2⃣تفکر دوقطبی یا تفکر همه یا هیچ
#خطاهای_شناختی
🔻تفکر دوقطبی که به عنوان تفکر همه یا هیچ نیز شناخته میشود و یکی از انواع خطاهای شناختی است، به تفکر درباره خود و جهان به روش «همه یا هیچ» اشاره دارد.
🔻در این خطای شناختی درگیر افکار سیاه یا سفید، بدون سایهای خاکستری از آنها میشویم. در این شرایط، تفکر همه یا هیچ است که افکارمان را هدایت میکند. در ادامه مثالی برای این مورد از خطاهای شناختی آوردهایم.
🔴مثال
🔻یکی از همکاران خود را بهعنوان یک الگو میدانیم به او باور داریم تا اینکه رفتار اشتباه بسیار ناچیزی از او سر میزند. حال دیگر همکارمان را قبول نداریم و حتی نمیتوانیم او را تحمل کنیم.
🔴مثال
این روزها تصمیم گرفتهایم دیگر دروغ نگوییم؛ اما امروز در یک موقعیت دنیایی و نفسانی قرار گرفته ایم که نتوانسته ایم دروغ نگوییم و به همین دلیل یک دروغ میگوییم. این کار بلافاصله ما را به این نتیجه میرساند که زیر قولمان زده ایم و در نهایت تصمیم میگیریم که حتی دیگر برای راستگویی تلاش نکنیم.
🔻دو مثال بالا نمونههایی واضح از خطای شناختی هستند. بهطور معمول، تفکر همه یا هیچ منجر به تعیین استانداردهایی بسیار غیرواقعی برای خودمان و همچنین برای دیگران میشود که این استانداردها میتوانند روی روابط و انگیزههایمان تأثیر منفی بگذارند.
🔻 افکار سیاه یا سفید نیز ممکن است ما را در معرض شکست قرار دهند. به همین دلیل تفکر دو قطبی جزو خطاهای شناختی است.
🔻به عبارتی، وقتی درگیر این مورد از خطاهای شناختی میشویم، همه چیز را در دسته بندی «یا این یا آن» قرار میدهیم و این شرایط باعث میشوند که پیچیدگی اکثر موقعیتها را فراموش کنیم.
🔴 فضای مجازی ول یکی از مهمترین علتهای بوجود آمدن این خطا در سطح جامعه است که عمدتا ضد ارزشها و هنجارهای ایران اسلامی برایش تولید محتوا توسط دشمنانمان می شود.
38.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آشنایی با پدیده «برده خانگی» از زبان مالکوم ایکس
🔹گفتگوی علی علیزاده با دکتر محمد مرندی سخنگوی تیم مذاکره کننده ایران
هدایت شده از درک مهندسی خلقت
اپلیکیشن اندرویدی:
✅️ «آشنایی با سوره های قرآن»
را از👈 مایکت نصب کنید
⚘️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ⚘️
26.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅در جهاد تبیین این سه حوزه ضروری است
⬅️قسمت چهارم
هدایت شده از درک مهندسی خلقت
لاالهالاالله ۲.mp3
18.73M
مجموعه صوتی #لاالهالاالله ۲
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_فرحزاد
مسیر عشق بینهایت، مسیر پرخطری است!
حریفهایِ به کمین نشستهی این معشوق بسیارند!
و دیو و ددهایی که همت گماردهاند، تو را از مسیر عشق دور کنند!
• عشق بینهایت یعنی چه؟
• چگونه تثبیت میشود؟
• بزرگترین دشمن تولید و تثبیت عشق در انسان چیست؟
هدایت شده از طنز سیاسی و اجتماعی
پایینیا مشکل اقتصادی دارن. برای همین از دین زده شدن!😏
🤣 @Tanzsiyase
هدایت شده از نیمه پنهان غرب
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت فرانسه را می بینید؟
سالهایی که در فرانسه زندگی کردم شاهد سبک زندگی پر تلاش و ساده زیستانه فرانسویها بودهام. واقعا سخت کار میکنند برای یک زندگی معمولی. من داخل خانه هایشان هم رفتهام. خانههایی با امکاناتی بسیار معمولی. نه خبری از مبلمانی به سبک ایران هست. نه فرش هایی مثل ما، نه گاز و یخچال و پرده های مجلل.
در فرانسه بودم که تظاهرات و اعتصابات جلیقه زردها شروع شد. وقتی با همکلاس فرانسوی ام صحبت می کردم می گفت: «واقعا پدر مادرهای ما دیگر توان کار کردن ندارند. از بس کار کرده اند از کار افتاده شده اند. حالا آمده اند قوانین بازنشستگی را سخت گیرانه تر هم کرده اند. غیر این که باید مالیات های سنگین بدهیم حالا می گویند سن بازنشستگی را باید بیشتر هم بکنیم. یعنی باید بیشتر کار کنی و به این راحتی ها بازنشسته نمی توانید بشوید. این رسما بردگی است. بردگی مدرن.»
من مردم فرانسه را که خیلی صبورند از نزدیک دیده ام. اینکه می بینید منفجر شده اند مثل کشور ما تاثیر رسانه های خارج از کشورشان نیست که برای تحریک و به خیابان آمدنشان بودجه خرج شده باشد. واقعا ستمدیده هستند و تحت فشار برای یک زندگی معمولی.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از طنز سیاسی و اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انقلاب ایران تو فرانسه داره نتیجه میده :)
🤣 @Tanzsiyase
هدایت شده از حامیان عدالت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا سود ۲۳ درصد وامهای بانکی با حکم شرع و اسلام سازگار است؟
نقش شورای فقهی در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
هدایت شده از طنز سیاسی و اجتماعی
📸خرید ۹۷۲ خانه در ترکیه توسط ایرانیها/زلزله هم حریف خروج سرمایه نشد!😒
🔹درحالیکه با زلزله مهیب ۶ فوریه ۲۰۲۳ (۱۷ بهمن ۱۴۰۱) در ترکیه تصور میشد جریان سرمایهگذاری خارجی تا مدتی به بخش املاک این کشور ورود نشود یا مقدار آن کاهش یابد، اما براساس آمارهای مرکز آمار ترکیه، ایرانیها در ماه فوریه تعداد ۴۴۶ فقره و در ماه ژانویه نیز ۵۲۶ خانه در ترکیه خریداری کردهاند.
🔹به عبارتی شهروندان کشورمان در دوماهه نخست سال ۲۰۲۳ تعداد ۹۷۲ ملک در ترکیه خریدهاند که ارزش ریالی آن با دلار حدود ۴۲ هزار تومانی بیش از ۱۶هزار میلیارد تومان برآورد میشود.
🔹طبق آمارهای ترکیه، ایرانیها در خرید ملک پس از روسها رتبه دوم را به خود اختصاص داده و با عراق که در رتبه سوم است، فاصله قابلتوجهی دارند.
#سندروم_حماقت
@Tanzsiyase
هدایت شده از حامیان عدالت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: اگر سوءمدیریتی در پرداخت حقوق معلمان بوده با آن برخورد شود
اجرای نادرست طرح خوب رتبهبندی معلمان در آخر سال کام معلمان را تلخ کرد. تدابیری برای حل موضوع اندیشیده شد اما موضوع باید تا حصول نتیجه با جدیت پیگیری شود تا اگر سوءمدیریتی وجود داشته حتما با قاطعیت با آن برخورد شود.