا بتوانیم قدرت پولسازی را بالا ببریم و به اجرای اقتصاد مقاومتی نزدیکتر شویم.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️نگاه تکلیفی جمهوری اسلامی به مقوله حجاب
🔹حیا و عفت جزو ذات زنان و مردان ایرانی است و نمیتوان تصوری از بیحجابی کامل در این سرزمین داشت، به همین جهت است که حجاب ابتدا نه توسط جمهوری اسلامی ایران، بلکه توسط خود مردم یک ضرورت دانسته شد. الزام حجاب به مفهوم عام برای مردان و زنانی که به آن اعتقاد ندارند، اثری ندارد؛ برای کسانی که اهل حیا و غیرت و پاکدامنی و حیا هستند، مفید است؛ زیرا مراقبت در وارد نشدن به یک جریان غیر الهی و غیرانسانی یک اصل عقلی است. ما نباید محیطی ترتیب دهیم که در این محیط ترس و دلهره از منحرف شدن وجود داشته باشد. درواقع قانون برای این مهم وضع میشود.
🔸گزاره خبری: «مهدی نصیری»، فعال رسانهای در برنامه زاویه شبکه چهار مدعی شد، 70 درصد مردم ایران با الزام حجاب مخالف هستند. او در صحبتهایش مستقیم و غیرمستقیم نظر به تعطیلی احکام اسلامی در جامعه داده و برای این ادعای خود نیز از آمارهایی استفاده کرد. یکی از آمارهایی که نصیری از آن استفاده کرد، مربوط به یک مرکز افکارسنجی به نام «گمان» است. مرکز گمان درباره دینداری ایرانیان گزارشی ارائه میدهد که حمایت مالی این کار به عهده «بنیاد برومند» بوده است. جستجوها نشان میدهد که هم مرکز گمان و هم بنیاد برومند بودجه خود را از NED (بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی) دریافت میکنند که مشخصاً بودجهاش را از کنگره آمریکا و سازمان سیا میگیرد. نصیری قانون حجاب را ناکارآمد، رضاخانی، عامل پمپاژ تنفر در جامعه و ... دانسته است!
🔹گزاره تحلیلی: نصیری از ناکارآمدی قانون حجاب میگوید و معتقد است رعایت حجاب افت کرده، درحالیکه میتوان با این دلیل به همه قوانین تاخت. حجاب را نهفقط قانون، بلکه باید جزو عقاید انقلاب اسلامی دانست که عدم پایبندی به آن مساوی است با عدم پایبندی به همه اصول انقلاب؛ زیرا وقتی یک اصل انکار شود، خودبهخود اصول دیگر هم قابلنقض است. برخی در این میان از اختیاری بودن حجاب سخن میگویند، اما آیا نظام اسلامی میتواند اختیار به امری که تالی فاسد دارد بدهد؟ اجرای این اختیاری که عدهای از آن دم زده میشود، از اختیار در استفاده از ماسک گرفته تا حمل سلاح و حجاب و... فقط آسیبزننده بر حیات مادی و معنوی بشر بوده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی نگاهی تکلیفی به حفظ جامعه از هرگونه فساد دارد و این منافاتی با اختیار خدادادی انسان در نگاه تکوینی ندارد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️منافع شرکتهای آمریکایی در عراق
🔹 به گزارش پایگاه خبری «المعلومه»، «محمود الزجراوی» عضو کمیسیون انرژی در پارلمان عراق در توضیح فعالیت شرکتهای آمریکایی در کشورش، تصریح کرد: «شرکتهای آمریکایی فعال در عراق برای کشور خود کار میکنند و با وجود سالها فعالیت و حضور در عراق و اختصاص میلیاردها دینار به آنها برای اجرای پروژهها، تاکنون هیچ دستاورد حقیقی برای عراق نداشتهاند.» الزجراوی افزود: «برخی از این شرکتهای آمریکایی حاضر در عراق، فعالیتهای اطلاعاتی انجام میدهند و در پروندههای مختلف حضور دارند. این شرکتهای آمریکایی و سایر شرکتهای وابسته به کشورهای همسایه تاکنون در بخش اقتصادی و نفتی و سایر بخشهای حیاتی دستاوردی برای عراق رقم نزدند. 🔸بغداد طی هفده سال گذشته بیش از چهل میلیارد دلار تنها برای بهبود وضعیت برق هزینه کرده، اما به دلیل سیاستهای آمریکا و جلوگیری او از چرخش بغداد به سوی دیگر شرکتهای بزرگ جهانی برای برونرفت از بحران برق، مشکل برق این کشور همچنان لاینحل باقی مانده است». «سعد الخزعلی» نماینده فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق نیز دلیل عدم حلوفصل بحران برق در عراق را سیاسی دانسته و میگوید: «آمریکا پشت پرده بحران برق در عراق قرار دارد. برق شریان اساسی زندگی و اقتصاد کشور است و مشکل برق عراق اساساً سیاسی است و آمریکا آن را ایجاد کرده تا حکومتی ناکام در عراق باقی باشد».
