فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"ملت ایران از هفتخوانی عبور کرد که ملتهای دیگر از یک خوانش هم نمیتوانستند عبور کنند..."🇮🇷✌
12فروردین، روز جمهوری اسلامی گرامی باد
#بشارت_خداوندبه_حضرت_خدیجه سلام الله علیها
🔻وَ رَوَی أَبُو هُرَیْرَةَ قَالَ: أَتَی جَبْرَئِیلُ النَّبِیَّ صلی الله علیه و آله فَقَالَ هَذِهِ خَدِیجَةُ قَدْ أَتَتْکَ مَعَهَا إِنَاءٌ مُغَطًّی فِیهِ إِدَامٌ أَوْ طَعَامٌ أَوْ شَرَابٌ فَإِذَا هِیَ أَتَتْکَ فَاقْرَأْ عَلَیْهَا السَّلَامَ مِنْ رَبِّهَا وَ مِنِّی السَّلَامَ وَ بَشِّرْهَا بِبَیْتٍ فِی الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبٍ لَا صَخَبَ فِیهِ وَ لَا نَصَبَ.
🔸 از ابوهریره روایت شده که وی گفت: جبرییل نزد پیامبر آمده بود،به ایشان عرض کرد: اکنون خدیجه در ظرفی درپوشیده برایت غذا و آب میآورد، وقتی آمد از سوی پروردگارش و از سوی من به او سلام برسان و به او مژده خانه ای از جواهرات در بهشت بده که نه هیاهویی در آن هست و نه زحمتی و نه خستگی.
📚بحارالانوار - جلد ۱۶، صفحه ۸
#ام_المومنین_حضرت_خدیجه
https://eitaa.com/hadisvelayat
⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
دهم رمضان سالروز ارتحال حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها را به محضر امام عصر( عج ) و همه مسلمین جهان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
◾️پیامبر اکرم سال ارتحال ایشان و عموی بزرگوارشان را عام الحزن(سال اندوه و غم) نامیدند. این عبارت را برای هیچ یک از مرحومین در دوران حیاتشان نفرمودند.
بیاد آنحضرت زیارتنامه می خوانیم:
ﺍﻟﺴﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﺍﻡﱠﱠ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨِﻴﻦَ، ﺍﻟﺴﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﺯَﻭْﺟَﺔَ ﺳَﻴِﺪِ ﺍﻟْﻤُﺮْﺳَﻠِﻴﻦَ، ﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﺍﻡﱠﱠ ﻓﺎﻃِﻤَﺔَ ﺍﻟﺰﱠﻫْﺮﺍﺀِ ﺳَﻴﱢﺪَﺓِ ﻧِﺴﺎﺀِ ﺍﻟْﻌﺎﻟَﻤِﻴﻦَ، ﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﺃَﻭﱠﻝَ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨﺎﺕِ، ﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﻣَﻦْ ﺃَﻧْﻔَﻘَﺖْ ﻣﺎﻟَﻬﺎ ﻓِﻲ ﻧُﺼْﺮَﺓِ ﺳَﻴﱢﺪِ ﺍﻟْﺄَﻧْﺒِﻴﺎﺀِ، ﻭَﻧَﺼَﺮَﺗْﻪُ ﻣَﺎﺍﺳْﺘَﻄﺎﻋَﺖْ ﻭَﺩﺍﻓَﻌَﺖْ ﻋَﻨْﻪُ ﺍﻟْﺄَﻋْﺪﺍﺀَ، ﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳﺎ ﻣَﻦْ ﺳَﻠﱠﻢَ ﻋَﻠَﻴْﻬﺎ ﺟَﺒْﺮَﺋِﻴﻞُ، ﻭَﺑَﻠﱠﻐَﻬَﺎ ﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡَ ﻣِﻦَ ﺍﻟﻠﱠﻪِ ﺍﻟْﺠَﻠِﻴﻞِ، ﻓَﻬَﻨِﻴﺌﺎً ﻟَﻚِ ﺑِﻤﺎ ﺃَﻭْﻟﺎﻙِ ﺍﻟﻠﱠﻪُ ﻣِﻦْ ﻓَﻀْﻞٍ، ﻭَﺍﻟﺴﱠﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻭَﺭَﺣْﻤَﺔُ ﺍﻟﻠﻪِ ﻭَﺑَﺮَﻛﺎﺗُﻪُ.
📔ادعیه و زیارات مدینه منوره و مکه مکرمه ص ۴۰۸
https://eitaa.com/hadisvelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼آیه ی امروز ۱۲ فروردین🌼
نیت کنید و بخونید👌
📌 وصایای حضرت خدیجه به پیامبر
🔸 طبق روایات شیعه و سنی، حضرت خدیجه سلام الله علیها، یک از چهار زنی است که در دنیا به کمالی دست یافت که دیگر زنان عالم به آن جایگاه دست نیافته اند. زمانی که حضرت خديجه كبری (سلام الله عليها) احساس كرد مرگش فرا رسيده است، به پیامبر اکرم به عنوان وصیت جملاتی را عرضه داشت.
🔹 اولين جمله ای که فرمود، اين بود: يا رسول الله! اگر من در حق تو كوتاهی كرده ام، مرا عفو كن.پيامبر اكرم(صلی الله عليه و آله) فرمود: ای خديجه! من از تو كوچك ترين قصوری نديدم و تو تمام تلاش خود را در خدمت به من و اسلام به كار بردی و بسيار خسته شدی و تمام زندگی ات را خرج كردی.
🔸 دومين وصيت حضرت خديجه كبری(سلام الله عليها) اين بود: يا رسول الله! من از دنيا می روم، دخترم فاطمه، كودك است و دشمنی قريش با من و تو محرز است و می ترسم بعد از من، قريش، دخترم فاطمه را اذيت كنند. مراقب اين دختر غريب و يتيم من باش كه مبادا زنان قريش به او آزاری برسانند يا به صورتش سيلی بزنند و بر سرش فرياد زنند و برخورد تندی نسبت به او داشته باشند.😭😭😭😭😭
https://eitaa.com/hadisvelayat
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثواب بسیار عجیب ختم قرآن هدیه به اهلبیت. علیهم السلام👆💚