توصیه رهبر انقلاب به مسئولین: آقایان! با مردم گرم بگیرید؛ در مقابل مردم تواضع کنید؛ به میان مردم بروید.
@hagigatevsel
💢 《 پاسخی به یک #شبهه 》 💢
آیا رهبری امام خامنه ای موقت بود ؟؟!!
اخیرا فیلم تقطیع شده ۶ دقیقهای دیده نشده ای از جلسه انتخاب امام خامنهای به عنوان رهبر در مجلس خبرگان سال ۶۸ در فضای مجازی منتشر شد. پایان فیلم، لحظات رای گیری درباره رهبری امام خامنهای است که هاشمی رفسنجانی میگوید «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنهای- تا رفراندوم البته، این موقته ، دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند قیام بفرمایند.»
✅ با انتشار این فیلم، شُبهه ها بر موج بی اطلاعی نسل جوان سوار شد. اینکه ماجرای این فیلم دیده نشده چیست؟ ماجرای رهبری موقت و رفراندوم چیست؟ و اینکه آیا این فیلم، ناگفتهای را بر ملا کرده یا نه؟؟!!
✅ ماجرا خیلی ساده است. امام خمینی اردیبهشت ۶۸ در نامهای به امام خامنهای ، رئیس جمهور وقت، دستور بازنگری برخی اصول قانون اساسی درباره ۸ موضوع از جمله «رهبری» را صادر میکند. طبق قانون، اصول جدیدی تصویب شده در این شورا، باید به رفراندوم عمومی گذاشته شده و پس از آن به تایید رهبری برسد. شورای بازنگری قانون اساسی فعالیت خود را شروع میکند، اما یک ماه بعد امام فوت میکند.
✅ مجلس #خبرگان برای تعیین رهبر جدید تشکیل میشود. یکی از بحثهای مطرح شده در این جلسه، این است که طبق قانون اساسی مصوب سال ۵۸ ، «مرجعیت» یکی از شروط رهبری است. اما تعدادی از اعضای خبرگان که عضو شورای بازنگری هستند اعلام میکنند که در جریان بررسی مساله «رهبری» در بازنگری قانون اساسی، این مساله مورد بحث قرار گرفته و امام طی نامهای اعلام کردهاند مرجعیت را لازمه و شرط رهبری ندانسته و «اجتهاد» را کافی میدانند. متن ۲ نامه پرسش و پاسخ مذکور توسط آیت الله ابراهیم امینی در مجلس خبرگان قرائت میشود.
✅ بر اساس همین نظر امام راحل ، نام حضرت آیت الله سید علی خامنهای که از سال ۶۲ با توجه به مجتهد بودن عضو خبرگان است ‼️ به عنوان گزینه رهبری مطرح میشود. اما چون هنوز بازنگری قانون اساسی به پایان نرسیده، تصمیم میگیرند تا رفراندوم اصول بازنگری شده قانون اساسی، حضرت آیت الله خامنهای به عنوان رهبر موقت تعیین شود. و پس از رفراندوم، رای گیری مجدد با توجه به قانون جدید انجام شود. این ، همان مسالهای است که در فیلم تازه منتشر شده توسط هاشمی رفسنجانی مطرح میشود.
✅ بر خلاف شُبهات این روزهای دشمنان ملت ایران و انقلاب اسلامی ، این مساله آن زمان به هیچ وجه مخفی نبوده و اعلام میشود. ابتدای مردادماه همان سال یعنی ۶ مرداد ۶۸ ، همزمان با انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح قانون اساسی نیز به رفراندوم گذاشته میشود و با بیش از ۹۷ درصد آراء توسط مردم تایید میشود. چند روز پس از انتخابات و رسمیت یافتن قانون جدید و حذف «مرجعیت» از شروط رهبری، مجلس خبرگان مجددا تشکیل جلسه میدهند و در رای گیری مجدد ، رهبری امام خامنهای با اکثریت قریب به اتفاق آراء به تصویب میرسد ‼️ صحبتهای مرحوم آیت الله مشکینی در این باره ۱۶ مردادماه ۶۸ تیتر روزنامه های کشور میشود.
