فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: ظرفیت زائران #اربعین افزایش مییابد
🔹آقای الکاظمی درباره افزایش زائران مراسم اربعین قولهایی دادند.
🔹لغو روادید برای اتباع دو کشور خبر خوب آقای نخستوزیر بود.
@hadi_soleymani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍#داستان_جالب_قبض_روح_حضرت_نوح
حضرت عزرائیل وقتی برای قبض روح حضرت نوح آمده بودند،
حضرت نوح گفتند؛ که تمام شد ...؟! وقت اجل رسید؟
حضرت عزرائیل گفت: یا نبی الله ...تمام شد ...!
ادامه ...☝️
👈 کانال مرگ و قیامت
🆔 @nademin
🚨 بازداشت ۷۹عضو یک گروه گردشگری مختلط در گیلان
⭕️ فرمانده نیروی انتظامی گیلان:
🔹۷۹عضو یک تور «گردشگری مختلط» شامل ۲۷ زن و ۵۲ مرد به اتهام «ترویج عرفانهای کاذب نوظهور از طریق برگزاری آیینهای خرافی در محیط ناامن یک منطقه جنگلی پرت و دورافتاده» بازداشت شدند./صدا و سیما
@hadi_soleymani313
هدایت شده از عَلَم
دخترک.mp3
5.78M
"دخترک"
هدیه ای ناقابل به پیشگاه بانویی که با دست های کوچکش گره های بزرگ را باز می کند...
#محرم
#حضرت_رقیه
#سوم_محرم
🥀☘🥀☘
ختم قرآن کریم هدیه به شهید ابراهیم هادی و شهید حاج قاسم سلیمانی
☘🥀صفحه ۵۹۲
☘🥀#سوره_مبارکه_غاشیة
🥀☘🥀☘
@hadi_soleymani313
🕌 سلام صبح گاهی محضر اربابمون
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
صبحتان حسینی
💢 به شایعات توجه نکید؛ هر دو دوز واکسن را زده ام
🔹 ضرورت مشارکت در واکسیناسیون
🔸 حجت الاسلام مومنی در واکنش به شایعاتی مبنی بر حمایت وی از تجمع علیه واکسیناسیون اجباری گفت: امر مقام معظم رهبری در همه امور نصب العین ماست و بنده نیز هر ۲ دوز #واکسن را دریافت کرده ام.
🔸وی خبر منتسب به خود در خصوص دعوت از مردم و روحانیون برای شرکت در یک تجمع علیه بستن مسیر #اربعین و واکسیناسیون اجباری را که در فضای مجازی منتشر شده را تکذیب کرد و افزود: پیجی که در فضای مجازی این مطالب را منتشر کرده به هیچ وجه منصوب بنده نیست.
🔸وی افزود: امر مقام معظم رهبری در تمام امور نصب العین ما است و بنده نیز در واکسیناسیون عمومی شرکت کرده و هر دو دوز واکسن را دریافت کردهام.
@hadi_soleymani313
ستاد اجرایی: خط تولید دوم واکسن برکت وارد مدار تولید شد
🔹ظرفیت ماهانه این خط تولید، ۶ تا ۸ میلیون دز است. تا الان در مجموع حدود ۱۰ میلیون دز #واکسن برکت تولید شده که حدود ۵.۲ میلیون دز تحویل وزارت بهداشت شده و مابقی هم پس از طی مراحل کنترل کیفیت تحویل خواهد شد.
@hadi_soleymani313