♨️ دغدغه تصویر ملی و جای خالی خبر خوب
🔻رسانه های رسمی مکتوب یا صوتی و تصویری به کار خود مشغول اند؛ فضای مجازی هم یا رهاست یا این طور تلقی میشود که چندان سامانی ندارد. شاید این رسانهها نمیدانند که از کنار هم قرار دادن تصاویر و سرخطهایی که این روزها برجسته میکنند، در مجموع چه تصویری از ایران برای مردمانی می سازند که گرفتار پیچ و تابهای زندگی روزمرهشان هستند. اما فارغ از مدیریت رسانه، ما به عنوان مخاطبان این بازنماییها در هفته گذشته، با چند خبر داغ با تصاویری که در ذهن مینشیند، روبهرو بودهایم:
1️⃣ تلخترین خبر و تصویر مربوط به حادثه آتشسوزی مدرسه دخترانه «اسوه حسنه» در زاهدان است که منجر به کشته شدن چهار کودک به دلیل استفاده از بخاری نفتی در گرمایش مدرسه شد و خانواده هایی داغدار شدند. وزیر آموزش و پرورش برای دلداری دادن به بازماندگان به منطقه سفر می کند و وعده میدهد تا دو سال دیگر تمام وسایل گرمایشی غیراستاندارد در مدارس استان برچیده میشود.
2️⃣ پرسروصداترین خبر و تصویر به انتشار فیلمی از برخورد زشت یک نماینده مجلس با کارپرداز گمرک برمیگردد. ادعا شده که نماینده سراوان به دنبال راهاندازی کار یک دلال واردات خودرو پایش به اداره گمرک باز شده است و میخواهد با توهین کارش را پیش ببرد که با واکنش مردم روبهرو میشود و فردی او را از ساختمان اخراج میکند. این نماینده مجلس از رفتار خود عذرخواهی کرد اما انتشار فیلمی از جلسه غیرعلنی مجلس نشان داد که حرف ملت آن چنان که باید در بهارستان شنیده نمیشود.
3️⃣ حمیدرضا باقری درمنی مشهور به «سلطان قیر» به عنوان مفسد فی الارض اعدام شد. او متهم به گردانندگی یک شبکه فساد و ارتشا متشکل از شش شرکت صوری بود که با شطرنجبازی بهوسیله آن ها از دیگران کلاهبرداری کرده و بیتالمال را به تاراج برده بود. صداوسیما با آب و تاب لحظات رفتن این فرد را به پای چوبه دار نمایش میدهد...
این سه خبر از سه رکن حکمرانی کشور در همین روزهای گذشته است که همگی تیتر یک رسانهها بوده و بیشترین نظرها را به خود جلب کردهاند. در کدام یک از آن ها ردپایی از کارآمدی و اهتمام به موقع برای رفع دغدغههای مردم میتوان دید؟ شهروندانی که در این بازه زمانی کوتاه شاهد تقاطع این اخبار تلخ هستند، چگونه باید به آینده امیدوار باشند تا هم برای گرهگشایی از امور خود و هم برای پیشرفت کشور مایه بگذارند؟ راستی خبر خوب هفته گذشته چه بود؟
✍🏻 دکتر مصطفی غفاری
#مدیریت_رسانه
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
🔺ترامپ:
هفت تریلیون دلار(7هزارتریلیون تومان😳) در خاورمیانه هزینه کردیم، اما متاسفانه ناچارم کاملا مخفیانه به آنجا سفر کنم
🔹 نگران خودم نبودم. نگران نهاد ریاست جمهوری و ملانیا بودم. دو بار قرار بود به عراق سفر کنم، اما خبر آن درز کرد و سفر لغو شد
#افول_آمریکا
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
9 دی، انقلابی درون انقلاب اسلامی ایران / نقش بازیگران زن در #فتنه_88 – 1
فتنه سال ۸۸ ابعاد و بازیگران مختلفی داشت و بخشی از بازیگران فعال در این حوزه را زنان تشکیل می دادند. حوزهای که امروز هم بیشتر از گذشته ضدانقلاب بر روی آن تمرکز کرده است. برخی از زنان در این حوزه نقش فعالی ایفا کردند. نقشی که در ابعاد مختلف و فتنه جنسی در سال ۸۸ نمایان است.
*نقش زنان در کلید زدن و گرم کردن تنور فتنه سال ۸۸
در همین راستا نقش فعال زنانی را می بینم که در بوجود آوردن و کلید زدن اغتشاش تا به پایان ادامه داشت. همسر مرحوم هاشمی رفسنجانی که اظهاراتش هنگام خروج از حوزه رای گیری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ خبر ساز شد؛ موضوع قابل تاملی است. خانم مرعشی پس از رای گیری که گفته می شد به میر حسین موسوی یکی از کاندیداهای انتخابات رای داده است در پاسخ به سئوال خبرنگاری گفت: «موسوی رئیس جمهور است، اگر غیر از این شد مردم بریزند تو خیابانها.»
فائزه هاشمی دختر کوچک مرحوم هاشمی هم چه قبل از انتخابات و چه بعد از انتخابات سال ۸۸ نقش قابل تاملی بازی کرد. فائزه در حوادث بعد از انتخابات هم با چند بار دستگیری در اغتشاشات و سخنانی که علیه مقامات ارشد نظام داشت خبرساز شد. اخبار دستگیری و بازداشت هایی که به سرعت لغو می شد مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
در ادامه شاهد بودیم که همسر یکی از سران فتنه در همراهی و تهییج و گرم کردن آتش فتنه نقش فعالی را ایفا کرد. وی فردای انتخابات ریاست جمهوری در غروب ۲۳ خرداد ۱۳۸۸ در مصاحبه زنده تلفنی با شبکه ماهواره ای بی بی سی فارسی در پاسخ به درخواست مجری این شبکه مبنی بر ارائه دلایل و اسناد تقلب مورد ادعای همسر خود گفت: «آذربایجان هیچ وقت فرزند خود را نمی گذارد که به شخص دیگری رای بدهد، در ضمن من لر هستم و موسوی هم بارها گفته من داماد لرستان هستم، پس لرستان موسوی را نمی گذارد به احمدی نژاد رای بدهد.»
دختر جواد امام دیگر چهره رسانهای روزهای پس از انتخابات بود. جواد امام یکی از اعضای ستاد انتخاباتی موسوی و عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود. پس از دستگیری جواد امام در روزهای ابتدایی پس از انتخابات سایتهای خبری این جریان مدعی شدند که دختر جواد امام نیز توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به محل نامعلومی منتقل شده است. شبکه خبری بی بی سی با استناد به مصاحبهای با همسر جواد امام نسبت به سرنوشت عاطفه امام ابراز نگرانی کرد و حتی نام عاطفه امام در برخی فهرستهای شهدا و مفقودین این جریان جای گفت.
اما به فاصله تنها چند روز همسر جواد امام در مصاحبه با پایگاه خبری فراکسیون اقلیت مجلس که خود از رسانههای حامی معترضین محسوب میشد ربوده شدن عاطفه امام را تکذیب کرد و انتشار چنین اخباری را تنها ماجراجویی دختر خود عنوان کرد. همزمان برخی رسانه ها از نقش پدر وی در پروژه موسوم به نوارسازان که سناریو مشابهی با ماجرای ربوده شدن عاطفه امام را داشت پرده برداشتند
ادامه دارد...
#فتنه_88
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
هدایت شده از پویش نه به تلگرام
اطلاعیه بسیار مهم
همراهان عزیز یک نظر سنجی در کانال سروشی #دکتر_جاویدنیا (معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور) درباره فیلتر هاتگرام و تلگرام طلایی گذاشته شده که توصیه میکنم حتما و حتما در نظر سنجی شرکت کنید و رای بدید. (طبق اخبار واصله، نتایج این نظرسنجی در تعیین تکلیف پوسته های تلگرامی، نقش مؤثری خواهد داشت)
لینک نظر سنجی در سروش👇
https://sapp.ir/Dr_javidnia
کانال ایتای دکتر👇
https://eitaa.com/Dr_javidnia
لطفا با رای دادن به فیلتر جاسوس افزار های دشمن به #خودمان_میتوانیم رای بدهید 💪💪💪
🔹فَاستَقِم کَما اُمِرت... آقا محسن!
🔸آقا محسن درباره عملیات کربلای چهار حرف جدیدی نزده است. او بارها و بارها طی سالیان دراز ماجرا را روایت کرده بود. اما چرا ناگهان یک توئیت به مناسبت سالروز عملیات -که در انتخاب واژگانش دقت نشد- بهانه چنان حملات سنگین و بیسابقهای به او میشود؟
🔸 مسئله کاملا روشن است. او امروز تیر و ترکش میخورد چون دقیقا به میانه میدان جنگی دیگر آمده است. جنگ بر سر اصل ولایت فقیه است. لیبرالها میگویند ولی فقیه باشد و نقشش در نظام اسلامی به پند و موعظه و نصیحت محدود شود، اما برادر محسن جایی ایستاده است که باید نظارت کند تا به سیاستهای کلی تعیین شده از طرف ولی فقیه بیاعتنایی نشود. همه دعوا بر سر این است که کاری کنند تا هیئت عالی نظارت منفعل شود و به وظایف تاریخی خود عمل نکند، کما اینکه تاکنون توانستهاند با این دست شارلاتانبازیها، سابقون انقلابی و بزرگان بسیاری را منفعل کرده و بلکه با خود همراه سازند.
🔸چند روز پیش که لیبرالها این جنجال را علیه او به پا کردند پیام دادم که اگر شما سر قضیه نظارت کوتاه بیایید همین لیبرالها مدافع عملکرد شما در جبهه هم میشوند. پاسخش محکم و راسخ بود: "مگر گردنم را بزنند که کوتاه بیایم".
🔸آقا محسن! امروز شما در تنگه احد زمانه ایستادهاید. میدان جنگ است و پیروزی، جانفشانی میخواهد؛ و البته که گذشتن از آبرو، از تقدیم جان سختتر است.
فَاستَقِم کَما اُمِرت که انشاءالله حزب الله پیروز این میدان نیز خواهد بود. هُو الّذی اَیَّدَکَ بِنَصرِه و بِالمُؤمنین...
✍️ ياسر جبرائيلی
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
با شعار نه غزه نه لبنان
سفره مردم را کوچک کردند
🔹یک دهه پس از شروع فتنه نیابتی سبز و مقارن با سالگرد حماسه 9 دی، جا دارد اهل تحلیل بررسی کنند که فتنه هشت ماهه سال 88 و پیامدهای آن تا به امروز، چه قدر سفره مردم را کوچک کرده؛ تهدید های امنیتی که با خود آورد، به کنار.
♦️تورم گزنده امروز، دست پخت همان هاست که شعار نه غزه نه لبنان وزارت خارجه اسرائیل را تکرا کردند اما در جریان مذاکرات برجام، ژست ضد اسرائیلی گرفتند!!
🔹روند مذاکرات با غرب که در آغاز سال 88 رو به نهایی شدن و تثبیت حقوق ملت ایران بود، به خاطر ماجرای فتنه دگرگون شد. فتنه، پالس تحریم های فلج کننده به جای توافق را به دشمن داد و پس از آن، دولتی که روی کار آمد، فاقد قدرت مذاکره و چانه زنی شده بود. به ویژه اینکه با جریان فتنه مرزبندی نکرده بود و آنها بر ناتوانی در مقابل تحریم تاکید می کردند.
♦️خسارت های اقتصادی و امنیتی و سیاسی فتنه 88، احصا شدنی نیست اما دست شبکه نفاق سازماندهی شده طی بیست سال قبل از فتنه را رو کرد و تا حدودی موجب واکسینه شدن مردم و نظام در مقابل نفاق شد؛ حتی اگر نفاق، خود را در قالب های جدید بازسازی کرده باشد.
✍محمد ایمانی
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
پروردگارا!
"غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد"
┄┉❈❖🌙❖❈┉┄
تنها این سحر
مرا نه به اندازه حجم دلتنگیهایم
به قدر یک عبورساده از کوچه های خیس حرم آرامشت میهمان کند..
✍بنده_تو
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
9 دی، انقلابی درون انقلاب اسلامی ایران / نقش بازیگران زن در #فتنه_88 – 1 فتنه سال ۸۸ ابعاد و بازیگ
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 2
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
فعالیت شیرین عبادی در جهت حمایت از بهائیت به حدی است که مرکز جهانی بهائیت موسوم به «بیت العدل اعظم» واقع در «سرزمین های تحت اشغال رژیم صهیونیستی» از ایشان تقدیر می کند. در تاریخ ۶ اکتبر ۲۰۰۷ در گزارشی که به بیت العدل ارسال می شود از شیرین عبادی و کانون مدافعان حقوق بشر به دلیل برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی با عنوان «حق آموزش و پرورش» در ۲۶ مهر ۱۳۸۶ قدردانی می گردد. در این گزارش از شیرین عبادی و اعضای کانون غیرقانونی مدافعان حقوق بشر در ایران با عنوان «احبای عزیز» نام برده می شود و در ادامه چنین می آید: «برگزاری این کنفرانس، نشانه ای از حسن نیت و صداقت مسئولین کانون و همچنین آمادگی جوایران برای فعالیت هایی که احبای عزیز در عرض چند سال گذشته به آن مبادرت ورزیده اند، می باشد. بیت العدل توصیه می فرمایند که هیئت یاران در نامه ای خطاب به کانون مدافعان حقوق بشر از حسن نیت، صداقت و شجاعت ایشان در درفاع از حقوق جامعه بهایی تشکر کنند.»
در بخشی از بیانیه رسمی کمیته صلح نوبل که متن آن عینا از سایت WWW.NOBEL.SE برداشت و ترجمه شدهآمده است: ”شیرین عبادی نماینده اسلام اصلاح شده است و در راستای تعبیر جدید از قوانین اسلامی بحث و جدل می کند. تعبیری که با حقوق حیاتی بشر مثل دموکراسی، برابری در مقابل قانون، آزادی مذهبی و آزادی بیان هماهنگ است. درباره ی آزادی مذهبی باید متذکر شد که شیرین عبادی همچنین پشتیبان حقوق افراد جامعه ی بهایی است. جامعه ای که از زمان شکل گیری تا کنون با مشکل مواجه بوده است.
حمایت خانم شیرین عبادی از بهائیان و بهائیت و نیاز اعضای -اکثرا صهیونیست- کمیته ی صلح نوبل به حمایت از این حزب صهیونیستی تا آن جاست که کمیته یاد شده در بیانیه خود به واژه ی کلی «آزادی مذهبی» بسنده نمی کند و در یک پاراگراف مستقل و با بهره گیری از قید مخصوصا ESPECIALLY تأکید می ورزد که حمایت خانم عبادی از آزادی مذهبی، به ویژه شامل حمایت از بهائیان نیز می شود.
شیرین عبادی در تلاش برای جلب توجه بیشتر غرب به خود ادعا می کند که «عمل زنا، نه جنایت است و نه جرم». او در مصاحبه با یک سایت فرانسوی زن مجرمی را که پس از زنای محصنه، شوهر خود را با همکاری مردی دیگر کشته است بی گناه می داند و در ادامه ی خوش خدمتی های خود، افزایش فشارهای غربی بر قوه ی قضائیه ی کشورمان را موجب خوشحالی می داند.
بعد از اعطای جایزه صلح نوبل به خانم عبادی در سال ۲۰۰۳ میلادی، از آنجا که پاپ ژان پل دوم، رهبر کاتولیک های جهان نیز در فهرست نامزدهای دریافت کننده این جایزه قرار داشت، در میان جمعیت ها و مراکزی که جریان اعطای جایزه صلح نوبل را دنبال می کنند، این پرسش آمیخته با تعجب شکل گرفته و به سرعت در رسانه ها منتشر شد که چرا با وجود نامزدی پاپ ژان پل دوم، جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی تعلق گرفته است؟ در پی این پرسش که تکرار فراوانی داشت، سخنگوی سوئدی هیئت انتخاب برندگان جایزه صلح نوبل در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: «جناب پاپ برای ما شخصیت قابل احترامی است و ایشان نیز نامزد دریافت جایزه صلح نویل بوده اند، اما متاسفانه جناب پاپ ژان پل دوم با همجنس گرایی و بارداری قبل از ازدواج زنان مخالفند. بنابراین نمی توانستیم جناب پاپ را انتخاب کنیم».
وابستگی عبادی به رژیم صهیونیستی به حدی است که مأمور جورج سورس نیز از او تقدیر می کند. شیرین عبادی شصت و دو ساله، به دعوت «جان وستون» و «اسکات رید»، نمایندگان حزب محافظه کار پارلمان کانادا وارد این کشور شده و قرار می شود سخنرانی های مختلفی را علیه جمهوری اسلامی ایران در شهرهای کانادا ایراد کند. اسکات رید، نماینده پارلمان کانادا، از مادری یهودی زاده شده است و جزء سیاستمداران حامی رژیم صهیونیستی در این کشور به حساب می آید. جان وستون نیز رابط دولت کانادا با جامعه ی ایرانیان مقیم این کشور است. در این بین اسکات رید نماینده پارلمان کانادا و حامی صهیونیست ها، عبادی را هم ردیف با بهائیان، همجنس بازان و فراریان مخالف جمهوری اسلامی قرار می دهد و می گوید: «عبادی تنها کسی است که از آنها دفاع می کند.»
ادامه دارد...
#فتنه_88
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
جواد جاویدنیا:کوتاهی ۵ ساله دولت علت اصلی نابسامانی فضای مجازی و فیلترینگ پیام رسانها/ پیام رسانهای خارجی چنانچه مجوز نگیرند فیلتر خواهند شد/ فعالیت دستگاههای دولتی و کسب وکارهای مجازی دارای مجوز در تلگرام و پوستههای آن ممنوع است
https://www.mizanonline.com/fa/news/481199
@Dr_javidnia
༻❈❁❁❈༺
@hamandish
اندیشه
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 2 شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران فعالیت شیرین عبادی در جهت ح
جریان شناسی زنان در #فتنه_۸۸ - 3
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
پس از افشای اسناد وابستگی شیرین عبادی به محافل صهیونیستی، نمایندگان مجلس نیز از مقامات قضایی می خواهند که هرچه سریعتر تکلیف پرونده ی شیرین عبادی را روشن کنند و خواستار بازگرداندن شیرین عبادی به ایران از طریق اینترپل می شوند. تعدادی از سازمان های غیردولتی زنان ایران نیز طی بیانیه ای خواستار لغو پروانه وکالت شیرین عبادی می شوند و از قوه قضائیه می خواهند تا هرچه سریع تر به پرونده شیرین عبادی پرداخته و حکم لازم را درباره ی وی اجرا کند.
شیرین عبادی در گفت و گو با یک رسانه تحت نفوذ سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) می گوید: «کودتای مخملین را جرم نمی دانم و معتقدم که رفرمیست ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب در تلاش برای انجام کودتای مخملین در ایران بوده اند؛ مفهوم کودتای مخملين، همان آزادی احزاب برای تغییر در روند حاکمیت است که در ایران جرم شناخته می شود.»
اولین اقدام ضد انقلاب بعد از انتخابات ریاست جمهوری که با پشتوانه ی رسانه ای قوی حامیان صهیونیستی همراه بود، تحصن در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک بود. این اقدام توسط شیرین عبادی و اکبر گنجی مدیریت می شد. به دعوت این افراد از روز چهارشنبه ۳۱ تیر تا ۲ مرداد ماه (۲۲ تا ۲۴ جولای)، برخی از افراد ضد انقلاب مقیم آمریکا در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک به اعتصاب غذا دست زدند. «گوگوش»، خواننده فاسد دوران پهلوی، «ابی»، خواننده منحرف، «سیمین بهبهانی» و... عناصر دیگری بودند که در این مراسم حاضر شدند و حمایت خود را از این جمع چند نفره اعلام کردند.
شیرین عبادی در عمل خائنانه ی دیگر، اقدام به نام گذاری روز سوم مرداد به عنوان «روز جهانی اقدام برای اعلام همبستگی با جنبش مسالمت آمیز مردم ایران» می نماید و تلاش تبلیغاتی وسیعی برای برگزاری تجمعات متعدد علیه جمهوری اسلامی در اروپا و آمریکا نموده و به ادعای طراحان این صحنه، برگزاری تجمعات اعتراض آمیز به صورت همزمان در پنجاه کشور و ۱۲۰ شهر جهان طراحی می شود، که در اغلب آن ها تعداد معدودی حتی کمتر از انگشتان دست حضور می یابند. شلوغ ترین تجمعی که «شیرین عبادی» خود در آن سخنرانی می کند، در شهر آمستردام هلند برگزار می شود. عبادی درباره ی محتوای سخنرانی خود به خبرنگار رادیو فردا می گوید: «موضوع سخنرانی من حول حوادثی بود که بعد از انتخابات در ایران اتفاق افتاد، تجزیه و تحلیل این حوادث، اینکه چگونه می شود اعتماد را به مردم برگرداند و مردم را به حکومت نزدیک تر کرد؛ که در این خصوص من گفتم که باید حداقل پنج شرط اتفاق بیفتد و آن اینکه خشونت های دولتی قطع شود، کلیه افرادی که بعد از انتخابات دستگیر شده اند، بدون قید و شرط فورا آزاد شوند. سوم اینکه رسانه ها آزاد باشند و سانسور دولتی از بین برود و چهارم اینکه با خانواده ی قربانیان خشونت های اخیر و همچنین مصدومان خسارت پرداخت شود و از همه مهم تر انتخابات باطل شود و انتخابات دیگری تحت نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود».
ادامه دارد...
#فتنه_88
༻❈❁❁❈༺
@hamandish