🔴 راز ماندگاری انقلاب اسلامی
🔻 پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ۵۷، جزیره ثبات مورد ادعای کارتر را لرزاند.
🔹 آمریکا یا همان شیطان بزرگ که حالا ژاندارم و منافع خود را در منطقه از دست داده بود و با خوی استکباری نمیخواست به عظمت انقلاب اسلامی سجده کند از همان رورهای اول برای تغییر ساختار و رفتار انقلابی وارد میدان شد. جنگ تحمیلی، کودتا، جنگ رسانه ای، تحرکات تجزیه طلبانه و... قطعاتی از پازل براندازی در سال های اولیه انقلاب بود. توطئه هایی که یا وارداتی بود یا محصول مشترک اپوزسیون داخل و خارج نشین!
🔹 دشمن از هر رهگذری وارد شد انتهای کوچه برایش بن بست بود و نهایتاً شکست های سریالی در ابعاد نظامی، علمی، امنیتی، سیاسی موجب گردید در سال های اخیر با بازیگری ترامپ قمارباز از رهگذر اقتصاد، تحریم و فشار حداکثری به دنبال تغییر رفتار انقلاب اسلامی ایران باشد.
🔹 اما اکنون پایان حیات سیاسی ترامپ در آستانه ی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب و اعترافات استراتژیست ها، دولتمردان و اتاق فکرهای آمریکایی گواه این حقیقت است که تیغ فشار حداکثری هم علیرغم تحمیل هزینه هایی بر ملت ایران کند گردیده و انشاء الله با روی کار آمدن دولت جوان حزب اللهی و پیگیری راهبرد لغو آثار تحریم ها شکست حداکثری پایان فشارحداکثری خواهد بود.
🔻سوال اساسی این است که راز استحکام ، ماندگاری و و دینامیسم انقلاب اسلامی چیست؟!
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی(۱۹ دی۹۴) در پاسخ به سوال فوق ، با مقایسه انقلاب اسلامی با دو نهضت پیش از انقلاب (نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت)، و دو انقلاب بزرگ بینالمللی (انقلاب فرانسه و انقلاب روسیه) راز ماندگاری انقلاب را در ۷ مورد خلاصه کردند:
1⃣ مردمی بودن
2⃣ مطابقت با فطرت انسانها
3⃣ ماهیت خدایی انقلاب
4⃣ همهجانبه بودن انقلاب
5⃣ نوسازی ساختار بر مبنای اصول
6⃣ محبوبیت در نزد سایر ملتها
7⃣ رویش نسل سوم انقلابی
✅ @hadianebasir
#اسپوتنیک:
برای نابودی اسرائیل کافی است ایران تصمیم سیاسی بگیرد
تهدیدات دائمی سردمداران #اسرائیل تأیید میکند که سیاست ایران در گسترش نفوذ منطقهای خود و همچنین تولید موشکهای بالستیک نقطهزن، بسیار صحیح بوده و باید ادامه یابد.
✅ @hadianebasir
🔸 دکتر دیوید مارتین، اقتصاددان آمریکایی:
🔹 "واکسن" واژهای است که تعریف قانونی خاص خود را دارد؛ به "داروی" فایزر نمیتوان "واکسن" گفت!
🔹 استفاده از واژه "واکسن" برای این دارو، «بیوجدانی» است!
🔹 «فایزر» به این خاطر از واژه "واکسن" استفاده می کند تا از معافیت بهداشت عمومی برخوردار شود!
✅ @hadianebasir
امام علی (علیه السّلام):
لِلْإِنْسَانِ فَضِيلَتَانِ عَقْلٌ وَ مَنْطِقٌ فَبِالْعَقْلِ يَسْتَفِيدُ وَ بِالْمَنْطِقِ يُفِيد
براى انسان دو برترى است:عقل وخرد و دیگری زبان و گفتار.پس با عقل وخرد بهره گیرد و با نطق و گفتار بهره رساند.
غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 62
✅ @hadianebasir
🔹آمدن حق و نابودی باطل
«وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً» اسراء/81
«و بگو: حقّ آمد و باطل نابود شد، همانا باطل، نابود شدنى است.»
