⁉️پرسش و پاسخ سیاسی
❓سوال ۲: آیا نمایندگان مجلس روحیه اشرافی گری پیدا کرده اند؟
📞این موضوع در این دوره نسبت به دوره قبلی کاهش پیدا کرده است، چون بنده هم دوره نهم و هم دهم را دیده ام و الان هم که دوره یازدهم است، نسبت به دوره دهم کمتر شده است؛ به عنوان نمونه نهار مجلس در دوره نهم و دهم دو نوع غذا بود که خوشبختانه در پایان دوره دهم یک نوع شد و الان هم یک نوع غذا است و اینکه غذای کارکنان مجلس با خود نمایندگان مجلس یکی شده است که این هم یک حسن است که در مجلس یازدهم اتفاق افتاده است. التبه به جهت بیماری کرونا یکسری هزینه هایی اضافه تر شده که کاری به بحث اشرافی گری ندارد و به جهت بیماری کرونا به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی یکسری ظروف هنگام سرو غذا اضافه تر شده است. اما از باب هزینه ها شاهد کاهش آن هستیم، همچنین هزینه های اداره مجلس و ریخت و پاش هایی که در دوره دهم می دیدیم دیگر وجود ندارد.
http://eitaa.com/hadiyan_basir
⁉️پرسش و پاسخ سیاسی
❓سوال ۳: چرا مجلس هیچ اقدامی در مقابل دولت و شخص رئیس جمهور مثل سوال یا استیضاح انجام نمی دهد؟
♨️حاجی دلیگانی در پاسخ ما اینگونه پاسخ داد:بنده به شخصه به دنبال استیضاح رئیس جمهور بودم، الان هم اعتقادم بر این است که ایشان با نوع بی حالی و کم کاری و احمالی که در مدیریت کشور انجام می دهد، واقعا ضررهای زیادی را برای مردم آفریده است و بخش عمده ای از آسیب های بسیاری که به مردم می رسد، مربوط به عدم مدیریت صحیح ایشان است. بعد از بحث استیضاح که به هر دلیلی نمی شد، بحث سوال را قطعی می دانستم اما وقتی نتایج را ملاحظه کردیم و سیاست های نابخردانه ترامپ و آمریکا را در منطقه غرب آسیا یا همان خاورمیانه خصوصا در کشورهای محور مقاومت منتزع شدیم که آنها دنبال بی ثبات سازی در کشور های خط جبهه مقاومت هستند، لذا در این خصوص به نظر می رسد بایستی به نحوی عمل کنیم که شرایط، شرایط آرام در کشور باشد. امروز بیشترین مسئله ای که در کشور لازم است، همان ثبات و آرامش است تا بتوانیم در مقابل آنچه که ظلم های مربوط به استکبار جهانی نسبت به ملت ما است را در این شرایط خنثی کنیم و پشت سر بگذاریم، وگرنه بنده شخصا بسیاری از این مشکلات را به جهت نوع تفکر و احمال کاری و نوع ضعف مدیریت یا نبود مدیریت آقای رئیس جمهور و برخی از وزار می دانم.
http://eitaa.com/hadiyan_basir
⁉️پرسش و پاسخ سیاسی
❓سوال ۴: چرا برای مهار تورم و حل مشکلات اقتصادی هیچ مرجعی کاری انجام نمی دهد؟ مگر مجلس نمی تواند در این زمینه ورود کند؟
♨️باید این نکته را توجه داشت که مجلس نمی تواند کار فوریتی انجام دهد و از طرفی جای دولت بنشیند، به هیچ وجه نباید انتظار داشته باشیم که مجلس بخواهد یا بتواند کار دولت را انجام دهد. 95 درصد امکان های کشور از لحاظ اداری، در اختیار دولت یعنی قوه مجریه است در نتیجه این قوه است که بایستی یک کاری را اجرا کند. مجلس طبیعتا بایستی ریل گذاری درست انجام دهد که در این مدت حدود سه ماهی که شروع به کار کرده، آنچه بنده می توانم شهادت بدهم و دیده ام این است که بنا دارد ریل گذاری های خوبی را در مرحله قانون گذاری انجام دهد، هر چند در برخی جاها اشکلات جزئی وجود دارد، اما جهت گیری و اولویت بندی ها خوب است. انصافا وقت گذاری ها خیلی بیشتر از دوره قبل است، در بخش نظارتی هم کارهای خوبی در حال رخ دادن است که به زودی خبرهایش را مردم بیشتر خواهند شنید.
http://eitaa.com/hadiyan_basir
هدیه سعودی به پیروز انتخابات آمریکا چیست؟
کانال 12 تلویزیون اسرائیل به نقل از رییس سازمان جاسوسی این رژیم مدعی شد که عربستان سعودی منتظر نتایج انتخابات ریاستجمهوری آمریکاست تا هدیه خود را به رییسجمهوری منتخب تقدیم کند.
"یوسی کوهین" تصریح کرد، دلیل این موعد احتمالی این است که سعودیها منتظر انتخابات آمریکا هستند تا هدیه خود را به رییسجمهوری منتخب تقدیم کنند؛ خواه که شخص پیروز، "دونالد ترامپ" باشد یا "جو بایدن".
این گزارش افزود، ریاض منتظر نتایج انتخابات ماه نوامبر آمریکا است تا پس از مشخص شدن نتایج، موضعش را درباره عادیسازی اعلام کند. درخصوص توافق میان سودان و اسرائیل نیز به نظر میرسد عربستان سعودی بدهیهای سودان به آمریکا را، که بالغ بر 300 میلیون دلار است، در مقابل حذف نام این کشور از فهرست کشورهای حامی تروریسم، میپردازد.
http://eitaa.com/hadiyan_basir