📜عن ابیعبدالله الصادق (فی قصة یونس): فقال العالم لهم: يا قوم افزعوا إلى الله فلعله يرحمكم ويرد العذاب عنكم، فقالوا: كيف نصنع؟ قال: اجتمعوا واخرجوا إلى المفازة وفرقوا بين النساء و الاولاد، وبين الابل وأولادها، وبين البقر وأولادها، وبين الغنم وأولادها، ثم ابكوا وادعوا، فذهبوا وفعلوا ذلك وضجوا وبكوا فرحمهم الله (بحار الانوار، جلد 14، ص 381، طبع موسسه الوفاء، 1403ق).
📃از امام صادق علیه السلام نقل شده است (در مورد داستان حضرت یونس): عالم شهر به آنان گفت: ای قوم من از خدا بترسید شاید شما را بیامرزد و عذاب را از شما دور کند. پس گفتند: چگونه عمل کنیم؟ فرمود: جمع شوید و به بیابان بروید و میان «زنان و کودکان» و «شترها و فرزندانشان» و «گاو و فرزندانشان» و «گوسفندان و فرزندانشان» جدایی بیندازید و گریه کنید و به درگاه خدا دعا کنید. ، پس رفتند و آن کار را کردند و ضجه زدند و گریه کردند، پس خداوند به آنان رحم کرد.
⭕️جداکردن کودکان از مادران (چه انسان و چه حتی حیوانات) به گونهای موجب رقّت قلب و جلب رحمت و ترحّم میشود که صحنهای هر ضمیر بیداری را میجنباند و حتی ای قدرت را دارد که عذاب الهی را بازگرداند. (پینوشت مطالعه شود).
⭕️وقتی جنگی پیش میآید، آنان که از همه بیشتر میترسند و آسیب میبینند، #کودکان هستند. برخی درد #یتیمی را تا همیشه خواهند چشید، برخی تا آخر عمر #معلول_جنگی خواهند شد، برخی #گم میشوند و تا آخر عمر هویت خود را از دست میدهند، برخی توسط دشمن #دزدیده میشوند و به هر بلایی گرفتار، برخی هم اگر از این موارد برهند تا آخر عمر #روانپریش خواهند بود.
کودکان #غزه اما تفاوتهایی دارند. آنها از همان کودکی بالغ میشوند و برای بقیه پدری و مادری و برادری و خواهری میکنند، آنها غالبا کشته میشوند، آنها گرسنگی میکشند، و از همه مهمتر جایی برای #فرار ندارند؛ حتی نمیشود به آنان گفت: (علیکنّ بالفرار).
⭕️سبُعیّت و وحشیگری رواجیافته در مورد کودکان #غزه در دوره معاصر نه حکام عرب، نه سردمداران غربی، نه مزدوران اپوزسیون ایرانی و نه تمام دلهای خفته را به تلاطم نمیاندازد و این انتهای سنگشدن دل است.
❇️بار الها به حق بلای عظیمِ خونِ بهناحق ریختهی ۳۸۰۰۰ انسان بیگناه، به حق ترسها و ضجههای کودکان غزه، به حق تمامی آن لحظاتی که کودکان غزهای ملجأی برای فرار ندارند و به حق دریای بیکران #رحمت و #جباریّت خودت مرهمی بر دلهای کودکان #یتیم، #گرسنه، #معلول_جنگی، #بیپناه، #بدون_جای_فرار و #ترسیده غزه بگذار و آنان را از این دردها برَهان.
🖋پینوشت: تجلّی رحمانی باری تعالی به حدی میباشد که نیازی به توضیح راقم این سطور ندارد، لیکن جان کلام در دلخراش بودن صحنهی جداکردن فرزندان و مادران است که هر دلی را به درد میآورد و در سبُعیّت و وحشیگری انسان همین بس که جلب ترحم او با شدیدترین فجایع نیز اتفاق نمیافتد).
✍🏻حسین ایرانپور
سیدمرتضیآوینی:
در زمانۀ غربتِ حق در عصری که
دیگر هیچ پیامبری مبعوث نمیشد
و هیچ منذری نمیآمد
#خمینی ره میراثدار همه انبیا
و اسباط ایشان بود و داغ او
بر دل ما، داغ همۀ
اعصار، داغِ بی تسلی.
#خرداد_داغِ_بیتسلی
✳️چند کار بزرگی که امام خمینی ره در اواخر عمر مبارک خویش انجام دادند؛
امام خمینی رحمة الله علیه در چند ماه اخیر عمر شریف و پر برکت خویش چند کار بزرگ و اساسی انجام دادند که اگر هر یک از آنها انجام نمی شد معلوم نبود چه فاجعه ای برای کشور و نظام رخ می داد کارهای بزرگی که چه بسا غیر او هم نمی توانست انجام دهد.
1⃣پایان دادن آبرومندانه به جنگ.
باعنایت به شرایط خاص پیش آمده در ماه های اواخر جنگ، و عدم مصلحت کشور و نظام در تداوم جنگ از یک طرف و از طرف دیگر با توجه به تصریح ها و تاکید های مکرر امام بر ادامه جنگ تا پیروزی نهایی در طول سالهای جنگ و تاکید بر نپذیرفتن هرگونه صلح و آتش بس، کسی غیر از امام نمی توانست قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را بپذیرد. اگر رهبر پس از امام، به آتش بس و پایان دادن به جنگ فرمان می داد چنان با مخالفت هواداران امام مواجه می شد که باعث تضعیف شدید جایگاه رهبری می شد. هواداران امام، رهبری پس از امام را به سازش و وادادگی و انفعال و خروج از مواضع صریح امام و امام زدایی متهم می کردند.
2⃣دستور بازنگری قانون اساسی
همان گونه که امام در نامه خود به رئیس جمهور وقت اشاره کردند ضعف ها و کاستی هایی در قانون اساسی مصوب ۱۳۵۸ وجود داشت که در آینده نزدیک باعث چالش ها و بن بست های سنگین. در کشور می شد.
با توجه به اینکه در آن قانون اساسی، پیش بینی بازنگری و تجدید نظر در آن نشده بود، تنها امام با عنایت به جایگاه و موقعیت ویژه می توانست از جایگاه حکم حکومتی دستور بازنگری در قانون اساسی را بدهد. اگر چنین دستوری از جانب امام داده نمی شد معلوم نبود که رهبری پس از او می توانست اقدام به آن کند.
3⃣برکناری آیت الله منتظری از قائم مقامی رهبری
با توجه به جایگاه و موقعیت برجسته آیت الله منتظری و با عنایت به رای خبرگان رهبری بر قائم مقامی رهبری ایشان و به تعبیر دیگر رای خبرگان بر رهبریت قطعی ایشان پس از امام، رهبریت ایشان پس از امام قطعی و مسلم بود.
با توجه به مواضع ایشان در زمان امام و نیز پس از امام روشن شد که ایشان به هیچ وجه صلاحیت چنین مقام و منصبی را نداشتند، بلکه رهبریت ایشان پس از امام، فاجعه ای بزرگ برای انقلاب و نظام اسلامی بود.
تنها کسی که می توانست ایشان را از رهبریت آینده برکنار کند و جلوی چنین فاجعه ای را بگیرد شخص امام بود.
4⃣معرفی حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله برای رهبری آینده
یکی از بزرگ ترین خدمات حضرت امام در این اواخر عمر پر برکت خویش، معرفی حضرت آیت الله خامنه ای برای رهبریت اینده بود.
صلاحیت و توانمندی و شایستگی بالای مقام معظم رهبری برای رهبریت نظام در طول دوره رهبری ایشان برای همه کسانی که اهل سیاست و انصاف هستند روشن شد.
اگر این معرفی از جانب امام صورت نمی گرفت معلوم نبود که در مجلس خبرگان رهبری برای آینده کشور چگونه تصمیم گیری می شد و آن تصمیم چه عواقبی برای کشور و نظام داشت.
5⃣امام در ماه های آخر عمر شریفشان بیانیه های مفصل و نیز فتاوای مهمی دادند که برای آینده نظام بسیار مؤثر و راهگشا بوده است.
السلام علیک یا روح الله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 یادداشت انتخاباتی ۹
✍این سخنان شیخ تیجانی نویسنده کتاب معروف " آنگاه هدایت شدم"، تنها یک شاهد بر این نکته است که اوضاع جهان در حال تغییر است و ما در شرایط بسیار ویژه ای قرار داریم.
🇮🇷در این اوضاع خاص، برای ایران به عنوان ام القرای تشیع ، دو نکته بسیار حائز اهمیت است؛
1⃣. رئیس جمهوری انتخاب کنیم که هم فهم رسالت تمدنی ایران را داشته باشد و هم بتواند برای حل معضلات داخلی و مشکلات مردم از جمله مقوله های اقتصادی، فرهنگی و فضای مجازی، ازدواج و جمعیت و ... اقدام موثر انجام دهد و توانایی عبور دادن کشور را از این گردنه حساس، به نفع آینده ایران، داشته باشد!
2⃣. در موقعیت امروز جهان، نیاز فراوانی به نیروسازی و تقویت و کارآمدسازی نیروهای فعلی داریم تا بتوانند پیام اسلام و انقلاب را درست بشناسند و به جهانیان برسانند.
📱بستر اصلی این پیامرسانی، رسانه است و چنین امری جز با کارِ گروهی میسر نیست.
🔔 نکند خواب بمانیم...
#انتخاب_اصلح
#کاندیدای_جامع_الاطراف
@hafezaat
سَحَره ی فرعون و سَحَره ی زمان ما!
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۰
🌀سیر تحول عقلانی بشر همواره رو به تکامل بوده است و به تناسب آن، ادیان رفته رفته تکمیل شدند تا به دین خاتم رسیدند.
🔆به همان نسبت که قوه عاقله بشر رشد پیدا کرده، روز به روز امتحانات پیچیده تری هم پیشِ روی بشر قرار گرفته است.
❕چنانکه در ادیان سابق، شاهد پدیده ای به نام نفاق نبوده ایم و دو رویی ها، بسیار ساده و ابتدایی بوده است!
❕اما نفاقِ پیچیده، طفیلیِ اسلام بود!
پدیده ی جدیدی که در کنار اسلام زاییده شد!
و هر چه زمان جلوتر رفت، دشمن مکارتری برای اسلام شد!
❕اساسا نفاق، طفیلیِ حق است! به حق می چسبد و خودش را بالا می کشد!
چنانکه در عرض چند سال، خلفا، با حفظ ظواهر و مناسک، به نام اسلام، بر جای ائمه نشستند!
🔆هر گاه حقِّ مُبینی آشکار می شود، باطل که یارای مقابله با آن را ندارد، خودش را در لباس حق پنهان می کند و عقل های مومنین را به مبارزه می طلبد!
❕رشد عقلانی بشر برای دریافت دین خاتم، امتحانی پیچیده به نام شناخت نفاق را برای او رقم زد. شناخت باطلی که لباس حق پوشیده است...
❗️در زمان ما این زورآزمایی عقلی بسیار دقیق تر و جزئی تر شده است.
❕شاید امروز شناخت جریانی که کلیت هسته آن منافقانه است، چندان پیچیده نباشد!
❕امروز امتحان ما شناخت جریاناتی است که در ظاهر حق اند، عِلم اند، دین اند، انسانیت اند،
اما در باطن، نقاط تیره و روشن را با هم دارند.
🌤شناخت چنین نفاقِ جریان سازی، ورزیده شدن قوای عقلی ماست جهت کسب آمادگی برای پدیده مبارکِ تحریر العقول !
☀️و تواناییِ چشم باز کردن برای روءیت خورشید...
🔍امروز این همه مغالطات، سفسطه ها و دروغ های ظریف و پیچیده ای که اصحاب دنیا در کفِ رسانه می ریزند را چه کسی می تواند تشخیص دهد؟!
💡اصلا چه کسی یارای اثبات بطلان آنها را دارد؟
❔در این کشمکش ها چه اتفاقی قرار است بیفتد؟!
🐍اکنون ساحرانِ رسانه ای، چوب ها و طناب های خود را در ازای دریافت پاسخی دندان گیر برای سوالِ :... أَئِنَّ لَنَا لَأَجْرًا إِنْ كُنَّا نَحْنُ الْغَالِبِينَ" افکنده اند! *
⛔️چوب ها و طناب های ما نخواهد توانست ذهن بیننده را تسخیر کند و نگاه او را فریب دهد!
