✅ حمله راکتی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
🔹خبرگزاری «آناتولی»، امروز، به نقل از منابع محلی سوریه در این باره گزارش داد گروههایی مسلح پایگاه آمریکا در میدان گازی «کونیکو» در شرق سوریه را هدف حمله قرار دادهاند.
🔹به گفته منابع محلی، به دنبال این حمله در پایگاه آمریکا دود رویت شده است؛ اما تا لحظه انتشار این گزارش هنوز مشخص نشده که آیا اصابت این راکت منجر به تلفات نیروهای آمریکایی شده است یا خیر.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ کاریکاتور روزنامه عبری زبان هاآرتص
تحقیر نتانیاهو توسط ترامپ!
🔹نتانیاهو پاهای ترامپ را میبوسد تا رضایتش را جلب کند، ترامپ هم به نشانه تحقیر او میگوید:
پایینتر برو ...!
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ #یادداشت_تحلیلی
کدام پزشکیان ...!!!؟
✍ مهدی عسگری
🔹این روزها با دو روایت متفاوت یا متضاد از دولت چهاردهم روبرو هستیم، حال باید دید که در عمل یعنی در انتخاب کابینه و نیز اتخاذ سیاستها و تصمیمات راهبردی، کدامیک به واقعیت تبدیل خواهد شد؟
پزشکیان اخیرا "و نه در دوران تبلیغات" نکاتی را درباره عدالتورزی طرح کرد که بسیاری از سیاستمداران به اصطلاح اصولگرا یا انقلابی هم با این صراحت آنها را مطرح نمیکنند و حتی در ایام تبلیغات هم چنین تصریحی از آنها مشاهده نشد!
🔹اینها مضمون سخنان اخیر رئیس دولت چهاردهم است:
توسعه به این قیمت که عدهای از مردم زیر چرخهای آن له شوند را قبول نداریم
رشد اقتصادی که مردم از آن بهرهای نداشته باشند را نمیخواهیم!
🔹دعوا بر سر نسبت بین عدالت و توسعه یک دعوای قدیمی است که از زمان دولت مرحوم هاشمی، کشور درگیر آن بوده است و نگاه اطرافیان دکتر پزشکیان "که با دیدگاه او تعارض دارد" در اغلب دورهها بر کشور حاکم بوده است.
🔹نکتهی مهمی که به شدت مورد غفلت در دهههای اخیر بوده، سهم مردم از رشد اقتصادی بوده است، یعنی حتی در سالهایی که کیکِ اقتصاد، بزرگ شده، تنها سهم سرمایهداران از آن افزایش یافته و سهم عموم مردم رو به کاهش بوده است.
🔹پزشکیان درباره حاکم شدن نظام طبقاتی در حوزه سلامت و آموزش نیز بارها اعلام مخالفت کرده است یعنی او این وضعیت که فقط یک طبقهی ابرسرمایهدار، خدمات ویژه دریافت کنند و فرصتها در اختیار آنها باشد را مخالف آرمانهای انقلاب و عدالت میداند.
🔹اینها رویکردهای بسیار مهمی است که سالها گمشدهی عرصه حکمرانی ما بودهاست "البته نه در سخن بلکه در عمل" هرچند روایت اطرافیان پزشکیان با این رویکردها، تطابق چندانی ندارد یعنی بسیاری از اعضای شورای راهبردی و کمیتههای تخصصی، اساسا دیگاههای متضادی با رئیسجمهور منتخب دارند و باید دید که در عمل، #کدام_پزشکیان بر دولت چهاردهم حاکم میشود؟
🔹این نگرانی زمانی پررنگ میشود که پزشکیان در موارد بسیاری، موضوع را به نظر کارشناسان ارجاع داده است، از اختلاف نظر میان کارشناسان که بگذریم، سئوال اینجاست که اختلاف میان نظر اطرافیان و مشاوران دولتِ جدید با رویکردهای رئیسجمهور، به کجا خواهد انجامید؟
🔹در مسائل منطقهای نیز پزشکیان ورود خوبی را در ارتباط با جبهه مقاومت داشت، بویژه پاسخ او به سيدحسن نصرالله "آنهم در شرایط ملتهبی که لبنان در معرض حمله نظامی قرار گرفته" بسیار تعیینکننده بود.
