🔴 اراده ما را نشانه رفتهاند‼️
🔻 آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور مدعی شد، گزارش مربوط به آزادسازی اموال بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف صحت ندارد. وی بار دیگر با تعیین پیششرط برای کاهش تحریمهای ایران اعلام کرد، تا زمانی که ایران به اجرای تعهدات خود در برجام بازنگردد هیچ یک از تحریمهای آنان کاهش نخواهد یافت. در این خصوص بخوانید:
1⃣ این سخنان را وقتی در کنار اظهارات ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا میگذاریم، نشان میدهد که گردانندگان کنونی کاخ سفید در شرایط کنونی برای بازگشت به برجام دست بالا را گرفتهاند. در این خصوص ند پرایس اعلام کرده است که دولت متبوعش هیچ مشوقی برای ترغیب ایران به مذاکره با آمریکا در نظر نگرفته و اگر و فقط اگر ایران به پای میز مذاکره بیاید ما آماده خواهیم بود که درباره پیشنهاداتی که میتواند دو طرف را به مسیر بازگشت به پایبندی متقابل به برجام سوق دهد گفتگو کنیم، این چیزی است که ما مد نظر داریم، پایبندی در برابر پایبندی.
2⃣ برآورد آمریکائیها این است که اگر در شرایط کنونی دست بالا را از طریق گروگان نگه داشتن اقتصاد و معیشت مردم بگیرند، اراده مقامات جمهوری اسلامی در تعیین پیششرط لغو تحریمها بعنوان ما به ازای بازگشت آنها به برجام، سست شده و از موضع کنونی خود عقبنشینی خواهند کرد. اکنون آمریکا در گام نخست، اراده جمهوری اسلامی را نشانه رفته است.
3⃣ اگر در این شرایط، جمهوری اسلامی دست پائین را بگیرد و پیشنهادی را ارائه دهد که نشانهای از عقبنشینی از موضع خود در آن احساس گردد، امریکاییها را به طمع خواهد انداخت تا کماکان بر موضع خود در گام نخست اصرار ورزیده و فشارها را در سقف نگه دارند، تا زمانی که ایران بپذیرد به تعهدات خود بازگشته و توسعه برجام بخشی از موضوع مذاکرات گردد، ضمن اینکه پایبندی آنان به برجام نیز به تعویق خواهد افتاد. اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته است تا زمانی که ایران به توافق هستهای بازنگردد منابع ایران در کره جنوبی را آزاد نخواهیم کرد، در این چارچوب معنا مییابد.
✅ مبنای رفتار و تصمیمگیری آمریکا در عرصه رقابتهای راهبردی منبعث از اصل هزینه/فایده است. بر همین مبنا زمانی اراده آمریکائیها در هم شکسته خواهد شد و تسلیم خواست ایران میگردند که به این درک برسند که هزینه ادامه وضع موجود برایشان بیشتر از تعهدپذیری و بازگشت به برجام است. در این راه هزینهها برای کاخ سفید زمانی افزایش یافته و منجر به تغییر محاسبات و رفتار آنها میگردد که کماکان انسجام خود را حفظ کنیم، با خنثیسازی تحریمها به فکر عبور از سختیها باشیم و در آخر با کاهش تعهدات برجامی و اقدامات فرابرجامی، موازنهسازی فشار ایجاد نمائیم.
✅ @hadianebasir
🔸️ #فوری 🚨 | سعودیها دوباره به سد محکم یمن خوردند
🔸یک منبع نظامی یمنی خبر داده که نیروهای مسلح این کشور توانستند عملیات نفوذ نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در جنوب الحدیده را خنثی کنند.
🔹این درحالی است که طبق توافق استکهلم بین دولت صنعا و هیات اعزامی منصور هادی، الحدیده از جمله مناطقی است که در آن آتشبس اعلام شده بود.
🔹با تنگ شدن عرصه به ائتلاف سعودی در مارب و نزدیک شدن ارتش یمن به این شهر، سعودیها از سویی دست به دامن ترکیه شده و از سویی دیگر تلاش دارند تا معادلات را در سایر جبههها تغییر دهند، امری که البته تاکنون از تحقق آن عاجز بودهاند
✅ @hadianebasir
انتخابات.m4a
3.78M
🇮🇷🍁
🍁
✅#صوتی
💠 موضوع: سپاه و انتخابات۱۴۰۰
🎙سردار یدالله جوانی _ معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸🌺🔹
🔻متاسفانه مطابق انتخابات گذشته برخی ها مدعی هستند که #سپاه و #بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند‼️
🔹 سپاه طبق دکترین رفتار سیاسی سپاه و اسناد بالادستی، هرگز در انتخابات ورود مصداقی ندارد.
🔸سپاه حزب سیاسی نیست و رفتار سیاسی ندارد.
🔺مهمترین کاری که سپاه براساس چارچوب هاي قانونی انجام می دهد؛ دعوت مردم به حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ است.
✅ @hadianebasir
🔴 آخرین تحولات یمن
🔻نبرد در حومه مارب در مرکز یمن یکی از آخرین پایگاه های حزب اصلاح (شاخه جریان اخوان المسلمین در یمن)، نیروهای منصور هادی ( رئیس جمهور مستعفی و فرارای) و عناصر ائتلاف سعودی به لحظات حساسی رسیده و رزمندگان انصارالله در تلاش هستند با شکستن آخرین خطوط دفاعی وارد این شهر شوند.
🔹حزب اصلاح به خوبی می داند اگر شهر مارب را از دست دهد نفوذ سیاسی و نظامی اش در یمن کاهش چشمگیری خواهد داشت و حضورش به نقاط محدودی در استان شبوه و تعز خلاصه می شود و از چرخه تصمیم گیری ها و قدرت حذف می شود.
🔹حزب اخوانی اصلاح و خانواده الاحمر که موسسان این حزب در یمن هستند ، با سعودی ها علیه انصارالله و دولت نجات ملی متحدند و یکی از دلایل ورود ترکیه به بحران یمن بی شک حمایت و تقویت اخوان المسلمین در این کشور است. دولت ترکیه که از ماه های گذشته با تغییر روابط با رژیم سعودی تمایل خود را برای حضور میدانی در خاک یمن نشان داده بود حالا با انتقال تروریست های مورد حمایتش قصد دارد شهر مارب را حفظ و حزب اصلاح را نجات دهد.
🔹براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، در روزهای گذشته دولت ترکیه تمام توان خود را به کار گرفته تا چند گروه از عناصر گروهک تروریستی جبهه النصره (شاخه رسمی القاعده در سوریه) را در مناطق اشغالی سوریه برای اعزام به خطوط نبرد در حومه شهر مارب سازماندهی کند. آنکارا اعلام کرده به هر نیروی تروریستی که به مارب منتقل شود ماهانه هزار و ۵۰۰ دلار پرداخت خواهد کرد و ۴۰۰ دلار دیگر را هم برای سایر هزینه از جمله خوراک متقبل می شود.
🔹 به گزارش زمانه ، در حال حاضر درگیری ها در حومه غربی و جنوب غربی مارب ( شرق و جنوب شرق بخش صرواح) ادامه دارد و رزمندگان یمنی با این شهر از این محورها به ترتیب ۱۰ و ۱۵ کیلومتر فاصله دارند.
✅ @hadianebasir
🖥مهمترین عناوین خبری امروز
🔻گروسی: به دنبال بازرسیهای گستردهتر در ایران هستیم
🔻ضربالاجل ۲.۵ ماهه رئیسی برای نساجی مازندران
🔻پامپئو: نتوانستیم ایران را به میز مذاکره بکشانیم
🔻مجوز دولت برای واردات مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی
🔻آمار جدید کرونا در ایران
🔻سلطانیفر: تصمیم AFC بخشی از پازل تحریمها است
🔻تجمع در شب چهارشنبه آخر سال ممنوع
🔻سلامی: امروز ما برای دشمن شرط میگذاریم
🔻برخورد شهرداری با دستفروشان ممنوع شد!
🔻شرایط صدور مجوز تردد در شهرهای قرمز و نارنجی
✅ @hadianebasir
نتیجۀ مرگ در راه حق
«وَلَئِنْ قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ» آلعمران/157
«و اگر در راه خدا كشته شويد و يا بميريد (زيان نكردهايد، زيرا) آمرزش و رحمت خداوند از آنچه (آنان در طول عمر خود) جمع مىكنند، بهتر است.»
این آیه، چه پیامهایی دارد؟
1- در جهان بينى الهى، مرگ و شهادت در راه خدا، از همۀ دنيا و جمع كردنىهاى آن بهتر است.
2- مهم در راه خدا بودن است، خواه به شهادت بيانجامد يا مرگ.
3- مغفرت و رحمت نتيجهاى ابدى دارد، ولى مال و ثروت آثارش موقّت است.
✅ @hadianebasir
🎥ایران نیازی به اثبات خود در چارچوب برجام ندارد/ جوانان ایرانی، آینده درخشانی را برای کشورشان رقم میزنند
🔹«اسکات بنت» مامور سابق عملیات روانی «سیا»:نیازی نیست که ایران گام اول در بازگشت به برجام را بردارد.کشورهای اروپایی مثل فرانسه، آلمان، انگلیس و روسیه هم میدانند که ایران به تمامی وظایف خود در این توافقنامه عمل کرده است.
