♨️برد شیرین "چادرملو" در حضور تماشاگران مشهدی
🔹تیم بدمینتون "چادرملو اردکان" در جریان هشتمین هفته لیگ برتر بدمینتون باشگاههای کشور (جام خلیج فارس) به مصاف میزبان خود، تیم توس مسیر مشهد رفت.
🔸با وجود غیبت سروش اسکندری، بازیکن ملّیپوش و کاپیتان تیم چادرملو، اردکانیها در سالن شهید فخار مشهد و در رقابتی نزدیک با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید.
🌀عضویت در کانال باشگاه:
https://t.me/joinchat/0U7ngoVot5tjYzA0
هادرون
🟤 اجرای تمام مصوبات شورای عالی آب در استان یزد فاطمی، استاندار یزد: 🔸حدود ۲۰ سال است که خشکسالی پی
🔲استاندار یزد: معتقد به غوغاسالاری و هیاهو و تجمع کف رودخانه نیستیم
وزیر نیرو صلاح ندانست امشب پاسخ نگرانی یزدی ها را بدهد/نمیپذیریم تجمع اعتراضی در استانهای دیگر باعث تضییع حق استان دیگر شود/قول دادند دیگر تعرضی به خط انتقال انجام نشود
استاندار فاطمی:
▪️در گفتگو با رئیس دفتر رئیس جمهور و با معاون امنیتی وزیر کشور تاکید کردم اگر قرار هست مسئله یک استان حل شود باید مسئله دو استان دیگر هم حل شود و تجمعاتی که ممکن است مطالبات به حقی هم در مورد مسئله معیشتشان داشته باشند نباید باعث شود حقوق استان یزد تضییع شود.
▪️از حقوق مردممان دفاع خواهیم کرد و بحث امنیت خط اول را در اولویت اصلی داریم و قول داده شده که تعرض دیگری صورت نگیرد و در سفر پیش روی رئیس جمهور هم حرف اول و آخر ما مسئله آب هست.
▪️ ما معتقد به حل مسائل در کف رودخانه نیستیم مسائل باید در پای میزهای گفتگو و کارشناسی حل شود و ما حتما به جد حقوق استان را پیگیری خواهیم کرد و نمیگذاریم حق استان تضییع شود
▪️ولی بحث غوغا سالاری و هیاهو سالاری را هم نمیپسندیم و تاکید این بوده که مسائل در آرامش و سر میز کارشناسی حل شود.
🔺هادرون
http://eitaa.com/joinchat/79757312Cb9283fe96c
@haderoon
https://t.me/joinchat/P99s0xxj98F4tSm7
هادرون
🔲استاندار یزد: معتقد به غوغاسالاری و هیاهو و تجمع کف رودخانه نیستیم وزیر نیرو صلاح ندانست امشب پاسخ
☝️☝️☝️☝️وزیر نیرو پاسخگو نبود؟!!!
اما برای اصفهانی ها عذرخواهی هم می کنند؟!!
یا به ورزنه که بارها و بارها به خط لوله آب انتقالی تعرض کرده اند سفر هم می کنند؟!!!
گویا کف رودخانه از پشت میز گفت و گو بیشتر جواب داده است اقای استاندار
@haderoon
هادرون
🔲استاندار یزد: معتقد به غوغاسالاری و هیاهو و تجمع کف رودخانه نیستیم وزیر نیرو صلاح ندانست امشب پاسخ
🔴 شالیزارهای برنج در کنار زاینده رود
🔸در حالی که مسئولان و مردم اصفهان خشک شدن زاینده رود را به انتقال آب به یزد یا استقرار صنایع فولاد مرتبط می دانند، آمارهای بخش کشاورزی استان اصفهان حقایق دیگری را بازگو می کند.
🔹در سال گذشته زراعی براساس آمار رسمی اداره جهاد کشاورزی استان اصفهان 7300 هکتار کاشت برنج توی در این استان صورت گرفت و با توجه مصرف 13 هزار متر آب در هر هکتار شالی زار برنج، حدود 95 میلیون مترمکعب آب صرف کاشت برنج در استان اصفهان در سال زارعی گذشته شد.
🔸مصرف آب صنایع فولاد اصفهان در سال 20 میلیون مترمکعب و میزان انتقال آب از اصفهان به یزد سالیانه 60 میلیون مترمکعب هست، اما تنها آب مصرفی برای کاشت برنج در اصفهان در یک سال حدود پنج برابر آب مصرفی صنایع فولاد اصفهان و یک و نیم برابر آب انتقالی از این استان به یزد است.
@haderoon
هادرون
☝️☝️☝️☝️وزیر نیرو پاسخگو نبود؟!!! اما برای اصفهانی ها عذرخواهی هم می کنند؟!! یا به ورزنه که بارها
سخنی در باب اعتراض کشاورزان اصفهان..!!
دکترمحمد مالی
مدیر مسئول روزنامه خوزی ها
۱. بر اساس آمار رسمی وزارت نیرو، میزان آب اختصاصی برای بخش کشاورزی در اصفهان، ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب آب برای وضعیت عادی، ۲میلیارد و ۲۰۰ برای زمان کمآبی سطحی و یک میلیارد و ۴۴۴ میلیون متر مکعب برای وضعیت کم آبی میباشد.
۲.استان اصفهان دارای ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که قریب ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است. حدود ۳۰ درصد از سطح زیر کشت این استان وابسته به آب زاینده رود است، چرا که سالهایی که آب در رودخانه نباشد ۳۰ درصد سطح زیر کشت استان کاهش مییابد.
۳.بخش کشاورزی اصفهان معادل پنج درصد از مساحت استان و ۳.۵ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است. بخش کشاورزی اصفهان در سالهای اخیر بین ۷۰ تا ۷۵ درصد منابع آبهای سطحی و زیر زمینی واقع در استان را مصرف کرده است. میزان مصرف آب شرب اصفهان نیز ۳۲۱ میلیون مترمکعب است.
۴.استان اصفهان از صنعتیترین استانهای ایران است و شماری از کارخانههای آن، از جمله ذوبآهن، پتروشیمی، پالایشگاه، لولهسازی، و نساجی از واحدهای پُر مصرف آب به شمار میروند. تنها در سال ۹۰ بیش از یک هزار واحد تولیدی در اصفهان در شماره واحدهای آلاینده قرار داشتهاند.
۵.مطابق آخرین آمار در دسترس و منتشر شده توسط آبفای اصفهان که شاید مربوط به یک دهه پیش باشد، کارخانه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین کارخانه فولاد ایران، در سال، ۲۷ میلیون متر مکعب آب مصرف کرده و آب مصرفی کل شهر اصفهان در آن دوره زمانی ۴۷۶ میلیون متر مکعب بوده است.
۶.یعنی مصرف آب کارخانه فولاد مبارکه معادل ۵ و ۶ دهم درصد مصرف کل اصفهان بوده است. این شرکت در سال ۱۴۰۰ مدعی شده سالانه از مصرف ۷۰۰ هزار مترمکعب آب تازه جلوگیری کرده است اما هیچگاه مصرف کلی آب خود در سال را اعلام نکرده و نمیگوید برای تولید یک تُن فولاد چه میزان آب مصرف میکند.
۷.اما مطالبه کشاورزهای اصفهان چیست؟ آنها ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب در مدت ۲۵ روز در آذرماه را مطالبه کردهاند. چرا که کشت گندم در این منطقه باید در برج ۹ تمام شده باشد. این در حالی است که هم اکنون سد زایندهرود، ۱۷۰ میلیون مترمکعب آب دارد و وضعیت آن بحرانی اعلام شده است.
۸.راه حل واقعی و بلند مدت برای حل مشکل حوضه آبریز زاینده رود که در واقع با توجه به خشکی و کمآبی کشور باید مورد توجه جدی واقع شود، انتقال صنایع آببر استان اصفهان که نامشان ذکر شد به مناطق ساحلی کشور و جلوگیری از اجرای طرحهای توسعهای در این صنایع و شهرکهای صنعتی اصفهان است.
۹.راه حل بعدی که باید در حوضه آبریز زایندهرود مورد توجه واقع شود؛ حذف ۱۲۸ محصول پرمصرفی است که در بخش کشاورزی اصفهان به عنوان محصولات آب فراوانبر شناسایی شدهاند و به تعبیری؛ تغییر الگوی مصرف و کشت. شیفتِ کشاورزی سنتی استان به کشاورزی با آبیاری، بذر و کشت مدرن.
۱۰.راه حل دیگر: صنایع موجود در اصفهان آب مصرفی خود را از محل بازیافت فاضلابهای شهری تامین کنند تا آب اختصاص یافته به این صنایع به بخشهای دیگری اختصاص یابد. و پیشنهاد دیگر: صنایع آببر اصفهان تا زمان انتقال به استانهای ساحلی، آب مورد نیاز خود را از حقآبه کشاورزان خریداری کنند.
۱۱.و حرف آخر: کنش مدنی کشاورزهای اصفهان، قانونی و مورد حمایت مردم ایران است. امیدواریم شاهد تکرار این برخورد صبورانه و حکیمانه با کنشهای مدنی اعتراضی در چهارمحال یا خوزستان باشیم و البته تحتتاثیر فضای احساسی تصمیم نگیریم! و یادمان باشد طرحهای انتقال آب، غیرعلمی و نامشروع است..!!؟
@haderoon
🔵 نخبگان مهاجرت می کنند چون افراد بی استعداد فرصتهای «مرغوب» را تصاحب کردند
روزنامه شرق نوشت:
🔹سخنان روز چهارشنبه گذشته مقام معظم رهبری درباره پدیده خسارتبار مهاجرت نخبگان یک بار دیگر توجه همگان را به این نکته مهم که در سالهای گذشته یکی از مهمترین دغدغههای کارشناسان ایراندوست بوده است، جلب کرد. ایشان بهصراحت تشویق نخبگان به مهاجرت را مصداق خیانت دانستند.
🔹تشویق نخبگان به مهاجرت را نمیتوان در فعالیت بنگاههای تبلیغاتی که شوق رفتن و برخورداری از امکانات گسترده آموزشی، پژوهشی و رفاهی را در دل مهاجران بالقوه میکارند و آبیاری میکنند، خلاصه کرد.
🔹شیوه نادرست توزیع فرصتهای شغلی و آموزشی، بهویژه بورسهای آموزشی خارج از کشور و حتی فرصتهای کارآفرینی و تولید ثروت موجب شده جوانهای شایسته و نخبه کشور در مقیاس وسیع خانهنشین شوند و به این ترتیب فرصتی برای برخی سودجویان و فرصتطلبان فراهم شود که نورچشمیهای خود را در غیاب جوانان نخبه برای استفاده از این فرصتها معرفی کنند.
🔹برای راستیآزمایی این ادعا فقط کافی است از موقعیت شغلی و آموزشی فرزندان طبقه متنفذ کشور و صاحبان مقام و موقعیت پرسوجو کنیم و اینکه آیا آنان برای کسب این موقعیت، ناگزیر از رقابت با متقاضیان پرتعداد و فاقد معرف پرنفوذ بودهاند یا با مختصر تلاشی موفق به اشغال چنین موقعیتهای رشکبرانگیزی شدهاند.
🔹گریز از شایستهسالاری و تنندادن به معیارها و اصول آن، موجب شده نخبگان و جوانان بااستعداد کشور در حاشیه بمانند و در عوض افرادی با توان، استعداد و تجربه بهمراتب اندک، بر صدر نشسته و قدر ببینند.
@haderoon
هادرون
🔵 نخبگان مهاجرت می کنند چون افراد بی استعداد فرصتهای «مرغوب» را تصاحب کردند روزنامه شرق نوشت: 🔹سخ
👆👆👆👆انتصاب و انتخاب و به کارگیری افراد بی استعداد و صرفا با رانت و پارتی در کدام دولت باب شد؟!!
