هدایت شده از علیرضا زادبر
قدرت خدا را ببین!
همان هایی که نوروز سال گذشته در مزار حافظ و فردوسی شعار ضدعرب سر میدانند و می گفتند ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم!! اکنون در جنگ بر سَر ایران کنار دولت های عرب ایستاده و قدرت ایران بزرگ را نمی بینند! قدرت خدا را ببین چگونه گردش روزگار ادعاها و شعارها را افشا می سازد!
@Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
فراموش می کنند!
به ساختمان و وضعیت فعلی مدرسه میناب نباید دست زده شود. این سند تاریخی باید به همین شکل پیش چشم ایرانیان باقی بماند. اگر عده ای فراموش هم نکنند، کسانی هستند که در آینده اصل موضوع را تحریف کنند. فردا روزی خواهد رسید که در مناظره انتخاباتی جای جلاد و شهید را مثل ماجرا اعدام های منافقین عوض کنند. فردا روزی خواهد رسید که در طعنه و کنایه و دروغ بگویند کار خودشان بود. این مکان باید به یک سند تاریخی ماندگار تبدیل شود. بعدها عده ای هستند که بگویند: آمریکا اهل خون ریزی نبود؛ درست مثل سخنی که از یک دهه پیش ایران اینترنشنال در دهان ها انداخت که شاه از ایران رفت چون اهل خون ریزی نبود! بفکر تاریخ و آینده باشید و به این مدرسه دست نزنید.
#علیرضا_زادبر
@Politicalhistory
هدایت شده از کانال حسین دارابی
مهدی رسولی: حواشی بی فایده مکمل نقشه دشمن است. سوخت موشک ها انسجام مردم در خیابان است و تمرکز شعارها و تكبيرها بر دشمن متجاوز خواهد ماند. خواست ملت ادامه دفاع پشیمان کننده و موثر است و به فرمایش رهبر عزیزتر از جانمان از نقاط مورد اختلاف صرف نظر میکنیم.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖤 نماز لیلةالدفن آقای شهیدمان...
⚫️ روش خواندن نماز لیلةالدفن به این صورت است که در رکعت اول سوره حمد و آيةالکرسی و در رکعت دوم سوره حمد و ده مرتبه سوره قدر میخواند و بعد از نماز میگويد:
💬 «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها إلی قَبرِ فُلانِ بنِ فُلانْ»
👈 (به جای «فلان بن فلان» اسم هر شهید و پدر ایشان گفته شود)
📝 اسامی شهدا به همراه نام پدر:👇
🖤حضرت آیتالله العظمی شهید سید علی حسینی خامنهای، نام پدر: سید جواد
▪️شهید مصباح الهدی باقری کنی، نام پدر: محمدباقر
▪️شهید زهرا حداد عادل، نام پدر: غلامعلی
▪️شهید سیده بشری حسینی خامنهای، نام پدر: سید علی
▪️شهید زهرا محمدی گلپایگانی، نام پدر: محمد جواد
🏴 #باید_برخاست
🖥 Farsi.Khamenei.ir