✅ شکست هیمنه استکبار جهانی
رویارویی با جریان استکبار و استصغار آن توسط مردم ایران در ۱۳ آبان با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا شروع شد و اخیرا با اقدام مهم و بهنگام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برخورد با دزدی آمریکاییها به اوج رسید.
ان شاء الله با شکست هیمنه آمریکا و اسرائیل در منطقه و بیدار سازی ملت ها در عدم تبعیت از آمریکا در جریان تحریم ظالمانه ایران، به نقطه اضمحلال و نابودی آن می رسیم.
البته باید مراقب مستکبرین داخلی که با نفاق و دورویی پیاده نظام دشمنان اسلام هستند باشیم.
صبر و شکیبایی ملت، و حمایت از دولت انقلابی و حفظ وحدت توده مردم در زیر لوای ولایت، مهمترین عوامل پیروزی است.
#استکبارستیزی #تسخیرلانه_جاسوسی #یوم_الله #سیزده_آبان #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_انگلیس #مرگ_بر_اسرائیل #استکبار_جهانی #تحریم #منافق #دزدی_دریایی #سپاه #ندای_عصر #حاج_فتحی
#مؤسسه_فرهنگی_تبلیغی_ندای_عصر
🆔 @nedayeasr
🆔 @hajfathi_ir
✅ دعای بی صلوات نتیجه نمی دهد
رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
«كل كلام لا يذكر الله فيه و يبدو به و بالصلوة على فهو ممحوق بين كل بركة» [۱]
هر کلامی که در آن یاد خدا نشود و با نام خدا درود بر من آغاز نگردد از هر برکتی بی بهره است.
همان گرامی فرمود:
«مَنْ صَلَّی عَلَیَّ فِی کِتَابٍ لَمْ تَزَلِ اَلْمَلاَئِکَهُ تَسْتَغْفِرُ لَهُ مَا دَامَ اِسْمِی فِی ذَلِکَ اَلْکِتَابِ. » [۲]
هر کس در نوشته ای بر من درود فرستد، تا زمانی که نام من در آن نوشته موجود باشد، فرشتگان پیوسته برای او آمرزش طلبند.
چگونگی درود بر آن حضرت را خود بیان فرموده است
«قولوا: اللهمّ صلّ علی محمّد و علی آل محمّد» [۳]
----------
[۱]: جامع الاخبار ج ۲ ص ۶۶۳
[۲]: کنز العمال - ۲۲۴۳ ۳
[۳]: وسائل الشبيعه ج ۴ ص ۱۲۱۳
🆔 @hajfathi_ir
https://chat.whatsapp.com/C761hknLiFAK6VDQUKbywy
✅حلقه مفقوده " فقه تجارت" در بازار
وقتی دروغ، فریب، بدقولی، طمع ورزی، حرام فروشی، کم فروشی، گران فروشی، احتکار، بی رحمی، جوانمردی و... در بازار و کسب کارها رواج یابد، انتظار نداشته باشیم گرانی و بی برکتی در جامعه نباشد.
متاسفانه "اصل مفقوده" کسب و کار و تجارت و بازار ، نبود " فقه تجارت " است. .فقه تجارت جریان تجارت را بر مدار حق قرار می دهد. با رعایت حلال و حرام توسط کسبه و بازاریان و تجار، برکت نیز بر می گردد.
در این زمینه رسالت حوزه علمیه و علمای بلاد سنگین است و لازم است اقدام عاجلی در این باره شود.
باید "مکاسب" و "متاجر" از متن کتاب به بطن بازار منتقل شود. اگر علماء بلاد در برگزاری درس مکاسب جدیت نمایند، شاهد انقلاب در بازار خواهیم بود.
✍ محمد علی فتحی
#بازار #کسب #تجارت #فقه #مکاسب #متاجر #حلال #حرام #حوزه_علمیه #انقلاب_اقتصادی #ندای_عصر #حاج_فتحی
#مؤسسه_فرهنگی_تبلیغی_ندای_عصر
🆔 @nedayeasr
🆔 @hajfathi_ir