eitaa logo
همه چیز از همه جا
144 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
9.1هزار ویدیو
76 فایل
این کانال جهت تبادل افکار واخبار بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران و بر مبنای احترام متقابل به نظرات تشکیل گردیده است
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از یا مهدی ادرکنی
هدایت شده از علی پیوندی نژاد
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدای شهيد حاج شيخ احمد كافے امام محمد باقر(ع) لَا یُسْلَمُ أحَدٌ مِنَ الذُّنُوبِ حَتّی یَخْزُنَ لِسانَهُ هیچ کس از گناهان در امان نمى‌ماند مگر آن که زبانش را در کام کشد﴿بحارالأنوار: 75/179/54﴾ 🌴ظهور بسیار نزدیک است🌴 🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
هدایت شده از یا مهدی ادرکنی
هدایت شده از فاطمه
👓 سلبریتی‌های بی‌شرفی که جام‌جهانی را تحریم کردید، اگر شرف دارید، بازی در فیلمهای ایرانی و حضور در جشنواره‌های داخلی و خارجی را کنید! ❗️ بازی در فیلم‌های ساخته شده در جمهوری اسلامی بدتر است یا بازی در تیم ؟! 📌 کارزار تحریم حضور در فیلمها را راه بیندازید که منتظریم الحمدلله همه شما لوث وجودتان از سینما و شبکه خانگی و تلوزیون پاک شود!
هدایت شده از یا مهدی ادرکنی
هدایت شده از حسين
✅ ‏در شصت روز فتنه اخیر ۲۳۸ نفر ‎ فوتبال و ۲۷۳ سلبریتی سینما بیش از ده هزار پست تحریک‌آمیز منتشر کرده‌اند. پرداختن به آن چه ربطی به ‎ دارد؟ ✍️ توئیت استاد حسن عباسی @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از یا مهدی ادرکنی
هدایت شده از یا مهدی
📹 آقای محسنی اژه‌ای! می‌دانید چرا برخی سلبریتی‌ها که به پادوی دشمنان ملت تبدیل شده‌اند، آزادانه پمپاژ دروغ و شایعه می‌کنند و به احضارهای شما توجهی ندارند؟ 🔺پاسخش را در این یک دقیقه سخنرانی وقیحانه حسن روحانی جستجو کنید! پاسخش را در قهقه‌ پایانی این آخوند انگلیس درس‌خوانده جستجو کنید. 🔺اگر مسئولان دستگاه قضایی آن روز با این اظهارات ساختارشکنانه برخورد قانونی کرده و وزير روحانی را به دلیل ترک فعل‌هایش در خصوص فضای مجازی محاکمه کرده بود، امروز کف خیابان به خون کودک ۹ ساله تا میانسال ۶۰ ساله آغشته نبود!
هدایت شده از h h
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️فوری | تصاویری از ورود مقتدرانه نیروی زمینی سپاه پاسداران به مهاباد برای دستگیری عناصر نفوذی کومله که روز گذشته با هتک حرمت نوامیس مردم مهاباد موجی از خشم را میان مردم ایجاد کرده است. 🔹از ساعتی پیش جوانان مهاباد با حضور مسلحانه در خیابان خواهان همراهی نیروهای امنیتی در عملیات دستگیری هتاکان به نوامیس و عناصر تجزیه طلب کومله شده‌اند.
* * چرا کعبه چهار گوشه است؟؟؟؟ * * *چرا نباید نماز صبحمون قضا بشه؟؟؟؟* 😱😰 بخونید و برای دوستانتون ارسال کنید.👇 «در حدیث اومده از امام صادق علیه‌السلام سؤال شد «چرا کعبه را کعبه نامیدند؟» فرمودند: «چون مربع است و چهارگوش » پرسیدند: «چرا مربع شد؟» فرمودند: «چون مقابل بیت‌المعمور در آسمان چهارم است و آن نیز چهارگوش است.» ‏پرسیدند: «چرا عرش چهارگوش شد؟» فرمودند: «چون از ۴ کلمه ای که این کلمات ۴ ستون و ارکان بنای اسلام است، تشکیل شده : سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر ‏خب‌! می‌دونید وقتی داریم نماز میخونیم، موقع ذکر تسبیحات اربعه، مرتبه‌ی اولش در واقع داریم دور خانه‌ی خدا طواف می‌کنیم؟ 😳 دومین باری که تکرار می‌کنیم دوربیت‌المعمور؟ 😋 و مرتبه سوم رسیدیم به عرش خدا و داریم عرشش رو طواف می‌کنیم!؟🙃 ◀️‏و اماکی می‌دونه چراآخر نماز سلام میدیم؟ ⏪چون توی رکعات قبل نمازمون، رسیدیم به عرش خدا! حالااون‌جا، توی عرش پیامبر ص و بندگان صالح خدارو می‌بینیم وبهشون سلام میدیم👇 ⚜السلام علیک ایهاالنّبی ورحمة الله وبرکاته السلام علینا وعلی عبادلله الصالحین. السلام علیکم و رحمة الله و برکاته⚜ 🎁‏حالا می‌خوام اون راز اصلی رو بهتون بگم! بیاین با هم بشماریم در شبانه‌روز چند مرتبه تسبیحات اربعه می‌گیم؟ توی نماز ظهر، ۲ مرتبه؛ نماز عصر، ۲مرتبه؛ نماز مغرب، ۱مرتبه؛ نماز عشاء، ۲مرتبه. جمعش شد چقدر؟ ۷ مرتبه. یعنی یه طواف کامل!😍 🔸در شبانه روز یک مرتبه دور خانه‌ی خدا طواف می‌کنیم!😇 ‏‏هر طوافی هم که با نماز کامل می شه. 🔆اینجاست که اون دو رکعت نماز صبحمون، می شه همون دو رکعت نمازی که بعد از طواف، پشت مقام ابراهیم می خونیم واَعمال مون تکمیل می شه ان شاءالله... ❌پس مراقب باشیم نماز صبحمون قضا نشه 📚علل الشرایع ، ج ۲ ص ۳۹۸؛ باب العلة التی من آجلها سمیت الکعبة کعبه (فصل : علتی که به خاطر آن کعبه را کعبه نامیده اند)