✳️امامهادی علیه السلام
مَنِ اتَّقىَ اللّهَ يُتَّقى ، وَمَنْ اءطاعَ اللّهَ يُطاعُ، وَ مَنْ اءطاعَ الْخالِقَ لَمْ يُبالِ سَخَطَ الْمَخْلُوقينَ، وَمَنْ اءسْخَطَ الْخالِقَ فَقَمِنٌ اءنْ يَحِلَّ بِهِ سَخَطُ الْمَخْلُوقينَ.
ترجمه :
فرمود: كسى كه تقوى الهى را رعايت نمايد و مطيع احكام و مقرّرات الهى باشد، ديگران مطيع او مى شوند.
و هر شخصى كه اطاعت از خالق نمايد، باكى از دشمنى و عداوت انسان ها نخواهد داشت ؛ و چنانچه خداى متعال را با معصيت و نافرمانى خود به غضب درآورد، پس سزاوار است كه مورد خشم و دشمنى انسان ها قرار گيرد.
✳️امامهادی علیه السلام
ألمِراءُ یُفسِدُ الصَّداقَةَ القَدیمَةَ وَ یُحَلِّلُ العُقدَةَ الوَثیقَةَ وَ أقَلُّ مافیهِ أن تَکُونَ فیهِ المُغالَبَةُ أُسُّ أسبابِ القَطیعَةِ
جدال و نزاع، دوستان قدیمی را از یکدیگر جدا نموده و اعتماد و اطمینان را از بین میبرد تنها چیزی که در آن است غلبه بر دیگری است و آن هم سبب جدایی است. (بحارالانوار، ج. ۷۵، ص. ۳۷۰؛ میزان الحکمة ج. ۵، ص. ۳۰۸)
http://eitaa.com/hajizadeh1
🆔کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
❇️ نا امیدش نکن!
🔻 قالَ عَلِیُّ بنُ مُحَمَّدٍ الهَادِی عَلَيْهِالسَّلاَمُ:
«لاَ تُخَيِّبْ رَاجِيَکَ فَيَمْقُتَکَ اللَّهُ وَ يُعَادِيَکَ.»
✍️ امام هادی علیهالسّلام میفرمایند:
کسی که به تو امید بسته را ناامید مکن [که] خداوند بر تو خشم میگیرد و تو را دشمن میدارد.
🌸 ولادت با سعادت دهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام هادی علیهالسّلام مبارک 🌼
📚 پینوشت:
الأمالی (شیخ صدوق)، ص 299.
📎http://eitaa.com/hajizadeh1
🆔کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | ماجرای عصبانیت دوست رهبری از ایشان
‼️ کدام آرزوی رهبری محقق نشد؟
⁉️ رهبری از دوران نوجوانی کدام دعا را در قنوت میخواندند؟
♨️ خاطره شنیدنی رهبری از دوران طلبگی
______
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۴تیرماه، سالروز تولد #آیتالله_خامنهای
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
آمده تا هادی امت باشد...
دوباره خورشیدی طلوع میکند تا از قدوم مبارکش، زمین سرد و تاریک نماند، آمده تا با حضور نورانیاش آسمان بیستاره را غرقِ مهتاب کند، آمده که دستهای تنها را بگیرد و تا خدا بالا ببرد
اعجاز کلامش دلهای مرده را زنده میکند و از نفسهای گرمش شمیم شریعت ناب پیامبر به مشام میرسد آمده تا هادی امت باشد و راه آسمان را نشانمان دهد، تا "چراغ هدایت" باشد و "کشتی نجات" رسالتش همین است...
این امانت الهی، میراث اجدادی است که باید به مهدی موعود سپرده شود تا آن را به ساحل امن و آرامش برساند و زمین را پر از عدل و داد کند.
