هدایت شده از مسجد صاحب الزمان🌷
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلایه امام خمینی(ره) از آیتالله مشکینی:👆👆
🔹همینقدر که به نفس خودمان گرفتاریم، کافیست؛ مسائلی نفرمایید که در نفوس ما انباشه بشود و ما را به عقب برگرداند.
(او به این دلایل عزیز یک ملت بود)
هدایت شده از مسجد صاحب الزمان🌷
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شگفتی های شهید صدر زاده در کلام آقا و حاج قاسم👆👆
فرمانده قیام ۱۵ خرداد.mp3
7.6M
#پادکست_سوتیتر
🔹سال ۱۳۴۲ رهبری حرکت گسترده مردم بازار را مردی به عهده گرفت که کمتر از او شنیدهایم.
🔹مرد باصفایی که از علما یا چهرههای تحصیلکرده نزدیک به امام نبود؛ اما تلاش خالصانه و ارادت بینظیرش باعث شد بعد از شهادت، امام شخصا در مراسم تشییع او حاضر شود. اتفاقی که بیتکرار بود.
🔷در این قسمت #پادکست_سوتیتر به بهانه سالروز خروش مردم در ۱۵ خرداد سال ۴۲ بخشی از زندگی «مهدی عراقی» را روایت کردهایم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا مرگ یا خمینی
🔹سحر ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ امام خمینی توسط ساواک دستگیر شد. دستگیری امام در ادامه حوادث چند ماه گذشته مانند کشتار فیضیه صورت گرفت. با انتشار وسیع خبر دستگیری امام، بلافاصله بازار تهران تعطیل شد.
🔹مردم همان روز در قم و تهران و دیگر شهرها به خیابانها ریختند. دانشجویان تهران با تعطیل کردن کلاسها وارد تظاهرات شدند.
🔹مردم هم به تدریج در میدانهای اصلی و اطراف بازار و خیابانهای نزدیک به میدان ارک تجمع کردند و با شعار «یا مرگ یا خمینی» قیام ۱۵ خرداد شکل گرفت.
@Farsna
🔰امام اشتباه تندروها را به پیروزی بر آمریکا تبدیل کردند
⁉️شبهه: امام خمینی(ره) در جریان اشغال سفارت آمریکا اشتباه کرد
🔹انگارهسازی و شبههپردازی درباره محکمات انقلاب اسلامی از جمله اندیشه و سیره بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، امام خمینی(ره) رویکرد جنگ شناختی دشمنان انقلاب است. همان طور که جنگ شناختی در کانون جنگ ترکیبی جدید نظام سلطه علیه انقلاب و نظام اسلامی و جبهه مقاومت قرار دارد و مشغول وارونهنمایی چهره اصیل و واقعی انقلاب اسلامی و همه متعلقات نرم و سخت آن است، ضرورت مقابله و خنثیسازی این جنگِ تعیینکننده نیز مستلزم اتخاذ آرایشی مناسب و متناسب است که رهبر معظم انقلاب از آن به «جهاد تبیین» تعبیر میکنند.
🔸حضرت امام(ره) اندیشمند بزرگی است و مانند هر متفکر بزرگی، اندیشه ایشان وجوه گوناگونی از حیث مبانی فقهی، عرفانی، فلسفی، اجتماعی، سیاسی، تاریخی و کلامی دارد. همین مختصات اندیشهای و فکری زمینه قرائتهای گوناگون از آن را فراهم میکند. بنابراین، اگر کسی بدون شناخت امام و بدون در نظر گرفتن همین وجوه و پیچیدگی ذاتی عالَم سیاست و چه بسا با غرض و مرض سیاسی هم بخواهد برخی از اندیشهها و عملکردهای امام(ره) را بررسی کند، چه بسا گاهی بین برخی از دیدگاهها و عمل ایشان نوعی تضاد و اختلاف مشاهده کرده و امام را خدایی ناکرده به تناقض در عمل و اندیشه متهم میکند. در حالی که خود آن فرد و جریان است که چون با استانداردهای دوگانه در حال قضاوت کردن است، دیروز و امروزش تضاد رفتاری و گفتاری را نشان میدهد.
🔹برای نمونه در قضیه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 1358 برخی از خود دانشجویان پیرو خط امام(ره) که در آن نقش داشته و بعدها از دیوار بالا رفتن خود پشیمان شدند، به جای آنکه عملکرد خود را تندروی بدانند و مسئولیت را قبول کنند، در رسانهها و تحلیلهای خودشان گفتند و نوشتند که «امام اشتباه کرد تسخیر لانه را تأیید کرد!»
🔸جالب است که همین قضیه تسخیر لانه جاسوسی از مسائل مهمی است که در کانون تحریف دشمنان قرار دارد و هدفش تقلیل دادن کار «بزرگتر از انقلاب اول» دانشجویان پیرو خط امام در وهله اول و بعد ترسیم چهرهای خشن از امام است که اساساً به ساختارهای حقوقی و دیپلماتیک دنیا احترام نمیگذاشت و با تصمیمهای افراطی و اشتباه خود برای کشور و مردم هزینهسازی میکرد!
🔹این در حالی است که به استناد بررسیهای تاریخی آقای سلیمینمین، «روایتی که در این بحث از آقای موسویخوئینیها میشود و هم روایت آقای ابراهیم یزدی با توجه به همه جوانب موضوع در شرایط و زمینههای زمانی و مکانی آن برهه مخدوش مطرح شده است؛ چرا که وقتی دانشجویان به صورت شورایی بحث میکنند و به این جمعبندی میرسند که در کانون فتنههای مناطق مرزی و خیلی از جاها که خط تجزیهطلبی دنبال میشود، به آمریکا و طبعاً سفارت آمریکا برمیگردد، تصمیم میگیرند که این کانون را از کار بیندازند. هم قراین تاریخی و هم قراین روز داشتند؛ یعنی در همان شرایط زمانی با مسائلی مواجه بودند و در مطالعات میدانی مییافتند که مثلا اگر فلان حرکت در مرز ایران و ترکیه، یا مرز ایران و عراق و یا در سیستانوبلوچستان دارد صورت میگیرد، رد پای آمریکا در این قضیه مشهود است.»
🔸اتفاقاً با همین نگاه ضرورت مقابله با مداخلهگری خارج از عرف و رویه کارکرد سفارتخانهای آمریکا در تهران است که امام(ره) تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را تأیید میکنند و آن را انقلابی بزرگتر از انقلاب 1357 مینامند و به دانشجوها پیام میدهند که خوب جایی را گرفتهاند.
✍🏻فتحالله پریشان
#امامخمینی
#چهاردهخرداد
#سلمان_فارسی
💢شناسایی ۱۵۰۶ دارایی مازاد دولت برای مولدسازی
🗣رئیس سازمان خصوصیسازی:
🔹بر اساس آخرین آمار یکهزار و ۵۰۶ داده مازاد برای طرح مولدسازی در کشور تعیین شده، لذا مواردی که قرار است تهاتر یا معاوضه شود همین ابتدای کار مشخص شده است.
🔸هدف از اجرای طرح مولدسازی در کشور تکمیل تمامی پروژههای عمرانی نیمه تمام در سطح کشور است.
🔹در خصوص موضوع مولدسازی برداشتهای نادرستی صورت گرفته است، استفاده از فروش املاک مازاد برای اتمام طرحهای نیمه تمام عمرانی مسیری است که به بودجه کشور یاری میرساند.
🔸هیچ مصوبهای مانند مصوبه مولدسازی اموال مازاد دولت زیر ذره بین نهادهای تقنینی و نظارتی نرفته است.
#سلمان_فارسی
امام خمینی_mixdown.mp3
8.24M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۱۵
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: دلیل تضعیف مقام امام خمینی توسط دشمنان
💠برخورد امام با فتنه و راهکار مناسب در مواجهه با مشکلات
🎙کارشناس برنامه:جعفر قنادباشی کارشناس بین الملل
#دشمن
#امام_خمینی
#صدای_انقلاب
#سلمان_فارسی
🔰رهبر واقعبین آرمانخواه
🔹انتساب آرمانگرایی و بیاعتنایی به منافع ملی و مصالح کشور به امام راحل و عظیمالشأن، یکی از جفاهای مخالفان کینهورز یا ناآشنایان به سیره و رفتار آن مرد الهی است که پاسخ به آن در فرصت سالگرد ارتحال یک ضرورت از ناحیه علاقهمندان و وفاداران به آن عزیز سفرکرده به شمار میآید.
🔸البته تصور آرمانگرایی محض یا ایدهآلیست بودن دین و دینمداران، در برداشتهای غلط و کلیشهای نیروها و جریانهای سکولارمسلک و دینستیز ریشه دارد که مخالفان و رقبای اندیشه و گفتمان دینی از آن به منزله حربهای برای اعتبارزدایی یا انتقامجویی علیه دینمداران استفاده میکنند. همین حربه از سوی مخالفان اندیشهای و گفتمانی حضرت امام(ره) نیز به کارگیری شده و میتواند با چاشنی دروغ و تحریف برای اذهان برخی سادهاندیشان و ناآگاهان اثر منفی بر جای گذارد.
🔹در این اقدام ناجوانمردانه ابتدا حضرت امام(ره) به دوری از واقعبینی متهم شده و سپس بیاعتنایی به منافع ملی و مصالح کشور، از پیامدهای منفی آن معرفی و القا میشود. بهکارگیرندگان این ترفند، تصور میکنند با چنین فن شیطانیای، میتوانند تعارض منافع مردم و کشور را با نگاه، کنش و رفتار امام خمینی(ره) در جایگاه رهبری به اثبات رسانده و بر اعتبار و مشروعیت آن سایه اندازند.
🔸حال آنکه، با مروری بر برخی تدابیر، تصمیمات و اقدامات تاریخساز امام(ره) میتوان عمق نگاه واقعبینانه ایشان را که منجر به تشخیص و حتی پیشبینی درست و بهنگام مسائل و حوادث و پیشگیری از پیامدهای خسارتبار و صیانت از منافع ملی میشود، مشاهده کرد.
🔹مواردی چون؛
🔻1ـاصرار حضرت امام(ره) به تشکیل شورای انقلاب برای جلوگیری از بروز خلاء قدرت با فرار یا سقوط محمدرضا پهلوی در ماههای پایانی پاییز و اوایل زمستان سال 1357 که حتی برای فعالان سیاسی هنوز قابل درک نبود و سقوط رژیم را بعید میدانستند؛ اما روند تحولات و حوادث بعدی نگاه و تشخیص درست امام(ره) را به اثبات رساند.
🔻2ـفرمان حضور تاریخی مردم در خیابانها در روز بیستویکم بهمنماه که مانع از کودتا و کشتار و جنایت علیه سران انقلاب و نیروهای انقلابی به دست عمال جنایتکار رژیم شده و پیروزی برقآسا و کمتلفات انقلاب و جلوگیری از خسارت و ویرانی را نیز رقم زد.
🔻3ـفرمان حضرت امام(ره) به نیروهای انقلابی برای جلوگیری از آشوب و هرج و مرج و ممانعت از غارت، آتشسوزی و از بین بردن آثار علمی، هنری و اموال عمومی و خصوصی در روزهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی و تأکید بر اجتناب از خشونت و آزار متهمان و عناصر دستگیرشده که نه تنها از خسارت و تلفات جلوگیری کرد، بلکه مانع از توسعه و تعمیق کینهورزی و انتقامجویی و درافتادن کشور به عرصه جنگ داخلی شد.