🔆حقِّ مُبینی باید که این طناب ها را ببلعد!
🔆عصای موسی امروز فقط بیّنات است و بس!
⛔️نه درگیر شدن با طناب ها...
⚠️آنکه مسحور و سرگرم طناب ها می شود، باید چاره ای دیگر به حال خود کند...
👈 نقاط قوت را بیاوریم و سحرِ ساحران را به خدا واگذاریم.
✍ مهاجر الی الله
*سوره شعراء_آیه ۴۱
#انتخاب_اصلح
@hafezaat
السَّلامُ عَلی عَینُ اللهِ النّاظِرَه
و یَدُ اللهِ الباسِطَه
↩️بازنشر
⁉️ الگوی جهانیِ جمهوری اسلامی چه شاخصه هایی باید داشته باشد؟!
⚡️در تاریخ ۱۹ فروردین، رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان، یک آرمان جمهوری اسلامی را معرفی الگویی به مردم جهان برای اداره خوب یک کشور معرفی کردند.
💫چنین الگویی در شئونات مختلف زندگی مردم باید بر شاخصه هایی مبتنی باشد.
📚شاخصه هایی که برخاسته از تعالیم اسلام باشد، نه معیارها و هدف گذاری های تمدن مادی!
🖇لذا لازم است که مبانی و اهداف هر دو تمدن شناخته شوند.
⚠️در حال حاضر شاخصه های تمدن مادی چنان به خوردِ ساحت های مختلف زندگی ما رفته که چه بسا شناخت بیگانه بودنِ آنها، حتی بر نخبگان متدینمان هم دشوار است!
👈هر چند شناخت باطل در مراحل ظریف آن برای ما سخت است، ولی ملاک های حقِّ مُبینِ خود را می توانیم استخراج کنیم و مبنای عمل قرار دهیم.
👈آنگاه به کریمه "إِنَّ ٱلۡبَٰطِلَ كَانَ زَهُوقٗا " تاسی کنیم و پیش برویم.
⁉️در کتاب قرآن ، کدام کلمه است که به اندازه کلمه "بیِّنات" و مشتقات آن مانند "مُبین" و ... رخ بنماید؟!
👈لذا به نظر می رسد در بسیاری از ساحت های مورد ابتلای جامعه کنونی ما، قیام بر آوردن بیّنات یکی از مبانی ساختِ الگوی قرآنی متناسب با تمدن اسلامی است.
📛در سیاست ورزی،
📛در فرایند انتخابات و تبلیغات آن
📛در کنش ها و واکنش های رسانه ای،
📛در نقد و ردِّ قول و فعل افراد،
📛در حل معضل فرهنگ و
📛خصوصا بحث حجاب و عفاف
و بسیاری از حیطه های چالش برانگیز دیگر، قیام به آوردنِ بیّنات ، ویژگی هایی دارد که قابل توسعه و تحقیق است.
🔰لذا به نظر می رسد آنچه رهبر معظم انقلاب، از آن با عنوان #جهاد_تبیین نام برده اند، در یک مرحله بنیادی ، همان تنظیم نرم افزار جمهوری اسلامی بر مبنای شاخصه هایی است که یکی از اصلی ترین آنها بیّن بودن است.
☀️از قضا همین شاخصه بیّن بودن دقیقا با اصل بنیادی و نانوشته اغوا و فریب در تمدن مادی سرشاخ می شود و بدون شک، وقتی حقِّ مُبین می آید، باطل نابود خواهد شد.
🌱بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
💠اولویت هایی که ما تشخیص می دهیم؛ و اولویت های واقعیِ ما
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۱
📊در حالت عادی، نظام اولویت بندی هر انسان از نظام ارزش گذاری او نشات می گیرد.
⚖اینکه ما برای هر پدیده یا گزینه ی پیش رو، چه درجه ای از اهمیت قائلیم، بستگی به این دارد که هر کدام از آن موارد، قبلا چگونه در ذهن ما جانمایی شده باشند!
🧮به عنوان مثال، سالهاست که در نظام آموزشی ما، هم برای کادر آموزشی و هم به تَبَع، برای اولیای دانش آموزان، درس ریاضی از جایگاه بسیار ممتازی برخوردار است.
