فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷#شرح_حدیث_مقام_معظم_رهبری/امید به رحمت خدا تا کجا؟
🌴🌴🌴🌴🌴🌴
💠 ذکر حضرت امام سجاد علیه السلام در شب ۲۷ ماه مبارک رمضان
📚 از زید بن علی بن الحسین علیه السلام روایت شده که پدرم امام سجاد علیه السلام در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان از اول شب تا آخر شب با این ذکر محشور بودند :
« اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي التَّجَافِيَ عَنْ دَارِ الْغُرُورِ وَ الْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ الْخُلُودِ وَ الاِسْتِعْدَادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْتِ »
🔸بارالها ! مرا روزی کن از خانه فریب ( دنیا ) کناره گیرم و به سرای جاوید آخرت رو نمایم و روزی من گردان که برای مرگ، پیش از اینکه اجل فرا رسد مهیا باشم.
#حجت_الاسلام_عابدینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ویدئویی به بهانه روز قدس
👌 #موضوع :فلسطین چگونه اشغال شد؟ داستان اشغال از ۱۹۱۶ تا امروز..
🔻 اثری تولیدی از موسسه اوج
🔻 جهت #نمایش در:
🔹 محافل #دانشگاهی
🔸 مجامع عمومی
🔹 پخش در بین الصلاتین در ادارات دولتی
🔸 جلسات تحلیلی و همایش های سیاسی
🔹جلسات نخبگان
🔸 #مساجد
🔹 مدارس و.....
🔸 بازنشر در فضای مجازی
🔹جلسات قرانی رمضان
🔴 منبع: #زمانه
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸هستند و هستند و هستند🔸
#معامله_قرن
#فلسطین
در منازل جنوب شهر، گاهی که باران زیاد میآید، آب وارد خانه ها میشود و به ناچار آب را سطل سطل در کوچه میریزند. حال اگر سطح آب زیرزمینی بالا بیاید، این آب را سطل سطل که سهل است، بشکه بشکه هم بیرون بریزند تمام نمیشود چون دوباره مثل چاه جایش آب بالا میآید. عرب به اینگونه جوشیدن آب، «انتفاضه» میگوید؛ یعنی خودجوش.
الآن به جریان #فلسطین شورش نمیگویند، #انتفاضه میگویند.
بچه مدرسۀ فلسطینی را کسی سازماندهی نکرده و کسی استادش نشده است بلکه خودش به این نتیجه رسیده که زندگی در قید و بند رژیم اسرائیل از مرگ بدتر و مرگ در مبارزه با اسرائیل، پیروزی و حیات است. از خانه و مدرسه اش که بیرون میآید، برای اینکه فریاد کند من با اسرائیل مخالفم، سنگ به آنها میزند. این حرکت، حرکت یک گروه نیست که اسرائیل، رئیس آن را بگیرد و از بین ببرد و با متلاشی شدن آن سازمان، حرکت متوقف شود؛ اینها از فطرت رهنمود میگیرند؛ این است که هرچه اسرائیل حبس و تبعید و اعدام کند، هستند و هستند و هستند. باران نیامده که به سرداب اسرائیل بریزد تا آن را سطل سطل بِکشنَد تا تمام شود؛ آب از زیرِزمین بالا آمده، مثل چاه که هرچه برداری باز جایش پر میشود.
در روایات داریم که خدا امر امام زمان(عج) را اصلاح میکند. اصلاح کار حضرت که به دست توانای خداوند انجام میشود، همین است که آدمها از درونشان جوشش پیدا میشود و نهضت از متن جوامع بشری میجوشد.
#روز_قدس
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 بیانیه عجیب و کمتر شنیده شده حضرت #امام_خمینی پیش از وفات، درباره آینده انقلاب اسلامی و اتصال آن به دوران #ظهور
#اتصال_به_ظهور_و_نقش_امام_خامنه_ای
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حتما ببینید😍
سخنان جالب "عبدالباری عطوان" تحلیلگر عرب:
به خدا اینها (ایرانیها) مرد هستند،
ما هم پیش از این مانند آنها مرد بودیم، اما چه کنیم الان بی چارهایم...
⭕️عبدالباری عطوان:
"مشکل ترامپ این است که فکر میکند ایران مانند همسایگانش در خلیج فارس عمل میکند❗️
ترامپ خیال میکرد وقتی ناوهای هواپیمابر و بمبافکنهای b52 را به خلیج فارس ببرد، ایران برای مذاکره، شتاب زده به سمت کاخ سفید میرود.
ایرانیها به او گفتند کوررخوندی، ما زانو نخواهیم زد،
ترامپ متعجب شد و براشون شماره تلفن فرستاد😂
به خدا اینها (ایرانیها) مرد هستند،
ما هم پیش از این مانند آنها مرد بودیم، اما چه کنیم الان بی چارهایم..."
💠💠💠💠💠💠
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
💠وقتی خداوند، مانع عبادت می شود!
خداى عزوجل ميفرمايد: ...و یکی از بندگانم شخصی است که شبها به خاطر من، نماز شب می خواند. اما من يك شب یا دو شب، او را از خواب بیدار نمی کنم، به خاطر نظر لطفى كه به او دارم. وقتی او از عبادت محروم می شود، خود را سرزنش ميكند. در صورتيكه اگر او را واگذارم تا هر چه خواهد عبادتم كند، او را خودبينى فرا گيرد و همان خودبينى، او را نسبت به اعمالش فريفته سازد و هلاکش می کند. وقتی او از خود راضى شود، گمان می كند حق عبادت من را به جا آورده. و آن هنگام از من دور می شود در حالی که خودش خیال می كند به من نزديك است! پس كسانيكه اعمالىرا فقط بخاطر ثواب من انجام ميدهند، نبايد به آن اعمال تكيه كنند، زيرا آنها هر چقدر هم که كوشش كنند و عُمر خود را در راه عبادتم بگذرانند، باز هم مقصر باشند و با عبادت خود به حقيقت عبادتم نمی رسند. تنها بايد به رحمتم اعتماد كنند و به فضلم شادمان باشند و حُسن ظن داشته باشند.
اصول كافى، جلد ۳ ، صفحه ۱۰۰