🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تعریف دقیق «فاسق» و «متقی»🔸
متقی کسی است که به آنچه «میفهمد» و آنچه وجدانش درک میکند، «پایبند» باشد.
فاسق هم کسی است که «درکش» را به «تعلقش» میفروشد.
@haerishirazi
استاتوس106.jpg
442.9K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@haerishirazi
18.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسابقۀ پیامکی «محی الدین» (پخش شده از سیمای استان فارس)
شماره 4
مهلت ارسال پاسخ تا ساعت 24 جمعه 31 اردیبهشت ماه 1400
www.mohiyeddin.ir
@haerishirazi
20.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تصاویری از اذان گویی کودکان و نوجوانان عزیز | ارسال شده به کانال آیت الله حائری شیرازی
#پویش_اذان
🕌 مهدی علیخانی
🕌 امیرمحمد محمدی
🕌 مهدی جعفری
🕌 حسین هفت ساله
🕌 امیر محمد شاه حسینی
🕌 علی محمدی
🕌 مجتبی رمضانی
🕌 محمد امین کاظم زاده
🕌 محمد صالح عبدالمحمدی
🕌 احمد رضا از جهرم
🕌 مهزیار هشت سال
🕌 مهدی علیزاده
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸آینۀ نفس🔸
آینهها سه نوعاند؛ «ساده» که تصویر هر چیز را همان گونه که هست نشان میدهد؛ «محدب» یا «کوژ» که تصویر راکوچک نشان میدهد. «مقعر» یا «کاو» که تصویر را بزرگ نشان میدهد.
عقل، آینۀ ساده است و هر چیز را همان گونه که هست نشان میدهد. اما نفس انسان، آینهای است که در آنِ واحد هم مقعر و هم محدب است؛ آنچه را خود میپسندد، بزرگ جلوه میدهد و آنچه را نمیپسندد، کوچک نمایش میدهد.
@haerishirazi
استاتوس108.jpg
629.2K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸کافرِ مؤمن🔸
هر کسی حرف عقلش را بشنود، به خدا نزدیک می شود ولو مسلمان نباشد. این عقل، نورِ خداست. ولو طَرف یهودی باشد، مسیحی باشد، کمونیست باشد.
چون عقل، تحتِ ولایت اللّه است، لذا هرکسی به عقلش عمل کند، بالاخره از ظلمت به سمت نور می رود، ولو کافر باشد. چنین کسی، «کافرِ اسمی» است امّا «مؤمنِ رسمی» است.
@haerishirazi
استاتوس109.jpg
652.8K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رحِم دنیا و جنین آخرت🔸
بسیاری از امراض انسان، ریشه در زمان بارداری و دوران جنینی فرد دارد.
این امراض تا وقتی نوزاد در رحم مادر است رنجی برای او ایجاد نمیکند، اما پس از تولد، آرام آرام نشانههای بیماری بروز میکند! دنیا رحم است و ما جنین آخرتیم. امراض روح ما در آخرت خودشان را نشان میدهند، چون روح ما متعلق به آنجاست.
خشم، شهوت، زیاده طلبی و سایر رذایل و امراض اخلاقیِ خود را در دنیا نمیفهمیم، بلکه در آخرت درمییابیم و آنجاست که روحمان باید رنج بکشد، چرا که این مریضیها را از رحم دنیا به آخرت بردهایم و در آنجا مانند یک نوزاد ناقص الخلقه و مریض مادرزاد، پا گذاشتهایم.
@haerishirazi
استاتوس110.jpg
731K
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸دورۀ کودکی، دورۀ ارضاء نفسانیت کودک🔸
🌱 ما در وجودمان دو بخش داریم: «طبیعت» و «فطرت». گاهی شما گیاهی را در گلدان مینشانید تا شاخه بزند و برگ بدهد. سپس آن را برمیدارید و در مزرعه، باغ یا باغچه میکارید. دورهای که این نهال در گلدان است، «طبیعت انسان» است. این گلدان، نمادِ تعلقات ماست. «طبیعت» در انسان بهمعنای تعلقات و علاقه به دنیا است. این تعلقات، ما را محبوس و محدود میکند و جلوی رشدمان را میگیرد.
🌱 شما سَروِ زینتی را دیدهاید که در گلدان میگذارند؛ اگر این سرو، پنجاهشصت سال در گلدان باشد، چقدر رشد میکند؟! انسان هم وقتی در بندِ تعلقاتش است، به همین اندازه، رشدش محدود میشود. اگر درخت نارنج و پرتقال سی سال در گلدان بماند، گاهی شکوفهای میکند، اما میوه نمیدهد!
🌱 تعلقات انسان، مثل گلدانی است که اجازه نمیدهد ریشهها از آن خارج شوند و به واقعیت و فضای جهان بزرگ ربط پیدا کنند.
سپری کردن این دوره برای هرکسی لازم است. هرکسی بدون استثنا باید دورهای در گلدان این تعلقات باشد. منتها مثل این است که شما گیاه را مدتی در گلدان پرورش میدهید؛ یکیدو سالش که میشود، از گلدان برمیدارید و در محل اصلی میگذارید.
🌱 انسان هم یک «مرحلۀ طبیعت» دارد که دورۀ کودکی او است. در این دوره باید در گلدان باشد؛ شرط رشدش است! زیرا بهتر پذیرایی و کنترل میشود. مرتبتر میتوان به آن آب داد. دورۀ بازی و شادی و تفریح بچهها است. در این دوره باید بگذارید بچه در حال خودش باشد.
@haerishirazi