و من عهد له عليه السلام
إلى محمد بن أبي بكر - رضي اللّه عنه - حين قلده مصر
از نامههاى على عليه السلام است
كه به محمد بن ابىبكر رضى اللّه عنه هنگامى كه او را به فرماندارى مصر منسوب كرد، نگاشت. ١
نامه در يك نگاه
در كتاب الغارات آمده است كه امام عليه السلام هنگامى كه اين نامه را براى محمد بن ابىبكر رحمه الله نوشت او پيوسته در آن نگاه مىكرد و از دستورات و آدابش بهره مىگرفت. بعد از مدتى كه عمرو بن عاص در مصر بر او غلبه كرد و او را كشت، تمام نامههاى او را جمعآورى كرد و به سوى معاويه فرستاد. معاويه در اين عهدنامه نگاه مىكرد و در شگفتى فرو مىرفت. وليد بن عقبه كه نزد معاويه بود و شگفتى معاويه را از مطالعۀ اين عهدنامه ديد به او گفت: دستور بده اين نامهها را بسوزانند! معاويه گفت: چقدر اشتباه مىكنى. وليد گفت: آيا صحيح اين است كه مردم بدانند احاديث ابو تراب (على بن ابىطالب) نزد توست و از آن درس مىآموزى؟ معاويه گفت: واى بر تو به من مىگويى علم و دانشى مثل اين را بسوزانم به خدا سوگند مطالب علمى جامعتر و استوارتر از اين تا كنون نشنيدم.
وليد گفت: اگر اين گونه علم و داورى او را مىستايى پس چرا با او پيكار مىكنى؟ گفت: اگر نبود كه ابو تراب عثمان را به قتل رساند سپس مىخواست بر ما حكومت كند، ما از او درس فرا مىگرفتيم. سپس كمى مكث كرد و نگاه به كسانى كه اطراف او نشسته بودند نمود و گفت: ما نمىگوييم اينها از نامههاى على بن ابىطالب و از سخنان اوست بلكه مىگوييم: از نامههاى ابوبكر است و نزد فرزندش محمد بوده و ما آنها را مطالعه مىكنيم و از آن بهره مىگيريم.
اين نامهها همچنان در خزاين بنىاميّه وجود داشت تا زمانى كه عمر بن عبد العزيز به حكومت رسيد و او آشكارا بيان كرد كه اينها از احاديث على بن ابىطالب است.
الغارات سپس مىافزايد: هنگامى كه خبر شهادت محمد بن ابىبكر و افتادن اين نامه (مانند ساير نامههاى او) به دست معاويه به آن حضرت رسيد، سخت متأثر و ناراحت شد (كه چرا چنين گوهر گرانبهايى به دست نااهل افتاده است). ١
به هر حال اين عهدنامه مطابق آنچه مرحوم سيد رضى آورده، شامل چند بخش است: نخست امام عليه السلام دستوراتى دربارۀ طرز برخورد با مردم و رعايت تواضع و عدالت و نشان دادن قدرت در برابر زورمندان و محبّت در برابر ضعيفان مىدهد.
در بخش دوم در يك بحث كلى و جامع، يكى از صفات متقين را در طرز برخورد آنها با دنيا و مواهب مادى در عباراتى جامع، گويا و پرمعنا شرح مىدهد كه چگونه آنها توانستهاند از نعمتهاى الهى در دنيا بهرهمند شوند بىآنكه گرفتار دنياپرستى گردند.
امام عليه السلام در بخش سوم، اشارهاى به پايان زندگى و مرگ مىكند و تعبيراتى دارد كه دقت در آن هر انسانى را از خواب غفلت بيدار مىسازد.
امام عليه السلام در بخش چهارم، متوجه محمد بن ابىبكر شده و اهمّيّت مأموريتى را كه به او واگذار كرده (حكومت مصر) به او گوشزد مىكند و دستوراتى در اين زمينه به او مىدهد.
در بخش پنجم و آخرين بخش، باز امام عليه السلام از يك تحليل كلى دربارۀ تفاوتهاى پيشوايان هدايت و پيشوايان ضلالت سخن مىگويد و به خطرات منافقين در جامعۀ اسلامى اشاره مىفرمايد.
ولى با توجّه به اينكه عهدنامه بسيار گستردهتر از آن است كه مرحوم سيد رضى آورده، بخشهاى مهم و متعدّد ديگرى نيز در اين عهدنامه كه همۀ آن در كتاب الغارات و تمام نهجالبلاغه و مانند آن آمده است، ديده مىشود.
بخش اوّل
فَاخْفِضْ لَهُمْ جَنَاحَكَ، وَ أَلِنْ لَهُمْ جَانِبَكَ، وَ ابْسُطْ لَهُمْ وَجْهَكَ، وَ آسِ بَيْنَهُمْ فِي اللَّحْظَةِ وَ النَّظْرَةِ، حَتَّى لَا يَطْمَعَ الْعُظَمَاءُ فِي حَيْفِكَ لَهُمْ، وَ لَا يَيْأَسَ الضُّعَفَاءُ مِنْ عَدْلِكَ عَلَيْهِمْ، فَإِنَّ اللّهَ تَعَالَى يُسَائِلُكُمْ مَعْشَرَ عِبَادِهِ عَنِ الصَّغِيرَةِ مِنْ أَعْمَالِكُمْ وَ الْكَبِيرَةِ، وَ الظَّاهِرَةِ وَ الْمَسْتُورَةِ، فَإِنْ يُعَذِّبْ فَأَنْتُمْ أَظْلَمُ، وَ إِنْ يَعْفُ فَهُوَ أَكْرَمُ.
ترجمه
بالهاى محبّت و حمايتت را براى آنها بگستران و در برابر همه متواضع باش، چهرۀ خويش را براى آنها گشاده دار (و نسبت به همه خوب برخورد كن) مساوات را در ميان آنها حتى در نگاهها و مشاهده با گوشۀ چشم رعايت نما، تا بزرگان و زورمندان كشور در نقض عدالت به نفع آنها طمع نورزند و ضعفا از عدالت تو مأيوس نشوند؛ زيرا خداوند از شما بندگان در مورد اعمال كوچك و بزرگ و آشكار و پنهان، بازخواست خواهد كرد، اگر كيفرتان كند شما استحقاق بيشتر از آن را داريد و اگر عفوتان نمايد او به مقتضاى كرمش عمل كرده است.
شرح و تفسير
برخورد خوب با همه
همان گونه كه در بالا اشاره شد، نخستين بخش اين نامه ناظر به يك سلسله از دستورات اخلاقى است كه محمد بن ابىبكر مأمور مىشود آنها را در برابر مردم انجام دهد و در واقع همۀ مسلمانان در برابر يكديگر بايد چنين باشند، و آن چهار دستور است:
نخست رعايت محبّت دربارۀ همۀ مردم است؛ مىفرمايد:«بالهاى محبّت و حمايتت را با تواضع براى آنها بگستران»؛ (فَاخْفِضْ لَهُمْ جَنَاحَكَ).
اين تعبير در واقع برگرفته از قرآن مجيد است كه در برخورد با مؤمنان به پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله مىفرمايد:« وَ اخْفِضْ جَناحَكَ لِمَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ ؛و پر و بال (عطوفت) خود را براى مؤمنانى كه از تو پيروى مىكنند فرود آر» ١ كه تعبيرى كنايى است و از طرز رفتار مرغ با جوجههاى خود گرفته شده است هنگامى كه جوجهها نزد مادرشان مىآيند، مادر بالهاى خود را مىگستراند و آنها را در زير بال و پر خود مىگيرد كه هم اظهار محبّت نسبت به آنهاست و هم حمايت.
در دومين دستور مىفرمايد:«و در برابر همه متواضع باش»؛ (وَ أَلِنْ ٢ لَهُمْ جَانِبَكَ).
اين تعبير نيز برگرفته از قرآن مجيد است، آنجا كه مىفرمايد:« فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللّهِ لِنْتَ لَهُمْ ؛به سبب رحمت الهى، در برابر مؤمنان نرم و مهربان شدى». ٣
در سومين دستور مىفرمايد:«چهرۀ خويش را براى آنها گشاده دار (و نسبت به همه خوب برخورد كن)»؛ (وَ ابْسُطْ لَهُمْ وَجْهَكَ).
مبادا با قيافۀ عبوس و تندخويى با كسى برخورد كنى كه اين كار باعث پراكندگى مردم از اطراف توست، همان گونه كه قرآن مجيد به پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله دستور مىدهد و مىگويد:« وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ» ؛و اگر خشن و سنگدل بودى، از اطراف تو، پراكنده مىشدند». ٤چهارمين دستور ناظر به عدالت در همۀ زمينهها حتى در جزئيات است؛ مىفرمايد:«مساوات را در ميان آنها حتى در نگاهها و مشاهده با گوشۀ چشم رعايت كن تا بزرگان و زورمندان كشور در نقض عدالت به نفع آنها طمع نورزند و ضعفا از عدالت تو مأيوس نشوند»؛ (وَ آسِ ١ بَيْنَهُمْ فِي اللَّحْظَةِ ٢ وَ النَّظْرَةِ، حَتَّى لَا يَطْمَعَ الْعُظَمَاءُ فِي حَيْفِكَ ٣ لَهُمْ ٤ وَ لَا يَيْأَسَ الضُّعَفَاءُ مِنْ عَدْلِكَ عَلَيْهِمْ). ٥
اشاره به اينكه اگر فردى ثروتمند و زورمند با فردى ضعيف و مستمند در برابر تو جهت داورى يا غير آن حضور مىيابند آنقدر عدالت را در ميان آنها رعايت كن كه اگر چند ثانيه به اين نگاه مىكنى به همان اندازه به ديگرى نگاه كن نه اينكه تمام توجّه خود را به آن فرد ثروتمند اختصاص دهى و فقير و ضعيف را ناديده بگيرى. هر گاه حتى در اين جزئيات رعايت عدالت كنى، هرگز در امور مهمتر انتظار تبعيض و ظلم و جور و طرفدارى از گروه خاصى، از تو نخواهند داشت.
اين همان دستورى است كه در برنامههاى قضايى اسلام در مورد عدالت قاضى وارد شده كه بايد آن دو نفر كه براى دادخواهى نزد قاضى حاضر مىشوند كاملا به صورت يكسان با آنها رفتار شود. اگر بخواهند بنشينند، هر دو بنشينند و اگر بناست بايستند، هر دو بايستند، اگر قاضى به يكى سلام كند و تحيّت مىگويد به ديگرى نيز سلام و تحيّت كند. اگر لحظاتى به يكى نگاه مىكند به همان اندازه به ديگرى نگاه كند. اصرار اسلام به رعايت اين گونه دستورات براى پيشگيرى از ظلم و ستمهاى فراتر است و ما تصور نمىكنيم در هيچ يك از قوانين قضايى و حكومتى دنيا يك چنين دقتهايى در مورد رعايت اصل عدالت شده باشد.
در حديثى كه مرحوم كلينى در كافى آورده است از امير مؤمنان عليه السلام مىخوانيم:
«مَنِ ابْتُلِيَ بِالْقَضَاءِ فَلْيُوَاسِ بَيْنَهُمْ فِي الْإِشَارَةِ وَ فِي النَّظَرِ وَ فِي الْمَجْلِسِ؛ كسى كه عهدهدار قضاوت در ميان مردم شد، بايد در ميان آنها در اشاره و در نگاه و در مجلس، مساوات برقرار سازد (و يكى را بر ديگرى در هيچ چيز برترى ندهد)». ١
شبيه همين معنا در نامۀ ٤٦ كه براى بعضى از كارگزاران امام عليه السلام نوشته شده آمده است.
سپس امام عليه السلام در ادامۀ اين سخن دليلى براى اين دستور بيان كرده، مىفرمايد:
«زيرا خداوند از شما بندگان در مورد اعمال كوچك و بزرگ و آشكار و پنهان، بازخواست خواهد كرد، اگر كيفرتان كند شما استحقاق بيشتر از آن را داريد و اگر عفوتان نمايد او كريمتر است»؛ ( فَإِنَّ اللّهَ تَعَالَى يُسَائِلُكُمْ مَعْشَرَ عِبَادِهِ عَنِ الصَّغِيرَةِ مِنْ أَعْمَالِكُمْ وَ الْكَبِيرَةِ، وَ الظَّاهِرَةِ وَ الْمَسْتُورَةِ، فَإِنْ يُعَذِّبْ فَأَنْتُمْ أَظْلَمُ، وَ إِنْ يَعْفُ فَهُوَ أَكْرَمُ).
سلام
تقدیم به شما
ده مورد از بهترین دکترها در جهان را معرفی میکنم
1- قرآن کریم
2- آب نوشیدن زیاد
3- خواب کافی در شب
4- هوای آزاد و پاک
5- روزی نیم ساعت پیاده روی
6- خوردن غذای سالم و به مقدار
7- نور آفتاب
8- عسل
9- سیاه دانه
10- راضی بودن به قضا و قدر
چه خیرش و چه شرش
حالا:
1- نفس بکش با لااله الاالله
2- نفست را سرزنش کن با استغفرالله
3- هنگام دردکشیدن بگو الحمدلله
4- هنگام تعجب بگو سبحان الله
5- هنگام خوشحالی صلوات بررسول الله
6- هنگام ناراحتی انالله واناالیه راجعون
7- سم چشمانت را نابود کن با گفتن ماشاالله تبارک الله
8- شروع کن بابسم الله الرحمن الرحيم
9-خاتمه بده با الحمدلله رب العالمين
دیدی تا یه جوک باحال میبینی درجا کپی میکنی و بعدش پخش میکنی !!!
حالاببینم سوره ای ازقرآن که معادل یک سوم قرآن هست راچکارش میکنی..
ﺑِﺴﻢِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ ﴿.قُل.هُوَ.اللَّهُ.أَحَدٌ.۞.اللَّهُ.الصَّمَدُ.۞.لَمْ.يَلِدْ.وَلَمْ.يُولَدْ.۞.وَلَمْ.يَكُن.لَّهُ.كُفُوًا.أَحَد.﴾.
🌾فکرش رابکن..
روز قیامت با خودت میگی کاش بیشتر میفرستادم!
بخونيد لطفا خيلى وقتتون رو نميگيره.....پشیمون نمیشید از خوندنش
ﺗﺨﻤﻴﻦ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ 93% ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﻳﻦ ﻣﺘﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ، ﺯﻳﺮﺍ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻲ ﺍﻧﺪﻳﺸﻨﺪ، ﻭﻟﻲ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺟﺰﺀ ﺁﻥ 7% ﺑﺎﻗﻲ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻴﺪ، ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ، ﻣﻦ ﺟﺰﺀ ﺁﻥ 7% ﺑﻮﺩﻡ!
خداوند؛در اوقات ذيل ازخنده کردن سخت بدش می اید:
1: خنده كردن در بالاى قبرستان
2: خنده كردن از پشت جنازه
3: در مجلس علما
4: در هنگام تلاوت قرآن كريم
5: در مسجد
6: در هنگام اذان..........
5 . معلومات سحر اميز ...
1_ايا ميدانى:
زمانى که اذان تمام ميشود؛ دعایت مستجاب میشود....
پس محروم نکن خودت را از دعا؛بعد از تکرار کردن اذان و دعاى معروف (اللهم رب هذه الدعوة التامة....)
حتما منتشر کن شايد يکى غير از تو اينرا نميداند، .....
2_ايا ميدانى
کجا قرار داده ميشود گناهان تو در حالی که نمازمیخواني؟
رسول خدا صلي الله عليه وآله فرمودند (که بنده ی خدا وقتي بلند شد تانماز بخواند با تمام گناهانش آمده .....
پس گناهانش بر روي سرش وگردنش گذاشته ميشود پس هر بار که که به رکوع وسجود ميرود گناهانش ميريزد)
اي کسي که عجله ميکني در رکوع وسجود؛
سجود ورکوعت را تا ميتواني طولاني کن تا گناهانت از تو بريزد اين اجر را از دست نده.....
3_ايا ميداني
زن نيکو کاري فوت کردو هر وقت قبرش رازيارت ميکردند از خاک قبرش بوي گل مي امد شوهرش گفت که او هيچ وقت خواندن سوره ملک را قبل از خواب ترک نميکرده پس مبارک باد بر ان کسي که خواندن سوره ملک قبل از خواب را براي خودش عادت قرار داده پس بر اين کار حريص باش زيرا نجات ميابي از عذاب قبر "به هر کس دوستش داري خبر بده"
4_ايا ميداني
با خواندن آية الکرسى بعد از هر نماز فاصله بين تو وبهشت فقط مرگ است ...
یعنی با مرگ ورودت در بهشت تضمینی است......
5_ايا ميداني
بعد از تمام شدن نمازنباید عجله کنی وباید مدتي بشينی؛ براي اينکه ملائکه بعد نماز
براى تو دعا ميکنند ؛نزد خداوند .......
�توجه- توجه- توجه- توجه هرکس در موقعي اذان به موسيقي و ترانه گوش دهد نمي تواند هنگام مرگ شهادتين بگويد .
........
واگر منتشر نکني بدان که گناهانت مانع اين کارت شده اند .
بفرست و بگذار غير از تو ؛کسی توبه کند.
اللهم صل على محمد واله محمد
بخون تا بفهمي خدا چه مهربونه
(فقط بخون)
فوايد آية الکرسي:
خواندن آن هنگام خروج از منزل، هفتاد هزار فرشته نگهبان شما ميشوند......
هنگام ورود به منزل، قحطي و فقرهرگز به منزلتان نمي آيد......
خواندن بعد از وضو،شخصيت شما را70درجه بلند مرتبه تر مي سازد......
خواندن قبل ازاستراحت، فرشته هاتمام شب رامحافظتان خواهندبود......
خواندن بعد ازنمازواجب، فاصله شما تابهشت فقط مرگ است.....
التماس دعا
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
�اللّه ُلاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُو الْحَيُّ الْقَيُّوم لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْض مَن ذَاالَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِم ْوَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُون بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَاشَاء وَسِع کُرْسِيُّهُ السَّمَاوَات وَالأَرْض وَلا يَؤُودُهُ حِفظُهُمَا وَهُوالْعَلِي ُّ الْعَظِيمُ ) .
http://eitaa.com/hajizadeh1
🆔کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
مهمترين فرمانی که پيامبر اسلام(ص) بعد از #توحيد يا در ادامه توحيد، در طول دوران نبوتشان صادر کردهاند، فرمان #غدير است.
غدیر، پردهبرداری از #نَبَأِ_عَظيم (خبر بزرگ) است. اگر انسان به آن خبر راه پيدا کرد، همه اخبار غيبی در عالم را میفهمد والا همه عالَم برای او حجاب خواهد شد.
اینکه غدیر عِيدُ اللَّهِ الْأَكْبَر میشود به این خاطر است که #مائدهٔ_ولایت در آن نازل شده است. اگر نزول یک مائدهٔ آسمانی برای تمام امت حضرت عیسی مبدأِ عید میشود، باید نزول این مائده آسمانی، یعنی حقیقت ولایت، برای تمام انبیاء عید باشد.
پس چنین مائدهای که حقیقتِ ولایت است، «تَكُونُ لَنَا عِيدًا لّأِوَّلِنَا وَ ءَاخِرِنَا» میشود.»
در عید غدیر در هر سال، درهايی باز میشود که در غير غدير باز نمیشود؛ لذا روزه روز غدير فضيلت شصت سال روزه را دارد که اين شصت سال، مالِ سال اول نيست؛ بلکه هر سال اين روزه، اين فضيلت را دارد. اين فضيلت، قراردادی نيست. اين ظرف، ظرف خاصی است که عبادت در آن با فضيلت بيشتری واقع میشود.
#استاد_میرباقری