🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک منبع ناشناس تایید کرد که هواپیمای آمریکایی ساقط شده در افغانستان حامل شماری از افسران ارشد سازمان سیا بوده است.
🌐 #کیهان_آنلاین
📸 خبرگزاری تسنیم تصاویر تازه ای از هواپیمای سرنگون شده ارتش تروریستی آمریکا منتشر کرد
.
آمریکا این بار از کجا خورد؟
🔹سرنگونی هواپیمای نیروی هوایی آمریکا در غزنی افغانستان، اتفاقا منحصر به فردی است. این که ۸۳ افسر نظامی و اطلاعاتی - واحتمالا چند فرمانده یا مقام ارشد- در سرنگونی هواپیمای نظامی آمریکا (از نوع E-11A) به هلاکت برسند، کم سابقه است.
♦️طالبان سرنگونی این هواپیمای نظامی را بر عهده گرفته است. اما سوال مهمی که ذهن کارشناسان را درگیر خود کرده، این است که هواپیمای نظامی آمریکا چگونه شناسایی و رهگیری شده است؟ یک احتمال هم این است که هواپیمای مذکور بدون اصابت موشک (در جنگ الکترونیک) سرنگون شده باشد.
🔹حتی اگر هواپیما با موشک هم سرنگون شده باشد، عملیات شناسایی به عنوان مقدمه اسقاط آن، اقدام پیچیده ای است که احتمالا فراتر از توانمندی های راداری و الکترونیک طالبان باشد. آمریکا این بار از کجا ضربه خورده است؟
@IMANI_mohammad
🌀مردم کوفه از ترس لشکر یزید، حسین(ع) را یاری نکردند؛ مردم مدینه چرا فاطمه(س) را یاری نکردند؟
🔻 از غیرخدا نترسیم (ج۳) – ۲
🔹 یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
🔹 مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
🔹 وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
🔹 در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
🔹 یک جوّ روانی سنگین علیهِ علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران - ۹۸.۱۰.۱۹
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/5912
@Panahian_ir
* #حضرت_زهرا #توسل
🔻توسل فردي يک آثاری دارد؛ توسل اجتماعي يك آثار دیگري دارد. اگر مردم مملكت بصورت جمعی توسل داشته باشند برخی مشكلات ايجاد نمي شود و برخی خیرها به سمت ما مي آيد. مثلا خشك سالي می تواند فاجعه ايجاد كند. احتمالش هم هست براي مملكت بيايد ولي اگر مردم متوسل به اهل بيت (علیهم السلام) باشند، رفع کردنش از ناحيه آن ها خيلي آسان است و عنايت مي شود.
🔹همچنین دشمن و احتمال حمله و ضرر به شيعه و... اين ها با توسل هاي جمعي از بين مي رود. توسل هاي فردي خوب است اما توسل جمعي مشكلات عمومي و مملكتي را از بين مي برد. مثلا يك روز را براي شهادت حضرت زهرا (عليها السلام) تعطيل كردند؛ اين بزرگترين توسل و احترام به ایشان است. با تعطیلی این روز مردم هم برای عزاداری بيرون مي آيند و جلسات برپا می شود و مردم عزاداری مي كنند. همین که اصل شهادت حضرت زهرا (عليها السلام) از ناحيه شيعه تثبیت می شود خیلی مهم است.
🔸برخی سنّي های وهابی از این حرکت ها خیلی بدشان مي آيد. اما اين كار خيلي مورد خشنودي حضرت زهرا (عليها السلام) است و خيراتش به مملكت مي رسد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری