"ما می توانیم" شرط دارد؛
جاده پیروزی، آسفالته نیست
🔹پیروزی، فقط به شرط چینش صحیح ارکان، در دسترس است. «ما میتوانیم»، اگر از سر هیجان صِرف و بدون تدارک باشد، یا از ابتدا موهوم است و یا گوینده آن در میانه راه جا میزند. «ما میتوانیم»، شدنی است اگر که مبتنی بر چینش درست اسباب باشد.
♦️رهبر انقلاب مرداد 1381 در دیدار با جمعی از دستاندرکاران روزنامه کیهان فرمودند «ما خلاف جریان حرکت نمیکنیم. ولو قاتلکم الذین کفروا لَوَلّوا الادبار ثم لایجدون ولیّاً و لا نصیراً. کفار اگر در قضیه حدیبیه با شما مبارزه و مقاتله میکردند، آنها شکست میخوردند. دنبال این میگوید سنتالله التی قدخلت من قبل. حالا چی سنت است؛ هر جا که جنگ حق و باطل باشد، سنت این است که حق پیروز بشود؟ نه! در جنگ احد که شکست خوردند، در جای دیگر مثل حُنین آن جور شد... سنت خدا این است که حق وقتی بر ارکان خودش، ارکان صحیح خودش، قرار میگیرد، حتما باید پیروز بشود بدون تردید... #مجاهدت_همان_ترتیب_ارکان_صحیح_است، مجاهدت همهجانبه».
🔹ایشان 29 خرداد 91 در دیدار مسئولان نظام یادآور شدند «پیروزی، بدون مجاهدت، بدون حرکت، بدون خطرپذیری، امکان ندارد. خدای متعال وعده پیروزىِ بدون حرکت به هیچ کس نداده است. صِرف مؤمن بودن هم کافی نیست؛ مجاهدت لازم است، صبر لازم است.»
♦️مقتدای حکیم انقلاب همچنین 11 مرداد 95 خطاب به مردم متذکر شدند «وقتی معاهدهای که دلهای مؤمن با خدا بستهاند صادقانه باشد، کارها پیش خواهد رفت؛ همه مشکلات برطرف خواهد شد. البتّه زندگی موانع دارد، مشکلات دارد، هیچ جادّه آسفالتهای در مقابل هیچ ملّتی نیست؛ باید راه را با همّت خودشان هموار کنند. ملّتهایی که به اوج معنویّت و مدنیّت و رفاه و سعادت رسیدند، اینجوری حرکت کردند».
🔹ایشان، 25 فروردین 1378 در دیدار فرماندهان ارتش، با انتقاد از سهلاندیشی فرمودند «هر حقیقتی دشمنانی دارد. آن کسی که انتظار دارد در جاده آسفالته زندگی، بدون هیچ دستانداز و بدون هیچ معارض و خطر حرکت کند، انسان سادهلوحی است که بالاخره هم با سر خواهد غلتید و از پا درخواهد آمد. جاده زندگی، جاده دشواری است؛ جاده پُرپیچ و خمی است. با هر قدم نزدیکتر شدن به اهداف والا، مشکلات و خطرهای تازهای؛ بعضی بزرگتر از مشکلات قبل وجود دارد. لذا راه زندگی، راه بیدردسری نیست؛ توقّع بیدردسری نباید داشت... کسی که در میدان جنگ دچار هزیمت میشود، قبلاً در درون خود دچار هزیمت شده است. اگر در درون خود دچار هزیمت نشویم، در بیرون هیچ دشمنی نمیتواند ما را منهزم کند».
✍ #محمد_ایمانی
@hamasesezan
حرمت لباس ایرانی توسط امیرکبیر
امیرکبیر وقتی بین سالهای 1259 تا 1263 به عنوان سفیر در عثمانی بسر برد. در یکی از شورش ها در شهر الرزروم مردم به خانه محل سکونت امیرکبیر یورش بردند. امیرکبیر به حرمت نان و نمک مردم عثمانی حتی یک گلوله به سمت آنها شلیک نکرد و پس از مدتی سربازان عثمانی قائله را خواباندند.
از امیرکبیر خواستند که لباس عثمانی به تن کند تا بدون هیچ دردسری از شهر خارج شود ، امیرکبیر پاسخ داد: هیهات با چو من پخته ای ، زهی خیال خامی است که کرده اید ، من بدون لباس ایرانی حتی به بهشت جاودان هم نخواهم رفت!
شاید هرکسی دیگر جای امیرکبیر بود در آن مخمصه با لباس عثمانی که سهل است بلکه با لباس زنانه از آن قائله فرار می کرد!
💠 #شب_نوزدهم، از شبهای بسیار مهم ماه رمضان است و اعمال مخصوصی چون #غسل، #نماز و #دعا، صد مرتبه #استغفار، باز کردن #قرآن و #لعن_بر_قاتلان #امیرمؤمنان علیهالسلام در آن وارد شده است.
🔹 دو رکعت #نماز با هفت «قل هو الله احد» و 70«استغفار» پس از آن، از اعمال مهم شبهای قدر است که در این شب و دو شبِ قدرِ آینده به جا آورده میشود.
✨ #فضیلت شب بیستویکم بیش از شب نوزدهم است و علاوه بر این، آغاز دهه پایانی ماه رمضان است که #عبادت و #اعتکاف در آن اهمیت ویژه ای دارد.
✅ شب بیستوسوم پر اهمیتترین #شب_قدر است و علاوه بر اعمال مشترک شبهای قدر، اعمال مخصوصی نیز دارد.
💠 #امام_صادق علیهالسلام به خدا سوگند یاد کرده است که قرائتکننده سورههای #عنکبوت و #روم در شب بیستوسوم، از اهل #بهشت خواهد بود. خواندن هزار مرتبه سوره #قدر در این شب، موجب افزایش یقین در امر ولایت خواهد شد و #زائر_امام_حسین علیهالسلام در این شب، آمرزیده است.
📚 #اقبال_الاعمال، ج1
#ام_المؤمنین_خدیجه_کبری
#پویش_خانه_قرآنی_ما
#هرخانه_یک_جلسه_قرآن
#محفل_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
کاش خدا تا ماه رمضون تموم نشده، یه نشونی، یه رزقی بزاره کف دستهامون...
خدا قربونت برم خالی خالی که نمیشه فدات بشم!!
میشه...؟!
🔴رییس جمهور: ویروس انگلیسی از عراق آمد و موج چهارم را رقم زد
روحانی:
🔸مراعات دستورالعمل ها به 61 درصد رسیده و به این معنی است که قرار است در موج چهارم بمانیم
🔸ویروس کرونا برای زنده ماندن به مبارزه ادامه می دهد
🔸حضوردر شب های قدر مستحب ولی رعایت دستورالعمل های بهداشتی واجب است
🔸باید تلاش شود مراسمات به داخل منازل آورده شود
کانال ایران دیروز، امروز و فردا
🔴رییس جمهور: ویروس انگلیسی از عراق آمد و موج چهارم را رقم زد روحانی: 🔸مراعات دستورالعمل ها به 61 د
یعنی طی اعلامیه ای سنگ پای قزوین استعفا داد رفت ...
آخه ویروس انگلیسی از عراق اومده اون مرز های ترکیه که باز بودم شفا می آورده😏😏😏😏😏😏😏😏😏
بزنم دهنش🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
@hamasesezan
🌙 سالِ نو مومنین از «شب قدر» آغاز میشود
🔻رهبرانقلاب: در حقیقت از شب قدر، انسان مومن روزهدار، سال نویی را آغاز میکند.
🔹در #شب_قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود. در راهی به حرکت در میآید، با ذخیرهی تقوا این راه را طی میکند. ۸۸/۰۶/۲۹
#بهار_قرآن
پاسخ فنی به مدعای مضحک و خجلتبار آقای عراقچی و امثال ایشان
▪️ گویند: مذاکرات منتهی به برجام اساسا برای رفع تحریمهای اقتصادی نبود و هدف اصلی چیز دیگری بود!
🔻 گوییم: پس هدف مذاکرات و برجام چه بود؟
▪️ گویند: برای حذف قطعنامههای شورای امنیت و خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد و در نتیجه قانونی شدن فعالیتهای هستهای ایران.
🔻 گوییم: اگر هدف اصلی ما از مذاکرات حذف قطعنامههای شورای امنیت بود و اساسا میخواستیم آنها را برداریم، لطف کنید بفرمایید که آیا سرمان به جایی خورده بود که برویم مذاکره کنیم؟! خب میگفتیم که ما قطعنامهها را قبول داریم و به رسمیت میشناسیم و سپس در خانهمان مینشستیم و مثل بچهی آدم مُفاد قطعنامهها را اجرا میکردیم تا آنها را بردارند!(که البته برنخواهند داشت). دیگر چه نیازی به مذاکره بود؟!
حضرات خودعالمپندار!