@hagigatevasel
🔥 #تاسی_امام_خامنه_ای_به_جدشان
پاسخی به یک شبهه
از رحلت امام خمینی بنیان گذار جمهوری اسلامی و انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان جانشین ایشان در جلسه ویژه خبرگان رهبری در خرداد ۶۸ تا کنون همواره جزئیات مربوط به این جلسه و سخنرانی معروف آیت الله خامنه ای که فقط بخش انتهایی آن منتشر شده بود به صورت نقل قول هایی از حاضرین در جلسه مطرح می شد.
اکنون بخشی از فیلم این جلسه، مغرضانه توسط افرادی که دل در گرو این انقلاب ندارند منتشر شده و چه بهتر بود در طول این ۲۸ سال فیلم توسط یاران انقلاب به طور کامل منتشر می شد.
به هر حال ضمن استقبال از انتشار همین بخش کوتاه دو نکته در این مورد قابل توجه است:
1⃣رای گیری موقت برای رهبری در خرداد ۶۸ تا برگزاری رفراندوم اصلاحیه قانون اساسی
اگرچه طرح این مسئله جدید نیست اما متاسفانه جزئیات آن کمتر برای مردم گفته شده است. در اینجا مناسب است به خاطرات حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی اشاره شود.
🔺ایشان در کتاب خاطراتشان در خاطره روز ۱۵ مرداد ۶۸ در همین مورد می نویسد: «تا ساعت نه صبح کارهای دفتر را انجام دادم و به مأموران برای آماده کردن جلسه مجلس خبرگان دستوراتی دادم...
دستور کار، بررسی مسأله رهبری با توجه به اصلاح قانون اساسی بود که تغییرات قانون اساسی توضیح داده شد. بعضیها معتقد بودند که نیازی به رأیگیری مجدد نیست و رهبری آیتالله خامنهای ادامه دارد؛ اما چون در رأیگیری گذشته تصریح کرده بودیم که رهبری موقت است و پس از اصلاح قانون، خبرگان مجدداً رأی میدهد، رأیگیری کردیم. شصت رأی موافق بود و چهار نفر رأی ندادند. تعداد آرای موافق، شبیه رأیگیری گذشته است ولی گفتند رأی ندادن آنها به خاطر این است که نیازی به رأی گیری نمی بینند. خبرگان ناهار مهمان مجلس بودند. عموماً از وضع پیش آمده با رهبری آقای خامنهای و ریاست جمهوری من خوشحالند و امیدوار. خبر را تنظیم کردم و به رسانهها دادیم.»
2⃣رد پذیرش مقام رهبری توسط آیت الله خامنه ای در جلسه و حتی نظر به رهبری شورایی توسط ایشان
این مسئله بر کسی پنهان نیست و بخش پایانی صحبت ایشان در جلسه خبرگان که با عبارت "به هر حال من مخالفم" بارها از تلویزیون هم پخش شده است. در این موضوع ذکر دو روایت مربوط به پذیرش رهبری در جامعه اسلامی قابل توجه است:
🔺امیرالمومنین پس از اصرار بسیار مردم برای پذیرش خلافت فرموندند: لولا حضور الحاضر و قیام الحجة بوجود الناصر و ما اخذ الله علی العلماء ان لایقاروا علی کظة ظالم و لاسغب مظلوم لألقیتُ حبلها علی غاربها. قسم به خداوند اگر حضور مردم نبود و یاری نمیدادند که حجت تمام شود و اگر نبود عهدی که خداوند از علما گرفته تا راضی نشوند بر سیری ظالم و گرسنهماندن مظلوم، هر آینه ریسمان و مهار شتر خلافت را بر کوهانش میانداختیم (نهجالبلاغه، خطبه ۳)
🔺از رسول خدا نیز روایت شده در پاسخ به تقاضای مکرر عباس عمویشان برای امارت فرمودند: يا عم ان الاماره ان طلبتها و کلت اليها و ان طلبتک اعنت عليها. اي عموی من! حکومت به گونه ای است که اگر تو آن را بخواهی، موکل آن خواهی شد (و بايد خودت آن مقام را حفظ کني) و اگر آن تو را طلب کند بر حفظش ياری خواهی شد.
