۵ دی ماه #سالروز_شهادت #روحانی_شهید #محمد_شیخ_شعاعی " گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
#شیخ_بصیر لقبی که مقام معظم رهبری به #شهید_شیخ_شعاعی ، روحانی لشکر 41 ثارالله ، داده بود .
هشتم آبان 1334 در شهرستان کرمان به دنیا آمد. پدرش علی نام داشت. تا پایان مقطع ابتدایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی پرداخت. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح3) پرداخت.
با شروع جنگ تحمیلی، شهید شیخشعاعی مانند سایر جوانان ندای رهبر را لبیک گفت و راهی جبهه شد و سرانجام در عملیات کربلای ۴، شرکت کرد و پنجم دی 1365 با سمت آر پی جی زن در جبهه ام الرصاص بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. پیکر مطهر شهید شیخ شعاعی جزو 175 شهید غواصی بود که در سال 1394 بعد از 29 سال دوری و چشم انتظاری پیکر مطهرش به آغوش خانواده بازگشت.
آدرس مزار شهید :
گلزار شهدای کرمان
ردیف ۴، شماره ۱۹
#به_بهانه_سالگرد_شهادت
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
💐
🌹
#وصیتنامه
#شهید_محمد_شیخ_شعاعی
بِسمِ ربِّ الشهداء و الصِّدیقین
با سلام و درود بر قائم منتظر؛ منجي عالم بشريت حضرت مهدي حجه بن الحسن- عجلاللهتعاليفرجه- و نائب بر حقش خميني كبير، و با درود به ارواح طيبة شهداءِ راه حق و عدالت.
الآن كه چند ساعت بيشتر تا عمليات باقي نمانده مطالبي به طور مختصر حضور امت حزب الله يادآور ميشوم:
1. از همه مردم ميخواهم تقواي الهي را پيشه خود سازيد: «ان اكرمكم عندالله اتقیكم». [حجرات/13]
2. امام امت را یاری کنید؛ زیرا سعادت دنیا و آخرت امت در یاری و اطاعت این مرد بزرگ است.
3. هميشه به ياد خدا باشيد و با ذكر خدا دل هاي خود را آرامش دهيد. «الا بذكرالله تطمئن القلوب». [رعد/28]
4. به افرادی که در جهت فحشاء و فساد مخصوصاً مواد مخدر فعالیت می کنند؛ تذکر می دهم بیش از این با جان و مال مردم بازی نکنند و با كارهاي خود موجبات نفرت و غضب الهي را عليه خود فراهم نسازند؛ زيرا اعمالتان موجب پايمال كردن خون شهدا است.
5. از یتیمان سرکشی کنید زیرا آنها نیاز به محبت دارند. بیماران را عیادت نمایید و با اخلاق اسلامی با مردم برخورد نمایید و خودسازی را فراموش نکنید.
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌸💐🌿🌷🌺🥀
♨️سوال:
🔰تاريخ دقيق ايام دهه فاطميه را بيان کنيد؟
🔰آيا در ايام فاطمیه مي توان جشن تولد گرفت؟
✍️پاسخ:
✅درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
♻️بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می خوانند.
🔹اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می خوانند.
💠بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می باشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی. فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.
🔰و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)، ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه د رصورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.
🗞اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا(س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.
✅در مورد برگزاری جشن:
✍️از آنجا که چگونگی بزرگداشت ایام فاطمیه درشهرها و مناطق، متفاوت است و روز شهادت، مصادف با سیزدهم جمادی الاول و سوم جمادي الثاني می باشد، برگزاری مراسم جشن و عروسی و موارد مشابه، با رعایت یک روز قبل و یک روز بعد از زمان شهادت و ملاحظه عرف منطقه (در منطقه پرسشگر برگزاری جشن، هتک حرمت محسوب نشود) مغایر با حفظ شئونات و شعائر نیست.
📎 #تاریخی
🌐منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی