🔺صدور حکم دادگاه هواپیمای PS۷۵۲ در دادگاه کانادا:
🔻هواپیمایی اوکراین کوتاهی کرده، باید غرامت دهد
🔸در پی شکایت خانواده قربانیان، دادگاه عالی انتاریو، هواپیماییِ اوکراین را به علت سهل انگاری در صدور مجوز پرواز در شرایط خطرناک، مقصر دانسته و این شرکت را محکوم کرده به خانواده هر یک از قربانیان ۱۸۰ هزار دلار به عنوان غرامت کامل پرداخت کند.
🔸قاضی دادگاه: هواپیماییِ اوکراین، مطلع بوده که ایران در پی شهادت سردار سلیمانی در حال آماده باش است با این حال پرواز خود را لغو نکرد و جان مسافران را به خطر انداخت.
🔹البته ناگفته نماند فارغ از کوتاهی هواپیمای اوکراینی باید به خیانت دولت روحانی رسیدگی شود که چرا آسمان ایران را پرواز ممنوع اعلام نکردند و باید در جای خود به آن رسیدگی شود
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
🔴 قدرت، احترام و پیروزی میآورد
🔻برای به نتیجه رسیدن گاهی اوقات باید صبوری کرد؛ اتفاقاتی میافتد و روندهایی در سطح جهان شکل میگیرد که همه تابعی از همدیگر هستند. دهها بار اینجا نوشتم و گفتم که معادلات جهان بر پایه قدرت است؛ اگر شما قدرتمند نباشید، اگر نتوانید از خود دفاع کنید، اگر قابلیت دفاعی و تهاجمی قوی نداشته باشید، اگر به دانش روز و فنآوریهای نوین دسترسی نداشته باشید و به عبارتی بهتر و سادهتر، اگر در معادلات قدرت در سطح جهان مداخله نداشته باشید و بازیگری را در سطح یک بازیگر هوشمند در نظر نگیرید، دچار خسران خواهید شد.
🔻ایران در طول چند دهه گذشته در یک مسیر ثابت و تعریفشده برای رسیدن به سطح مهمی از اقتدار حرکت کرد و در این مدت فشارهای متعددی را تحمل کرد؛ هوشیاری به خرج داد و با زیرکی از تهدیدها، فرصت ساخت و از آنچه دشمن فکر میکرد میتواند با آن ایران را تحت فشار برای امتیازدهی قرار دهد، مسیری قابل قبول برای پیشبرد سیاستهایش ساخت. این موضوع را میتوان در حوزههای مختلف درک کرد که شاید عالیترین نمونه آن برنامه هستهای کشور است که تقریباً از هیچ شروع شد و امروز به «همه چیز» رسیده است.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 کاسه داغتر از آش!
▪️◾️▪️
▪️نگاهی به مواضع نامزدها در این چند روزه حاکی از رعایت اخلاق سیاسی از سوی آنها است که امیدواریم در مناظرات و سایر برنامههای تبلیغی خود همچنان به #اخلاق اسلامی سیاسی ملتزم باشند.
▪️مع الاسف این روند مثبت در میان برخی از طرفداران نامزدها مشاهده نمیشود و علی رغم توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی و آموزههای دینی همچنان خط تخریب علیه نامزدهای دیگر را دنبال میکنند.
▪️در این میان وقتی برخی افراد که با رأی مردم به مجلس راه یافتند توییتهای تخریبی میزنند، از یک جوان پرشور ولی کم تجربه در حوزههای سیاسی چه انتظاری میتوان داشت.
▪️جریان انقلابی بداند تخریب نامزدهای موجود چه از گفتمان انقلابی و چه غیر از آن باشد، نتیجه عکس خواهد داد و چند تجربه ۷۶ و ۹۲ باید تکرار شود تا این اصل بدیهی را در جامعه سیاسی ایران درک کنند.
▪️باید مراقب باشیم به بداخلاقان سیاسی جایزه ندهیم و روح و روان جامعه را فرسوده نکنیم و همواره در مسیر اخلاق اسلامی و عقلانیت حرکت کنیم که هم رضای خدا و هم اقبال خلق خدا را به دنبال خواهد داشت.
🗳 مدیریت ریسک
انصراف نامزدهای جبهه انقلاب به نفع یکدیگر، تابع شرایط بوده و تجویزی حتمی و دارای حسن ذاتی نیست.
آنچه قبیح و موجب شکست است، خودزنی نامزدها و هوادارانشان است؛ وگرنه آنگاه که میبایست انتخابات را به دور دوم کشاند، کثرت مطلوب است؛ و زمانی که میتوان کار را در دور اول تمام کرد، وحدت.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
پاسخ جلیلی به توهین معصومه ابتکار به شهید رئیسی:
پنجه به روی آفتاب می کشید
📌انتظار است که قوه قضائیه به طور جدی با این خناسان برخورد جدی داشته باشند و در ضمن همه ی نامزدهای انتخاباتی مشی و رفتار کریمانهی #شهید_جمهور را با صدای بلند اعلام بفرمایند تا جریان غربگرا جرأت تحریف و تخریب نداشته باشد و جو جامعه را ملتهب و به نفع خود استفاده نکنند.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
💠امام محمدباقر(ع): لایکونُ اَلعَبدُ عالِماً حَتّی لا یکونَ حاسِداً لِمَن فَوقَهُ و لا مُحَقِّراً لِمَن دُونَهُ.📚(تحف العقول۲۹۴)
▫️هیچ بنده ای عالم نباشد تا اینکه به بالادست خود حسد نبرد و زیردست خود را خوار نشمارد.
🏴سالروزشهادت حضرت امام محمدباقرعلیه السلام را تسلیت عرض می نمائیم.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حال و هوای بین الحرمین در شب شهادت امام محمد باقر علیه السلام
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
💢 وال استریت ژورنال مدعی شد به نسخه ای از نامه یحیی سنوار به رهبران حماس در خارج از اراضی اشغالی دست یافته است، به گفته این مجله سنوار در این نامه نوشته است : من آماده مرگم و همه باید تا آخر این راه را ادامه دهیم یا پیروز میشویم یا کربلای دیگری رقم خواهد خورد
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
.
حیرتزده در میان مدعیان عدالت
و اقتصاد کاپیتالیستی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار استت اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
«اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَ ناكثيروُنَ، فَقالَ(ع): هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا.»(قضاء حقوق المؤمنين، الشيخ ابو على الصورى، ص ۲۱، ح ۲۲)
يكى از ياران امام باقر(ع) به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير! حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند؛ شيعه كسى است كه چنين باشد.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