انتشار این فیلم به خوبی نشان می دهد امام خامنه ای به تأسی از جدشان #امیرالمومنین و پیامبر گرامی اسلام اینگونه رفتار کرده اند.
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
#ڪلام_شهیـد
دشمن باید بداند ...
واین تجربه را کسب کرده باشد
ڪہ هر توطئه ای را ڪہ
علیه انقلاب طرح ریزی ڪند ،
امت بیـدار و آگـاه ...
با پیروی از رهبـر عزیـز ،
آن را خنثــی خواهـد ڪرد
و مـا هیچگاه نخواهیـم گذاشت
ڪہ خـون شهیـدانمان هـدر رود .
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
"چهل تیکه" لقبی بود که همرزمان او به علت دفعات بالای مجروحیت و تکههای ترکشی که در بدنش بود به او نسبت میدادند.
🌹 فرمانده جوانی که پای درس آقا بزرگ شده بود
✅رهبر انقلاب:
🕌 من #شهید_محمود_کاوه را از بچگىاش مىشناختم. پدر اين شهيد جزو اصحاب و ملازمين هميشگى #مسجد_امام_حسن بود - كه بنده آنجا نماز مىخواندم و سخنرانى مىكردم - دست اين بچه را هم مىگرفت با خودش مىآورد، و من مىدانستم همين يك پسر را دارد، گاهى حرفهاى تندى هم مىزد كه در دوران اختناق آنجور حرفى كسى نمىزد.
🔰 اين بچه آنجور توى اين محيط خانوادگى پرشور و پرهيجان تربيت شد و خوراك فكرى او از دوران نوجوانيش عبارت بود از مطالب مسجد امام حسن. كه از نوارها و آثار آن مسجد [مىشد فهميد ]كه چه نوع مطالبى بود. در يك چنين محيط فكرى اين جوان تربيت شد، و جزو عناصر كمنظيرى بود كه من او را در صدد خودسازى يافتم؛ هم خودسازى معنوى و اخلاقى و تقوايى، هم خودسازى رزمى.
💠 یک فرماندهى بسيار خوب بود، از لحاظ ادارهى واحد خودش در #تيپ_ویژه_شهدا. این تیپ یک واحد خوب بود جزو واحدهاى كارآمد ما محسوب مىشد.
خود او هم در عمليات گوناگونى شركت داشت، و كارآزمودهى ميدان جنگ شده بود؛ از لحاظ نظم ادارهى واحد، مديريت قوى، دوستى و رفاقت با عناصر لشگر و از لحاظ معنوى، اخلاق، ادب، تربيت توجه و ذكر یک انسان جوان اما برجسته بود.
❇️ اين هم يكى از خصوصيات دوران ماست، كه برجستگان هميشه از پيرها نيستند، آدم جوانها و بچهها را مىبيند كه جزو چهرههاى برجسته مىشوند. رهبان الليل و اسدالنهار غالبا توى همين بچههايند، توى همين جوانهايند. ۶۶/۰۵/۲۷
🗓 بهمناسبت شهادت شهید محمود کاوه، فرمانده تیپ ویژه شهدا
۱۱ شهریور ۱۳۶۵
#شهید_سردار_محمود_کاوه
#سالـروز_شهـادت
@hagigatevasel
🌹١٢ شهریور ماه ۱۲۹۴ سالروز شهادت نماد ایستادگی ومقاومت شهید #رئیسعلی_دلواری مجاهد بزرگ مبارزه با استعمار انگلیس و روز مبارزه با استعمار انگلیس گرامیباد
@hagigatevasel
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | بیگانگان ملت ما را تحقیر میکردند اما رییسعلیها فکر نکردند که با دست خالی نمیشود کاری کرد؛ مردان خدا اینطورند...
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
👆چرا باید یاد این شهید را گرامی داریم؟(پاسخ درتصویر)
🌹گرامیباد سالگردشهادت #رئیسعلی #دلواری(مجاهدی مشروعه خواه ضد انگلیس از خطه جنوب و از مریدان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری)
@hagigatevasel
🚨 #سریال-پدر و نقش حجاب در آن
اینکه لیلای سریال پدر اخیرا عکسهای بی حجاب از خود منتشر میکند و به اذعان خود میخواهد مردم او را اینگونه بشناسند ! برمیگردد به ضعف شناخت او نسبت به ارزش حجاب
ودراین ضعف ناآگاهی امثال او ؛ جامعه ومتولیان فرهنگی وفیلمسازان ما همه نقش دارند.
🔰در خصوص سریال پدر باید گفت که علیرغم مفاهیمی مثبتی چون اهمیت خانواده و توجه به نماز وقرآن و.. این سریال ضعفهایی هم داشت
✅ازجمله درمورد نقش پدر:
۱- با اینکه خانواده صمیمی نشان داده میشدند؛ اما پدر داستان #دردودلهای خود را با رفیقش بیشتر درمیان میگذاشت تا مادر داستان!!
۲- یا اینکه با اینکه خانواده صمیمی بودند وبایستی #عدالت-بین-فرزندان از خصوصیات اصلی اش باشد اما پدر داستان تمام هم وغمش فقط پسرش حامد و عروسش لیلا بود .تنها توجه او به دخترش درمسئله دزدی دامادش بود که سکوت کرده بود به خاطر دخترش؛ که آن سکوتش هم چون به علل دزدی توجه نکرده بود فایده واثری نداشت.
که این مسئله را پدر داستان در انتهای داستان و بعد از دستگیری دامادش تازه متوجه شد که بایستی توجهی هم به دخترودامادش میکرد.
۳-حتی مواجهه پدر مذهبی داستان در رابطه با غم فرزند میتوانست #قوی-تر وپرصلابت تر ازاینها نشان داده شود؛ ؛چون فیلم در پی نشان دادن الگو برای خانواده ها بود.
خود #پسر-مذهبی داستان هم با اینکه اهل قرآن ونماز ومقید به حفظ نگاه درروابط بین محرم ونامحرم بود . اما #آرمان و هدف خاصی که برای آن مبارزه وتلاش کند در زندگی او دیده نمیشد ؛حتی در ازدواجش هم معیار وهدف خاصی #نداشت ؛ واین مسئله نیز از ضعفهای عمده داستان بود.
🚩اما دررابطه با #حجاب:
دختری پرهیجان و پرشور و رفیق باز (از نوع دختر وپسر) واینستاباز فیلم به یکباره عاشق پسری خوش تیپ و مذهبی میشود ؛بدون اینکه برای این پسر مذهبی داستان اعتقادات وحجاب این دخترذره ای مهم باشد ؛
بعد مدتی روابط عاشقانه خانوادگی؛ دختر داستان به یکباره چادر سر میکند با این توجیه که میخواهم مثل مامانها از بچه ام مراقبت کنم.
و قابل تامل اینجا بود که از وقتی هم که چادر سر میکند #حسادتش گل میکند ونسبت به فرزندش حتی حسادت میکند .بعد پسر داستان فوت میکند و #افسردگی های این دختر جوان وسختی هایش شروع میشود..
به حدی این افسردگی ها آزار دهنده نشان داده میشود که بیننده فیلم آرزو میکند که فیلم سریع تر تمام شود .
حال حساب کسی که خود این نقش افسرده را بازی میکند که مشخص است.بعد از اتمام سریال مثل تیر از کمان آزاد شده میشود واینگونه میشود که بلافاصله بعد سریال عکسهای شخصی اش حیرت بینندگان را برمی انگیزد..
👈 اما دررابطه با دختران وزنان چادری سریال باید بگوییم که اینها هم نتوانستند خوب نشان داده نشوند تا رغبتی برای بیننده نسبت به حجاب ایجاد کنند..
#مادرچادری فیلم درمواقعی اصلا محرم اسرار شوهرش نیست. چرا که شوهرش دردودلهای خود را به رفیقش راحت تر میگوید تا همسرش .
در رفتارخود این مادر هم گاهی حسادت؛ گاهی قضاوت نابجا؛ گاهی تشرهای باعصبانیت دیده میشود.
#خواهرچادری فیلم هم باز محرم اسرار شوهرش نیست. اصلا رابطه عاشقانه ای ندارند ؛ این دختر جوان اصلا محرم درد ودل پدر وبرادر ومادرش هم نیست . اصلا تحرکی و فعالیتی غیر از کار منزل از او دیده نمیشود. او حتی نمیتواند به عروس افسرده شان دلداری بدهد . هیچ نشاطی از او دیده نمیشود .به گونه ای که پدر برای شاد کردن عروسش به دوستان دانشگاه عروسش متوسل میشود تا دخترش..
حتی #زنان-چادری محل هم که جلسه دعا گذاشته بودند ؛ خرافات اذیت کننده داشتند که زدگی ایجاد میکرد.
🔸به نظرم فیلمساز این سریال با وجود نقاط قوت به کار برده برای این فیلم ؛ #نتوانست درزمینه #حجاب درست کار کند. شایدم دغدغه حجاب را زیاد نداشت ..
❓حال با این اوصاف واقعا لیلای داستان درخود فیلم؛ چه چیزی از حجاب یاد گرفت تا بتواند ادامه دهد حجاب را.. او فقط پول گرفت تا فیلم بازی کند ومعروف شود همین ..
👈پس توقع زیاد از امثال اینگونه افراد برای حجاب نداشته باشید.
✏محمدعلی علوی تبار
@hagigatevasel
هدایت شده از ریحانه
⛔️ در بیان #حقوق_زنان دچار انفعال نشوید!
🗣 رهبر انقلاب: دشمنان درباره تضییع حقوق زن در جمهوری اسلامی، قلمفرسایی و جوسازی میکنند.
❌ اگر ما بیاییم، برای این که آنها را راضی کنیم، درباره زن طوری حرف بزنیم که با نظر اسلام - که مایه عزت زن است - مخالف باشد، خطاست.
🚨واکنش استاد رحیم پور ازغدی نسبت به جریانات مدرسه فیضیه:
🔰استادحسن رحیمپور ازغدی در جمع دانشجویان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، « شما گفتید ریشه سکولاریسم در حوزه است، آیا با مواضع برخی مراجع نظر شما تغییر کرده است؟» گفت:
🔹متاسفانه برخی مواقع مسائل درست منتقل نمیشود و یا اینکه درست خوانده نمیشود. یک بخشی هم حتما به دلیل عدم اشراف به مطالب گفته شده بوده است. من اصلا معتقدم آنچه که گفتم و به آن معتقدم مبنای انقلاب اسلامی بوده و حرفهای صریح و تعابیری است که امام(ره) در سخنرانیهای مختلف و حتی در وصیتنامه خود گفته و سخنانی که امام در این باره داشته یکی دو تا نیست.
🔹امام حرفهایی را زده که من اصلا جرأت نمیکنم بگویم! امام میگوید افعیهای خوش خط و خال حوزه! چه کسی جرأت میکند این حرفها را بزند؟ خوب شد من این حرف را نزدم، وگرنه میگفتند فلانی گفته در حوزه افعی داریم. خیلی جالب است، اینها حرفهای امام است و ما جرأت نمیکنیم آنها را بگوییم! برخی از انتقادهایی که شهید بهشتی و شهید مطهری کرده را ما جرأت نمیکنیم بگوییم، ممکن است بگویند اینها توهین به حوزه، روحانیت و مراجع است.
