🔘 جناب خاتمی شما بخشی از مسئلهاید نه راهحل و نه التیامبخش آن!
🔴 بهتازگی جناب خاتمی در پیامی به مناسبت نوروز گفتهاند ترجیح میدهند که به جای تبریک به مردم، با رنجهای آنها همدلی کنند! و از همه خواستهاند از مردم عذرخواهی کنند و...
🔴 جناب خاتمی! وضعیت بدخیم اجتماعی و سیاسی کنونی تا حد زیادی محصول حکمرانی دولتی است که در انتخابات ۹۲ و انتخابات ۹۶ با حمایت شما سرکار آمد و شما الان بخش جداییناپذیر از کارنامه خسارتبار آن هستید. آنچنان در این دو دوره، اوضاع اقتصادی و اجتماعی مردم به وخامت گذاشته است که وضعیت سال ۹۲ یک وضعیت اوتوپیایی و آرمانی و تا حدود زیادی دستنیافتنی است. اگر کسی در انتخابات ۱۴۰۰ این باور را در مردم ایجاد کند که میتواند وضعیت کشور به نصف وضعیت سال ۹۲ برگرداند، بیشک مورد اقبال و استقبال مردم در انتخابات واقع خواهد شد. حکمرانی دولت روحانی و شریک سیاسی شما، کاری کرده است که شعار «به عقب برمیگردیم» یک شعار آوانگارد و پیشتازانه و رأیساز به حساب میآید. جناب خاتمی! شما خود بخشی از مسئلهاید نه راهحل یا التیامبخش آن. شما نمیتوانید مثل شهروند جنتلمن و از موضع یک خیرخواه کل، همه را نصیحت کنید و به یک عذرخواهی دستهجمعی ترغیب کنید.
🔴 جناب خاتمی! اعلام همراهی و همدلی با رنجهای مردم در آغاز سال جدید به چه درد مردم میخورد؟ کدام دردها و کدام رنجهای آنها را برطرف میکند؟ آیا مشکل گرانی کالا و خدمات، مسکن، اشتغال، رفاه، نابرابری و فقر و کرامت اجتماعی ایرانی را برطرف میکند؟ سیاست عرصه این سانتیمانتالیسمبازیها نیست. شما به جای همدردی با مردم، باید فکری به حال بهبود حکمرانی در دولت و متحد سیاسی خود میکردید، اگر راهی و تدبیری برای کاهش درد و رنج مردم دارید، باید از طریق دولتی که درباره کارنامه او مسئول هستید، از مسائل مردم کارگشایی میکردید. یا لااقل با صراحت و شفافیت مسئولیت اجتماعی و مدنی این دولت را میپذیرفتید و پای دیگران را در موضوعی که مسئولیتش با شماست، باز نمیکردید و دیگران را شریک جرم خود نمیکردید!
🔴 شما مثل این پیامتان نشان دادهاید ازجمله سیاستمدارانی هستید که وجاهت اجتماعی خود را بر مصالح عمومی مقدم میدارید و جایی که پای این وجاهت در میان باشد، از چیزهای مهمی درمیگذرید. در سال ۸۸ نیز با علم به عدم تقلب و خطا بودن مسیر موسوی، حاضر نشدید برای حفظ این وجاهت اجتماعی از آتش خشم طرفداران موسوی، واقعیت را علنی بیان کنید و مانع آن همه خسارتهای خرد و کلان گردید.
🔴 سیاستمدار اخلاقی، سیاستمدار مسئولیتپذیر است و مسئولیت تصمیمات خود را میپذیرد و منافع و مصالح عمومی را فدای وجاهت اجتماعی خود نمیکند. پس اخلاقی باشید و مسئولیتپذیر!
✅ @hadianebasir
🍁🍃🍁🔹🍁🍃🍁🔹🍁🍃
نمونه هایى از اخلاق امام علی علیه السلام⤵️
👀چشم پوشى و اغماض
اميرالمؤمنين عليه السلام روزى با يارانش دور يكديگر نشسته بودند در حالى كه يكى از خوارج متعصب در آن جمع حضور داشت. حضرت يارانش را نهى از منكر مى كرد- سخنان ملكوتى آن بزرگ مرد چنان دلربا بود كه آن كور باطن لجوج را تحت تأثير قرار داد ولى به خاطر كينه درونى اش به حضرت جسارت كرده، گفت:
قَاتَلَهُ اللهُ كَافِراً، مَا أفقَهَهُ! خدا به خاطر كفرش او را بكشد، چقدر فهميده و داناست!
ياران حضرت چون اين اسائه ادب و جسارت را از آن ناپاك مشاهده كردند، خواستند او را بكشند ولى حضرت فرمود:
«رُوَيْداً، إنَّما هُوَ سَبٌّ بِسَبٍّ، أو عَفوٌ عَن ذَنبٍ».(1) مهلت دهيد، پاسخ ناسزاگويى ناسزاست، يا گذشت از گناه [نه چيز ديگر].
1- نهج البلاغة: 880، حكمت 412؛ بحار الأنوار: 33/ 434، باب 26، حديث 643.
- نهج البلاغة: 880، حكمت 412؛ بحار الأنوار: 33/ 434، باب 26، حديث 643.
☀️اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام ☀️
اَللَّهُمَّ العَنِ الجِبتَ وَ الطّاغوت وَ النَّعثَل وَ عَذّبهُم عَذاباً شَدیداً
✅ @hadianebasir
وای بر نویسندگان!
در قرآن این واژه (وای) در چند جا بکار برده شده ، مثلا وای بر نمازگژاران، وای بر کم فروشان و... اما در یک آیه قرآن سه بار از این کلمه استفاده شده و نشان دهنده اهمیت موضوع است و آن هم آیه ۷۹ سوره بقره است که خطاب به نویسندگان می فرماید: ( وای بر نویسندگان) ...
فَوَيْلٌ لِّلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَٰذَا مِنْ عِندِ اللَّهِ لِيَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا يَكْسِبُونَ
ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﻱ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪ ، ﺳﭙﺲ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺍﻳﻦ [ ﻧﻮﺷﺘﻪ ] ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ . ﺗﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ [ ﻛﺎﺭ ﺯﺷﺖ ﻭ ﺧﺎﺋﻨﺎﻧﻪ ] ﺑﻬﺎﻳﻲ ﻧﺎﭼﻴﺰ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﻧﺪ ; ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺖ ، ﻭ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﻧﺪ .(٧٩)
پس مراقب نوشتن هایمان باشیم.
✅ @hadianebasir
نه تورنتو، نه پاریس و استکهلم
ایستگاه مترو اصفهان باعظمتمونه، حاصل اعتماد به جوان ایرانی
✅ @hadianebasir
⭕️ بایسته های سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دولت انقلابی آینده
🔷 در سیاست خارجی وروابط خارجی دولت جوان وحزب الهی مولفه های ذیل در دکترین"تعامل سازنده" در حوزه سیاست وروابط خارجی باید دنبال شود:
1-یکی از شاخص های تعامل سازنده با کشورهای اسلامی ایجاد مطلوبیت اقتصادی در روابط خارجی است.تحقق این امر به ایجاد همگرایی و در نهایت افزایش قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد کرد.
2-خنثی سازی استراتژی مرزهای خونین برای کشورهای اسلامی.جمهوری اسلامی باید نهایت تعامل و همگرایی را در روابط دو جانبه و چند جانبه در این زمینه دنبال گردد.
3-برای عملیاتی ساختن راهبرد خروج امریکا از عراق و منطقه جمهوری اسلامی باید با عراق و کشورهای منطقه حداقل مخرج مشترکی از منافع و مطلوبیت های استراتژیک در حوزه های سیاسی،امنیتی واقتصادی تعریف نماید.
4-اتخاذ رویکرد حداکثر سازی تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی.
5-مقابله با رویکرد های امریکا برای ایجاد واگرایی میان ایران و کشور های اسلامی .طرح خاورمیانه بزرگ که از سوی امریکا دنبال می شود در صورت عملیاتی شدن منجر به تجزیه کشورهای منطقه خواهد شد.این طرح میتواند با توجه به دیدگاه تقابلی ایران با آن به تعامل ایران با کشورهای منطقه برای بقای آنان کمک نماید.
6-فعال سازی دیپلماسی، فرهنگی،زیارت،توریسم،دیپلماسی رسانه ای و عمومی برای ایجاد وحدت در جهان اسلام باید دنبال شود.
✍ دکتر نصرت اله حیدری - ایوان
✅ @hadianebasir
🔻 نقش مهم آیت الله کاشانی در جریان ملی شدن صنعت نفت از زبان مقام معظم رهبری
🔹آیةالله کاشانی کسی است که اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست.
🔹من به جوانان عرض میکنم، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید؛ چون یکی از راههای فریب و اغواگری، #تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار بهوفور صورت میگیرد.
🔹مرحوم کاشانی کسی است که به کمک او دکتر مصدّق و دیگر سرانِ نهضت ملی شدن صنعت نفت توانستند حمایت مردم را به این حرکت جلب کنند؛ والاّ حمایت مردم جلب نمیشد. کسی مصدّق را نمیشناخت؛ کسی معنای ملی شدن صنعت نفت را نمیدانست.
🔹مردم طرفدار ملیشدن صنعت نفت ایران شدند و علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدّق نخستوزیر شد. اگر مرحوم آیةالله کاشانی این حمایت عظیم مردمی را برای مصدّق به وجود نمیآورد، او نخستوزیر نمیشد.
🔹بعد که ضدّ حمله دربار علیه مصدّق شروع شد و او از نخستوزیری برکنار گردید، فقط یک عامل توانست مجدداً قدرت را به مصدق برگرداند و آیةالله کاشانی بود.
🔹اینها جزو #واضحات تاریخ است؛ لیکن عدّهای عمداً اینها را #کتمان میکنند و نمیگذارند این حرفها به گوش نسل حاضر برسد.
🔹دشمن فهمید که راز پیروزی ملت ایران چیست؛ لذا درصدد برآمد تا سیاسیّون و سردمداران دولتی را از روحانیت و دین جدا کند. آنها را از آیةالله کاشانی جدا کردند و بینشان فاصله انداختند و متأسفانه موفّق هم شدند.
🌱 ۱۳۸۰/۰۸/۲۰- بیانات در دیدار مردم کاشان
✅ @hadianebasir
🔺رهبر انقلاب سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانی و مانعزدایی» نامگذاری کردند؛
🔺شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود
🌺حضرت آیتالله خامنهای در پیام نوروزی خود سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانی و مانعزدایی» نامگذاری کردند و فرمودند:شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه کاملاً محقق شود.
✅ @hadianebasir
🔴 قدرت افکنی با جهش در تولید الزام ایران برای بازدارندگی
✍ دکتر نصرت الله حیدری
🔻مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۰ را سال جهش تولید و پشتیبانی از آن و رفع موانع تولید نام گذاری کردند. این رویکرد مقام معظم رهبری در نامگذاری سال به عناوین اقتصادی نشان از دوراندیشی رهبری و اقداماتی برای قدرت افکنی ایران در راستای بازدارندگی وتولید قدرت است.
قدرت افکنی را توانایی یک کشور برای کاربرد سریع همه یا بعضی از عناصر قدرت ملی برای پاسخگویی به بحران ها، کمک به ایجاد بازدارندگی، تقویت ثبات منطقهای تعریف می نمایند.
برخی دیگر از محققان قدرت افکنی را کار بست عناصر مادی و غیرمادی قدرت ملی یک دولت برای تحت تاثیر قرار دادن یا وادار کردن دشمن برای انجام دادن رفتار مورد نظر جهت دستیابی به اهداف ملی ذکر می کنند.
جمهوری اسلامی ایران در ابعاد سیاسی، فرهنگی و نظامی یک قدرت بزرگ است و به مرحله بازدارندگی رسیده است، اما تجربه تحریم نشان داد که نقطه ضعف ایران در حوزه اقتصادی است و به همین خاطر تمام توان دشمن بر این حوزه متمرکز گردیده است.
حقیقت این است که جمهوری اسلامی از منابع لازم مادی و نیروی انسانی برای رشد و توسعه اقتصادی برخوردار است. اما این حوزه با موانعی مواجه است. اقتصاد دولتی ونفتی و رانتی و فقدان مشارکت واقعی مردم در اقتصاد از مهمترین این موانع می باشد. موانعی که به کاهش تولید و واردات بی رویه کالاها وخروج ارز از کشور منجر گردیده است.
به عبارتی برای قدرت افکنی در اقتصاد و جهش تولید و حذف موانع تولید در ایران باید با دو دسته عوامل یعنی عوامل ساختاری و عوامل غیر ساختاری مواجه شد و اقدام کرد.از جمله موانع ساختاری در ایران به وابستگی اقتصاد کشور به نفت و دولتی بودن آن میتوان اشاره کرد. تصدیگری دولتی وبروکراسی پیچیده اداری از مهمترین موانع ساختاری در این بخش است که باید اصلاح شود. در کنار این عوامل به مدیران ناکارآمد در بخش اقتصاد،فقدان راهبرد در حمایت از تولید از جمله موانع غیر ساختاری در اقتصاد ایران نیز اشاره کرد.
نگارنده امیدوار است که مجلس انقلابی و دولت ودیگر ارکان قدرت در ایران فارغ از هرگونه شعارزدگی در راستای رفع موانع تولید در ایران اقدام عملی اتخاذ نمایند.باید باور داشته باشیم که جمهوری اسلامی ایران با رفع این موانع اساسی به دلیل برخورداری از موقعیت ژئوپلتیک، نیروهای مسلح قدرتمند نیروی انسانی شایسته, رشد فناوری در سالهای اخیر زمینه قدرت افکنی در برابر قدرت های بزرگ را دارد. برای رسیدن به این مقصد گام اساسی جهش در تولید ورفع موانع آن است.
✅ @hadianebasir
پوستر مخصوص استوری ، پروفایل و وضعیت برای شعار سال ۱۴۰۰
دبیرخانه طرح ثامن استان ایلام
✅ @hadianebasir
🔴 تکرار مانور رسانهای آمریکا
✅ "نوروز تون مبارک، از لغو #تحریم ها هم خبری نیست"
🔹"جو بایدن" در پیامی فرا رسیدن عید نوروز را شادباش گفت و تاکید کرد که آیندهای بهتر در راه است.بایدن در این پیام تاکید کرد: بهار نماد جاودان زندگی نو و زایش دوباره است و دلهای مردم از آمریکا تا ایران، آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه، و اروپا آکنده از نور و امید میشود. این همان پیام و شادی نوروز است که ما با انداختن یک سفره هفت سین در کاخ سفید، آن را گرامی میداریم.
🔹 "آنتونی بلینکن" وزیر امورخارجه آمریکا روز شنبه در پیامی تصویری گفت:
به نیابت از وزارت امور خارجه آمریکا، بهترین آرزوها را برای شادباش نوروز به همه کسانی که در سراسر جهان این مراسم را جشن میگیرند، از مردم ایران و خاورمیانه تا اروپا، قفقاز، آسیای مرکزی و جنوبی و آمریکا ابراز میکنم.
🔹 "رابرت مالی" نماینده آمریکا در امور ایران هم در پیامی جداگانه نوشت:
برای همه کسانی که نوروز را جشن میگیرند، آرزوی سلامتی، امیدواری و آسایش دارم.
✅ @hadianebasir
امیدآفرینی در جامعه
«وَالْعَصْرِ* إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ* إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْر» عصر/3-1
سوگند به عصر [ظهور پیامبر اسلام] بی تردید انسان در زیان کاری بزرگی است؛ مگر کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند و یکدیگر را به حق توصیه نموده و به شکیبایی سفارش کرده اند.
امام خامنهای: «اگر زنجیره توصیه به صبر و حق در میان مردم برقرار باشد، احساس ناامیدی، تنهایی و ضعفِ اراده در جامعه بهوجود نمیآید و جرأت اقدام نیز از بین نخواهد رفت.»
✅ @hadianebasir
🔸توصیه مهم رهبر انقلاب به مردم برای انتخابات ۱۴۰۰: به کاندیدای ضدفساد، مدیر، انقلابی، مردمی و جوان گرا رای بدهید
🔹️ رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: یکی نکته دیگر درباره انتخابات خطاب به آحاد مردم است. هر کسی که به دنبال سعادت کشور است یک چنین رئیس جمهوری می خواهد:
🔹️ اولا دارای مدیریت و کفایت مدیریت باشد.
ثانیا با ایمان باشد. آدم بی ایمان کشور را منافع کشور را یک وقتی میفروشد.
🔹️ عدالت خواه و ضد فساد باشد. این یکی از مهم ترین خصوصیاتی است که بایست در رئیس جمهور وجود داشته باشد.
🔹️ دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد یعنی با عملکرد اتوکشیده و اینها نمیشود کار کرد برای یک کشوری با این همه مسائل اساسی که در کشور وجود دارد. به توانمندیهای داخلی معتقد باشد.
🔹️ به جوانان معتقد باشند. جوانها را به عنوان حرکت عمومی کشور بشناسد و به آنها اعتماد کند.
🔹️ مردمی باشد، امیدوار باشد، آدم مایوس و بدبین و با نگاه تلخ به آینده و تاریک به آینده نباشد.
✅ @hadianebasir