5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥 #فیلم | پاسخ جانشین کل فرمانده سپاه به الهام علیاف: آدم بزرگ وقتی بچهای به او فحش میدهد دست روی سرش میکشد... 👌😁
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 @hadiyan_basir
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۵)
🌀 خبر: فرمانده نیروی زمینی گفت: تمامیت ارضی کشورهای همسایه برای ما محترم است و هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک مرزی ( تحت حمایت رژیمصهیونیستی)، خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است.
🍃🌹🍃
🔻 تحلیل: مرز ۴۴ کیلومتری ایران و ارمنستان (نوردوز ) حدفاصل بین جمهوری خودمختار نخجوان و دولت باکو میباشد. نخجوان منطقهای است که از لحاظ جغرافیایی از خاک رژیم باکو جدا افتاده و الهام علی اف عملا از لحاظ جغرافیایی هیچ گونه کنترلی روی این بخش ندارد و یکی از دلایل تصرف خاک ارمنستان، اتصال جغرافیایی نخجوان به منطقه آران میباشد.
🔹جمهوری باکو و ترکیه بخوبی واقف هستند که اگر بخواهند با استفاده از قوه قهریه دست به تغییر و تحریف مرزهای جغرافیایی( خاصه مرز ایران و ارمنستان) بزنند بدون شک با پاسخ سخت ایران مواجه خواهند شد.
قطعا ایران در این برهه سعی در حل و فصل ماجرا از روش دیپلماتیک را پیش روی خود قرار داده است. اما این امر موجب نمیشود که گزینه نظامی را از روی میز برداشته و صرفاً با تکیه بر دیپلماسی پیش برود.
🔺 نتیجه: امروزه ایران یکی از قدرتهای تعیین کننده برتر منطقه و جهان است. امیدوارم رژیم باکو و آنکارا هر چه سریعتر دست از رویای کشورگشایی و اشاعه پانترکیسم در منطقه بردارند. در غیر اینصورت باید آماده ورود به جهنمی باشند که نیروهای مقاومت و نظامی ایران برایشان تدارک دیده اند.
✍️ #مسعود_باقری
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 @hadiyan_basir
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ اسپوتنیک، خبرگزاری روسیه: صدام حسین و کشورهای عرب پشتیبان او هم روزی روزگاری تصور میکردند چون برخی اقوام عرب در ایران زندگی می کنند پس اگر آنها به ایران حمله کنند قطعا این عرب ها هم تحریک می شوند تا با آنها همکاری کنند، حتی تحلیلگران زیادی هم این تصور را برای آنها تداعی می کردند. اما در نهایت تعجب وقتی که به ایران حمله کردند همین عربها خط اول مقاومت بر علیه عراق را تشکیل دادند.
2⃣ بنابر آمار اعلامی وزارت بهداشت عراق: آمار فوتیها در شهر کربلای معلی در حالی صفر است که ۴ روز از اربعین حسینی و اجتماع بیش از ۱۵ میلیون نفری فوقمتراکم در کربلا میگذرد و بیش از یک ماه است که انبوه زائران حسینی در کربلا معلی حضور دارند.
3⃣ العامری، دبیر کل سازمان بدر عراق: الحشد الشعبی برای بقا و ماندن آمده است و هیچ طرحی را برای انحلال یا ادغام آن نمیپذیریم؛ بلکه ما در ائتلاف الفتح برای مسلح شدن ارتش و نهاد امنیتی مبارزه خواهیم کرد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 @hadiyan_basir
116.pdf
211K
☘
🌀 #یادداشت| پشت پرده رزمایش نظامی ایران در شمالغرب
🍃🌹🍃
✍ حمید خوشآیند
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 @hadiyan_basir
☘
✅ #خبر_کوتاه
🍃🌹🍃
🔻 الهام علیاف پس از رزمایش فاتحان خیبر: از همکاری با ایران، روسیه و ترکیه حمایت میکنیم
🔸 آماده دیدار با نخست وزیر ارمنستان هستم
🔹 خواهان روابط عادی با ارمنستان بر اساس شناخت متقابل تمامیت ارضی هستیم
🔺 آماده ایم بلافاصله روند تعیین مرزهای خود را آغاز کنیم
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 @hadiyan_basir
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۶)
🌀 خبر: در ابتدای دولت سیزدهم و درحالیکه همگان منتظر هستند تا ببینند دولت جدید چگونه به حل مسائل مردم میپردازد، لازم است دولت آقای رئیسی ضمن اولویتبندی مشکلات، برخی مسائل را از همین آغاز در مسیر ساماندهی قرار دهد.
🍃🌹🍃
🔻نکات تحلیلی:
1⃣ دولت و سفرهای استانی: اینکه مردم در شرایط دشوار کنونی رئیسجمهور و اعضای کابینه را در کنار خود ببینند، امر قابلتحسینی به شمار میرود. درباره کارکرد اینگونه سفرها مهمترین نکتهای که میشود بیان کرد آن است که اعتماد تخریبشده بین دولت و مردم را بازسازی میکند. از دیگر سو مهمترین چالش سفرهای استانی آن است که بعد از گذشت یک دوره، مردم احساس کنند که این سفرها جنبه نمایشی دارد و نه ابزاری برای حل مسائلی که مردم در نقاط مختلف کشور با آنها دستبهگریبان هستند.
2⃣دولت و انتصاب مدیران: آنچه مربوط به گذشته است آن بوده که با آغاز کار دولت جدید، همه یا اکثریت مدیران دولتی جابجا میشدند. در مقطع کنونی و در خصوص مدیران، جدای از اینکه قضاوت قطعی صورت بگیرد و یا آنکه تجویزی ارائه شود، به نظر میرسد که مسئولان در شرایط بلاتکلیفی و تردید در ماندن و نماندن سرگردان هستند. نتیجه این ابهام نیز افتادن در وضعیت روزمرگی و حتی بیعملی است. ازاینرو لازم است دولت درباره اتمام یا تداوم همکاری با مدیران دولتی به جمعبندی نهایی برسد و سیاست خود را هر چه که هست، اعلام و اعمال کند.
3⃣ دولت و تسلط بر بازار و سیستم توزیع: در اینکه حل مسائل اقتصادی بهجای مانده از دولت قبل کار زمان بری است، تردیدی نیست؛ اما اصلاح برخی از امور محتاج گذشت زمان و اقدامات پیچیده نیست؛ مثلاً سیستم معیوب، فسادزا و ضدمردمی توزیع کالاها و خدمات که چندی پیش تذکر رهبر معظم انقلاب را نیز به همراه داشت، بیش از همهچیز به اقدامات قاطع و فوری اما دقیق و هوشمندانه نیاز دارد.
✍ #عزیز_غضنفری
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 🆔 @hadiyan_basir
عراق: گفتوگوی ایران و سعودیها پیشرفت خوبی داشته است
🔹رئیسجمهور عراق: امیدوارم در گفتوگوی ایران و عربستان گشایشی به وجود آید و گفتوگوها به صورت مداوم باشد. گفتوگوها پیشرفت خوبی داشته است، ولی مشکلاتی نیز وجود دارد.
🆔 @hadiyan_basir
💬 برآورد اتاقهای فکر آمریکایی در خصوص احیای برجام
🔹شنیده شده در خصوص احیای برجام، برآورد اتاقهای فکر آمریکایی این است که تا پایان سال 2021 میلادی (اواخر آذرماه تا اوایل دیماه) دولت بایدن پرونده برجام را خاتمه میدهد؛ یعنی آمریکا در پی آن است که به هر قیمتی، توافق برجام را دوباره احیاء نماید. در این صورت، اگر آمریکا از خواستههای غیرقانونی خود دست بردارد و تضمینهای لازم را به ایران ارائه دهد، توافق سریعتر از آنچه که هست، صورت میگیرد.
🆔 @hadiyan_basir
☘
🌀 #پرسش_و_پاسخ(۱۸) چرا واکسنگریزی؟!
🍃🌹🍃
🔻 در حالی که بیش از ۴۳ میلیون نفر در کشور هنوز هر دو دوز واکسن را دریافت نکردهاند، گزارش ها از فروکش کردن تب واکسیناسیون در کشور حکایت دارد.
🔹 کارشناسانه میگویند: عدهای در انتظار واکسنهای خاص نشستهاند! گروهی به اشتباه معتقدند واکسنها بیاثرند!
🔸 بخشی با تکیه بر شایعه مرگ و بیماری از تزریق واکسن هراس دارند.
🔺 البته برخی والدین هم با واکسینهشدن فرزندانشان مخالفاند.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 @hadiyan_basir
🔰اقدامات تبیینی در مورد ممنوعیت ورود ال جی و سامسونگ
✍در پی درخواست تعدادی از شرکتهای داخلی تولید لوازم خانگی از رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی، مقام معظم رهبری در مورخه 14 شهریور با اشاره به احتمال تهاتر داراییهای ارزی ایران با محصولات دو شرکت کرهای خطاب به رئیسجمهور مرقوم فرمودند که بهطور جدی جلوی واردات محصولات نهایی لوازم خانگی به کشور گرفته شود. بر همین اساس رئیسجمهور در تاریخ 16 شهریور خطاب به وزرای اقتصاد و صمت نوشتند که «از واردات جلوگیری شود». توجه به این نکته ضروری است که برداشتها از دستور رهبر معظم انقلاب حاوی ابهام در ممنوعیت کلی واردات لوازم خانگی و یا اعمال محدودیت تنها بر دو شرکت کرهای است.
✍لازم به ذکر است بر اساس تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی دولت، واردات لوازم خانگی از سال 98 جزو اقلام ممنوعالورود بوده و ثبت سفارشی برای این اقلام صورت نمیگیرد. از سوی دیگر با توجه به برخی از شایعات مبنی بر ارائه مجوز اوفک به کره جنوبی برای تهاتر داراییهای ارزی بلوکهشده ایران در این کشور با تجهیزات فنی و ماشین آلات، برخی از واردکنندگان از چندماه گذشته به دنبال تسهیل روند واردات لوازم خانگی از دو برند مشهور کرهای بودند، که با دستور مقام معظم رهبری جلوی این سوءاستفاده گرفته شد.
✍از همین رو رسانههای ضدانقلاب و حامیانشان در شبکههای اجتماعی در تداوم ضدیت با نظام جمهوری اسلامی، آغاز به تخریب و اعتبارزدایی از دستور رهبر انقلاب برای «تحدید واردات لوازم خانگی در جهت حمایت از تولید داخلی» کرده و می کنند. از سوی دیگر برخی از منتفعین واردات لوازم خانگی با کمک برخی از فعالان فضای مجازی در تلاش هستند تا با مشابهتسازی صنعت لوازم خانگی با صنعت خودروسازی و القای آسیبپذیری منافع عمومی نسبت به این ممنوعیت، ضمن همراهسازی افکار عمومی، فشارها بر حاکمیت به منظور تجدید نظر در این تصمیم را تشدید نمایند. لذا، با توجه به حساسیت افکار عمومی نسبت به این موضوع و لزوم تبیین منافع این تصمیم برای جامعه، توصیه میگردد تا رسانههای جبهه انقلاب محورهای رسانهای ذیل را مد نظر قرار دهند.
♨️توصیههای رسانهای
1⃣ به تصویر کشیدن روند افزایش کیفیت و کمیت محصولات داخلی لوازم خانگی در دوره تحریم و با وجود خروج شرکای خارجی کرهای
2⃣ بازخوانی سیاستهای کشورهای توسعهیافته در جهت حمایت از تولیدات لوازم خانگی، بهخصوص ممنوعیت 15 ساله کره جنوبی برای واردات لوازم خانگی
3⃣ تاکید بر ضرورت حضور ایران در زنجیره جهانی تولید ارزش افزوده صنعت لوازم خانگی با افزایش داخلیسازی قطعات و همکاری با تولیدکنندگان بزرگ جهانی
4⃣ مطالبه از مسئولان وزارت صمت و اقتصاد برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در مقابل مونتاژکاران داخلی؛ با استفاده از ابزارهای مالیاتی، حقوق گمرکی، نصب برچسب، تسهیلات بانکی و...
5⃣ بازخوانی سابقه توقف تولید دو شرکت مطرح کرهای در داخل ایران با وجود اعطای بخشی از بازار ایران به این دو شرکت در دو مقطع تحریمهای ابتدا و اواخر دهه نود
6⃣ به تصویرکشیدن تفاوت صنعت لوازم خانگی از لحاظ کیفیت، منابع مالی و فنی، رقابتپذیری با صنعت خودروسازی
ادامه در ⬇️⬇️⬇️
ادامه از ⬆️⬆️⬆️
7⃣تاکید بر غیردائمیبودن اعمال محدودیت بر واردات لوازم خانگی با توجه به آفتهای آن در کاهش رقابتپذیری و افزایش انحصار
8⃣ تاکید بر ضرورت عدم استفاده از ابزار تهاتر داراییهای بلوکهشده با محصولات نهایی مصرفی به دلیل تثبیت آن بهعنوان یک مدل تسویه
9⃣ بهتصویرکشیدن مشکلات خدمات پس از فروش تولیدات خارجی در مقایسه با روند فزاینده بهبود خدمات پس از فروش محصولات داخلی
0⃣1⃣مطالبه از دولت برای تدوین قوانین ضدانحصار در تولید و حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده
1⃣1⃣مطالبه از مجلس و دولت برای هدایت بخشی از درآمد شرکتهای تولیدکننده به سمت تحقیق و توسعه با استفاده از ابزارهای حمایتی (کاهش مالیات و افزایش تسهیلات بانکی و ...)
2⃣1⃣ راه اندازی کمپینهای حمایت از لوازم خانگی داخلی و استمرار در انتشار محتوا با یک کلیدواژه یکتا
3⃣1⃣ انتشار تصاویر محصولات داخلی در فضای مجازی و روایتگری از کیفیت این محصولات توسط کاربران (این اقدام می تواند خوراک محتوایی تولید گزارشهای تصویری صداوسیما، رسانههای برخط و مکتوب را تامین نماید)
4⃣1⃣ تولید مستندهای کوتاه از روند تولید و توسعه لوازم خانگی داخلی
5⃣1⃣به تصویر کشیدن روحیه تفاخر در استفاده از لوازم خانگی تولید داخلی در میان افکار عمومی
6⃣1⃣ تولید گزارشهای خبری از روحیه استفاده از لوازم خانگی ملی در کشورهای اروپایی توسط دفاطر منطقهای صداوسیما
7⃣1⃣تولید محتوای تبیینی و توصیفی از سهم صنعت لوازم خانگی در بخش اشتغال و افزایش آن در دوره تحریم
🆔 @hadiyan_basir
✅نمیگذاریم قفقاز را بحرانی کنند
1⃣آنچه آمریکا، رژیم صهیونیستی، دولتهای ترکیه و آذربایجان و به طور کلی غرب در مناطق شمالی ایران دنبال میکند، اولاً واکنش به توفیقات بزرگ جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت میباشد. وقتی رژیم جنایتکار صهیونیستی از جمهوری آذربایجان به «لبنان اسرائیل» یاد میکند، به این معناست که «لبنان مقاومت» وجود دارد که در طول نزدیک به چهل سال گذشته هر توطئه اسرائیلی را از بین برده و به بحران بزرگ این رژیم تبدیل گردیده است.
2⃣ در اینجا بعضی اشتباه کرده و میگویند معامله «سیونیک» با قرهباغ شمالی، موضوعی میان دولتهای آذربایجان و ارمنستان است و چیزی نیست که مخالفت ایران با آن وجهی داشته باشد و میگویند بله اجرای این توافق برای موقعیت منطقهای ایران ضرر دارد، اما این ضرر به صورت طبیعی اتفاق میافتد و حقی را برای ایران به وجود نمیآورد تا مخالفت آن مشروعیت داشته باشد؟
🔻پاسخ این موضوع روشن است؛ در اینجا صحبت بر سر توافق دو کشور در مورد منطقهای مورد اختلاف نیست بلکه توافق بر سر ایجاد منطقهای برای ضربه زدن به موقعیت امنیتی، سیاسی و اقتصادی یک کشور ثالث است. وقتی آمریکاییها در عین اعتراف به شکست نظامی و سیاسی در افغانستان، با صراحت از پیگیری مدل جنگ نیابتی برای جبران شکست خود سخن میگویند و کمی بعد مشخص میشود که به آذربایجان علامت حمله و به ارمنستان علامت تحمل و پذیرش واقعیت پس از جنگ داده است .
🔸اما جالب این است که در این جنگ آمریکا و اسرائیل به انهدام نیروها و امکانات یک دولت مسیحی غربگرا دستزده و به حمایت از یک دولت مسلمان روی آوردهاند! آیا این دُم خروس را نشان نمیدهد؟
🔻مراد آمریکاییها از جنگ نیابتی چه بود؟ در واقع آمریکاییها درصدد جنگ نیابتی در جایی بودند که ظرفیت و نیروی لازم برای این کار وجود داشته باشد. از نظر آمریکا باید روی عنصر «قومیت» (Ethnic) تأکید کرد و از قومیت، سلاح برنده علیه خیزشهای انقلابی آمریکاستیزانه ساخت. آمریکاییها از مدتها قبل روی مدل نژادپرستانه و در این منطقه، پانتورانیسم تمرکز و آن را یک «راهحل ممکن» و به تعبیر درستتر «تیر باقیمانده» تلقی کردند و به آن دل بستند.
3⃣سعودیها با صراحت اعلام کردهاند که در حال راهاندازی یک شبکه ۲۴ ساعته تلویزیونی برای منطقه ترکنشین قفقاز با عنوان «ترکنشنال» هستند. به چه دلیل رژیم سعودی در قفقاز، درصدد راهاندازی یک شبکه تلویزیونی است؟
4⃣طبعاً در این صحنه، ایران نمیتواند سکوت پیشه کند و چشم بر ابعاد و پیامدهای اقدامی که در مرزهای آن جریان دارد، ببندد. پس باید واکنش داشته باشد اما چه واکنشی؟
🔸تردیدی وجود ندارد که درگیری نظامی و کشاندن پای ایران به معرکه نظامی سیاست شناخته شده جبهه آمریکاست، از سوی دیگر میدانیم که آنچه برای منطقه قفقاز در نظر گرفته شده، یک جنگ نظامی تمامعیار نیست، چه رسد به اینکه جنگی منطقهای و چندجانبه مدنظر باشد. پس در اینجا بحث جنگ نظامی به معنایی که از آن یاد میشود، نیست. سخن بر سر اقدامات برهمزننده آرامش این منطقه و مصالح قدرتهای اطراف آن است.
🔸از آنجا که صحبت از شکلگیری یک تهدید امنیتی قطعی علیه جمهوری اسلامی است، ایران حق دارد بدون هماهنگی با جایی و یا با فردی، کانون توطئه علیه خود را از کار انداخته و با آن مقابله کند.
🔸 نوع مقابله ایران برای صهیونیستها چندان هم غیرقابل درک نیست. ایران البته به خوبی میداند که از تحولات چگونه به ضرر دشمنان خود استفاده کند. جمهوری اسلامی طبعاً با مذاکره شروع میکند تا موضوع به صورت برادرانه بین همسایگان در دو سوی مرزهای شمال غربی ایران حل و فصل شود. آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی در طول دو دهه گذشته در هر فتنهای که به پا کردهاند، در نهایت باخته و با سرافکندگی از آن خارج شدهاند.
🔸 آنان در حالی که قدرت تحمل و مدیریت جنگ را ندارند، فتنهگری میکنند. اگر این فتنهگریها کنار گذاشته نشود، با اقدامات ایران با شکست مواجه خواهد شد.
✍ #سعدالله_زارعی
🆔 @hadiyan_basir