📈به نحوی که هم موفقیت تحصیلی و هم احساس رضایت از تحصیل دانش آموزان را به شدت تحت الشعاع قرار داده است؛
🔻🔺چه استعدادهای تحصیلی که به خاطر ضعف در ریاضیات، سرخورده نشده و چه دانش آموزانی که صرفا به خاطر قوت در ریاضی، نخبه قلمداد نشده اند!
❓حالا جا دارد از خود بپرسیم که آیا واقعا درس ریاضی، همانقدر ممتاز است؟
❓آیا ریاضی، قدرت کشف و تفسیر همه شئونات اصلی و مهم زندگی انسان را دارد؟
❓یا این ارزش گذاری صرفا ساخته و پرداخته ی شرایط ذهنی و فرهنگی ماست؟!
📚امروزه در مدارس ما، جایگاه درس ریاضی از نظر اهمیت، در مقایسه با قرآن و دروس انسانی چگونه است؟
❓در واقع چطور باید باشد؟!
⚠️به همین نسبت، در مشاغل و مناصب و سایر مناسبات ما هم ارزش گذاری هایی وجود دارد که لزوما بجا و مطابق واقع نیستند و یک بازنگری جدی می طلبند!
اما موضوع انتخابات؛
❓در ارزیابی مدیر موفق در قد و قواره ی ریاست جمهوری، چه شایستگی ها و ویژگیهایی اولویت واقعی دارند؟!
❓وجود کدام تجارب مهمتر است؟
❓و کدام را شرایط فرهنگی اولویت سازی کرده است؟
🔥روزگاری پس از جنگ تحمیلی، اولویت اول ما سازندگی کشور بود. در کنارش از ارزش های جعلی مثل مانور تجمل هم برایمان ارزش سازی شد!
❓آیا امروز، هنوز اولویت اول کشور ما، کارهای عمرانی، تولید سخت افزارهای نظامی و راهسازی و امثال آنهاست؟!
👈البته که اینها هم اهمیت دارند.
⁉️یا امروزه در مقایسه با شرایط اول انقلاب و شرایط پایان جنگ، اولویت ها جابجا شده و نیاز به تجدید نظر داریم؟!
👈 پاسخ به این سوالات روی تشخیص کاندیدای اصلح تاثیر خواهد گذاشت.
ان شاء الله بحث را ادامه خواهم داد.
✍مهاجر الی الله
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
@hafezaat
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا جواد الائمه ای عشق شیرین…
🌿توصیه آیت الله کشمیری در توسل به امام جواد:
"سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه السلام) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد."
🍀انسان آنچنان عمل میکند که میاندیشد.
🍀و به عبارت دیگر انسان آنچنان عمــل میکند،
که جهان را با دیده عقـــل و اندیشه میبیند.
🍀عمــل تابـــع جهـان بینی است
و جهـان بینیِ هـــرکس نـــوع تفکر و اندیشه
او درباره جهاناست و
🔆اسلام نوعیجهانبینی
به بشـر داده است.
{استاد مطهری، یادداشتها، ج۱، ص۱۵۹}
⚜⚜⚜⚜
پ.ن؛ هم باید مبانی اندیشه درست باشد و هم اهل فعالیت و عمل باشیم.
👈هر چه مسئولیت سنگین تر باشد، قوت این دو ویژگی هم باید بیشتر باشد.
💡مسئول جمهوری اسلامی باید جهت گیری فکرش درست باشد. راه را بشناسد و در آن راه با قوت حرکت کند.
⛔️اگر جهتگیری فکرش درست نباشد و کار و فعالیتش زیاد باشد، ما را از اهداف انقلاب دور می کند.
💣علت دور شدن جامعه از عدالت، همین مبنانشناسی و جهتگیری های غلط بعضی از مسئولینِ پُرکار بوده است!
⚠️که تحت عنوان علم و نسخه های کارشناسی و ... به آنها ارائه شده و متوجه زاویه آن با اهداف اسلام نشده اند!
🔎روی مبانی اندیشه درستِ مسئولین، دقت و پافشاری کنیم و به شعارها و پوسته ها اکتفا نکنیم!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
@hafezaat