.
حیرتزده در میان مدعیان عدالت
و اقتصاد کاپیتالیستی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار استت اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
«اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَ ناكثيروُنَ، فَقالَ(ع): هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا.»(قضاء حقوق المؤمنين، الشيخ ابو على الصورى، ص ۲۱، ح ۲۲)
يكى از ياران امام باقر(ع) به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير! حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند؛ شيعه كسى است كه چنين باشد.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: همه ائمه از امام باقر به بعد از نسل امام حسن(ع) هستند
🔹️نکتهای که رهبر انقلاب در جریان شعرخوانی آقای محمد سهرابی در ديدار شاعران درباره امام حسن(ع) یادآور شدند
🗓 بازنشر به مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر علیهالسلام
💻 Farsi.Khamenei.ir
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | روایتی از آیتالله العظمی امام خامنهای از محبت مردم به #امام_باقر (علیهالسلام)
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅خیلی مهم✅
در صحبتهای حضرت آقا با مدالآوران، اشاره ای برای یافتن گزینه اصلح نهفته بود.
💠برای انتخاب خوب ببینیدچه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کاردرجهت ملاکهای انقلاب را دارد.
🔹نزدیکترین فرد به ملاکهای انقلاب
🔹توانایی کار در جهت ملاکهای انقلابی
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
انقلاب خمینی
من در دوره دانشجویی به جرم اعتراض به مواضع علی لاریجانی، فیالمجلس دستگیر و در اداره کل اطلاعات قم بازجویی شدم.
من با دستور مستقیم دادستان قم (گنجی) راهی بازداشتگاه گشتم و به نشانه اعتراض اعتصاب غذا کردم.
من بهرغم دستور معاون اول وقت قوه (شهید رئیسی) به آزادی فوریام از زندان، ماندگار شدم و در همان حال و دستبند به دست و جلوی چشم صدها دانشجو، همراه سرباز به جلسه کنکور ارشد دانشگاه قم رفتم و به دلیل شدت فشار عصبی و غلبه ضعف و گرسنگی، حین کنکور غش کردم.
من درحالیکه نقش زمین بودم و به شدت میلرزیدم، علیرغم توصیه اورژانس به انتقالم به بیمارستان، به دفتر دادستانی برده و توسط شخص دادستان تهدید شدم که مرا به زندان مخوف قزلحصار خواهد فرستاد که چند روز بعدش درپی شورش در آن، دهها زندانی کشته یا زخمی شدند.
من درحالیکه کنکور ارشد را از دست داده و یک سال از زندگی عقب افتاده بودم، به ۹۱ روز حبس به صورت تعلیقی محکوم شدم.
من با تمام آنچه بر من گذشت، اگر علی لاریجانی تأیید میشد، و به این نتیجه میرسیدم که برای رأی نیاوردن کسی چون پزشکیان پانترک و محاصره شده در حلقه اصلاحطلبان برانداز، لازم است به لاریجانی رأی داد، نه تنها به او رأی میدادم، بلکه شهربهشهر و چهرهبهچهره برای او تبلیغ میکردم.
من آملی لاریجانی را نیز صفر و صدی نمیبینم و از اینکه فرد کاردانی چون او ریاست مجمع تشخیص را برعهده دارد خوشنودم.
من این روزها از دلهره مردان کل جبهه مقاومت که چه کسی در ایران رئیسجمهور میشود؟ و آیا خون حدود ۴۰ هزار کودک و شهروند پرپر شده غزه هدر میرود یا نه؟ خجالتزدهام!
من از سنت الهی عقوبِ بیتوجهی به امر ولی، در نهی لجنپراکنی نگرانم.
من از یومالحسرت اعلام نتایج انتخابات و اینکه ببینیم نه جلیلی رأی آورده و نه قالیباف هراسانم.
من از تکرار تاریخ و بازگشت دوباره مالک از چند قدمی خیمه معاویه و یکسره نشدن کار اسرائیل جنایتکار نیمهجان میترسم.
من از کابوس هلهله و زخم زبان کفتارها و اینکه بگویند خون ریخته و جسم سوخته رئیسی هم نتوانست مانع بازگشت جریان روحانی شود، وحشت دارم.
من در نهایت، به صالحی رأی خواهم داد که پیروزیاش تضمین باشد.
من خود را مکلف به تکلیفِ حراست از اصل انقلاب میدانم.
این از من؛
اکنون نوبت شماست...
✍احمد قدیری
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
📝ناخواسته #سرباز_دشمنان نباشیم‼️
▪️در آستانه انتخابات دولت چهاردهم منافقان، با مهارت خاصی، به نیروهای انقلابیِ متعهد و کار آمد با اتهام های بی اساس، حمله می کنند! مشابهِ حملات و تهمت هایی که به زند یاد #شهید_دکتر_رئیسی داشتند❗️
▪️متاسفانه، برخی افراد بی بصیرت نیز، مطالب تخریبی را بدون هیچ گونه تامل و تفکر منتشرمی نمایند❗️
▪️به همین خاطر آیات قرآن کریم و احادیث معصومین(ع) مسلمانان را به #تفکر (نحل/۴۴...)، #بصیرت (یوسف/۱۰۸)، بررسیِ درستی یا غلط بودنِ اخبار (حجرات/۶) و...فرا می خواند.
▪️از سوی دیگر اخطار می دهد که مثل دشمن و پیاده نظام او نباشید‼️وَ لا تَكُونُوا كَالَّذينَ نَسُوا اللهَ(حشر/۱۹).
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری | #انتخابات
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥وضعیت ارزش پول در عربستان🔥
🌻 به بهانه ایام حضور زائران در حج تمتع
🔻 سایر مطالب پر جاذبه در رابطه با کشورهای دنیا را در سایت پلاسما و یا کانال ایتا رسانه پلاسما دنبال کنید
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
#امام_خامنه_ای : اگر به حکمت مندرج در #عید_قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است. #حضرت_ابراهیم علیهالسلام در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار به او داده بود. ۱۳۸۹/۸/۲۶
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | لحظاتی از گفتگوی رهبر معظم انقلاب با حضرت آیتالله مکارم شیرازی در جریان عیادت حضرت آیتالله خامنهای از ایشان در بیمارستان
💗 خیلی ما اشتیاق داشتیم زیارت کنیم شما را اما نه در بیمارستان!
✏️ شما در تمام این سالیان عمر مبارک و مفید، وجودتان نافع بوده است.
💻 Farsi.Khamenei.ir