هدایت شده از زمانه
🔴 #زمانـه_مدیا| ایران کدام ناو آمریکایی را شناسایی کرد.
🔹پهپادهای ایرانی در ۲۸ شهریور این نهو آمریکایی را شناسایی کرد
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴 #تحریف_دفاع_مانـدگار | کوه بیبیسی دوباره موش زائید‼️
🔻 #زمانـه | «وارونهنمایی و قلب حقیقت» یکی از مهمترین تاکتیکهای عملیات روانی دشمنان ملت ایران ذیل راهبرد «جنگ ادراکی» است.
🔹در همین راستا «بیبیسی فارسی» مستندی به نام «کودتای خزنده در سپاه» منتشر و با استفاده از یک سند محرمانه سعی کرده حقیقت وقایع دوران دفاع مقدس را نزد مخاطب مخدوش کند. ماجرای این مستند حول محور محتویات یک نوار کاست میچرخد که حاوی مشروح جلسهای انتقادی در آذرماه سال ۶۳ میان برخی کارکنان سپاه تهران و «محسن رضایی» به عنوان فرمانده کل سپاه است. این مستند بدنبال القای خودکامگی فرماندهان ارشد سپاه، بیتوجهی آنان به تلفات نیروی انسانی، باندی بودن، نابلد بودن و در نهایت تخریب وجهه امام راحل و تدبیرهای نظام برای اداره جنگ است.
🔻درباره این مستند اما؛ نکات مهمی وجود دارد که در ادامه بدان خواهیم پرداخت:
🔹مبنای مستند مذکور مجموعهای از اظهارات است که اساسا برای مخاطب امکان راستیآزمایی آن وجود ندارد. نفس آن جلسه یک بحث محرمانه خانوادگی در داخل بدنه سپاه بوده و طبعا برای افراد عادی بیرون از آن جلسه به دلیل ندانستن زمینه اصلی ماجرا و وقایع قبل و بعد از آن ممکن است سوالات و ابهامات زیادی را ایجاد کند.
🔹 این مستند بدون اشاره به شرایط خاص کشور در آن زمان نتیجه دلخواه خود را میگیرد در حالیکه باید توجه داشت که ایران بلافاصله پس از انقلاب مورد تهاجم نظامی قرار گرفت و طبیعی بود که جوانان انقلابی و رهبری انقلاب نمیتوانستند به بهانه ضعف تبحر نظامی شاهد تجاوز بیگانه و اشغال کشور باشند.
🔹این مستند عمدا به مشخصات فکری ـ عقیدتی و چند طیف بودن منتقدین آن روزهای فرماندهی سپاه اشارهای نمیکند در حالیکه آنان را میتوان در چهار دسته تقسیم کرد:
1⃣ رزمندگانی که ناراحت، خسته و گلهمند از رخدادهای عملیات خیبر بودند و از سر دغدغه انتقاد میکردند لذا با ورود حضرت امام به ماجرا تمکین کرده و در عملیات بعدی شرکت کرده و شهید شدند.
2⃣ منتسبین به بیت آقای منتظری که معتقد بودند فرماندهان سپاه اعتقادی به ایشان بعنوان قائم مقام رهبری ندارند و این مسئله را یک انحراف از مسیر انقلاب میپنداشتند.
3⃣ کسانی که از همان ابتدا، گزینه دیگری برای فرماندهی سپاه در ذهن داشتند و اساسا محسن رضایی را لایق فرماندهی کل سپاه نمیدانستند.
4⃣ عناصر مسئلهداری که کاملا مغرضانه به تحریک آن سه دسته میپرداختند و بعدا هم مسیرشان از انقلاب و نظام جدا شد مانند «اکبر گنجی».
🔹این مستند در حالی سعی میکند اصل برگزاری چنین جلسه و بروز چنین انتقاداتی را به عنوان یک نقطه ضعف در دوران دفاع مقدس و نشانهای بر خودکامگی فرماندهان القاء کند که اتفاقا این مسئله نشاندهنده عمق خلوص و سعهصدر فرماندهان و رویکرد اقناعی آنها بوده که در دنیا مشابه ندارد.
🔹این مستند تلاش دارد با استناد به حرف چند رزمنده که منطقا به لحاظ مباحث حفاظتی از حضور فرماندهان در خط مقدم بیخبر بودهاند، اینگونه القاء کند که فرماندهان با خوشنشینی در مقرهای ستادی، نیروهای عادی را به کشتن میدادهاند، در حالیکه فرماندهان زیادی در تمام ردهها اعم از گروهان، گردان، تیپ، لشگر، قرارگاه و ستاد به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
🔹این مستند ضمن طرح این مسائل سعی میکند حلقه وصلی میان تحولات آن دوره با امروز برقرار کرده و رهبری خلف صالح امام خمینی (رض) را نیز تحتالشعاع باندبازی و گرایشات سیاسی عنوان کند تا از این رهگذر ضمن ایجاد خدشه به آن مقطع پر فروغ از تاریخ انقلاب، ذهن مخاطب را نسبت به رهبری ایشان دچار مسئله کند.
🔹بیبیسی سعی میکند مدیریت قاطع امام خمینی (رض) در این ماجرا را خدشهدار کند، در حالی که ایشان در کسوت فرماندهی مدبر که در حال اداره جنگی گسترده است اجازه تضعیف مدیریت جنگ و فرماندهان یکی از اصلیترین ارکان آن یعنی سپاه را نمی دهد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴 #زمانـه_مدیا| ایران کدام ناو آمریکایی را شناسایی کرد.
🔹پهپادهای ایرانی در ۲۸ شهریور این نهو آمریکایی را شناسایی کرد
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
#تا_انتخابات| چرا صحنه را ترک کنیم؟
🔴 تاکید موسویخوئینیها به اصلاحطلبان برای مشارکت فعال در انتخابات
🔻 #زمانـه| موسویخوئینیها پیرامون انتخابات ریاستجمهوری بیانیهای منتشر کرده است. او با اشاره به اینکه«شنیده میشود بعضی از فعالان سیاسی در اصلِ مشارکت فعال در این انتخابات تردید دارند و برخی نیز تصمیم بر عدم مشارکت گرفتهاند» به صورت واضحی خطاب به اصلاح طلبان رادیکال، مینویسد: در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت فعال داشته باشید.
🔻بخشهایی از این بیانیه:
🔹در روزها و ماههای آینده از اهمیت انتخابات نیز نباید غافل ماند. همینجا عرض میکنم که بیتوجهی به امر خطیرِ انتخابات ریاست جمهوری قطعاً اوضاع آشفته و نابسامان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را نهتنها به سامان نمیرساند که بدتر از آنچه هست میکند. نهاد ریاستجمهوری تنها نهادی است که، در قوارهٔ سایر جمهوریهای دنیا، نماد جمهوریت نظام است و یک انتخابات صنفی نیست. ریاست جمهوری نهادی است که باز هم نماد جمهوری است.
🔹 چرا ما صحنه را ترک کنیم؟... در انتخابات شرکت کنید ...شما نخبگان و فعالان و تحلیلگران سیاسی باید با تمام توان تلاش کنید تا مردم را قانع کنید که راه علاج این مشکلات ویرانگر رهاکردن انتخابات نیست و باید با حضور همهٔ اقشار جامعه راه را بر رفتارها و دخالتهای ناصواب بست.