نکتهها
«حق»، به معناى ثابت و باقى است. لذا خدا و هرچه از سوى او باشد، حقّ است. «حق» يكى از نامهاى خداوند است. كلمۀ «زهوق» به معناى رفتن است. براى اين آيه مصاديقى همچون ظهور اسلام، ورود به مدينه، فتح مكّه و شكستن بتها را گفتهاند كه در همۀ آنها باطل شكست خورده است. ولى آيه داراى مفهوم گستردهاى است و فناى باطل و بقاى حق را نويد مىدهد.
بقاى حقّ و نابودى باطل، يك سنّت وقانون الهى است، نه پندارى و تصادفى، هر چند پيروان حقّ كم و طرفداران باطل زياد باشند. چرا كه حقّ همچون آب، ثابت و ماندگار و باطل مانند كف، ناپايدار و فانى است.قرآن مىفرمايد: ما حقّ را بر سر باطل مىكوبيم و آن را نابود مىسازيم. و در اين صورت است كه باطل رفتنى است. بنابراين حقّ بايد باقدرت و كوبنده بر باطل هجوم آورد. (انبیاء/18)
پیامها
1- پيامبر بايد با قاطعيّت، پيروزى نهايى حقّ را به مردم اعلام كند.
2- بايد حقّ را به ميدان آورد تا باطل از بين برود.
3- عاقبت، باطل رفتنى و نابود شدنى است و حقّ، باقى و پايدار. جاءَ ... زَهَقَ (فعل ماضى نشانه قطعى بودن است.)
4- از جلوهها و مانورهاى باطل، نبايد هراسيد كه دوامى ندارد.
«برگرفته از تفسیر نور»
✅ @hadianebasir
🔴 ابوعلی البصری با یک شکار ارزشمند بازگشت
🔻ابوعلی البصری مدیرکل ضدتروریسم وزارت کشور عراق که بعد از انفجار بغداد برکنار شده بود ، با فشار محافل عمومی و امنیتی عراق به نخست وزیر این کشور چند روز گذشته به مسئولیت سابق خود بازگشت
🔹 وی قبل از برعهده گرفتن این سمت فرمانده واحد اطلاعات سپاه بدر بود و تجربه گرانقدری از مبارزه با داعش و القاعده داشت.
🔹 بازگشت او با عملیات کاملا موفق نیروهای تحت امرش در استان کرکوک مصادف شد که هلاکت والی داعش در عراق یکی از دستاوردهای آن بود.
🔹 در این ضربه مهلک به پیکره داعش ، ابویاسر العیساوی نایب خلیفه کنونی این گروه تروریستی و فرمانده کل آن در عراق و تنی چند از همراهانش کشته شدند.
🔹 العیساوی اصالتا از اهالی فلوجه بود که مدت ها تحت تعقیب سرویس اطلاعاتی عراق قرار داشت.
🔹 نکته مهمی که لازم می نماید در عملیات فوق الذکر بدان اشاره گردد اینست که برای اولین بار نیروهای عراقی بدون کمک اطلاعاتی نیروهای خارجی اقدام به هلی برن در محل های آلوده به تروریست کرده و این دستاورد مهم را محقق ساختند.
✅ @hadianebasir
♦️ سیاست بایدن در قبال برخی حکام عرب؛ تغییر رویکرد یا تداوم سیاست گاو شیرده
🔹 با گذشت اندک روزهای سپری شده از استقرار دولت بایدن، سیر تحولات، نشاندهنده وقوع برخی تغییرات در خصوص رویکرد دولت جدید آمریکا در قبال کشورهای منطقه غرب آسیاست.
🔹پس از آن که وزارت خارجه آمریکا از توقف قراردادهای فروش تسلیحات به عربستان و امارات به منظور بازنگری در آن خبر داد، روز گذشته دولت ایتالیا هم اعلام کرد قرارداد فروش تسلیحات به این دو کشور را از حالت تعلیق به توقف کامل تغییر وضعیت داده است. این دو خبر در کنار خبرهای دیگری از دولت بایدن مانند اعلام معافیت یک ماهه معاملاتی با انصارالله و اعلام انتشار اسناد مربوط به قتل خاشقچی نشاندهنده ایجاد تغییراتی در رویکرد غربیها در قبال برخی کشورهای عربی است.
