eitaa logo
پاتوق
1.7هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.3هزار ویدیو
27 فایل
نسخه های درمانی @salamatkadehakim پوست، مو و طب اسلامی @Islamitic فروشگاه @yasaman_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹🔸🔹 ♨️ پزشک برجسته هشدار می‌دهد : واکسن‌های کرونا انسانها را می‌کشند در حالی که بیماری‌های زمینه‌ای، به عنوان علت مرگ معرفی میشوند. 🔹یک پزشک برجسته آفریقای جنوبی که نقش کلیدی در توسعه درمان‌های اولیه برای کرونا داشت، گفت که برنامه های فعلی واکسیناسیون یک هدف دارند: «کنترل و کشتن بخش بزرگی از جامعه، بدون اینکه کسی شک کند که ما مسموم شده‌ایم». 🔸این ادعای بحث برانگیز توسط یک پزشک خانواده در آفریقای جنوبی، دکتر شانکارا چتی، مطرح شد، که وب سایت او می گوید که او با موفقیت 7000 بیمار مبتلا به کووید-19 را بدون حتی یک مرگ یا بستری شدن در بیمارستان درمان کرده است. او همچنین پزشک موفقِ "هشتمین روز درمانی برای کووید-19" است که برای بیمارانی که در مرحله التهابی خطرناک تر این بیماری هستند، اختصاص دارد. 👈دکتر چتی میگوید : تمام مسأله در پروتئين سمی است... https://vaccinedamage.news/2021-11-27-covid-vaccines-kill-people-underlying-conditions.html#
سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه اعلام کرد که سویه Omicron خطر جهانی بسیار بالایی دارد و جهان باید آماده شود . این سازمان از کشورها خواسته است تا افراد دارای اولویت بالا را سریعتر واکسینه کنند https://b2n.ir/f10102
🔴 کـرونا؛ آزمون ولایت‌پذیری! در برابر ولایت خواری ✍این متن فقط برای کسانی است که معتقدند رهبر انقلاب، نائب امام زمان(عج) هستند... 🔹پرده اول و آخر : 🔹آزمون بصیرت در ولایت در آخرالزمان 🔸روزگار سختی است که در روایات آمده است یک مرد صبح‌ مؤمن است و شب کافر، شب مومن است و صبح کافر، و نگهداری ایمان از نگهداری آتش کف دست سخت تر است و دلیلی ندارد جز اینکه در هجمه های پیاپی و اختلاط حق و باطل، فهم مراد. ولی کار هرکس نیست و هر کسی ولی شناس نیست. برخی امروز با فهم غلط خود میگویند از مردم اقدام الزامی به را خواسته است بدون اینکه هیچ از ایشان باشد؛ صرفاً جو زده اند و تحت تاثیر .... 🔸آری در عرصه ، امام خامنه ای ، یک نداشت که سخن رهبر در و و هر داروی خارجی را بپذیرد و بر تشخیص کارشناسی خود که WHO و FDA را حجت میداند، ترجیح دهد نیز وقتی أسیر جو و خطای محاسباتی شدند، وقتی به آنها می گویید واکسن مخصوصاً واکسن خارجی شاید باشد (چون درستی بسیاری داده ها را میبینند) میگویند شاید خدای متعال اراده کرده شفا را در همین سم قرار دهد؛ همانند هارون مکی باشید که به امر امام صادق علیه السلام داخل رفت و اگر پنج یار اینگونه حضرت داشت قیام میکرد..!!! 🔸در حالیکه تجربیات برجام های سالهای أخیر نشان داد ، امروز رهبر معظم انقلاب ولی زمان پنج یار از خود گذشته مصداق « لایخافون فی الله لومة لائم » ندارد که اگر بود در برابر سیاست های القایی صهیونیست و برجام ها می‌کردند ولو إهانتها بشنوند که نکردند و دیدیم دیروز هسته ای و امروز برجام پزشکی را با تحمیل نمودند❗️ آری همگان خواسته خود و فهم خود که واکسن بود را به ایشان تحمیل نموده و مخالفان‌ خود را نامیده اند و در این معرکه پنج تن نداریم که در تنور این اهانت های دوام بیاورند و از ولایت و پیروی اراده حقیقی او دست نکشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شعر زیبا جایگزین سند ۲۰۳۰ و ساسی مانکن در مدارس 🇮🇷💪
👆خانواده دکتر شمسی(دوبرادر و یک خواهر با واکسن فوت کردند) 👌این دنیا که فرصت نشد ولی در دنیای دیگر متوجه خواهند شد که نباید فریب پروتکل های بهداشتی درمانی دشمنان را بخورند!؟ دیدار به قیامت
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جواب دندان شکن به اونهایی که میگن آقا واکسن زده ماهم باید واکسن بزنیم 🔴 ماسک و واکسن حرام شرعی است! 🔹جواب فقهی، منطقی و عرفی برای عزیزانی که هنوز مسئله واکسن برایشان روشن نشده است. 🔹بیان حکم شرعی وظیفه مجتهد و تعیین مصداق و موضوع به عهده مکلف است. 🤳 این کلیپ نسخه اصلی است، در انتشار وسیع و پر تکرار آن، عنایت داشته باشید.
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااام، صبح شنبه تون بخیر و شادی☺️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 دکتر امیدی: 👈 چرا در مورد عوارض واکسن با مردم صادقانه صحبت نمی کنید؟
کشف رابطه لختگی خون با بعضی از واکسن‌ها با احتیاط از این واکسن‌ها استفاده شود... https://b2n.ir/k47982 https://b2n.ir/y51516 و عوارضی که همچنان انکار می شوند... در حالی که بالای ۶ میلیون دوز آسترزنکا در ایران تزریق شده است.
🔹دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رتبه برتر کشوری واکسیناسیون کرونا را کسب کرد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در همایش ملی رهاورد خدمت "۱۰۰ روز توفیق خدمت، ۱۰۰ میلیون دُز تزریق سلامت" لوح تقدیر و رتبه برتر واکسیناسیون کرونا در کشور را کسب کرد. https://b2n.ir/u97036 رقابت بر سر سلامتی مردم!! ۱۰۰ روز اقناع اجباری، ۱۰۰ میلیون دوز تزریق بیماری!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پروتکل، پروتکل دشمن باشد وقتی مسیر، مسیری باشد که او تعریف کرده مخلص ترین و سالم‌ترین آدم‌ها هم در نهایت با طی این مسیر، به نقطه و نتیجه‌ای می‌رسند، که دشمن می خواهد! پ.ن: پروتکل بومی و ایرانی ما در مقابله با کرونا (و به طور کلی، همه‌گیری‌ها) کجاست؟