🔘 علت مذاکره کردن ما این بود که اساسا قطعنامهها را قبول نداشتیم؛ چراکه آنها را به درستی غیرقانونی و غیرحقوقی میدانستیم و در مقابل، علت آنکه غربیها ناچار شدند که پای میز مذاکره بیایند این بود که میدیدند ما برای قطعنامهها تره هم خُرد میکنیم؛ آنگاه جنابتان در نقض غرضی آشکار و خجلتبار، چیزی را که مذاکرات از سال ۸۷ اساسا بر در نظر نگرفتنش بنا شده است، به عنوان محصول کارتان و گواه موفقیتآمیز بودن دیپلماسیتان به مردم ارائه میکنید؟! که البته پس از پذیرفتن این مبنای غلط و آنهمه رفتوآمد و واگذاری امتیازات فراوان، شگفتانگیز و بعضا ابدی، نه قطعنامههای شورای امنیت لغو شدند و نه ایران از ذیل بند ۴۱ فصل هفت منشور خارج گردید و نه حقوق هستهای کشورمان ذیل معاهدهی NPT به رسمیت شناخته شد.
#ابرشاگرد
@hamasesezan
زندگینامه#شهید_جهاد🌼''
درسالروزولادتشهیدبخونیموانشاءالله
الگوبگیریم . .🌱
#جهاد_نور🌸✨
#ولادت_جهادمونه♥️''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📑 «غوغای روحانی نگر»
📥 لینک دانلود با کیفیتهای مختلف
🌐 https://aparat.com/v/pyl4B
.
پارسال ماه رمضان، کسانی بودند از نزدیکان ما که امسال نیستند. نمیدانیم سال دیگر کدامیک خواهیم بود؛ این ماه را قدر بدانید.
#حضرتآقا
۱۳۹۵/۰۳/۲۵
🔹شب های قدر؛ آدرس اشتباهی ممنوع!
- زهرا میرزائی: امام حسین (ع) در شب عاشورا به یارانش فرمودند: «هر کس از شما حق الناسی بر گردنش هست برود و فردا به میدان نبرد نیاید...»
🔸فرمایش امام حسین (ع) اهمیت حق الناس را نشان می دهد؛ حق الناس، حقی که این روزها فراموش شده و خوردنش هم متأسفانه خیلی راحت شده است!!
🔸شب قدر، ارزش بسیار دارد و دعا و عبادت هم در این شب ها خوب است و سفارش شده در همۀ طول تاریخ اما آیا بهتر نیست در این شب های قدر، اندکی آدرس اشتباهی ندهیم!!
🔸کاش در شب های قدر، به مسأله حق الناس توجه بیشتری شود! کاش آنها که وظیفه سنگین سخنرانی در این شب ها را دارند، آدرس اشتباهی ندهند!! کاش بر حق الناسی که بر گردن صاحبان میز همچنان تلنبار شده است! اشاره کنند...
🔸کاش در شب های قدر، سخنران ها فقط احکام دین و دعای این شب ها را متذکر نشوند! کاش اجازه دهند مردم بیایند و از دردهایشان بگویند!
🔸کاش تابلوی «آدرس اشتباهی ممنوع!» در همه مراسم های شب قدر نصب شود!! و مدام در این مراسم ها یادآوری شود که در این شب ها بخششی برای مفسدان اخلاقی و اقتصادی که حق الناس های زیادی بر گردنشان هست، شامل نمی شود!
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، ای صاحب میز بدان و بفهم اگر در شب قدر نمایشی، به اندازه دریا هم اشک تمساح بریزی اما حقی از مظلوم ضایع کرده باشی هیچ فایده ای ندارد و اینکه اگر به تو آدرس اشتباهی داده اند که شب قدر درهای بخشش پروردگار باز هست، بفهم که برای تو باز نیست...
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، در شب قدر فقط از حق الله حرف زده نشود!! و بر حق الناس تأکید شود تا شاید مظلومان هم اندکی دلگرم شوند!!
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، سخنران مراسم شب قدر از صاحبان میز تعریف بیهوده نکند! بگذارد مردم حرف بزنند؛ هر وقت مظلوم توانست بدون لکنت در برابر ظالم از حقش بگوید آن شبِ قدرِ حقیقی شیعیان مولا علی (ع) هست...
🔸امير المؤمنين عليه السلام در خطبۀ 136 نهج البلاغه می فرمایند: «به خدا سوگند، داد مظلوم را از ظالم می گیرم و افسار ظالم را می کشم تا وی را به آبشخور حق وارد سازم، هر چند کراهت داشته باشد.»
