(عارف بالله #آیت_الله_حقشناس ره)
تا از راه شبزندهداری وارد نشوی، غیرممکن است که بتوانی سفر الی الله بکنی. تمام اولیا و علمای اعلام و بزرگان دینی، اهل شبزندهداری بودند
همت کن تا سحرها بیدار باشی. اگر هم حال نداری که نماز بخوانی، چایی بخور. به بیداری سحر عادت کن. داداش جون! در روایت آمده پروردگار در سحرها به قلوب بیداران نظر میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ توصیه مهم اخلاقی
آیا میخواهی #فرشته شوی؟ حتی بالاتر؟!
ذکر خاصی لازم نیست.
#حال_خوب
👇👇
http://eitaa.com/hajizadeh1
کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
فرصتی برای شستشوی روح از آلودگیها
ماه رجب یک نهر و دریایی است که انسان میتواند خودش را در آن دریا شستشو دهد، بشوید و پاک کند.
وقتی شما به یک محفل مهمانی دعوت میشوید، نمیگویید بههرحال خانهی آنها حمّام دارد، آنجا حمّام میروم و خودم را میشویم!
کدام انسان عاقلی اینکار را میکند؟!
کسانی که توبه را برای ماه مبارک رمضان میگذارند و میگویند شبهای احیا مینشینیم قرآن سر میگیریم و توبه میکنیم، مثل همین است.
میگویند در محفل مهمانی خدا میرویم، آنجا توبه میکنیم و خودمان را میشوییم!!!
نه، عقل سلیم میگوید شما خودتان را از قبل بشویید. خودتان را از آلودگیها، چرک، نجاسات و هرچه که سبب شده بوی بد و گند بدهید و بدنتان کثیف و آلوده شود، پاک و تمیز کنید.
ماه رجب برای این بوده که انسان خودش را شستشو دهد.
آیت الله مجتهدی(ره)
بعضی ها میخواهند دورکعت نمازصبح بخوانند؛
انگار یک کوه پشت آنها افتاده ! هرچه آنها راصدا میکنید مثل اینکه بختک روی آنها افتاده باشد
اینها همه براثرگناهان زیاد است
ماه مبارک رجب
از ثوبان غلام پیامبر(ص) نقل شده که گفت:
ما جمعی در خدمت پیامبر(ص) بجایی می رفتیم عبورمان به گورستانی افتاد، حضرت اندکی در میان قبرها بایستاد و سپس به راه افتاد. من عرض کردم توقف شما در قبرستان به چه خاطر بود؟
حضرت سخت گریه کرد و ما نیز محزون و گریه کردیم، سپس فرمود:
ای ثوبان اینان در قبرهایشان معذّبند آنچنان که من ناله آنها را شنیدم و دلم به حالشان به رحم آمد و از خدا خواستم عذابشان را تخفیف دهد و خداوند اجابت فرمود و اگر اینها در ماه رجب روزه گرفته بودند، در قبرهایشان عذاب نمی شدند.
عرض کردم: یا رسول اللّه روزه و عبادت در ماه رجب از عذاب قبر ایمنی می دهد؟
فرمود: آری سوگند به آنکه مرا به حق فرستاد هر مرد و زن مسلمانی که یک روز از رجب را روزه بدارد و یک شب آن را به عبادت برخیزد و جز رضای خدا نظری نداشته باشد عبادت هزار سال در نامه عملش ثبت گردد که روزهایش را روزه و شبهایش را به عبادت گذرانده باشد و...
بحارالانوار، ج 49، ص 39.
دلهای ما و حرم سلطان ابوالحسن، آقا علی بن موسی الرضا(ع)
در بارگاه ملکوتی مولا علی بن موسی الرضا المرتضی (علیه آلاف التحیة و الثناء) #نائب_الزیاره همه شما عاشقانِ مولا هستم
صلی الله علیک یا ابالجواد یا علی بن موسی الرضا
من أحبّکم فقد أحبّ الله
باز هم میل زیارت کردهایم از راه دور
نیت از ما،
قصد از ما،
رفت و آمد با شما...
🖐دوستانیکه اعلام حضوردارند وبابرنامه های گروهی همراهی می کنند هرسحرگاه ازطرف شون زیات نیابتی امام هشتم انجام میشود
☘@Karbalaii69☘
بهتر است شما نیز در زمانهای مشخص شده وضو گرفته و رو به قبله با این حقیر همنوا گشته و با خواندن زیارت حضرت با آقا راز و نیاز کنید .
👇👇
http://eitaa.com/hajizadeh1
کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
رسیدن به باطن رجب و کسب مدال رجبیّون، مشروط به گذر و خروج صحیح از تونل لیلةالرّغائب است. و نوشیدن از اکسیر شراب طهور شعبان، منوط به وصل به طوبای رجب...
اگر سیر خوبی در رجب داشته باشیم، تولد خوبی به شعبان خواهیم داشت. در آن صورت است که احوال دل، با مناجاتهای شعبان و رمضان متفاوت خواهد بود و هر فراز دعا به شکل و نوع خودش قلب ما را میلرزاند و چیزی در دل ما میجنباند.
لیلةالرغائب
بر اساس روایات ما، ممتازترین شبها در همه سال، سه شب است که همگی در این ماههای سهگانه واقع شده:
اولی شب جمعه اول ماه رجب است به نام «لیلةالرغائب»، دوم شب نیمه شعبان که نامش «لیلةالبرات» است و دیگر شبهای قدر در ماه مبارک رمضان که «لیلةالقدر» است.
▫️رغائب جمع «رغیبة» است و رغیبة به معنای عطای کثیر است؛ یعنی در چنین شبی، درهای رحمت الهی بیحساب باز است. ترکیب «لیلة الرغائب» اضافه موصوف به صفت خود است، بدین ترتیب لیلةالرغائب یعنی «اللیلة التی فیها الرغائب» یعنی شبی که در آن عطایای الهی کثیر است، سپس موصوف به صفتش اضافه شد و «لیلة الرغائب» گردید.
▫️صاحب مراقبات، جمال السالکین، مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، مطلبی به این مضمون میفرماید که ماه رجب اول ورود به میهمانی الهی است و تو ببین در این ضیافت الهی با کدامین لباس و زیور بر مولای خود وارد میشوی!
▫️تلطیف عمل مهمتر از تکثیر در عمل است؛ لذا در اولین شب جمعه ماه رجب که شب عطای خاصّ الهی است، اولین دعایمان مغفرت و طلب استعداد ورود به ضیافت خاص الخاص پروردگار باشد؛ تا در همان شب جمعه اول پاک شویم و اجازه ورود به سرای محبوب را در همه ضیافت سهماهه داشته باشیم. در حالی که در ماه رمضان این طور نیست، شب قدر آن در آخر ماه است که این حساب دیگری دارد. درباره اعمال مخصوص این شب، به آنچه در مفاتیح الجنان آمده اکتفا میکنیم.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرمودند: غافل از اولین شب جمعه ماه رجب نشوید که ملائکه، آن شب را «لیلةالرغائب» نامیدند. این بیان پیامبر(ص) که ملائکه چنین نامی بر این شب نهادند، از آن روست که آنها عالم بالا را میبینند و مشاهده میکنند که چگونه کرور کرور عطای کثیر و نعم و رحمتهای خاص الهی در آن شب سرازیر است؛ لذا میگویند این شب، شب عطای کثیر است.
سپس حضرت میفرمایند: زمانی که یک سوم از شب گذشت، تمام ملائک آسمان و زمین به عالم دنیا میآیند و گرد خانه خدا طواف میکنند و خداوند توجه خاص به ملائکه خود میکند. توجّه کنیم که خیلی اوقات ملائک زمینی برای انسان دعا میکنند، ولی در آن شب عزیز، ملائکه آسمانی، یعنی میکائیل و جبرائیل و اسرافیل و ملائکه مقدّس الهی که دعایشان قطعاً مستجاب است، دست به دعا برمیدارند. خداوند به ملائکش میفرماید در این شب هر دعایی دارید بخواهید تا من اجابت کنم، و ملائک دعا میکنند: خدایا، روزهداران ماه رجب را بیامرز.
📚ادب حضور (دفتر اول)، ص۷۹.
«أینَ المُضطَرُّ الّذِی یُجَابُ إذا دعی»
کجاست آن مضطری که چون دعا کند، خواست او به اجابت میرسد...
و چه شبی میشود آن لیلة الرغائبی که آن مضطر واقعی دعا کند و دعایش مستجاب شود و به پایان رسد این انتظار…