🔹از لحاظ جغرافیایی آمریکا فاصله زیادی با منطقه خاورمیانه دارد ولی اهداف بلندمدت و استراتژیک، آمریکا را به این منطقه کشانده است.اسلامی که در ایران اشاعه دارد اسلام واقعی است و فاصله زیادی با سلفیگری و وهابیت دارد.
🔹من معتقدم که در حال حاضر دولت بایدن در یک حالت گیجی و بلاتکلیفی به سر میبرد و نمیداند که دقیقا باید چه اقدامی انجام دهد.به آینده ایران خیلی خوشبین هستم. آینده ایران تا حد زیادی به لبخند و امید جوانان گره خورده است.
✅ @hadianebasir
ائتلاف نانوشته در رقابت با عمل گرایی انقلابی؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
✅ در سپهر سیاسی کشور سه جریان سیاسی فعالند:
1️⃣ شعارگرایی: این جریان عمدتاً چشم به تحولات بیرونی دارد و در ۸ سال گذشته انبوهی از شعارها را مطرح کرده، اما امروز رکورددار عدم محبوبیت در افکار عمومی است، چرا که بسیاری از آن وعده ها نه تنها تحقق نیافته، بلکه اوضاع معیشتی مردم را بدتر از قبل کرده است.
2️⃣ انحراف: مجموعه ای که تحت عنوان انحراف از آن یاد میشود، به معنای واقعی جریان نیست، بلکه چند نفرند که در سالهای ۸۴ تا ۹۲ سابقه خوبی از خدمت دارند، هرچند در دو سال آخر دولت ایشان، رویه متفاوتی در پیش گرفته شد. مظلوم نمایی مصنوعی و اتکا به آن سابقه ۶ ساله، عمده ترین راهبرد آنهاست، اما سابقه دو سال آخر ایشان مملو از تفرقه افکنی، بحران سازی و هدر روی ظرفیت های کشور است.
3️⃣ عملگرایی: مجموعه ای که خود را نوکر و خادم ملت می دانند و مبنای فکری آنها حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفیت های درونی و پیگیری #اقتصاد_مقاومتی است. خدمت بی منت، عدالت محوری و مبارزه با مفاسد اقتصادی و تبعیت از ولایت فقیه، از ویژگیهای این جریان است.
💠 نکته آن که رقابت اصلی بین ائتلاف نانوشته شعار گرایی و انحراف با جریان عمل گرایی انقلابی است.
✅ @hadianebasir
🔴 ائتلاف ۱۴ مارس و ۸ مارس چگونه شکل گرفتند؟
🔻 امروز ۱۴ مارس است. هرساله چنین روزی یک ائتلاف معروف سیاسی را به اذهان لبنانی ها متبادر می کند. اما خاستگاه جریان ۱۴ مارس و ۸ مارس کجاست؟!
🔹در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ رفیق حریری رهبر جریان المستقبل و نخست وزیر سابق لبنان در یک انفجار شدید در بیروت کشته شد. وی از مخالفان جدی حضور نظامی سوریه در لبنان و همپیمان فرانسه ، سعودی و آمریکا بود. بلافاصله رسانه های غربی انگشت اتهام را به سوی دولت سوریه نشانه گرفتند و یک فضای کاملا منفی علیه بشار اسد در لبنان ایجاد شد. بخش وسیعی از مردم لبنان تحت تاثیر این ترور و تبلیغات ناشی از آن ، کشته شدن حریری را تجاوز جدی سوریه به وطنشان می پنداشتند و فضای سیاسی اجتماعی عروس خاورمیانه به سمت التهاب و زد و خورد جدی پیش می رفت.
🔹 از یک طرف بخشی از گروههای لبنانی همچون جریان المستقبل ، حزب کتائب ، حزب القوات البنانیه و ... خواستار خروج فوری نظامیان سوری ( که حدود ۲۹ سال به جهت حفظ ثبات و امنیت لبنان در برابر اسرائیل و جنگ داخلی در آن کشور حضور داشتند ) بودند و در مقابل گروههایی همچون حزب الله و جنبش امل مدافع حضور همسایه شرقی در وطنشان. توجیه مدافعان حضور نظامی سوریه این بود که ارتش سوریه عاملی مهم برای توازن قوا در برابر رژیم اسرائیل به شمار می رفت و در نتیجه حضورش لازم.
🔹در همین حین عده ای از کشورهای خارجی خواستار اجرایی شدن قطعنامه ۱۵۵۹ شورای امنیت( که خواستار خروج نیروهای اسرائیلی و بقیه دول خارجی از خاک لبنان می شد ) شدند. استدلال حزب الله و امل این بود تا زمانی که اسرائیل از مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبای لبنان خارج نشده و تمامیت ارضی آن را را مورد احترام قرار نداده ، دولت سوریه باید نیروهایش را در این کشور نگه دارد.