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، در شب قدر از مهمترین دغدغه حضرت علی (ع) که «عدالت» است، یاد نشود!! و مدام بر زخم سر علی (ع) تأکید شود!! درحالیکه قلب مولا از شیعیانش خون است...
🔸و چه جانکاه شهید دکتر علی شریعتی می گوید: «دردِ علی دو گونه است: یک درد، دردی است که از زخم شمشیرِ ابن مُلجم در فَرق سرش احساس می کند و دردِ دیگر دردی است که او را تنها در نیمه شب های خاموش به دل نخلستان های اطراف مدینه کشانده... و به ناله درآورده است. ما تنها بر دردی می گرییم که از شمشیرِ ابن مُلجم در فرقش احساس می کند. اما، این دردِ علی نیست؛ دردی که چنان روح بزرگی را به ناله آورده است، «تنهایی» است، که ما آن را نمی شناسیم! باید این درد را بشناسیم، نه آن درد را؛ که علی دردِ شمشیر را احساس نمی کند، و... ما دردِ علی را احساس نمی کنیم!»
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، در این شب ها فقط به نماز و دعا که حق الله است پرداخته شود و از حقوق اجتماعی افراد که صاحبان میز آن را ضایع کرده اند، حرفی زده نشود!!
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، در این شب ها به مردم گفته شود توبه کنید اما به صاحبان میز با فساد اخلاقی و اقتصادی توصیه ای برای توبه نشود!!
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، در این شب ها، غارتگران بیت المال و رانت خواران و حرام خواران در مراسم شب قدر حضور نمایشی و فریبکارانه داشته باشند و اشک تمساح بریزند و بزرگِ مراسم، شهامت رسوا کردن آنها را نداشته باشد!
🔸«آدرس اشتباهی ممنوع!» یعنی اینکه، شب های قدر، شب های فراموشی همه اشتباهات صاحبان میز باشد درحالیکه حضرت علی (ع) شهید بی عدالتی و جهالت هست و با این آدرس های اشتباهی برای هزارمین بار در همین شب های قدر به دست شیعیانش شهید می شود تا شاید بیدار شویم و مظلومیت و غریبی مولا را بفهمیم!!
🔸و هشدار آخر اینکه: ای تو که صاحبِ پُست و مقام و ثروت و زور هستی و حق الناسِ صدها انسانِ بی گناه بر گردنت هست؛ آگاه باش که در شبهای قدر، خدا حق الناس را از گردنت برنمی دارد... و ای تو که همنشینِ مفسدانِ اخلاقی و اقتصادی هستی و از خلافهایشان خبر داری و کاری نمی کنی؛ آگاه باش اینها حق الناس است و با سکوتت در برابرِ مفسدان، حق مردم بی گناه را زیر پا می گذاری...
✳️ نگاهی به دادگستری جدید رضاشاهی؛
به نام عدلیه برای سرکوب
#مقاله
#چکیده
پیروی اجرای پروژه مدرنیزاسیون دولت پهلوی، نیاز به تأسیس نظام عدلیه تبدیل به یک ضرورت شده بود که داور ایجاد آن را برعهدهگرفت. رضاشاه از این اقدامات دو هدف عمده داشت: اول از همه به حذف مخالفان سنتی خود از طریق محدود کردن فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آنها میپرداخت؛ از سوی دیگر، با تخریب نظام عدلیه سنتی زمینه برای بهکارگرفتنِ نیروهای جدید و سکولار فراهم میکرد، اما ایجاد نظام عدلیهای وابسته، بیآنکه به اقتضائات سیستم تفکیک قوا و قوه قضائیه مستقل وفادار باشد، نه ایران را از مزایای ایجاد سیستمهای قضایی بهرهمند کرد و نه اجازه داد سازوکار سنتی در جریان تاریخی خود بهصورت بطئی تکامل یابد. عدلیه رضاشاهی، از جهت ماهوی و کیفی به دلیل ماهیت استبدادی رژیم، قادر به تعمیم و اجرای عدالت و احقاق حق ذویالحقوق نبود و احکام ناحق که محض خوشامد پادشاه دایر بر محکومیت مغضوبان دیکتاتور از دادگستری صادر میشد، همه نشاندهنده آن است که تشکیلات دادگستری بیشتر از جهت شکلی و ظاهری توسعه یافت و تظلمخواهی مردم در برابر قدرتمندان همچنان بیجواب میماند.
#شرح_عکس
#رضاشاه و #علی_اکبر_داور
برای مطالعه متن کامل این مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید؛
http://www.iichs.ir/Modules/Content/Other/Print.aspx?id=19782