#نکته_1
☀️برای شناخت مزاج یک فرد، ابتدا باید بدانیم که👇👇
ما علاوه بر مزاج سرشتی یا جبلی، مزاج عارضی، مزاج سن، مزاج جنس، مزاج فصل و مزاج تربیتی نیز داریم . که هر یک را جداگانه توضیح می دهیم .
♻️ مزاج #سرشتی یا #جبلی: مزاجی است که از طریق ارث از پدر و مادر به ما منتقل می شود. یعنی بیشترین عامل تأثیرگذار در آن ژنتیک است و تغذیه مادر در دوران بارداری.
❣این مزاج را نمی توان تغییر داد مگر به سختی.
📡 @hakim35
#نکته_2
💝مزاج #عارضی : مزاجی که از طریق تغذیه، عوامل محیطی و وجود بیماریها در ما ایجاد می شود این مزاج با برنامه قابل تغییر است .
💝مزاج #سن : اینکه انسان در هر سنی مزاج به خصوصی دارد . از تولد تا 30 سالگی دارای مزاج گرم و تر است از 30 تا 35 گرم و خشک است و از 35 تا 60 سالگی سرد و خشک . از 60 به بعد سردو تر می گردد .
💝مزاج #جنس : مرد، دارای مزاج گرم و زن، دارای مزاج سرد می باشد. یعنی عموما مردان گرم مزاج هستند و زنان سرد مزاج.
📡 @hakim35
#نکته_3
🌼مزاج #فصل : انسان در هر فصلی از مزاج ان فصل تاثیر می گیرد که این نکته باید در تشخیص مزاج مد نظر قرار گیرد . مزاج پاییز سرد و خشک است و زمستان سرد و تر و بهار گرم و تر و تابستان گرم و خشک می باشد .
🌼مزاج #تربیتی : هر فردی بر اساس تربیت خانوادگی و محیطی و دینی ممکن است اخلاق خاصی را داشته باشد که در صورت تکرار به شکل یک رفتار ثابت و مزاج در می آید .
😐☝️در تعیین مزاج یک فرد و تشخیص بیماری و تجویز دارو باید همه موارد فوق در نظر گرفته شود . والا یا تشخیص صحیح صورت نگرفته و یا دارو بدون تاثیر و حتی گاهی با عوارض خواهد بود.
📡 @hakim35