.
🔘 اثرات ژن بر درک انسان
🟣 بسیاری از ژنها در رشد، عملکرد و نگهداری مغز نقش بسزایی دارند؛ مسائل ژنتیکی از 50% تا 70% در بر توان شناختی افراد اثرگذار است؛ لذا در «علوم شناختی» به آن بهای زیادی میدهند. (منبع و منبع)
🟣 اثرات ژنتیک بر ویژگی شناختی انسان (ادراک، هوش، حافظه، قدرت یادگیری و ...) ملموس است. این ژنها به جنبههای مختلف رشد مغز، اتصال عصبی، عملکرد سیناپسی، تنظیم انتقال دهندههای عصبی و سایر فرآیندهای عصبی کمک میکنند.
🟠 با سبک زندگی مثل تغذیه، شیوه درمان، ورزش و ... میتوان ژنها را ویرایش کرد. (Genome Editing)
🔴 با توجه به تحقیقات بسیار گسترده ای که غرب در مورد مسائل ژنتیک انجام داده است، دشمن میتواند با تغییر سبک زندگی، شیوه درمان و ... اثرات مخربی را بر نسلهای آینده بگذارد و یا حداقل قدرت درک و توان ذهنی را کاهش دهد. (جنگ شناختی)
📣 در ادامه از نقش اسلام خواهیم گفت ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
#جنگ_شناختی
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 اصلاح نسل با ویرایش ژن
🟣 همانطور که ژن پدر و مادر در رشد فرزند مؤثر است، عوامل درونی (تفکر، تدبر و رفتار خود فرد) و عوامل بیرونی (محیط زندگی، محیط زیست و ...) هم بر ژنها اثرگذار هستند و آرام آرام در سلولهای جدیدی که تولید میشوند، اثر میگذارند.
🟣 از این رو اشخاص میتوانند با تمرین و تمرکز ژن خود را تغییر دهند (اپی ژنتیک) و ضمن این که خودشان رشد میکنند، زمینه رشد فرزندانشان را نیز مهیا سازند.
🟢 اکثر احکام، سفارشات و دستورالعملهای اسلام در راستای اصلاح ژن و نسلهاست؛ لذا نسلی که شیعه باشد، از همان کودکی بهتر و راحتتر قوانین اسلام و محبت اهل بیت علیهم السلام را میپذیرد.
🟢 فرزندی که از پدر و مادر متدین به دنیا میآید، هر چند از همان نوزادی بدون پدر و مادر و در یک محیط کفرآلود بزرگ شود، زمینه هدایت را بیشتر از دیگران خواهد داشت.
🔴 حال ببینیم که دشمن با فرزندان ما چه میکند که در آغوش پدر و مادر دلسوز و متدین، دختر بیحجاب و یا پسر دخترباز تربیت میشود.
🔵 ما در جنگی نابرابر هستیم؛ از این رو باید شبانهروزی برای تربیت و هدایت فرزندانمان جهاد و تلاش و دعا کنیم.
#جنگ_شناختی
📣 ادامه دارد ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
ایدهبازها 👌
. 🔘 اصلاح نسل با ویرایش ژن 🟣 همانطور که ژن پدر و مادر در رشد فرزند مؤثر است، عوامل درونی (تفکر، تدب
ناگفته نماند که «ژن»ها تنها بستر شناخت و شرایط یادگیری را فراهم میکنند؛ اما خود عملیات یادگیری و درک مفاهیم با تمرین و تلاش خود شخص انجام میشود؛ به ویژه این که چه چیزی را یاد بگیرد یا چه راهی را برای رشد و شکوفا شدن استعدادهایش انتخاب کند، به خود شخص بستگی دارد.
نظرات شما رو می خوانم: @JavadHajy
.
.
🔘 تقابل موسیقیایی!
🤔 خیلی کنجکاو بودم که نتیجه جستجوی «آسیبهای موسیقی بر مغز» در دنیای مدرن امروز چه خواهد بود؟
🎧 چون از طرفی نوجوانان و جوانان بسیار علاقهمند و شیفته استفاده از لذتهای سمعی هستند و هر کسی که با موسیقیشان مخالفت کند، گویا هویت و شخصیت آنها را لگدمال کرده است!!
🎼 💵💰و از سوی دیگر: موسیقی ابزار بسیار ارزشمند جهان پوچگرای غرب برای جذب مخاطب و ایجاد ثروت است و مشتاق است انسان ها (بخوانیم: مشتریان) بدون احساس گناه یا احساس ضرر از مصرفکنندگان آن باشند.