🔻4ـاجازه ندادن برای تعرض به سفارتخانههای خارجی، حتی آمریکای جنایتکار در فضای چپگرایی بعد از انقلاب و وجود فشار شدید نیروهای چپ برای حمله و اشغال سفارتخانه و حتی دستور برخورد با مهاجمان به سفارت، قبل از شروع فعالیت مقامات آمریکایی علیه ایران انقلابی و تبدیل سفارت به عنوان پایگاه جاسوسی و هماهنگی گروهکهای ضد انقلاب برای براندازی که نشاندهنده واقعبینی و دوراندیشی ایشان است، همانگونه که قبل از پیروزی انقلاب با واقعبینی و هوشمندی در پاسخ به خبرنگار روزنامه «لوموند» در فرانسه فرموده بودند: «تا زمانی که آمریکا با ما کاری ندارد، ما با آنها کاری نخواهیم داشت.»
🔻5ـدستور عدم توقف نیروهای ایرانی اعزام شده به لبنان در سال 1361 به دلیل نداشتن عقبه مطمئن نظامی و بسنده کردن به آموزش نیروهای جهادی و حزبالله در لبنان که هم امکان تمرکز بر جنگ را فراهم میکرد و هم هر گونه بهانه مداخله نیروهای ایرانی در کشورهای دیگر را سلب میکرد.
🔻6ـپذیرش مسئولیت قطعنامه 598 و پایان جنگ با وجود تلخی آن وآمادگی برخی چهرههای سیاسی برای این اقدام که هم از اختلاف داخلی ممانعت کرده و هم آمادگی نیروها را برای اقدام در شرایط نه جنگ ـ نه صلح تأمین کرده و زمینه مقابله جانانه با نفوذ منافقین را در شرایط پس از پذیرش قطعنامه فراهم کرد.
🔻7ـتعیین تکلیف ماجرای جانشین رهبری، یعنی آقای منتظری که با سادهاندیشی و کانالیزه شدن به بلندگوی مخالفان نظام تبدیل شده و میتوانست آینده نظام و کشور را با خطرهای سرنوشتساز مواجه کند.
🔸مجموعه این تدابیر، تصمیمات و فرامین گویای واقعبینی معطوف به منافع ملی و مصالح کشور نزد امام راحل(ره) است که با برخورداری از اندیشه و تفکر سیاسی مبتنی بر دین، نه تنها از قدرت تشخیص و آیندهنگری برخوردار بود؛ بلکه با واقعبینی نسبت به وضعیت و شرایط در حال تغییر، با پویایینگری و نوآوری و خلاقیت در چارچوب اصول و مبانی دینی، انعطاف و انطباق با شرایط را به نفع منافع ملی و مصالح کشور، با شجاعت و هوشمندی میپذیرفت و اعمال میفرمود.
✍🏻رسول سنائیراد
#امامخمینی
#سلمان_فارسی
💢توافق اوپک بر تولید ۴۰ میلیون بشکه نفت
🔸در نشست امروز اوپک پلاس در وین بر سر سطح تولید به میزان ۴۰.۴۶۳ میلیون بشکه در روز از یک ژانویه ۲۰۲۴ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴ توافق شد.
🔹وزیران نفت و انرژی اوپکپلاس همچنین تصمیم گرفتند کاهش عرضه مصوب کنونی روزانه ۲ میلیون بشکهای و کاهش عرضه داوطلبانه روزانه یک میلیون و ۶۶۰ هزار بشکهای را که از یکم ماه مه از سوی برخی اعضا آغاز شد، ادامه دهند.
🔸عربستان سعودی هم اعلام کرد که از ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی بهصورت داوطلبانه روزانه یک میلیون بشکه از تولید خود میکاهد، در عین حال روسیه هم متعهد شد که به کاهش تولید داوطلبانه روزانه ۵۰۰ هزار بشکهای خود ادامه دهد.
🔹ایران هماکنون در کنار کشورهای لیبی و ونزوئلا بهدلیل تحریم از توافق کاهش عرضه نفت اوپکپلاس مستثنی است.
#سلمان_فارسی