در همین اردکان شما یک نگاه بکنید متوجه برخی از چیزها می شوید
آخه یه زمانی دفتر و کتاب نداشت حساب نداشت فقط از فلان محله بودی و ژن محله فلان را داشتی بقیش حل بود.............
دوست نداریم زیاد بازش کنیم چون برای افرادی که با رانت بالا آمده اند و شایسته سالاری را ملاک قرار نداده اند حرف زدن بیهوده است
#پرده_نشین
@haderoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگوارها هیچکدوم به چهار راه اعتقاد نداشتن😕
چندروز قبل در رومانی
@haderoon
هادرون
امام جمعه اصفهان: استخدام فرزندان کشاورزان در اولویت باشد/نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه اصفه
⭕️کارشکنی«مشکوک»بانک های یزد در مسیر احداث پالایشگاه غلات
🔰سودآوری پالایشگاه غلات بیش از پالایشگاه نفت است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان یزد :
🔹با احداث پالایشگاه غلات در استان یزد برای بیش از ۷هزار نیروی مهندسی یزد به صورت مستقیم ایجاد اشتغال می شود.
🔹تمامی مراحل مطالعاتی و اداری و... احداث پالایشگاه غلات در یزد انجام شده،اما به علت حجم بالای سرمایه گذاری نیاز به همراهی مدیران ارشد استان و بانکها دارد.
🔹بنده به عنوان مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان هرچه در توانم بوده و هر اقدامی که لازم بوده در راه احداث این پروژه بزرگ برای استان انجام داده ام و حتی به علت پیگیری های فراوان در معرض تهمت عده ای قرار گرفته ام.
🔹پالایشگاه غلات یک فناوری هایتک محسوب شده و جز صنایع پاک و سازگار با محیط زیست می باشد که هیچ گونه آلودگی محیط زیستی نیز ندارد و بسیار مناسب استان یزد می باشد.
🔹این پالایشگاه در قالب ۲۵کارخانه جداگانه و در زمینی به وسعت۲۵هکتار مقرر شده راه انداری شود.
🔹علیرغم اینکه سرمایه گذاری مورد نیاز این پروژه کلان است اما می توان با احداث جداگانه هرکدام از فازهای آن از درآمد آن برای تکمیل فازهای بعدی استفاده کرد.
🔹با احداث پالایشگاه غلات میتوان صنعت شیرینی سازی استان را به صورت ویژه گسترش داد.
🔹اشتغالی که به صورت مستقیم با احداث این پالایشگاه ایجاد می شود حدود۷هزار نفر می باشد که اکثر آنها نیز نیروی فنی و مهندسی هستند واین موضوع می تواند با توجه به حجم بالای بیکاری فارغ التحصیلان استان ، کمک شایانی در کاهش بیکاری در سطح یزد داشته باشد.
🔹مخزن ذخیره سازی یزد به تنهایی توان تامین نیاز روزانه روغن کشور را دارد.
🔹به علت سنگ اندازی بانکهای استان ، طرح ساخت ذخیره سازی روغن معطل مانده و به سرانجام نرسیده است.
🔹استانهای دیگر در کمین گرفتن مجوز احداث مخزن ذخیره سازی روغن در یزد به بهانه عدم توانایی در راه اندازی هستند.
🔹یکی از بانکهای استان بعد از ۱۸ماه انتظار اعلام کرد که این تسهیلات را پرداخت نمیکند و در مرحله بعد یکی دیگر از بانکهای استان نیز به بهانه های غیر واقعی از پرداخت این تسهیلات خودداری کرده است .
🔹پالایشگاه غلات می تواند جز مصوبات سفر ریاست جمهوری باشد.
🔺هادرون؛
http://eitaa.com/joinchat/79757312Cb9283fe96c
@haderoon
https://t.me/joinchat/P99s0xxj98F4tSm7