❇️ و مهمتر از همه، از سوی سوم: اسلام موسیقی را به سه گونه «حلال» (آرامشبخش یا قابل استفاده در فیلمها و کلیپها جهت القاء بهتر مفاهیم صحیح) و «حرام» (قابل استفاده در مجالس رقص و شهوت و شراب) یا «لغو» (نه ضرری داره و نه سودی) تقسیم کرده و تنها نوع اول را جایز و حتی نوع دوم را حرام و گناهآلود معرفی میکند.
❓حال با توجه به تقابل اسلام و غرب، ببینیم نتایج مقالات علمی در دنیای مدرن در موضوع «موسیقی» چیست؟
#جنگ_شناختی
📣 ادامه دارد ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 قسمت چهارم: شیوههای جنگ شناختی
🔘 شیوه چهارم: امواج صوتی
🔊 امواج صوتی نیز میتواند بر کارایی مغز و قدرت درک انسان تأثیر بگذارد.
〰️ تحقیقات نشان داده است که فرکانسهای خاصی میتوانند توجه، حافظه و یادگیری را بهبود بخشند، در حالی که برخی دیگر میتوانند باعث حواسپرتی و اختلال در عملکرد مغز شوند.
🎼 برای مثال، مطالعات نشان دادهاند که گوش دادن به موسیقی با سرعت و صدای متوسط میتواند به عملکرد بهتر دانشآموزان در آزمونها کمک کند، در حالی که موسیقی با سرعت تند یا صدای بالا میتواند حواستان را پرت کرده و مانع کارتان شود. (منبع)
❇️ لازم به ذکر است که به طور کلی موسیقی، حتی موسیقیهای حلال، هر چند که به طور موقت باعث آرامش و تمرکز میشوند؛ اما به مرور زمان باعث خسته شدن مغز و اعصاب شده، شخص را در سنین بالاتر با مشکلات شناختی و عصبی مواجه میکند.
🚫 به نظر بنده این موضوعی است که به طرز عجیبی در منابع پژوهشی (مقالات انگلیسی) سانسور علمی شده است. ⛔️ عمده این مقالات از موسیقی به همان اثرات موقت آن (آرامش، تمرکز و ...)آن هم در سنین نوجوانی و دانشآموزی اشاره میکنند؛ در حالی که به اثرات بلندمدت آن اشارهای نمیکنند.
📕اما با مطالعه رفتار، سبک زندگی و امید به زندگی خوانندگان و نوازندگان مطرح دنیا به آسیبهای وحشتناک موسیقی پی خواهیم برد. 😱
در ادامه از آسیبهای باورنکردنی اهالی موسیقی از منابع غربی خواهیم گفت. 😱
#جنگ_شناختی
📣 ادامه دارد ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 فساد اهالی موسیقی
تمامی این اطلاعات از منابع آمریکایی، انگلیسی و غربی است.
⭕️ موسیقیدانان سه برابر بیشتر از مردم عادی دچار افسردگی و اختلال دو قطبی (احساسات و رفتارهای غیرطبیعی، نشاطزدگی، تحریکپذیری، اختلال تمرکز، خودبزرگبینی و خوشبینی افراطی) میشوند.
⭕️ مطالعات دانشگاه وستمینستر انگلستان نشان میدهد که نزدیک به 70% موسیقیدانان تجربه افسردگی را داشتهاند و بیش از 70% دچار اضطرابهای شدید و یا حملات پانیک شدهاند. (منبع)
⭕️ برخی از مشکلات سلامت روانی که نوازندگان تجربه میکنند، عبارتند از:
✖️ افسردگی،
✖️ اضطراب،
✖️ حملات پانیک،
✖️ فرسودگی شغلی،
✖️ استرس ناشی از کار،
✖️ مشکلات روابط،
✖️ تحریک پذیری،
✖️ عزت نفس پایین،
✖️ مشکلات خواب،
✖️ اضطراب عملکرد
✖️ مصرف مواد مخدر
✖️ و ...
(منبع)
⭕️ متوسط عمر موسیقیدانان 25 سال کمتر از مردم عادی است. (منبع)
⭕️ امید به زندگی موسیقیدانان از این قرار است:
✖️ ستارههای هیپ هاپ: 30 سال.
✖️ ستارههای راک و پاپ: 45 سال
✖️ ستارههای اروپایی: 39 سال
✖️ خوانندگان کلاسیک: 67 سال.
⭕️ علل مرگ و میرها موسیقیدانان:
✖️ مصرف بیش از حد مواد مخدر
✖️ ایدز (فساد جنسی)
✖️ تصادفات رانندگی در حال مستی
✖️ خودکشی، تیراندازی و قتل
(منبع)
⭕️ ژانر موسیقی که یک هنرمند مینوازد، عامل اصلی در امید به زندگی آنهاست. به عنوان مثال، هنرمندان هیپ هاپ پنج تا 32 برابر بیشتر از ژانرهای دیگر قتل دارند. (منبع و منبع )
#جنگ_شناختی
📣 ادامه دارد ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
ایدهبازها 👌
. 🔘 فساد اهالی موسیقی تمامی این اطلاعات از منابع آمریکایی، انگلیسی و غربی است. ⭕️ موسیقیدانان سه
.
