eitaa logo
کانال ایران دیروز، امروز و فردا
147 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
2.5هزار ویدیو
26 فایل
🌴 قرارگاه بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️واکنش ایران به تحریم‌ وزارت و وزیر اطلاعات سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹تحریم‌های غیرقانونی قبلی آمريکا علیه وزارت اطلاعات، هرگز نخواهد توانست کوچکترین خللی در عزم خدمتگزاران امنیت مردم ایران در این نهاد سرافراز ایجاد کند. 🔹 آمریکا سالهاست که میزبانی از یک فرقه نشان دار تروریستی را بر دولت و ملت آلبانی تحمیل کرده و ضمن حمایت همه جانبه، آنها را در حوزه سايبری آموزش داده و مجهز نموده است. 🔹میزبانی دولت آلبانی از فرقه‌ای تروریستی و اقدام دولت آمریکا در حمایت و استفاده ابزاری از فرقه‌ای که دستش به خون بیش از ۱۷ هزار دولتمرد و شهروند ایرانی آلوده است، مصداق بارز حمایت سازمان یافته از تروريست‌ها علیه ایران است./تسنیم
😊✋ 🌸ازخدا می خواهم 🌺خوشی وشادی را 🌸نصیب تون کنه 🌺عافیت وتندرستے رابه 🌸شما بپوشاند 🌺وموفقیت وکامیابے را 🌸درمسیرتون قراردهد
❇️ دبیر ستاد امر به معروف کل کشور در اجلاسیه بین المللی واجب فراموش شده: ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾ 1⃣ رئیس جمهور گفتند: ما نمی‌خواهیم مثل دولت قبل تصمیم یک شبه گرفته و عملی کنیم. اول مردم را روشن می‌کنیم. ⁉️ اگر ورود بانوان به ورزشگاه قبلا خلاف اسلام بود الان چه اتفاقی افتاده که اجازه دادید؟ 🔻 امام فرمودند: ما با سینما مخالف نیستیم با فحشا مخالفیم. ما هم با این سرافکندگی که درست کردند مخالفیم! 2⃣ ما از نمایندگان مجلس و حجت الإسلام مبلغی (مسئول فراکسیون امر به معروف مجلس) درخواست وزیر گردشگری را داریم 🔺 چرا وزیر گردشگری باید از این اتفاق دفاع کند؟ 🔺گفتیم باید در هر وزارت یک شورای امر به معروف باشد می‌گوید من انجام نمی دهم! 🔺 حتی با تذکر آقای رئیس جمهور در هیئت دولت، باز هم انجام نمی‌دهد! 🔺این ها بازی های سیاسی است. شاید پیش بینی شود که یک روزی بگویند ما مخالف بودیم و موج سواری کنند و از دولت بیرون بروند و اعلام استقلال کنند! 3⃣ کنکور دقیقا چه خاصیتی دارد که قبل از آن حتی تا ابتدایی را تفکیک جنسیتی می‌کنید و اما بعد از آن که حساس‌تر است را مختلط می‌کنید؟! این باعث پس‌رفت علمی دانشجویان شده!! 🔺 می‌گویند: میخواهیم رقابت ایجاد کنیم! حال آنکه رفاقت ناسالم ایجاد می‌کنند! 🔺می‌گویند: اینطور دختران و پسران یکدیگر را پیدا می‌کنند! حال آنکه مشکل جوانان ما پیداکردن مورد برای ازدواج نیست، مشکلات اقتصاديست! 🔻 پیشنهاد ما این است که[اگر واقعا به فکر جوانان هستید] یک دانشگاه را تفکیک جنسیتی کنید و با مشابه آن از لحاظ رشد علمی مقایسه کنید. 💡پ.ن: البته غافل از آن نیستیم که ستاد امر به معروف و نهی از منکر، وظایف و قدرت بسیار زیادی دارد و در کنارِ روشنگری و تبیین، اقدامات قانونی و ساختاری ستاد را نیز مطالبه داریم.
🔷 تل‌آویو اسناد مشارکت موساد در کشتار صبرا و شتیلا را علنی کرد 🔸در اسنادی که به تازگی توسط دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی از حالت طبقه بندی خارج و منتشر شده است، ارتباط مستقیم آژانس جاسوسی موساد و گروه فاشیست‌های لبنانی در ماجرای قتل عام صدها پناهنده فلسطینی فاش شده است.‌ 🔸این سند گزارشی از دوره ۱۹۸۱-۱۹۸۲ است، از جمله برنامه ریزی و اجرای تهاجم تل آویو به لبنان در ژوئن ۱۹۸۲ که هدف آن اخراج سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) از این کشور و روی کار آوردن یک رهبر مطیع و طرفدار تل آویو در بیروت بوده است. 🔸کشتار وحشیانه بین ۴۶۰ تا ۳۵۰۰ فلسطینی و شیعیان لبنانی در محله صبرا بیروت و اردوگاه آوارگان شتیلا در ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر ۱۹۸۲ توسط شبه نظامیان لبنانی شاخه نظامی حزب راست افراطی کتائب انجام شد. 👇 🌸⃟🌷🇮🇷🕊჻ᭂ࿐✰ @hamasesezan
🔰 شبکه بزرگ ارتشاء و جعل در همدان متلاشی شد ♻️خانجانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان: 🔸با پیگیری‌های انجام شده، شبکه سازمان یافته ارتشاء، جعل اسناد و فروش فاکتور‌های صوری که به ویژه برای فرار مالیاتی بود شناسایی و دستور قضایی با هدف برخورد سریع صادر شد. 🔸با این اقدام از تضییع بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال بودجه بیت المال جلوگیری شد، پنج نفر از افراد اصلی آن دستگیر و همچنین ۲۰ نفر از مرتبطین و مطلعین احضار و تحقیق شدند. 🔸پس از صدور دستور دستگیری، برخی از متهمین سعی در امحاء مدارک و اسناد داشتند، اما با ورود به هنگام ماموران، از این اقدام ممانعت به عمل آمد.
⭕️هیچ فقیر و بی‌خانمانی نبود که!! 🔻نوشته بود چرا از زمستان سخت اروپا خوشحالین!! فقرا و بی خانمانهاشون گناه دارن!! ‼️تا همین دیروز میگفتن هیچ فقیر و بی خانمانی توی اروپا و آمریکا نیست!! 🤦🏻‍♂ ⚠️نمیرید از این تناقضات :)
با توشه ی عشق، عزم دریا کردیم گفتند: خطر دارد! و حاشا کردیم! هربار که صخره، راهمان را سد کرد چون چشمه، مسیر دیگری وا شد
🔰 | روز شهادت آیت‌الله مدنی بدست منافقين مرحوم شهید مدنی یک نمونه‌ی برجسته‌ای از یک روحانی فعّال و حائز جهات گوناگون هستند. چون روحانیّت را برخلاف مشاغل و حیثیّت‌های دیگری که در جامعه وجود دارد نمی‌شود در یک بُعد خلاصه کرد؛ مثلاً بگوییم روحانی یعنی کسی که فقط علوم مربوط به امر دین را وارد است، یا روحانی یعنی آن کسی که فقط مشغول تبلیغ دین است، یا روحانی یعنی آن کسی که فقط در ارتباط با مردم است، یا روحانی یعنی کسی که به امور دینی و مسائل روحی و خودسازی و مانند اینها خیلی توجّه می‌کند. هر کدام از اینها به تنهایی معنای روحانی مطلوب نیست؛ روحانیّت دارای همه‌ی این جوانب است. ☑️ بیانات رهبری عزیز؛ ۱۳۸۰/۶/۱۲
⭕️به دشمنان حق بدین که آتیش بگیرن! :) 🔻این عکسا فقط برای یکی از مرزهای ایران و عراقه و تازه فقط ماشین‌های شخصی مردمه نه وسایل نقلیه عمومی!! ✅به معاندین و دشمنان حق بدید که آتیش بگیرن :))