🔹زمان آن است که تمام احزاب و گروهها و فعالان سیاسی از هر قشر و جناحی در انتخابات حضوری فعال داشته باشند.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #دفاع_مانـدگار| شاهزاده سعودی: بدون شک "صدام" آغازگر جنگ علیه ایران بود
🔹 شاهزاده سعودی «ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان در گفتوگو با روزنامه کویتی «القبس» در پاسخ به اینکه «با توجه به تحقیقاتی که انجام دادهاید چه کسی آغازگر جنگ ایران و عراق بود؟» گفت:
🔹 بدون شک آغازگر جنگ "صدام حسین" بود. شعار صدام آزادی [اشغال] الاهواز و المحمره (خرمشهر) بود؛ او این را پنهان نمیکرد و آشکارا میگفت.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 #توجه : در چهلمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس هر روز با یک پُست با موضوع دفاع مقدس در کانال تحلیلی زمانه با هشتک #دفاع_ماندگار در خدمت فرهیختگان و اساتید خواهیم بود.
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از صدای ایران | VOI
«روحانی» به روایت «بولتون»
🔸جان بولتون (مشاور سابق امنیت ملی ترامپ) از جدیترین و خشنترین مخالفان ج.ا.ا در میان نخبگان سیاسی و هیات حاکمه آمریکاست. او در کتاب خاطراتش درباره «حسن روحانی» چنین نوشته:
رهبر ایران بسیار سرسختتر از روحانی است و این خطای امثال مکرون و ترامپ است که به جای «رهبر معظم» با روحانی صحبت میکنند. روحانی واقعا خواهان گفتگو با آمریکاست. نخست وزیر سابق ژاپن برای ما تعریف کرد پس از خاتمه ملاقاتش با رهبر ایران (که در این ملاقات ایشان از دادن پاسخ به نامه ترامپ، خودداری کرد و او را شایسته مبادله پیام ندانست) روحانی در راهرو دنبال او دویده که بگوید برداشتن تحریمها میتواند راه گفتگو میان ایران و آمریکا را باز کند!
🔹دویدن روحانی دنبال نخست وزیر ژاپن برای باز کردن مسیر مذاکره با آمریکا، از نظر بولتون به این معنی بوده که او (روحانی) طرف مناسبی برای مذاکره با آمریکا نیست! البته باتوجه به هوش و استعداد مدعیان دیپلماسی بعید است که آنها متوجه کنایه «بولتون» شده باشند!
*خاطرات بولتون، انتشارات امیر کبیر، ص ۴٨۶ تا ۴٨٨
🏴 @voinews ☑️
🏴 @voinews ☑️
هدایت شده از اخبار ایذه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/
❌موضوع: جنگ جنگ تا پیروزی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔@masir_info
هدایت شده از اخبار ایذه
1_477532663.pdf
3.56M
🌀نسخه pdf
✅ «دیدارنگار»
✍️ راهکار پیشنهادی حضرت آیتالله خامنهای برای مقابله با خطر «فراموشی و تحریفِ دفاع مقدس»
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 @masir_info
هدایت شده از اخبار ایذه
1_475837507.pdf
4.96M
🌀نسخه pdf
✅ مصاحبه
✍️آمریکاییها زبان تهدید را در مقابل ملت ایران کنار بگذارند
❇️ دکتر یدالله جوانی/ کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔@masir_info
هدایت شده از هادی بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀تصویری/
❇️ موضوع: دستاوردهای دفاعی
🔻تولید دوچرخه آبی، موتور آبی و موتور کولرهای آبی از دانش تولید زیردریایی
🔹دستیابی به علم دستاوردهای دفاعی صرفا کاربرد نظامی ندارد.
🔺سالانه بیش از یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی
#ثامن
#این_عمار
هدایت شده از هادی بصیر
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جنگ تحمیلی باعث شعلهورتر شدن نیروی انقلاب و روحیهی انقلاب شد.
🔹مقام معظم رهبری (26 فروردین 1388)
🌀موشن گرافيک
❇️موضوع: رسوایی لیبرال ها و منافقین
🔻سهم خواهی گروه های زیادی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
🔸سپردن تصمیم گیری ها به دست نیروهای انقلابی
🔹رسوا شدن لیبرال ها و مرفهان بی درد
🔺بر ملا شدن چهره واقعی منافقین برای مردم ایران
#ثامن
#این_عمار