اندیشه
9 دی، انقلابی درون انقلاب اسلامی ایران / نقش بازیگران زن در #فتنه_88 – 1 فتنه سال ۸۸ ابعاد و بازیگ
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 2
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
فعالیت شیرین عبادی در جهت حمایت از بهائیت به حدی است که مرکز جهانی بهائیت موسوم به «بیت العدل اعظم» واقع در «سرزمین های تحت اشغال رژیم صهیونیستی» از ایشان تقدیر می کند. در تاریخ ۶ اکتبر ۲۰۰۷ در گزارشی که به بیت العدل ارسال می شود از شیرین عبادی و کانون مدافعان حقوق بشر به دلیل برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی با عنوان «حق آموزش و پرورش» در ۲۶ مهر ۱۳۸۶ قدردانی می گردد. در این گزارش از شیرین عبادی و اعضای کانون غیرقانونی مدافعان حقوق بشر در ایران با عنوان «احبای عزیز» نام برده می شود و در ادامه چنین می آید: «برگزاری این کنفرانس، نشانه ای از حسن نیت و صداقت مسئولین کانون و همچنین آمادگی جوایران برای فعالیت هایی که احبای عزیز در عرض چند سال گذشته به آن مبادرت ورزیده اند، می باشد. بیت العدل توصیه می فرمایند که هیئت یاران در نامه ای خطاب به کانون مدافعان حقوق بشر از حسن نیت، صداقت و شجاعت ایشان در درفاع از حقوق جامعه بهایی تشکر کنند.»
در بخشی از بیانیه رسمی کمیته صلح نوبل که متن آن عینا از سایت WWW.NOBEL.SE برداشت و ترجمه شدهآمده است: ”شیرین عبادی نماینده اسلام اصلاح شده است و در راستای تعبیر جدید از قوانین اسلامی بحث و جدل می کند. تعبیری که با حقوق حیاتی بشر مثل دموکراسی، برابری در مقابل قانون، آزادی مذهبی و آزادی بیان هماهنگ است. درباره ی آزادی مذهبی باید متذکر شد که شیرین عبادی همچنین پشتیبان حقوق افراد جامعه ی بهایی است. جامعه ای که از زمان شکل گیری تا کنون با مشکل مواجه بوده است.
حمایت خانم شیرین عبادی از بهائیان و بهائیت و نیاز اعضای -اکثرا صهیونیست- کمیته ی صلح نوبل به حمایت از این حزب صهیونیستی تا آن جاست که کمیته یاد شده در بیانیه خود به واژه ی کلی «آزادی مذهبی» بسنده نمی کند و در یک پاراگراف مستقل و با بهره گیری از قید مخصوصا ESPECIALLY تأکید می ورزد که حمایت خانم عبادی از آزادی مذهبی، به ویژه شامل حمایت از بهائیان نیز می شود.
شیرین عبادی در تلاش برای جلب توجه بیشتر غرب به خود ادعا می کند که «عمل زنا، نه جنایت است و نه جرم». او در مصاحبه با یک سایت فرانسوی زن مجرمی را که پس از زنای محصنه، شوهر خود را با همکاری مردی دیگر کشته است بی گناه می داند و در ادامه ی خوش خدمتی های خود، افزایش فشارهای غربی بر قوه ی قضائیه ی کشورمان را موجب خوشحالی می داند.
بعد از اعطای جایزه صلح نوبل به خانم عبادی در سال ۲۰۰۳ میلادی، از آنجا که پاپ ژان پل دوم، رهبر کاتولیک های جهان نیز در فهرست نامزدهای دریافت کننده این جایزه قرار داشت، در میان جمعیت ها و مراکزی که جریان اعطای جایزه صلح نوبل را دنبال می کنند، این پرسش آمیخته با تعجب شکل گرفته و به سرعت در رسانه ها منتشر شد که چرا با وجود نامزدی پاپ ژان پل دوم، جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی تعلق گرفته است؟ در پی این پرسش که تکرار فراوانی داشت، سخنگوی سوئدی هیئت انتخاب برندگان جایزه صلح نوبل در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: «جناب پاپ برای ما شخصیت قابل احترامی است و ایشان نیز نامزد دریافت جایزه صلح نویل بوده اند، اما متاسفانه جناب پاپ ژان پل دوم با همجنس گرایی و بارداری قبل از ازدواج زنان مخالفند. بنابراین نمی توانستیم جناب پاپ را انتخاب کنیم».
وابستگی عبادی به رژیم صهیونیستی به حدی است که مأمور جورج سورس نیز از او تقدیر می کند. شیرین عبادی شصت و دو ساله، به دعوت «جان وستون» و «اسکات رید»، نمایندگان حزب محافظه کار پارلمان کانادا وارد این کشور شده و قرار می شود سخنرانی های مختلفی را علیه جمهوری اسلامی ایران در شهرهای کانادا ایراد کند. اسکات رید، نماینده پارلمان کانادا، از مادری یهودی زاده شده است و جزء سیاستمداران حامی رژیم صهیونیستی در این کشور به حساب می آید. جان وستون نیز رابط دولت کانادا با جامعه ی ایرانیان مقیم این کشور است. در این بین اسکات رید نماینده پارلمان کانادا و حامی صهیونیست ها، عبادی را هم ردیف با بهائیان، همجنس بازان و فراریان مخالف جمهوری اسلامی قرار می دهد و می گوید: «عبادی تنها کسی است که از آنها دفاع می کند.»
ادامه دارد...
#فتنه_88
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
جواد جاویدنیا:کوتاهی ۵ ساله دولت علت اصلی نابسامانی فضای مجازی و فیلترینگ پیام رسانها/ پیام رسانهای خارجی چنانچه مجوز نگیرند فیلتر خواهند شد/ فعالیت دستگاههای دولتی و کسب وکارهای مجازی دارای مجوز در تلگرام و پوستههای آن ممنوع است
https://www.mizanonline.com/fa/news/481199
@Dr_javidnia
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 2 شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران فعالیت شیرین عبادی در جهت ح
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 3
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
پس از افشای اسناد وابستگی شیرین عبادی به محافل صهیونیستی، نمایندگان مجلس نیز از مقامات قضایی می خواهند که هرچه سریعتر تکلیف پرونده ی شیرین عبادی را روشن کنند و خواستار بازگرداندن شیرین عبادی به ایران از طریق اینترپل می شوند. تعدادی از سازمان های غیردولتی زنان ایران نیز طی بیانیه ای خواستار لغو پروانه وکالت شیرین عبادی می شوند و از قوه قضائیه می خواهند تا هرچه سریع تر به پرونده شیرین عبادی پرداخته و حکم لازم را درباره ی وی اجرا کند.
شیرین عبادی در گفت و گو با یک رسانه تحت نفوذ سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) می گوید: «کودتای مخملین را جرم نمی دانم و معتقدم که رفرمیست ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب در تلاش برای انجام کودتای مخملین در ایران بوده اند؛ مفهوم کودتای مخملين، همان آزادی احزاب برای تغییر در روند حاکمیت است که در ایران جرم شناخته می شود.»
اولین اقدام ضد انقلاب بعد از انتخابات ریاست جمهوری که با پشتوانه ی رسانه ای قوی حامیان صهیونیستی همراه بود، تحصن در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک بود. این اقدام توسط شیرین عبادی و اکبر گنجی مدیریت می شد. به دعوت این افراد از روز چهارشنبه ۳۱ تیر تا ۲ مرداد ماه (۲۲ تا ۲۴ جولای)، برخی از افراد ضد انقلاب مقیم آمریکا در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک به اعتصاب غذا دست زدند. «گوگوش»، خواننده فاسد دوران پهلوی، «ابی»، خواننده منحرف، «سیمین بهبهانی» و... عناصر دیگری بودند که در این مراسم حاضر شدند و حمایت خود را از این جمع چند نفره اعلام کردند.
شیرین عبادی در عمل خائنانه ی دیگر، اقدام به نام گذاری روز سوم مرداد به عنوان «روز جهانی اقدام برای اعلام همبستگی با جنبش مسالمت آمیز مردم ایران» می نماید و تلاش تبلیغاتی وسیعی برای برگزاری تجمعات متعدد علیه جمهوری اسلامی در اروپا و آمریکا نموده و به ادعای طراحان این صحنه، برگزاری تجمعات اعتراض آمیز به صورت همزمان در پنجاه کشور و ۱۲۰ شهر جهان طراحی می شود، که در اغلب آن ها تعداد معدودی حتی کمتر از انگشتان دست حضور می یابند. شلوغ ترین تجمعی که «شیرین عبادی» خود در آن سخنرانی می کند، در شهر آمستردام هلند برگزار می شود. عبادی درباره ی محتوای سخنرانی خود به خبرنگار رادیو فردا می گوید: «موضوع سخنرانی من حول حوادثی بود که بعد از انتخابات در ایران اتفاق افتاد، تجزیه و تحلیل این حوادث، اینکه چگونه می شود اعتماد را به مردم برگرداند و مردم را به حکومت نزدیک تر کرد؛ که در این خصوص من گفتم که باید حداقل پنج شرط اتفاق بیفتد و آن اینکه خشونت های دولتی قطع شود، کلیه افرادی که بعد از انتخابات دستگیر شده اند، بدون قید و شرط فورا آزاد شوند. سوم اینکه رسانه ها آزاد باشند و سانسور دولتی از بین برود و چهارم اینکه با خانواده ی قربانیان خشونت های اخیر و همچنین مصدومان خسارت پرداخت شود و از همه مهم تر انتخابات باطل شود و انتخابات دیگری تحت نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود».
ادامه دارد...
#فتنه_88
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
🔰فرح پهلوی:
بنده معتقدم دو روز عمر را انسان باید در خوشی بگذراند . آن وقت در یک عمر کوتاه اینچنینی چرا باید یک نفر به عنوان سلطان و شاه اوقاتش را صرف امور مملکت کند‼️
📚خاطرات ملکه پهلوی، ص۳۵۲
🖊این اندیشهی کسانیست که ۵۰ سال بر ایران حکومت کردند و ویرانه ای را با آواری از دشمنی های بیگانگانی که بر سرمایه های مردم چنبره زده بودند تحویل مردم انقلابی ایران دادند.
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 3 شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران پس از افشای اسناد وابستگی
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 4
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
اما بالاخره دکتر احمدی نژاد با رأی قاطع ملت ایران، رئیس جمهور می شود و در این میان شیرین عبادی ترفند تازه ای به کار می گیرد و با زیر سؤال بردن تمام سخنرانی ها و بیانیه های عریض و طویلی که در مدح دموکراسی انجام داده بود می گوید: «بسیاری از دیکتاتورها از جمله «هیتلر» با روشهای دموکراتیک به قدرت رسیدند، اما دموکراسی ربطی به پیروزی در انتخابات ندارد، حکومت ایران یک دیکتاتوری است که با انتخابات دموکراتیک بر سر کار آمده است، دموکراسی خوب است به شرطی که احمدی نژاد انتخاب نشود! کسانی که از احمدی نژاد حمایت می کنند، ثروتمندانی هستند که به آن ها قول ثروت بیشتر داده است.»
شیرین عبادی پس از این اظهارات، به منظور تشویق دولت های اروپایی برای تحریم علیه ایران به دوره گردی می افتد. او در دیداری که با شهردار پاریس دارد از وی می خواهد به دولت فرانسه برای تحریم گسترده علیه مردم ایران فشار وارد کند و در عوض شهردار پاریس نیز به ازای این خوش خدمتی عنوان ”شهردار افتخاری پاریس” را به او می دهد. جالب است بدانید این شهروندی برای عبادی باعث افتخار و سربلندی می باشد.
شیرین عبادی برای وارد کردن فشارها بر ایران به دیدار با شهردار پاریس اکتفا نمی کند و در اقدام خیانت کارانه ی دیگری به دیدار وزیر امور خارجه ی فرانسه می رود و از دولت فرانسه و سایر کشورهای اروپایی می خواهد که به نظام ایران فشار وارد کنند و علیه ایران «تحریم های سیاسی» وضع نمایند. او همچنین برای ادامه ی فعالیت هایش علیه ایران، از وزیر امور خارجه فرانسه و سایر کشورهای اروپایی، برای همراهی با مخالفان نظام ایران درخواست کمک می کند.
شیرین عبادی وارد فاز جدیدی از اقدامات خود می شود و در آخرین صحبت های خود ابراز می کند: «دیگر برخورد مصالحه جویانه جواب نمی دهد و باید مطالبات خود را از روش های دیگر از جمله روش های رودررو دنبال کنیم!»
شیرین عبادی در نامه ای سرگشاده به یکی از این بازداشت شدگان به نام ”نسرین ستوده” او را سربازی می خواند که تمام زنان ایران او را می شناسند. نسرین ستوده بازداشت شده ی آشوب های خیابانی جریان فتنه همان وکیل مدافع شیرین عبادی در دادگاه شکایت علیه روزنامه کیهان است.
شیرین عبادی در سلسله اقدامات خویش در حمایت از فتنه سبز به کمپین حامیان جریان فتنه در خارج می پیوندد و طبق قول و قرارهای اعضای این کمپین خود را خواهر و مادر محکومان حوادث پس از انتخابات می نامد.
او که حالا سن و سالی داشته و در جرگه پیر زنان قرار دارد به جای اعلام خواهری با محکومان جریان فتنه مجبور می شود خودر ا مادر یکی از محکومان بنامد! عبادی در واقع پس از دریافت جایزه هنگفت از محافل حقوق بشری در غرب به پادوی این کشورها برای تبلیغات علیه ایران تبدیل می شود و با پیوستن به کمپین حمایت از محکومان جریان فتنه اعلام می کند:” از این پس محمد داوری سر دبیر سایت سحام نیوز را به عنوان فرزند خود بر می گزینم و تا روزی که وی آزاد شود نام او را همه جا بر زبان خواهم آورد.”
✍سمیرا خطیب زاده
#ادامه_دارد
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد محمد صادق کوشکی به صحبت های اخیر روحانی درمورد هزینه کردن برای دانش آموزان از بیت المال‼️
🔹 بیتالمال متعلق به مردم است، آقای روحانی! چرا بر سر دانشآموزان این کشور منّت میگذاری؟چرا صرفهجویی فقط برای آموزش و پرورش؟
🔹 اگر بنا بر صرفهجویی است چرا در هزینههای تشریفات، نهاد ریاست جمهوری، سفرهای خارجی وحشتناک و تعویض دکوراسیون مدیران صرفهجویی نمیشود؟
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 4 شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران اما بالاخره دکتر احمدی ن
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 5
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
فائزه هاشمی رفسنجانی متولد ۱۳۴۱ دومین دختر مرحوم علی اکبر هاشمی رفسنجانی و مدیر مسئول سابق روزنامه زن است. از بین دختران مرحوم هاشمی، تنها فائزه است که وارد سیاست شده و نماینده دوم تهران در مجلس پنجم بوده است. شرکت او در انتخابات مجلس ششم با شکست سختی همراه می شود که باعث کناره گیری موقتی او از سیاست می گردد.
او در سال ۱۳۷۸ شمسی نخستین روزنامه مربوط به زنان یعنی روزنامه" زن" را منتشر می کند و مدیرمسئول آن می شود. وی از مخالفان جدی محموداحمدی نژاد است که در اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ حضور فعال داشته و حتی در تظاهرات روز ۳۰ خرداد برای مدت کوتاهی دستگیر می شود.
"فائزه هاشمی رفسنجانی" این اسم آن قدر حواشی به همراه خود دارد که توجه کنجکاوانه مخاطبان را به خود جلب می کند. شاید به همین دلیل است که روزنامه ها و نشریات، علاقه خاصی به مطرح کردن این نام در صفحات خود دارند، نامی که در قریب یک دهه اخیر یک بار دیگر بر سر زبان ها افتاده و با فتنه ۸۸ گره خورده است. فائزه هاشمی که در انتخابات مجلس ششم از سوی اصلاح طلبان مورد شدیدترین حمله های رسانه ای و تبلیغاتی قرار گرفت و تصویر ویلای مجلل او در شهر بیرمنگام انگلستان در روزنامه های این طیف منتشر شد، در انتخابات ریاست جمهوری دهم، سردمدار جبهه ی اصلاحات می گردد و علی رغم مخالفت پیشین با میرحسین موسوی، به صورت غیررسمی مسئولیت کمیته ی تبلیغات او را بر عهده می گیرد.
فعالان سیاسی معتقدند که تحرکات پر رنگ فائزه هاشمی پیش و پس انتخابات ریاست جمهوری، ریشه در نحوه ورود و تحرکاتش در همین انتخابات دارد، چرا که او پس از سال ها سکوت اینبار با تمام توان و انرژی و تمام قد برای حمایت از موسوی به میدان می آید و پذیرش شکست برای او غیرقابل تحمل است و می خواهد تمام آتش خود را در عالم سیاست به یکباره شعله ور سازد.
او پس از آن که در انتخابات مجلس ششم و ماجراهای روزنامه « زن » از سوی یاران امروزش از پارلمان رانده می شود، به پناهگاه سکوت خود می رود و دیگر نامی از او در عالم سیاست برده نمی شود. اما پاییز ۸۷ هم زمان با انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور، تصمیم می گیرد سکوت خود را بشکند. او در نخستین مصاحبه ای که پس از سال ها با هفته نامه « شهروند امروز » انجام می دهد اعلام می کند: « هنوز هم اهل جنگیدن است » و با چنین رویکردی است که پرونده سیاسی خود را در انتخابات دهم باز می کند.
فائزه هاشمی از پر کار ترین افراد در انتخابات ریاست جمهوری است و در حمایت از کاندیداتوری موسوی سنگ تمام می گذارد . اتفاقا شباهت هایی هم با کاندیدای مورد حمایتش دارد، از این لحاظ که نیمی از دوران گوشه نشینی آخرین نخست وزیر کشور نیز در سکوت و انزوا گذشته است و همانند او شکست برایش باورناپذیر می نماید. واکنش ها و ادعاهای پس از انتخابات این دو چهره سیاسی پس از یکی دو دهه خانه نشینی نزدیکی بسیاری با هم دارد. تا انجا که تحلیل گران این گونه رفتارها را ناشی از فراموشی قواعد بازی سیاسی ارزیابی می کنند.
ادامه دارد...
#فتنه_۸۸
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
🔹مدیریتی که 18 میلیارد دلار را به باد می دهد،
180 هزار میلیارد تومان رانت را به سه درصد جامعه واگذار می کند
و تورم بالای 50 درصد را به 97 درصد بقیه تحمیل می کند؛
👈مشاور چنین مدیریتی خیلی #بی_جا می کند درباره بودجه، برنامه ریزی، شفافیت و از این قبیل کلمات نچسب به مدیریت متبوعش نظریه در کند.
✍ محمد ایمانی
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
مهدی نقویان، کارگردان مجموعه مستند «خارج از دید 2» در گفت وگو با کیهان:
اسناد ارتباط برخی رسانهها با سرویسهای بیگانه را فاش میکنیم
مهدی نقویان پس از تولید بخش اول «خارج از دید» با محوریت واکاوی فتنه سال 88، در سری دوم این مجموعه به مسئله «نفوذ» به عنوان ادامه فتنه پرداخته است. «خارج از دید 2» به خاطر افشاگری در باره پشت صحنه برخی از جریانها و فعل و انفعالات سیاسی کشور، یک مجموعه مستند غافلگیرکننده است. مهدی نقویان، کارگردان این مستند وعده داده که در دو قسمت پایانی این مجموعه که روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته از شبکه سه پخش خواهد شد، اسناد و اطلاعاتی درباره روابط و همکاریهای برخی از عوامل روزنامههای زنجیرهای با سرویسهای بیگانه ازجمله ایمیلهای رد و بدل شده آنها فاش خواهد شد. وی حتی از معرفی برخی از نیروهای شبکههای ماهوارهای ضدایرانی که با اسم مستعار در بعضی از روزنامههای داخلی مطلب مینویسند نیز در این دو قسمت خبر داد.
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 5 مواضع و اقدامات فائزه هاشمی فائزه هاشمی رفسنجانی متولد ۱۳۴۱ دومین
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 6
مواضع و اقدامات فائزه هاشمی
فائزه هاشمی از زمانی که تصمیم جدی برای مقابله با احمدی نژاد می گیرد با وجود مخالفت پیشین با کاندیداتوری موسوی، به حمایت از او بر می خیزد و در زمینه سامان دهی سیاسی و تبلیغات فعال می شود . ساماندهی « دختران فیروزه ای » شاید نقطه عطف فعالیت های تبلیغاتی او برای ستاد موسوی باشد که ظهور و بروز بسیاری می یابد. البته این اقدام فائزه، مقدماتی نیز به همراه دارد، فائزه پیش از پیوستن به ستاد موسوی، نکاتی را درباره حجاب زنان بیان می کند که در نوع خود ساختارشکنانه و قابل تأمل است.
او در چهارم اسفند ۸۷ در مصاحبه با پایگاه اینترنتی « الشروق الجزایر » خواستار اختیاری شدن حجاب در ایران می شود و می گوید: «به عقیده من، حجاب همچنان که در کشورهای اسلامی معمول است، باید در ایران هم اختیاری باشد نه اجباری»
او در عین حال در یک برنامه صبحگاهی شبکه دوم سیما به عنوان رئیس فدراسیون ورزش زنان، حرف هایی از همین جنس می زند و می گوید: « متأسفانه بعد از انقلاب ما، یک سری رفتارها برای خانم ها ارزش شد، رنگ مشکی ارزش شد، چادر مشکی، مانتو مشکی، مقنعه مشکی، روسری مشکی و رنگ های تیره و مرده ارزش شد. این ارزش ها خوب نبود». او همچنین می گوید: « متأسفانه در سال های اخیر سیاست ها به سمتی می رود که زنان را بیشتر خانه نشین کنند.»
دختران فیروزه ای اما قرار است همه آنچه پس از انقلاب ارزش شده است را کنار بزنند و با لباس ها و روسری های نامتعارف و آرایش سبز ظاهر شوند. این چنین هم می شود و بزرگترین اجرای دختران فیروزه ای در مراسم سالگرد دوم خرداد در ورزشگاه آزادی بروز می یابد. او در این مراسم و در حضور خاتمی و زهرا رهنورد ، دوران اصلاحات را تداوم دوران سازندگی می داند و در توصیف دوران کنونی می گوید: «در شرایطی به سر می بریم که نکبت، خفت و خواری نصیب ملت ایران شده است» . او همچنین حرف های تاریخی دیگری را تکرار می کند: «دوره اصلاحات ادامه راه سازندگی است و ما آقای موسوی را می خواهیم برای اینکه استمرار همان راه است».
سخنان رئیس جمهور در مناظره با میرحسین موسوی، عزم فائزه هاشمی را برای تقابل علنی با احمدی نژاد جزم تر می کند تا جایی که حتی اتمام انتخابات و اعلام نتایج هم چیزی از فعالیت های او کم نمی کند. در واقع پایان انتخابات برای فائزه هاشمی، پایان فعالیت های انتخاباتی نیست. وی از همان ابتدا در برنامه ریزی و هدایت آشوب ها نقش آفرینی ویژه دارد. او در ۲۶ خرداد یعنی چهار روز پس از انتخابات، در تجمعی روبروی جام جم و در میان آشوب گران صریحا اعلام می کند که « ما ول نمی کنیم»!
چند روز پس از اعلام نتایج انتخابات و درگیری های پراکنده ای که در برخی خیابان های شمالی تهران صورت می گیرد، رسانه ملی تصاویری از حضور فائزه هاشمی در میان اغتشاشگران منتشر می کند که او در حال تحریک آنان به ادامه حضور در خیابان ها است. البته صدا و سیما تنها به همین چند ثانیه اکتفا می کند و از پخش صدای فائزه هاشمی و مطالبی که او در آن تجمع غیرقانونی بیان می کند، خودداری می نماید. با این حال چند روز بعد، فایل صوتی اظهارات وی در اینترنت منتشر می شود و به سرعت به سایت ها و خبرگزاری ها راه می یابد. اظهاراتی که بعدها به سندی برای اثبات برنامه ریزی گسترده پیش از انتخابات برای آشوب ها بدل می شود. او در عین حال که پایه انتخابات را مخدوش می داند، تعریض هایی توهین آمیز و بی سابقه هم به مسئولان ارشد و مقدسات ملت ایران دارد.
اقدامات تحریک آمیز فائزه هاشمی به ۲۶ خرداد محدود نمی شود و او نشان می دهد که به طور جدی قصد همراهی و حتی هدایت جریان آشوب را دارد. در همین راستا است که ۳۰ خرداد و پس از خطبه های نماز جمعه مقام معظم رهبری و اتمام حجت با اغتشاشگرا برای پایبندی به قانون، بار دیگر فائزه با شرکت در تجمع دیگری در خیابان آزادی، به تحریک معترضان به تداوم اغتشاشات می پزدازد و به همین دلیل توسط مأموران نیروی انتظامی دستگیر می شود.
ادامه دارد...
#فتنه_۸۸
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 فیلمی دیده نشده از نماز جمعه تهران در سال ۶۰
🔸باران به شدت میبارد، نماز جمعه بیمیله و بینرده و بی داربست است.
🔺کودکان به سراغ «آیت الله خامنهای»، امامجمعهی وقت تهران میآیند تا عیدیهای خود را برای مصرف جنگزدهها اهدا کنند.
༻❈❁❁❈༺
@hamandish