eitaa logo
کانال ایران دیروز، امروز و فردا
147 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
2.5هزار ویدیو
26 فایل
🌴 قرارگاه بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀 غروب جمعه آخرسال است و همه در تکاپوی تازه شدن و تمیز شدن اند زمین،خاک ، خورشید، ابر، درخت، گل، شکوفه.. همه در راهند تا بیایند و دلنوازی کنند... 🍀اما من عزیزی را چشم در راهم... سال هاست، سفره هفت سین دلم، برایش پهن است، تا بیاید...۱۴۰۱ بهار هم بیاید و برود بی او اینها به هیچ نمی ارزند... 🍀بهار من! جان من! بی توجه به ایام سال... بی قرار آمدنت می مانم اما... آقا جان ندیدنت جانکاه است.. 🍀انتظار کوتاه کن مولای من بیقرارآمدنت میمانم، بیا مولای من! 💓اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیکَ الْفَرَج💓
أَلسَّلامُ عَلى ساکِنِ کَرْبَلآءَ اول‌صبح‌بگو جان‌به‌فدای‌تو‌"حسین" که‌اگر‌جان‌به‌لبت‌شد به‌ره‌دوست‌شود..♥️ 🌱 🤚❤️
. إِلَهِي أَعُوذُ بِكَ مِنْ غَضَبِكَ وَ حُلُولِ سَخَطِكَ امشب نه‌فقط بار گناه آوردم اشک و نَدَم و ناله و آه آوردم غیر از تو نداشتم پناهی یارب من از خشمت به تو پناه آوردم ✍️ 🕊•┈┈••✾•🌺•✾••┈┈•🕊
🔴 لج بازی و کج فهمی درباره سیاست منطقه ای نظام 👤 🔹انسان، گاهی در فهم و سواد برخی مدعیان در می ماند. آقای مهدی نصیری نوشته: 🔸️"اینها همه از نتایج ابتکار و مداخله چینی های ملحد و بی خداست که ولی فقیه و ولایت امر مسلمین جهان را به قبول و پذیرش تغییر سیاست واداشت. در حالی که سالها پیشنهاد، اصرار، مکاتبه و ضجه و ناله مسلمین داخل و خارج و مقامات سابق کشور نتوانستند نظام را به تغییر سیاستهای بی حاصل و ویرانگر خارجی و منطقه ای متقاعد کنند. چه جانها که گرفته شد و چه مالها که به فنا رفت.‌ زهی آفرین به الحاد خردمند و سیاست فهم چینی در برابر دین خردگریز و سیاست نابلد جمهوری اسلامی!" ✅این طیف لجوج، در ابتدا، به خاطر سند همکاری 25 ساله با چین که اتفاقا در دولت همسو با خودشان تدوین و امضا شد، ادعا کردند نظام، ایران را به چین فروخته و مستعمره شده(!) و حال آن که اگر ایران و چین تجارت چند میلیارد دلاری دارند، چین با آمریکا تجارت 700 میلیارد دلاری دارد و بزرگ ترین شریک تجاری آمریکا و اروپا است. 🔹️بعد که رئیس جمهور چین به عربستان رفت و قرارداد چند ده میلیارد دلاری امضا کردند، همین مخالف خوان های وطنی ادعا کردند ایران جا ماند و عربستان در تجارت و همکاری با چین، ما را جا گذاشت(!) 🔸️اما اکنون؛ هم ادعا می کنند "ریل توافق با عربستان را ما و بزرگان مان (هاشمی و خاتمی) گذاشتیم و دولت به موضع ما برگشته"، هم مدعی اند ایران زیر بلیت چین رفته، و هم عنوان جعلی "برجام چینی" را روی توافق اخیر می گذارند تا همه فضاحت ها و خسارات ماجرای برجام را بشوید و ببرد. ✅اولا چین در توافق اخیر تهران- ریاض، پس از عراق و عمان و یکی دو کشور دیگر، آخرین میانجی بوده و نه تصمیم گیر توافق و تنها واسطه آن. مذاکرات از یک سال و نیم قبل در جریان بوده است. 🔹ثانیا سیاست کلان نظام درباره مسائل منطقه ای (عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن) تغییری نکرده، بلکه اتفاقا چون آن راهبرد کلان در منطقه چیره شده، عربستان را مجاب کرده تا به ناچار از برخی دعاوی بنشیند. عجیب این که نصیری اصرار دارد جنایات سعودی در طول این سال ها را هم پای ایران بنویسد! زهی شرافت و انصاف! 🔸️ثالثا کاهش تنش با همسایگان در جهان اسلام و تمرکز روی دشمنان اصلی مثل آمریکا و اسرائیل، سیاست همیشگی نظام بوده و همان را هم در توافق اخیر دنبال می کند. ✅رابعا، آقای نصیری اگر در صدر اسلام حضور داشت و جرئت می کرد، حتما با این سبک استدلال غلط، به پیامبر اعظم (ص) خرده می گرفت که چرا در مسیر سفر حج، در مقابل مشرکان ضد خدا که دو بار با آنها جنگید، کوتاه آمده، از سیاستش در این سفر عقب نشینی کرده و صلح حدیبیه را پذیرفته است! 💢جالب این که ملحدان مکه در آن مذاکرات، خواستار حذف "بسم الله الرحمن الرحیم" از ابتدای متن توافق و حذف عنوان "رسول خدا" به عنوان طرف قرار داد را بودند و پیامبر (ص) هم پذیرفت. برآیند این توافق، فتح مکه بود.
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعیین دستمزد کارگران به یکشنبه موکول شد وزیر کار: 🔹درجلسه امروز به نقطه نظرات و اشتراکاتی رسیدیم اما درمورد اختلاف نظرها باید کار کارشناسی انجام شود و در جلسه دیگر دوباره به آن‌ها بپردازیم. 🔹قرار شد بعد از اینکه نمایندگان هردو طرف جلسه درون‌سازمانی خود را برگزار کردند، یکشنبه جلسه جمع‌بندی برگزار شود.
سخنرانی رهبر انقلاب ‌اول فروردین در حرم امام‎رضا(ع)  🔹رهبر معظم انقلاب از ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه یکم فروردین‌ماه ۱۴۰۲ در حرم رضوی سخنرانی می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ❌دروغ بگید، پول بگیرید! 🎥این زوج بلاگر اخیراً این فیلم را در فضای مجازی منتشر کرده‌اند که با واکنش تند برخی از ایرانیان خارج از کشور حتی مخالف نظام مواجه شده اند. 👤حمزه غالبی از پاریس: ‏کسی که تو فرانسه حداقل حقوق می‌گیره دریافتیش حدود ۱۳۵۰ یوروست. و این اجاره یک استودیو حدود ۳۰-۳۵ متری در پاریس است. یعنی کسی که حداقل حقوق می گیرد بخواهد جای خوابی حدود ۳۰ متری داشته باشد باید هوا بخورد هوا بپوشد، بدون اینترنت موبایل و همه جاها هم پیاده بره... پنجاه درصد فرانسوی‌ها حقوقشون زیر ۲۰۰۰ یورو در ماه است. 👤علی جهان‌آرا از آلمان: اینجوری نباید حساب کرد، قبلا هشدار دادم که اگر عقده ای های ایرانی از این ویدئوها بگذارند گذشت نمیکنم.. در فرانسه حقوق کارگر ساعتی ۱۱.۲۷ یورو است، هر کارگر موظف است حداقل ۲۲ روز (روزی ۸ ساعت) کار کند که جمعا میشود ۱۷۶ ساعت و جمع کل حقوق میشود ۱۹۸۳ یورو ناخالص. پس از کسورات (یعنی بیمه و مالیات که حدودا ۵۵۰ یورو میشود) ۱۴۳۳ یورو خالص از این میماند که مبلغ حداقل ۷۰۰ یورو برای کرایه خانه میرود، ۲۰۰ یورو برای هزینه های انرژی، ۱۵۰ یورو هزینه‌های موبایل و اینترنت خانه و گوشی، در ماه حداقل ۷۰ یورو هزینه بیمه ماشین، حداقل ماهی ۲۰۰ یورو هزینه بنزین، (عدد نهایی میشود: ۲۶۳ یورو که با این پول باید زندگی کنند) اینا از آن ۲۶۳ یورو ۵۰ یورو  آوردن جلوی دوربین تا به هموطنانش نشان دهند.. چقدر حقیر و پست است.. 👤 محمدرضا از لندن:اجاره یک اتاق به اندازه قبر، ماهی ۱۲۰۰ تا است در حالی که درآمد اکثر این افراد کمتر از ۲۰۰۰ تا در ماهه.
نامه پاپ فرانسیس به آیت‌الله سیستانی پاپ در این نامه نوشته است: «برادر گرامی با سلام و درود فراوان. باعث خوشحالی من است که فرصت را غنیمت بشمارم تا بار دیگر شما را پس از گذشت دوسال از دیدارمان در نجف که برایم مفید بود، خطاب قرار دهم؛ دیداری که نقطه عطفی در مسیر گفتگوی بین الادیان و تفاهم بین ملت ها بود.
🌙سوم فروردین اول رمضان خواهد بود ♦️عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: روز پنج شنبه سوم فروردین اولین روز ماه مبارک رمضان در ایران و دیگر کشورهای منطقه خواهد بود.
🔻سهامدارانی که سود سهام عدالت نگرفتند چه کنند؟ 🔹بنا بر اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده اند، می‌توانند با مرکز تماس سپرده‌گذاری مرکزی با شماره ۱۵۶۹ تماس بگیرند یا به سامانه سهام عدالت و سامانه ذینفعان مراجعه کنند.