✅دولت شهید #رئیسی از زمان شروع به کار خود مجبور بوده که اقدام به تسویه بدهی های کلان دولت روحانی کند
اگر فهرست عظیم بدهیهای روحانی نبود، دولت رئیسی میتوانست درآمد حاصل از افزایش ۲ برابری صادرات نفت را صرف بهبود معیشت مردم کند.
این را در دهان ظریف، جهانگیری و بی انصافها بزنید
🔹 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅خلاصهای از برنامههای اقتصادی سعید جلیلی
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅این جملات رهبری معظم در خصوص صوت لو رفته ظریف هست
جالب اینجاست این دروغگو در این روزها به تمام حرفهای کذب خودش پیوست تایید رهبری هم میزنه و خودش رو ولایتمدار هم معرفی میکنه.
#نفاق
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅توصیه شهید رئیسی به زوجهای جوان
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
28.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅خدای من اینا کی هستند ...
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ انتقاد شدید قالیباف از اظهارات روحانی و ظریف
🔹قالیباف در جمع مردم قم:
دهه ۹۰ دهه خوبی برای مردم ما نبود؛ در دهه ۹۰ متوسط رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد بود، آمار رشد نقدینگی ۲۶ برابر بود و کرونا هم روزانه جان چند صدنفر را میگرفت.
🔹برخیها میگویند قانون راهبردی مجلس مانع حل برجام بود، خجالت هم خوب چیزی است؛ وقتی ترامپ از برجام رفت، نشست خبری گرفتن و گفتند به زودی تصمیم میگیریم و شد چند ماه ولی کاری نکردند، اما مجلس با درایت قانون شورای راهبردی را تصویب کرد.
🔹میگفتند اگر پروتکل الحاقی را لغو کنیم جنگ میشود؛ لغو کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۲۰ درصد کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۶۰ درصد کردیم جنگ شد؟ این کارها باعث شد آنها بپذیرند و وارد گفتگو با ما شوند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ پزشکیان: من دولت روحانی نیستم ولی ...
هر سفر استانی رونمایی از یک وزیر روحانی!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ منفیبافی گسترده رسانههای بیگانه علیه انتخابات ریاست جمهوری ایران
🔹رسانههای بیگانه با شدت تمام و با استخدام برخی عناصر متواری در حال ترویج تحریم انتخابات هستند.
🔹دویچهوله آلمان به قلم «علی- الف» عضو متواری دفتر تحکیم و اصلاحطلب سابق نوشت: با تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان، بحث شرکت در انتخابات بار دیگر بخصوص از سوی نیروهای موسوم به اصلاحطلب مطرح شده است.
🔹آن دسته از فعالان سیاسی و مدنی که مردم را به رأی دادن در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۱۴۰۳ فرا میخوانند، انگیزههای متفاوتی دارند. میتوان این افراد را در دستهبندیهایی کلی به دوگانههای «راهبردی− تاکتیکی» و «منفعتطلبانه−خیرخواهانه عام» بازشناخت. جامعه دعوتکنندگان به تحریم و شرکت در انتخابات ۱۴۰۳ اهداف و انگیزههای یکسانی ندارند و در عین حال یک محدوده مرزی و اشتراک محدود هم بین آنها وجود دارد. این نوشتار فقط درصدد تبیین چرایی نادرست بودن دلایلی است که مدافعان شرکت در انتخابات «با نیت خیرخواهانه» مطرح میکنند.
🔹حلقه اصلی دعوتکننده به رأی دادن با امیدسازی واهی به دنبال طرح ایده «نهادسازی از پایین، تفاهم در بالا» است. در حالی که این جریان هیچ سابقه نهادسازی در داخل و خارج از کشور نداشته و فقط کمپینهای انتخاباتی فصلی و کوتاهمدت راه انداختهاند.
🔹رأی دادن در انتخابات پیشرو، هیچکدام از منفعتهای ادعایی پیشگفته را در شکل پایدار و متناسب با اعتباری که پای ساختار قدرت جمهوری اسلامی گذاشته میشود، ندارد.
🔹یادآور میشود رسانههای بدنامی مانند رادیو فردا، صدای آمریکا شبکه اینترنشنال و بیبیسی هم در حال سیاهنمایی و بیهودهنمایی انتخابات در ایران هستند و حال آن که دولتهای آنها در منطقه از رژیمهای دیکتاتوری و استبدادی حمایت میکنند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دیکته خوانی وزیر روحانی در گوش پزشکیان
🔹ویدیویی از سخنرانی مسعود پزشکیان در جریان سفر به شیراز و سخنرانی در هوادارانش پخش شده که نشان میدهد وزیر ارتباطات روحانی جمله جمله سخنرانی پزشکیان را در گوش او دیکته می کند.
🔹دیکته خوانی آذری جهرمی نمادی از وضعیت این روزهای پزشکیان است که گوش و عقل خود را به اعضای کابینه روحانی از جمله جهانگیری، آخوندی، ظریف ، آذری جهرمی و ... سپرده است.
🔹 قبضه شدن ستاد تبلیغاتی پزشکیان توسط کابینه روحانی باعث شده به او لقب دولت سوم روحانی بدهند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ سوم تیر ۱۳۸۴؛ انتخاباتی
که به دور دوم کشیده شد
🔹امروز، سوم تیر، نوزدهمین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ است. انتخاباتی که به دور دوم کشیده شد و احمدی نژاد در دور دوم توانست با ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ رای، در مقابل ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ رای هاشمی رفسنجانی به پیروزی برسد.
🔹در آن انتخابات، چهار نامزد از طیف اصلاح طلبان شامل "هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، مصطفی معین و مهرعلیزاده"، و سه نامزد از طیف اصولگرایان، شامل احمدینژاد، لاریجانی و قالیباف با یکدیگر رقابت می کردند.
🔹در دور اول انتخابات که ۲۷ خرداد ۱۳۸۴ برگزار شد، این نتیجه به دست آمد:
۱ـ هاشمی: ۶ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۵۳ رای
۲- احمدینژاد: ۵ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۵۴ رای
۳– کروبی: ۵ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۱۶ رای
۴– قالیباف: ۴ میلیون و ۷۵ هزار و ۱۸۹ رای
۵– معین: ۴ میلیون و ۵۴ هزار و ۳۰۴ رای
۶– لاریجانی: ۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۶۳ رای
۷– مهرعلیزاده: ۱ میلیون و۲۸۹ هزار و۳۲۳ رای
🔹پراکندگی آرای نامزدها موجب شد انتخابات به دور دوم بکشد و در دور دوم، احمدی نژاد توانست نماد تغییر در برابر هاشمی رفسنجانی باشد که به همراه خاتمی و به مدت ۱۶ سال، دولت را در اختیار داشتند.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، در این انتخابات با وجود اجماع بعدی بر سر هاشمی، با شکست سهمگینی مواجه شدند و بعدها حسرت خوردند که چرا در همان دور اول، ائتلاف نکرده بودند. اما مشکل آنها فقط پراکندگی نامزدها نبود، چرا که طرف مقابل هم با پراکندگی مواجه بود.
🔹مشکل بزرگ تر آنها که در دور دوم بیشتر عود کرد، کارنامه منفی شان در دوران مدیریت چهار دولت مدعی سازندگی و اصلاحات بود که نارضایتی عمومی گسترده را فراهم کرده بود. آنها، نماینده وضع موجود بودند.
🔹اکنون، انتخابات دیگری پیش روی ماست. سرنوشت انتخابات را از جمله دو چیز مشخص می کند: اولا پراکندگی یا اجماع نامزدها، و دوم، تلقی رای دهندگان، مبنی بر این که کدام نامزد می تواند موجب پیشرفت یا عقبگرد شود.
🔹دو مسیر بیشتر نیست: عقبگرد به دولت یازدهم و دوازدهم (ائتلاف هاشمی، روحانی و خاتمی)، یا تداوم دولت شهید رئیسی، پس از خنثی کردن میدان مینی که روحانی بر جا گذاشت.
🔹اکنون همان ائتلافی که می خواهد کشور را به دولت روحانی برگرداند، کارنامه خسارتبار او را گردن نمی گیرد. این طیف در اواخر دولت روحانی، آرزو می کردند بتوانند اقتصاد کشور را به وضعیت سال ۱۳۹۰ (قبل از دولت خود) برگردانند، اما دولت را بدترین رکورد های اقتصادی، به شهید رئیسی تحویل دادند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat