💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹ابزار ریاست
📜 امیرالمومنین علی(ع): ابزار ریاست دارا بودن قدرت تحمّل مشکلات است
حکمت 176
#کلام_امیر
💠 مهم ترينِ آدابِ بيرون آمدن از ميهمان سراى الهى در ماه رمضان
✍️ روزه دار به خويش بنگرد و در واپسين لحظه هاى اين ماه، خود را ارزيابى كند كه تا چه اندازه به هدف اين ميهمانى الهى نزديك شده است؟
آيا احساس مى كند كه به يك دگرگونى معنوى دست يافته است، يا در همان نقطه اى مانده كه در آغاز ماه رمضان بوده است؟
⚜️ سيّد ابن طاووس رحمه الله، مى گويد:
🔹... پس بنگرد كه هنگام ورود به ميهمان سراى الهى و حضور در پيشگاه او ، چگونه بوده است و معرفت هاى خويش را نسبت به خداوند متعال و پيامبرش و ويژگانِ درگاهش و نيز مهم ترين كارهايى را كه از تكاليف دنيوى و بزرگداشت هاى اخروى اوست ، ارزيابى كند .
🔸 [ آيا شناخت او نسبت به اينها و علاقه و اشتياق و روى آوردنش به اينها و نشاط و كشش او به سوى اينها افزوده شده است ، يا حال او در كوتاهى و تدبير ناشايست ، مثل آغاز ماه است؟
🔸آيا نسبت به تدبير الهى، در همه كارهايش حالت «رضا» داشته است؟ يا گاهى راضى بوده و گاهى از انتخاب خداوند در تدبير كارش ، ناخرسند بوده است؟
🔸توكّلش بر خداى متعال چگونه بوده است؟ آيا نهايت آرامش و قرار به آستان مولاى خويش را داشته ، يا در تكيه كردن به خدا ، گاهى نيازمند تكيه كردن به غير خدا بوده و وابستگى هاى دنيايى اش را داشته است؟
🔸سپردن كارها به سررشته دار كارش چگونه بوده ...، چگونه با خداوند همدم بوده است؟
🔸اطمينانش به وعده هاى خداى متعال و باورش به انجام گرفتن آن وعده ها چگونه بوده است؟ نيز برگزيدن خداى متعال بر غير خدا به وسيله او چگونه بوده است؟
🔸محبّتش به خداوند... ، و كوششش در جلب رضاى خداوند چگونه بوده است؟
🔸اشتياقش به رها شدن از سراى آزمون و رسيدن به منزلگاه هاى ايمنى از جفا ، چه سان بوده است؟
🔸آيا از انجام دادن تكليف ، احساس سنگينى مى كرده ، يا آن را از بزرگ ترين شرافت ها مى دانسته است؟
🔸نيز نسبت به آنچه خداوند ، ناپسند دانسته (مثل: غيبت ، دروغ ، سخن چينى ، حسد ، رياست طلبى و هر چه او را از صاحب دنيا و آخرتش باز مى دارد) ، چه حالتى داشته و چگونه آنها را ناپسند مى شمرده است؟
🔰.... پس اگر ديد كه چيزى از بيمارى ها و نيّت هاى بد او ، همچنان بر جاى مانده و درمان اين ماه با عبادتش، سودى نكرده است، پس بداند كه گناه، از ناحيه خود اوست و بلا از سوى خودش است.
پس ، در پيشگاه خداوند ـ كه مولاى اوست ـ بگريد و براى از بين بردن آن ، از رحمت خداوند ، مدد بخواهد.
📚 ماه خدا ج 2 ص 781
🚩حجتالاسلام ماندگاری: امام خمینی اهل مذاکره با آمریکا نبود / مسئولی که با ولایت نباشد هیچ ارزشی بین مردم ندارد
🔹مراقب باشید دیروز انقلابی بودید اما اگر امروز انقلابی نباشید ارزشی ندارد زیرا خط کش انقلاب ما این است هر کس از ولایت جدا شود از شمر بدتر است.
🔹برخی ها بر سرسفره جمهوری اند اما از راه آدم شدن استفاده نمی کنند
🔹امام اهل مذاکره با آمریکا نبود بلکه طاغوت گریز بود و مدیران و مسئولان بدانند اگر با ولایت نباشند در بین مردم هیچ ارزش و جایگاهی ندارند.
🔹دشمن به دنبال تحریف فکر و راه امام است
https://tn.ai/2025690
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تفاوت نگاه امام(ره)!
🔻داستان پیرزنِ کاسه به دستی که امام بارها تعریف کرد..
🔹امام: کار این پیرزن خیلی لطافت روحی میخواهد!
🚩پاداشی که خداوند در عید فطر به روزهداران میدهد
امام صادق از پدرش امام حسین(ع) روایت میکند که فرمود امیرالمؤمنین (ع) در روز فطر برای مردم سخنرانی کرد و فرمود:
🔹امروز روزی است که نیکوکاران در آن پاداش مییابند و گنهکاران زیان میبینند و آن شبیهترین روز به روز قیامت شماست؛ پس با خارج شدن از خانههایتان به سوی محل خواندن نماز و خارج شدن از قبرهایتان به سوی پروردگارتان یادآورید و با ایستادن در محل نماز خواندنتان، ایستادن مقابل پروردگارتان یاد آورید و با بازگشتان به سوی خانههایتان به روانه شدن از عرصهى قیامت به سوى منازل بهشتیتان یا جهنمیتان یادآورید
🔹ای بندگان خدا کمترین چیز به مردان و زنان مؤمن این است که فرشتهای در آخرین روز ماه رمضان به ایشان ندا میدهد: ای بندگان خدا بشارت باد بر شما که خداوند گناهان گذشته شما را بخشید؛ پس بنگیرید که چگونه میخواهید دوباره شروع کنید