🔹در مقابل اسرائیل این بخش را متعلق به لبنان نمی دانست و معتقد بود این مناطق بخشی از سوریه است ، نه لبنان و این کشور صلاحیت اظهار نظر در مورد آن را ندارد. اسرائیلی ها در این خصوص می گویند : که اگر مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبا متعلق به لبنان است چرا زمانی که این مناطق در خلال جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمد دولت لبنان اعتراضی بدان نکرد؟ ؛ به هر حال دولتهای غربی و عربی و متحدانشان در لبنان مُصر بر اجرای قطعنامه ۱۵۵۹ و خروج سوریه از آن کشور بودند.
🔹اعتراضات و دو دستگی ها که با تحریکات داخلی و خارجی بالا گرفت ، سید حسن نصرالله در اقدامی هوشمندانه در روز ۸ مارس ۲۰۰۵ حامیان ابقای سوریه در لبنان را به میدان ریاض الصلح بیروت دعوت کرد. در این تجمع بی سابقه صدهها هزار نفری که با سخنرانی قاطع نصرالله همراه بود ، مردم مجتمع از سوریه ، حافظ اسد و پسرش به خاطر حمایت هایشان تشکر کردند و تجمع به خوبی پایان یافت و اثر عمیقی نهاد.
🔹 پس از اجتماع ۸ مارس آن طرف مقابل نیز بیکار ننشست و تجمع گسترده ای را در روز ۱۴ مارس سازمان داد. در این تجمع احساساتی صدهها هزار نفر شرکت داشتند و خواستار خروج سوریه از لبنان شدند . در حالی که همگان خیال می کردند سوریه زیر بار فشارها نخواهد رفت ، در اقدامی که تعجب ناظران را برانگیخت بشار اسد اعلام کرد نظامیان سوری پس از ۲۹ سال از لبنان خارج خواهند شد. این یک دستاورد بزرگ برای راهپیمایان ۱۴ مارس بود و از آن تاریخ صحنه سیاسی لبنان به عرصه نبرد دو جریان اصلی ۱۴ و ۸ مارس بدل گشت.
🔹 البته خروج سوریه از لبنان ، اسرائیل را ( که خیال می کرد دیگر با خروج نظامیان سوری خلاء جدی قدرت در این کشور شکل گرفته و عروس خاورمیانه عملا بی دفاع است) به محاسبه غلطی وا داشت و در ژوئیه ۲۰۰۶ به لبنان حمله گسترده ای را آغاز نمود که البته با مقاومت حزب الله بزرگترین شکست تاریخش را متحمل شد.
✅ @hadianebasir
🙏عذرخواهی اتحادیه عرب از اسرائیل به خاطر اقدامات سلمان فارسی!
✍ یک روزنامهنگار قطری در توییتی به انتقاد از روند نزدیکی اسرائیل واعراب پرداخت.
💢 نزدیک شدن بعضی کشورهای عربی به رژیم صهیونیستی و دشمنی آنها با ایران، در رسانههای عربی با تمسخر همراه شده است.
💢یک روزنامهنگار قطری به تمسخر نوشته است: در آینده نزدیک بعید نمیبینیم اتحادیه کشورهای عربی به خاطر جنگ خندق از اسرائیل عذرخواهی کند و اعلام نماید که این ایده را سلمان فارسی به اجرا گذاشته بود که دخالت ایران در آن جنگ را نشان میدهد!😅😅😅
گروه تولید و محتوا کانالهای ثامن شهدای دره شهر - ایلام
🔸 لشکرکشی ترکیه به "رقه" صدای روسها را درآورد
🔸 «الکساندر کارپوف»، معاون مرکز روسی آشتی طرفهای متخاصم در سوریه:
🔹 روسیه از انتقال تجهیزات نظامی نیروهای مسلح ترکیه و ساخت استحکامات در منطقه عینعیسی در استان رقه سوریه به شدت نگران است.
🔹 این اقدامات، نقض وضعیت موجود در نظر گرفته شده در تفاهم [میان ترکیه و روسیه] محسوب میشوند و تلاشهای هر دو طرف در حل و فصل بحران سوریه را تضعیف میکند.
🔸 منابع خبری پنجشنبه گذشته از احداث چهارمین پایگاه نظامی ترکیه در استان رقه واقع در شمال سوریه خبر دادند.
🔹 دولت سوریه حضور ترکیه در خاک خود را غیر قانونی میداند و بارها هشدار داده است که به این حضور اشغالگرانه پایان خواهد داد.
🔸نظامیان ترکیه به بهانه دفع خطر حملات شبهنظامیان کُرد وارد شمال سوریه شده و مناطق گستردهای را در این منطقه، اشغال کردهاند.
✅ @hadianebasir