eitaa logo
هادی واسعی
234 دنبال‌کننده
281 عکس
340 ویدیو
3 فایل
هدف از راه اندازی این کانال، تبیین وحی و ارتقا سطح معارف و آگاهی وحیانی می باشد. ارتباط با دکتر واسعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق آی دی زیر: @Aboali5 (این صفحه توسط ادمین اداره می شود.)
مشاهده در ایتا
دانلود
فواد شکر از فرماندهان حزب‌الله لبنان به شهادت رسید 🔹خبرنگار تسنیم در بیروت گزارش داد که فواد شکر معروف به حاج محسن از فرماندهان بزرگ نظامی حزب الله لبنان که در پی حمله تروریستی شب گذشته صهیونیست‌ها در ضاحیه بیروت زخمی شده بود، به شهادت رسید. 🔹علیرغم حمله سنگین صهیونیست‌ها به ساختمانی که شهید فواد شکر در آن حضور داشت، اما این فرمانده حزب الله در حمله اولیه شهید نشد، با این حال در پی جراحات وارده، دقایقی پیش به لقاءالله پیوست.
بسم الله الرحمن الرحیم با نهایت تأسف و تأثر، شهادت دانشجوی عزیز دانشگاه آزاد اسلامی قم، شهید بزرگوار شهید طریق القدس، شهید میلاد بیدی را که در بیروت توسط رژیم صهیونیستی به فیض عظیم شهادت نائل آمد، به خانواده محترم ایشان، دوستان، همکلاسی‌ها و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می‌نماییم. شهید بیدی با ایمان راسخ و عشق به وطن و اسلام، در راه دفاع از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و حمایت از مظلومان جهان، جان خود را فدا نمود. این شهید بزرگوار با ایثار و فداکاری خود، درس بزرگی از شجاعت و مقاومت به ما آموخت و یاد و خاطره‌اش همواره در دل‌های ما زنده خواهد ماند. از خداوند متعال برای این شهید عزیز علو درجات و برای خانواده محترم ایشان صبر و اجر مسئلت داریم. باشد که راه و آرمان‌های این شهید والامقام، چراغ راهی برای همه ما در مسیر خدمت به اسلام و انقلاب باشد. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته دانشگاه آزاد اسلامی قم
🔴تیتر روزنامه تهران تایمز: مهمان عزیز ما خونت هدر نمیرود...
72.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طغیان یهود و طوفان مقاومت. راهی برای از بین بردن طغیان یهود غیر از طوفان مقاومت وجود ندارد ،چون این قوم به شهادت کتاب مقدس یعنی هم عهد عتیق و هم عهد جدید قومی پلید و تبهکار و با خمیر مایه فساد و قتل و غارت ثروت دیگران می باشند و باید به تعبیر حضرت یحیی علیه السلام سر این افعی زادگان را قطع کرد تا از زخم و زهر آنان در امان بود!!
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به گفته های آقای منظرپور اگر دقت کنید متوجه عمق خباثت صهیونیست ها و برنامه های دراز مدت آنها برای تصرف سرزمین های اسلامی می شوید.
44.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مسیر حسین علیه السلام(جلسه دوم) ------------------------------------------ کسانی که مسیر امام حسین علیه السلام را برگزیدند ، در این مسیر هیچ چیزی مانند پدر و مادر و فرزند و عشیره و شغل و تجارت و مسکن و...نباید برایشان محبوب تر از حسین و جهاد در راه حسین علیه السلام باشد ، که در غیر این صورت مورد هشدار و تهدید خداوند قرار می گیرند.
بگو: اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و همسرانتان و خويشانتان و اموالى كه فراهم آورده ايد و تجارتى كه از بى رونقى و كسادى اش مى ترسيد و خانه هايى كه به آنها دل خوش كرده ايد، نزد شما از خدا و پيامبرش و جهاد در راهش محبوب ترند، پس منتظر بمانيد تا خدا فرمان عذابش را بياورد؛ و خدا گروه فاسقان را هدايت نمى كند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیر سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش : این بار اگر امریکا در عملیات ایران دخالت کند تمام پایگاه های امریکا را در منطقه می‌زنیم.
ترور اسماعیل هنیه در تهران حاصل نفوذ نیست «رضایی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:‌ 🔹نشست امروز کمیسیون با حضور معاون اطلاعات نیروی قدس، معاون امنیت وزارت اطلاعات، معاون امور مجلس سپاه پاسداران و معاون حقوقی و مجلس وزارت اطلاعات و با دستور کار بررسی ابعاد مختلف ترور آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس برگزار شد.  🔹معاون اطلاعات نیروی قدس گفت ترور اسماعیل هنیه در تهران حاصل نفوذ نبوده و در این حادثه موضوع نفوذ مطرح نیست. وی همچنین تاکید کرد که موضوع ترور شهید هنیه هم‌اکنون در حال بررسی‌های تکمیلی است.  🔹در بخش دیگری از نشست کمیسیون امنیت ملی معاون امنیتی وزارت اطلاعات عنوان کرد که اشراف کامل بر همه موضوعات وجود دارد و ما از همه امکانات برای بررسی ابعاد ترور شهید هنیه استفاده کرده ایم و اقدامات میدانی وسیع و بزرگ آفندی در این رابطه علیه صهیونیست ها صورت گرفته شده است.  🔹وی همچنین بیان داشت رژیم صهیونیستی در شرایط سختی به سر می‌برد شبکه‌های جاسوسان موساد در داخل و خارج شناسایی و منهدم شده‌اند.
👆برخلاف تحلیل های غلط و انحرافی روزنامه‌ های زنجیره ای متمایل به غرب در ایران پیرامون ترور شهید هنیه، اظهارات آقای رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس قابل توجه و تامل می باشد و خط بطلانی است بر القائات هماهنگ جراید و سایت های غربگرایان در ایران.
⭕️یک کاربر لبنانی نوشت: بیشتر از یک میلیارد مسلمان سنی منتظرند که دو رهبر شیعه انتقام یک رهبر مقاوم سنی را بگیرند. الحمدلله بر نعمت ولایت امام علی بن ابی طالب علیه السلام. نفرین بر بی غیرتی سران عرب و کشورهای مدعی اسلام!!