🔸 اما آیا این موارد نشانههای تغییر رویکرد اساسی غرب در مواجهه با کشورهایی مانند عربستان و امارات است؟ در اینکه نگاه به کشورهای خاورمیانه در دوره بایدن متفاوت از دوره ترامپ خواهد بود، تردیدی نیست. بخشی از این تفاوت ناشی از رویکرد دموکراتهاست و برخی نیز معطوف به دیدگاههای دولتمردان جدید کاخ سفید است.
🔸 بر این اساس انتظار میرود از این پس کشورهایی مانند عربستان و امارات و دولتمردان آنها از مصونیتهای پیشین برخوردار نباشند و در حوزههای مختلف دچار مشکل شوند. از هماکنون پیداست عرصههایی مانند جنگ یمن به زودی برخی حکام خلیج فارس را به چالش خواهد کشید.
🔸 اما آنچه بدیهی است راهبرد کلان آمریکا در قبال کشورهایی مانند عربستان است که به راحتی دچار تغییر نخواهد شد و روابط راهبردی دوجانبه استمرار خواهد داشت.
🔸 میتوان اینگونه انتظار داشت که دولت بایدن نیز مانند گذشته همان سیاست «دوشیدن گاوهای شیرده» را پی خواهد گرفت و این انتقادات و سختگیریها نیز تنها به مثابه دستآویزی برای باجگیری بیشتر از این کشورها است.
✅ بنابراین از هماکنون محتمل است چهرههایی مانند محمدبنسلمان، محمدبنزاید و عبدالفتاح السیسی و تاحدودی رجب طیب اردوغان در این لیست باجگیری آتی دولت جدید آمریکا قرار گیرند، البته با اَشکال و در سطوحی متفاوت.
✅ @hadianebasir
🔘 تحریف امام(ره) توسط روحانی
🔹امروز حسن روحانی در سخنانی مدعی شد که در راستای سخنان امام خمینی(ره) آب و برق را رایگان کرده، اما آیا امام خمینی(ره) وعده رایگان کردن آب و برق را داده بود؟
🔹واقعیت ماجرا اینجاست که هفته دوم اسفند ۵۷، روزنامه کیهان با تیتر درشت به گونهای القاء کرد که امام میخواهد آب و برق را مجانی کند اما بسیاری از این امر غافل ماندهاند که در بالای همین تیتر آمده که «سخنگوی دولت» یعنی عباس امیر انتظام این سخنان را گفته است.
🔹امام(ره) ۱۰ اسفند ۵۷ و نه ۱۲ بهمن ۵۷ درواکنش به این سخنان فرمودند: دلخوش نباشید که مسکن فقط میسازیم، آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم.
✅ @hadianebasir
🔴 #حقوق_بشر_آمریکایی | استفاده از کودکان افغان برای پاکسازی تلههای انفجاری‼️
🔻یک نظامی آمریکایی در افغانستان فاش کرد که نیروهای آمریکایی برای یافتن تلههای انفجاری در شهرهای این کشور از کودکان افغان استفاده میکردند.
🔹 این نظامی آمریکایی بدون پشیمانی یا ترس از مجازات در پادکست دانشکده افسری ارتش آمریکا و برای به اشتراک گذاشتن تجربیات نظامی به جنایات جنگی اعتراف کرده است.
🔹 وی در یک پیام صوتی گفته است: «کودکان افغانستانی را با پرت کردن آبنبات و اسباببازی به کوچههایی که فکر میکردیم امکان وجود تله انفجاری باشد میکشیدیم تا مطمئن شویم مسیر عاری از مواد انفجاری است.»
✅ @hadianebasir
#دهه_فجر
🔴 #تحریف| مسافران محترم مراقب سقوط باشند‼️
🔻 ساعت ۹:۲۷ روز ۱۲ بهمن۵۷ هواپیمای امام راحل در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. منتظری، بنی صدر و قطب زاده از جمله مسافرانی بودند که آنروز از بوئینگ747 پیاده شدند ولی چند سال بعد با فاصله گرفتن از مکتب امام راحل از قطار انقلاب پیاده شده و سرنوشت های متفاوتی داشتند.
🔹 از حکومت علوی تا انقلاب اسلامی پدیده ریزش ها و رویش ها امری مرسوم و طبیعی است. اما جریان تحریف با پروپاگاندای رسانه ای به دنبال این است که طرد فرزندان ناخلف از سوی انقلاب که از نقاط قوت انقلاب اسلامی است به عنوان ضعف انقلاب معرفی کند یا برخی هیجان زده آن را به پای تئوری فرانتس فانون گذاشته و با پُز آکادمیک بنویسند: انقلاب اسلامی فرزندان خود را میخورد!
🔹در این خصوص ، دهه فجر فرصت ذی قیمتی است برای بازخوانی راهبرد امامین انقلاب در چهل و دو سال گذشته که میتواند از یکسو قطب نمایی باشد برای آنانی که میخواهند در صراط انقلاب و در مسیر ولایت گام بردارند و از سویی دیگر میتواند گامی شد جهت خنثی سازی توطئه تحریف و پروپاگاندای رسانه ای دشمن.
🔹راهبرد و سیاست انقلاب اسلامی ایران در چهار دهه گذشته همواره مبتنی بر اصل « جذب حداکثری و دفع حداقلی » بوده است. رهبر معظم انقلاب ابتدای سال جاری در دیدار تصویری با دانشجویی فرمودند: «جبههی انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ حذف نکنید؛ صِرف اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دربارهی فلان مسئله موجب طرد نشود. بعضی هستند که به اسلام و انقلاب و نظام اسلامی و به خیلی از خصوصیّاتی که شما به آن اهمّیّت میدهید معتقدند، در فلان مسئلهی خاص با شما موافق نیستند؛ این نباید موجب بشود که شما او را طرد کنید، از دایرهی انقلابیگری خارج بدانید. هر چه میتوانید جبههی انقلاب را گسترش بدهید، جذب کنید؛ البتّه منظورم جذب منافق نیست، جذب آدم بیاعتقاد نیست؛ جذب آدم معتقدی است که با شما اختلاف سلیقه دارد» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
🔹 بازخوانی رفتار مدیریتی امامین انقلاب نیز میتواند پادزهر تبلیغات مسموم جریان تحریف باشد. امام راحل تا روزهای منتهی به صدور عدم کفایت بنی صدر یا کتابت نامه تاریخی به منتظری در فروردین ۶۸ دلسوزانه تلاش کردند در کنار انذارهای اخلاقی برای جلوگیری از سقوط نفسانی، آنان را همچنان در دایره ی نظام اسلامی تعریف و حفظ نمایند و رهبر معظم انقلاب در سال ۸۸ علیرغم بازی نوجوانمردانه سران فتنه فرمودند: « اعتقاد من به جذب حداکثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی کأنه خودشان اصرار دارند بر اینکه از نظام فاصله بگیرند.»
✅ البته ناگفته پیداست نگاه جزیره ای به رهنمودهای رهبرانقلاب خود مصداق تحریف و جفا به فرمایشات معظم له میتواند باشد و همچنین نمیتوان با سادهانگاری و با شعار جذب حداکثری ، با براندازان مسلح مماشات کرد یا برای نشستن پشت فرمان ماشین انقلاب صلاحیت کسانی را تایید کرد که اعتقادی به جاده انقلاب و نظام ندارند. چنین رفتاری به استحاله انقلاب در میانمدت و بلندمدت میانجامد.
🖌 #سرخط_تحلیلے| سالها از فرود پرواز انقلاب میگذرد و انقلاب همچنان به راه خود ادامه میدهد و این مسافران انقلاب هستند که همواره باید مراقب سقوط خود باشند.
✅ @hadianebasir
🔸کارشناس اینترنشنال سعودی: ایران و روسیه عامل بدبختی مردم افغانستان هستند!
🔹 بیست سال از حضور نظامی آمریکا در افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم می گذرد که نه تنها با تروریسم مقابله نشد بلکه موجب ناامنی، بی ثباتی، گسترش تروریسم و کشتار مردم این کشور گردید!
🔹رسانه هایی مثل شبکه سعودی اینترنشنال نیز تمام سعیشان را می کنند تا ایران را عامل بدبختی مردم افغانستان معرفی کنند؛ ایرانی که سالیان سال است از مردم مظلوم این کشور مهمان نوازی کرده است!
✅ @hadianebasir