🔘 دم خروس تحقیقات موسیقی
❓ می دونی چی ذهن منو مشغول کرده؟
اینکه:
💢 با تمام وجود آسیبهای فراوانی که در هنرمندان و اهالی موسیقی هست، باز منابع پژوهشی تأکید فراوان بر بیان این نکته دارند که: موسیقی بر آرامش روان و سلامت ذهن افراد اثرات مثبتی دارد!
💢 در حالی که این آرامش و سلامت محدود، موقتی و گذراست و در دراز مدت همان بلایی که سر موسیقیدانان آورده است، بر سر آنها نیز خواهد آورد؛ این نکتهای است که به نظر بنده «سانسور علمی» شده است.
با توجه به شیوه بیان آسیبهای هنرمندان درمییابیم که:
‼️ که اکثر رسانهها این لکههای زندگی موسیقیدانان و هنرمندان را نه به عنوان «آسیب»، بلکه به عنوان مسئلهای «رومانتیک» و «تراژدی» بیان میکنند!!
✳️ در ادامه به اثرات موسیقی در روایات موسیقی میپردازیم.
#جنگ_شناختی
#شیوههای_جنگ_شناختی
✅ با ما همراه باشید .... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 موسیقی در رسانه ملی به ساز دشمن میرقصد!
🔴 یکی از آسیبهایی که رسانه ملی به جامعه ما زده، این است که مرز موسیقی حلال و حرام را در اذهان جابجا کرده است. موسیقیهای رقصآلود و مطرب با شعرهای عاشقانه غیرمعنوی به راحتی پخش میشود که قبح این گناه در نسل جدید و حتی در خانوادههای مذهبی از بین رفته است!!
⭕️ این هم یک نوع #جنگ_شناختی است؛ یعنی عادیسازی موسیقی حرام که خود عامل ایجاد بسیاری از مشکلات ذهنی و روحی و یکی از راههای جنگ شناختی دشمن است.
💢 در حالی که آثار بسیار زیانباری برای موسیقی حرام در روایات بیان شده است که در ادامه بیان خواهیم کرد... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
#جنگ_شناختی
#شیوههای_جنگ_شناختی
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
⚫️ آثار موسیقی حرام در روایات
🔘 یک: گرایش به فحشاء
🟤 یکی از مهمترین آثار موسیقی مطرب و غنا این است که انسان به راحتی گناه میکند و واقعاً زمینه فساد را مهیا میکند. میبینیم که اکثر مجالس موسیقی مطرب همراه با گناههای شرب شراب و مصرف مواد مخدر و روانگردان و رقص و ... است.
❇️ رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: غناء نردبان زناست. (1)
بعضی از علماء «غناء مطرب» را همانند «شراب» کلید گناهان و فحشاء و فجور دانستهاند.
ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
(1) اَلْغِنَاءُ رُقْيَةُ اَلزِّنَا (بحار الانوار، ج 74، ص 247)
✅ ادامه دارد ... 👈 ایدهبازها یا @hami_vasfetoba
#جنگ_شناختی
#شیوههای_جنگ_شناختی
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 سؤالی که مرا شیعه کرد!
پای منبر سیاهپوست آفریقایی بودم.
🔸 او گفت: استادی در دانشگاه به منِ (سنی) گفت: قبر فاطمه دختر پیغمبر کجاست؟
📚 رفتیم و تحقیق کردیم و معلوم شد که قبر ایشان در «بقیع» هست.
🔹 آمدیم خدمت استاد و گفتیم که «قبر حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در بقیع است.»
🔸 استاد گفت: «کجای بقیع؟»
🔹 گفتم: مگر مهم است؟!
🔸 گفت: بله؛ بگردید در کتب و ببینید که دقیقاً قبر حضرت فاطمه (سلام الله علیها) کجاست؟
📚 وقتی کتب و تاریخ را مرور کردیم، فهمیدیم که قبر فاطمه سلام الله علیها به خاطر ناراحتی و بغضی که از اولی و دومی داشت، مخفی است و مرقد او هنوز نامعلوم است!
✳️ همین امر باعث شد که به حقیقت داستان سقیفه و حقانیت علی (علیه السلام) پی ببرم و شیعه بشوم.
#یا_فاطمه_أغیثینی
ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
✅ مطالب غیرتکراری در کانال ایدهبازها 👈 @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 واقعه سقیفه در دیدگاه مادلونگ
👤 ویلفرد مادلونگ، اسلامشناس و شیعهپژوه آلمانی که حدود ۲۰۰ کتاب و مقاله در حوزه مطالعات اسلامی مرتبط با شیعه تألیف و منتشر کرده است، در کتاب «جانشینی پیامبر اسلام(ص)» بیان میکند:
✍️ ابوبکر قبل از رحلت پیامبر (ص) برای تصدی عنوان خلافت تصمیم داشته و برای رسیدن به این آرزو، قصد داشته است مخالفان قدرتمند خود را از راه بردارد.
✍️ در رأس این مخالفان، اهلبیت محمد(ص) قرار داشت که در قرآن مرتبهای بالاتر از سایر مسلمانان به آنان عطا شده بود.
✍️ ابتکار عمل انصار در برگزاری اجتماع سقیفه، فرصت مناسبی برای ابوبکر در جهت رسیدن به هدفش فراهم آورد، وی ابتدا عمر و ابوعبیده را که در آن جمع هیچ احتمال پیروزی ندارند بهصورت نمایشی بهعنوان نامزدهای جانشینی مطرح میکند و روشن است که این پیشنهاد جدی نبوده و فقط برای ایجاد مشاجره بین جمعیت بوده است تا در نهایت قضیه به نفع وی تمام شود.
✍️ به اعتقاد مادلونگ، استدلال اهلسنت و دانشمندان غربی مبنی بر اینکه علی(ع) به دلیل جوان و بیتجربه بودن نسبت به سایر صحابه مانند ابوبکر و عمر داوطلبی جدی نبوده، کاملا خلاف واقع است و دلایل دیگری از جانب ابوبکر موجب عدم مطرح شدن علی(ع) شده است.»
منبع: 👈 (ویکی شیعه)
#یا_فاطمه_أغیثینی
ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
✅ مطالب جالب تربیتی در کانال ایدهبازها 👈 @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید!
.
.
🔘 مظلومیت فاطمه در وصیتش به علی 😭
🔴 ابابکر و عمر شرکت نکنند!
🔸 حضرت زهرا(س) در تداوم مبارزات منفی علیه کودتاگران سقیفه، به امام علی(ع) وصیت کرد:
اِنِّی اُوصیِکَ اَنْ لایَلِیَ غُسْلِی وَ کَفَنِی سِواکَ وَ اِذا اَنَا مِتُّ فَادْفِنِّی لَیْلاً وَ لا تُؤذِّنَّنَ بِی اَحَداً، وَ لا تُؤذِنَنَّ بِی اَبَابَکْرِ وَ عُمَرَ وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ رَسولِ اللهِ(ص) اَنْ لا یُصَلِّیَ عَلَیَّ اَبُوبَکْرٍ وَ لا عُمَرُ
🔹همانا من تو را وصیت میکنم که غسل و کفن کردن مرا کسی غیر از تو انجام ندهد و وقتی وفات کردم، مرا شب دفن کن و هیچ کس را خبر نکن و ابوبکر و عمر را نیز مطّلع نساز و تو را سوگند میدهم به حق رسول خدا(ص) که ابوبکر و عمر بر جنازه من نماز نخوانند. (منبع)
🟢 چه کسانی شرکت کنند!
🔸 امام صادق(ع) نقل فرمود که حضرت زهرا(س) در لحظههای آخر زندگی خطاب به علی(ع) فرمود:
اِذا تَوَفَّیْتُ لا تُعْلِمْ اِلاّ اُمَّ سَلَمَةَ وَ اُمَّ اُیْمَنَ وَ فِضَّةَ وَ مِنَ الرِّجالِ اَبْنَیَّ وَ الْعَبّاسَ وَ سَلْمانَ وَ عَمّاراً وَ المِقْدادُ وَ اَبّاذَرَ وَ حُذَیْفَةَ وَ لا تُدْفِنِّی اِلاّ لَیْلاً وَ لا تُعْلِمْ قَبْرِی اَحَداً
🔹 وقتی وفات کردم به هیچ کس اطلاع نده، جز اینکه از زنان به امّ سلمه و امّ ایمن و فضّه، و از مردان به دو فرزندم حسن و حسین(ع) و عبّاس و سلمان و عمّار و مقدار و اباذر و حذیفه خبر ده. مرا دفن نکن، مگر در شب و قبر مرا به هیچ کس اطلاع نده تا مخفی بماند. (منبع)
#یا_فاطمه_أغیثینی
ا➖➖➖➖➖➖➖ا
✅ مطالب جالب تربیتی در کانال ایدهبازها 👈 @hami_vasfetoba
🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید.
.