🔹تعبیر سکولاریسم در حوزه را رهبر انقلاب دو سه بار به کار بردند، در خود قم که ایشان رفتند، گفتند سکولاریزم در حوزه یعنی اینکه بگوییم ما فقط به فقه، مباحث احکام دین در حوزه عبادات، نماز، روزه، نجاسات و معاملات شخصی و اینها کار داریم وگرنه این همه مسائل شخصی، اجتماعی، تمدنی و حکومتی است که اگر حوزه نظر ندهد و دیدگاههای اسلامی، مکتبی را با متد جواهری اعلام نکند، آن وقت سکولاریسم غرب جای آن را میگیرد چنانچه در خیلی جهتها گرفته است. بیشتر از ۹۵ درصد و اکثر قریب به اتفاق درسهای خارج از فقه حوزه به همین مسائل پرداخته است.
🔹بنده طلبه هستم، طلبه مشهد، قم و سالها در کنار این آقایان بودهام و بحث ما این است که خطر سکولاریسم در حوزه خیلی بیشتر از سکولاریسم در دانشگاه است. سکولاریسم دانشگاه، سکولاریسم عریان است و ترجمه از منابعی است که میگوید دین از دنیا و تمدن جداست، سکولاریسم در حوزه عریان نیست و پنهان است و از موضع حمله به دین نیست، از موضع دفاع دین است، ولی تعریف سکولاریسمی از دین است.
🔹در مدرسه فیضیه ما دهها مطلب گفتیم، برخی از اینها را هیچ کس نشنید، همانجا به درسهای علوم انسانی در دانشگاهها اشکال کردند و برخی رشتهها در دانشگاه، خطر بیسوادی در دانشگاه هم مطرح است، این را کسی مطرح نمیکند. اصلا موضوع آن جلسه در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، در مورد اینکه میگویند این طلبهها و آخوندها بردند و خوردند! در صورتی که شما میدانید این طلبهها همه با ۵۰۰ - ۴۰۰ هزار تومان در ماه زندگی میکنند.
🔹جالب این است که من همه تابلوها را خواندم تا نگویند که سانسور میکنیم ولی چنین تابلویی ندیدم. اصلا فرض کنید چنین تابلویی بوده است، ولی چرا باید چنین مسائلی مطرح شود که بگویند اینها تهدید به قتل کردند! البته من فهمیدم که این فضاسازی برای چه بوده، یک کار رسانهای بود که از تهران هم هدایت میشد و در قم اجرا شد. به نظر من این موضوع برای جلسهای بود که رئیسجمهور را خواستند تا برای اقتصاد برجامی و گرانیها توضیح دهد و اینکه چرا مشکلات ما با توصل به آمریکا درست نشد، به نظرم خواستند این مسائل در مجلس مطرح نشود.
🔹آقای روحانی دو یا سه بار در مجلس گفت که در فیضیه میخواستند من را بکشند! معلوم بود که اینها حاشیهسازی است. آیا آن بچهطلبهای که آن تابلو را بالا برده، زده مرحوم هاشمی را کشته و آمده آنجا اعتراف به قتل کرده و حالا هم میگوید میخواهم شما را هم بکشیم؟! هزاران هزاران طلبه و مردم قم آمدند و میگویند ما همراه مردم و کنار مستضعفین هستیم و نسبت به مفاسد اقتصادی معترضیم، ولی یک دفعه همه اینها محو میشود و یک تابلو را علم میکنند و تمام یک ساعت و نیم صحبتها را بگویند در مورد توهین به مرجعیت و حوزه بود، اگر اینها توهین است پس از منظر برخی از آقایان، اول باید امام را محاکمه کنید!
🔹سکولاریسم در حوزه را رهبری دو یا سه بار مطرح میکنند. اصلا مخاطب بنده آیتالله نوری همدانی، آیت الله مکارم و اینها نبودند، کسان دیگری بودند، ولی یک عده با شیطنت خود و انتقال نادرست مطالب به آقایان، طوری رفتار کردند که انگار ما به اینها داریم میگوییم.
@hagigatevasel