🔹صورتِ ظاهری این تضاد، در رفتن دکتر پزشکیان به هیأتهای مذهبی، خود را نشان داد. بویژه اینکه او به هیأتهایی سرزد که از نگاه برخی نزدیکانش، امثال آنها مصداق طالبان هستند!
🔹این را هم بگویم، واقعیتِ پزشکیان همین تصویری است که از او میبینیم، اهل نمایش و شوآف بازی نیست، در مجلس نیز همین روحیه را داشت، او در میان طیف سیاسی همراهش، وجوه تمایز قابل توجهی دارد که اگر این وجوه، بر دولت او نیز حاکم شود راهگشا خواهد بود و در غیر اینصورت، دولت چهاردهم، دچار تضاد و چالش خواهد شد.
🔹پزشکیان همچنان بر ایجاد اجماع و وفاق بر سر مسائل اصلی کشور تأکید دارد بویژه که میداند با این میزان رأی و اختلاف اندک آراء، درصورت تداوم کشمکشهای داخلی، فرصت اخذ تصمیمات بزرگ از دولت گرفته میشود.
🔹او به فکر ترمیم شکافها و دلخوریهای سیاسی است اما برخی اطرافیان، همچنان بر طبل تفرقه میکوبند و بر فعالسازی گسلهای اختلاف برانگیز اصرار میکنند.
🔹کشور به شدت، تشنه عدالت و مردمیسازی واقعی حکمرانی است، تشنهی کم شدن فاصلهها و شکافهای بی اعتمادی است، تشنهی مقابله با الگوهای سرمایهداری است که با توسعهی فقر و محرومیت، تمدنی به ظاهر زیبا را برای ابرسرمایهداران به ارمغان میآورد ...
🔹پزشکیان آیا در عرصه انتخاب کابینه و اتخاذ سیاستها، امکان تحقق سخنان خود را خواهد یافت؟ یا نگاه دیگری بر دولت چهاردهم حاکم خواهد شد؟ و یا دولت چهاردهم به آفت اختلافات داخلی "میان این رویکردهای متضاد" مبتلا میشود؟
🔹بروز اختلاف رویکرد درون دولت و به تبع آن درون حاکمیت، میتواند کشور را آبستن التهابات سخت، تلخ و پرهزینهای کند، چالش از درون، زمینه را برای درگیریهای منطقهای فراهم کرده و مسیر حرکتِ دولت را مسدود میکند، همانطور که حاکم شدن دیدگاههای عدالتطلبانه رئیسجمهور منتخب، میتواند راهگشا باشد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ مقایسه تولید و مصرف برق
در دولت روحانی و دولت رئیسی
🔹برخی پروژه بگیرهای رسانه ای اصلاحات ادعا کرده اند دولت رئیسی در حوزه صنعت برق، زمین سوخته و ناترازی های بزرگ را تحویل دولت پزشکیان می دهد. اما آنها به وضوح و با وقاحت تمام دروغ می گویند. یک مقایسه آماری، واقعیت را روشن می کند.
🔹مصرف برق در کشور از ۶۱- ۶۲ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ "آخرین ماه فعالیت دولت روحانی"، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بوده است. همچنین رقم مصرف در تایخ در ۵ مرداد ۹۹، حدود ۵۸۱۸۳ مگاوات بوده است.
🔹به عبارت دیگر، مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانه ها و شرکت ها)، احیای هشت هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه سالانه دما، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است.
