❇️ عزّت، در دست خداست ...
🔶 گاهی گمان میکنیم این ما هستیم که یاد امامحسین علیهالسّلام را زنده نگه داشتهایم و این اقدام و فعالیتهای ماست که باعث شده سال به سال، مراسم امامحسین صلواتاللهعلیه با شکوهتر و با عظمتتر برگزار شود و طنین «یا حسین» به گوش جهانیان برسد.
✍️ اما این عزّت و عظمت، جز به دست خداوند و به خواست او انجام نمیگیرد؛ «وَ تُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَ تُذِلُّ مَن تَشَاءُ؛ این خداوند است که هرکسی را بخواهد عزّت میدهد و هرکه را بخواهد خار و ذلیل میکند.»
💠 امامحسین علیهالسّلام برای خداوند سنگ تمام گذاشت و خداوند نیز پاداش ایشان را به بهترین نحو داده است. ما نیز در زندگی پاداش هر آنچه که انجام میدهیم را باید از خدای خود بخواهیم.
📚 سوره آل عمران، آیه 26.
🖇لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/218968
🔺حدیث روز
امام باقر عليه السلام:
إيّاكَ و الكَسَلَ و الضَّجَرَ؛ فإنّهُما مِفتاحُ كُلِّ شَرٍّ، مَن كَسِلَ لم يُؤَدِّ حَقّا، و مَن ضَجِرَ لم يَصبِرْ على حَقٍّ
از تنبلى و بى حوصلگى بپرهيز؛ زيرا اين دو، كليد هر بدى مى باشند و كسى كه تنبل باشد، حقّى را نگزارد و كسى كه بى حوصله باشد، بر حق شكيبايى نورزد
📙 تحف العقول صفحه۲۹۵
🌷اصول تعلیم و تربیت اسلامی🌷
اصول علمی متعددی وجود دارد که تعلیم و تربیت اسلامی بر آنها استوار است. این اصول به طبیعت انسان، رابطه علم و دین و رابطه دانش و تجربه مربوط می شود.
1️⃣ اصل فطرت انسان:
تربیت اسلامی به اهمیت اساسی انسان در شکل دادن به سرنوشت خود پی می برد. تعلیم و تربیت اسلامی به دنبال تربیت دانش آموزان است تا بتوانند آگاهانه درباره زندگی و آینده خود تصمیم بگیرند.
2️⃣ اصل تعادل:
تعلیم و تربیت اسلامی به دانش آموزان می آموزد که با توجه به شرایط فردی خود تصمیمات آگاهانه در مورد آنچه برای آنها بهتر است بگیرند.
3️⃣ اصل اعتدال:
تعلیم و تربیت اسلامی به دنبال آموزش اعتدال به دانش آموزان است - توانایی تفکر انتقادی و آرام در مورد مسائل پیچیده و تصمیم گیری عاقلانه بر اساس استدلال صحیح.
4️⃣ اصل حکمت:
تعلیم و تربیت اسلامی می کوشد تا به دانش آموزان حکمت - توانایی درک و به کارگیری دانش را به شیوه ای معقول و مؤثر بیاموزد.
5️⃣ اصل تناسب:
تعلیم و تربیت اسلامی معتقد است که باید به تناسب اقدام کرد، یعنی با توجه به شرایط، نباید افراط و تفریط و غیرموجه باشد.
6️⃣ اصل تداوم:
تعلیم و تربیت اسلامی به نیاز به حفظ و انتقال دانش به صورت مستمر – از طریق آموزش، یادگیری و تفکر، به جای محدود شدن به یک نقطه زمانی یا مکانی، معتقد است.
7️⃣ اصل اعتدال در کار:
تعلیم و تربیت اسلامی به دانشآموز میآموزد که با احتیاط و خویشتنداری رفتار کند تا از آسیب رساندن یا آسیبرسانی غیرضروری به دیگران جلوگیری کند.
#کلید_های_تربیت_پسر(۱)
جامعه دینی به پسران خلاق، پر انرژی شاداب، مومن و متعهد نیازمند است.
ما به پسرانی نیاز مندیم که در کنار توانمندی های دینی و شغلی مهربان هم باشد. امروز در تلاش هستند دختران و پسران جامعه ما را مثل هم نشان دهند. در حالی که همه مادران و پدران صفات مردانه را برای پسران خود انتظار دارند و آن را تحسین می کنند. باید زمینه های
درک پسران را به والدین آموخت. اگر این زمینه ها ایجاد شد. پسران می توانند در مسیر رشد بر مشکلات خود فائق آیند.
ان شاءالله در آینده به چگونگی ارتباط با
با پسران را اشاره خواهیم کرد.
#کلید_های_تربیت_پسر (۲)
والدین توجه داشته باشند پسران در راحتی و آسایش و زندگی بدون مشکل به مرد تبدیل نمی شوند.برای مرد شدن باید فرایند خاصی را طی کرد.
برای پسران می توان سه مرحله رشد را در نظر گرفت که این مراحل محدود به مکان یا زمان خاصی نیست با توجه به تجربیات عینی و میدانی این مراحل شناسایی شدند.