🔹اما امروز بر خلاف سه چهار سال قبل، با وجود رکورد شکنی بی سابقه مصرف، با قطعی گسترده و انتشار جداول آن چنانی برای تمام استان ها درباره چند نوبت قطعی روزانه برق مواجه نیستیم.
🔹افزایش ظرفیت تولید در کنار برنامه ریزی برای کاهش مصرف و تشویق کم مصرف ها، توانسته بحران سه چهار سال قبل را تا حدود زیادی مهار کند. هر چند که ناترازی موجود، نیازمند افزایش بیشتر تولید در کنار سخت گیری بر مشترکان پر مصرف است.
🔹مدیریت این ناترازی می تواند کشور را نه تنها از چالش عبور دهد، بلکه تبدیل به صادر کننده برق تبدیل کند. تنوع بخشی به منابع و نیروگاه های تولید برق "از جمله نیروگاه های خورشیدی، هسته ای و..." می تواند در این زمینه نقش موثری ایفا کند.
🔹مشروط بر این که در توسعه منابع تولید انرژی، فعال باشیم و نه اینکه در مقابل فشار های غرب برای توقف فرصت های تولید برق منفعل باشیم. این اتفاق شوم، با برجام و توافق آب و هوایی پاریس و تعهد به کاهش نیروگاه های فسیلی، در دولت روحانی رخ داد و کشور را گرفتار ناترازی تولید و مصرف کرد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیاعتنایی ترامپ به نتانیاهو سوژه رسانههای اسرائیلی
🔹ترامپ رئیسجمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، پس از دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، درحالی که نتانیاهو تمایل داشت با ترامپ دست دهد، ترامپ با بیاعتنایی محض از کنارش گذشت که این رخداد سوژه رسانههای اسرائیلی شده است.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ حماسهای تاریخی که مردم طولکرم امروز رقم زدند
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نیروهای قدس توانستند فرمانده ابوشجاع را از بیمارستان خارج کنند.
🔹این فرماندۀ گردان های قدس به دلیل مجروحیت در بیمارستان تحت مداوا بود که توسط نیروهای امنیتی محمود عباس محاصره شد.
🔹تمامی تیپ های کرانه باختری برای هدف قرار دادن پایگاه ها و نظامیان تشکیلات خودگردان "نیروهای محمود عباس" تا زمان رفع محاصرۀ ابوشجاع اعلام آمادگی کرده بودند. درنهایت پس از درگیری توانستند این فرمانده را آزاد کنند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جزئیات توقف حرکت قطارها در فرانسه
🔹اختلال همچنان ادامه دارد. نخستوزیر دولت موقت فرانسه برای شناسایی عاملان خرابکاری، ستاد بحران تشکیل داده. درپی این اتفاق شماری از تماشاگران به افتتاحیه المپیک نخواهند رسید.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ در هر کار خیری شرکت کنید
🌹 حضرت آیتالله بهجت "ره":
«خوب است انسان در هر کار خیری که پیش میآید و میتواند آن را انجام دهد، فرصت را مغتنم بشمارد و خود را از آن محروم ننماید. زیرا فردای قیامت به هر یک از آنها شدیداً محتاج خواهیم شد.»
📚 در محضر بهجت ، ج۱ ، ص ۶۳
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ خلاصه جوابهای آقای دکتر پزشکیان!
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ شورای اطلاع رسانی دولت: فعالیت مراکز دولتی در سراسر کشور در روز شنبه از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح است
🔹با توجه به تصمیمگیری های استانی و اعلام ساعات کار روز شنبه از طرف برخی استانداریها، ساعت کاری قطعی و لازم الرعایه برای همه دستگاهها در سراسر کشور صرفاً ساعت ۶ تا ۱۰ صبح خواهد بود.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ این فرمایشات استاد رحیم پور ازغدی میتواند معیاری برای سنجش امام جمعه و نماز جمعه شهرتان باشد.
🔹مطالبه گر باشید ...
🔹#ضرورت_پرهیز_از_تقویم_گویی
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat