🔴دستپاچگی ستاد پزشکیان از میتینگهای کمرمق انتخاباتی/ تدارک تجمع مصنوعی و همایش اتوبوسی در تبریز
🔹ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان پس از مواجه شدن با استقبال ضعیف از او و نمایندگانش همچون ظریف و آذری جهرمی در جلسات استانی دچار دستپاچگی شده و تلاش دارد تا با یک حرکت دقیقه نودی نقایص خود را جبران کند.
🔹طبق اطلاع رجانیوز، ستاد پزشکیان تصمیم گرفته تا با برگزاری یک تجمع مصنوعی در تبریز سرپوشی بر شکست میتینگهای کمرمق خود در استانهای دیگر بگذارد.
🔹در همین راستا ستادهای پزشکیان در استانهای ترک زبان، برنامه گستردهای برای انتقال مردم از زنجان، اردبیل، ارومیه و برخی نقاط دیگر به تبریز تدارک دیدهاند و قصد دارند این همایش اتوبوسی را به نام حامیان پزشکیان در تبریز جا زده و در ساعات پایانی تبلیغات، جایگاه متزلزل او را با دوپینگ تبلیغاتی در رسانهها و افکار عمومی ترمیم کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعتی قبل؛ سخنان بسیار مهم رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات:
کسی که توانایی استفاده از "فرصت ها" و "ظرفیت ها" ی کشور را داشته باشد "اصلح" است
.
🔴بـدعـت اجـمـاع یـا گـفـتـمـان اصـلـح؟
➖حوزه علمیه و علمای متعهد، در برابر بدعت اجماع، سکوت نمیکنند.
▪️عزیزانی که معتقد به انقلاب هستند چرا به جای ترویج و حمایت از تنها گفتمان شرعی یعنی گفتمان اصلح، از اجماع دستهجات سیاسی و گروههای در قدرت، صحبت میکنند؟
▪️حوزه علمیه شیعه و علمای ربانی، هیچگاه از صراط مستقیمِ حمایت از اصلح عدول نکردهاند.
▪️برخی بزرگواران در حوزه متوجه نیستند و در پاسخ به رجوع مردم مؤمن، میگویند: منتظر اجماع تعدادی محدود از افراد سیاسی موسوم به "جبهه انقلاب" هستند!
▪️موضع چند معمم ناآشنا به فقه سیاست و سیاست فقهی، موضع حوزه علمیه قم نیست.
▪️امیدواریم بزرگان حوزه علمیه با بازخوانی آیات و روایات و پشتوانههای قرآنی و روایی و عقلیِ گفتمان اصلح، جلوی ترویج این انحرافات فکری را بگیرند.
▪️اینکه نظر مردم و حوزه در انتخابات را معطل نظر چند نفر سیاسی بکنیم، خلاف احکام اسلام است.
▪️هر فرد مکلف، خودش باید به اصلح برسد و نیاز به حجت شرعی دارد.
▪️رجوع به افراد خبره و مؤمن، باز هم باید به تصمیم خود فرد، منتهی بشود؛ یعنی در اینجا باز هم تشخیص فرد مکلف موضوعیت دارد و رجوع به افراد خبره به عنوان حجت شرعی، طریقیت دارد.
حالا این اجماع منتسب به جبهه انقلاب را از کجای شرع مقدس آوردهاند، تاکنون که توضیحی به اذهان عمومی داده نشده است.
#بدعت_اجماع_فلان_جبهه
#حوزه_علمیه_مروج_گفتمان_اصلح
#جای_خالی_مطهریومصباح
✍ حجت الاسلام رحمت الله معظمی
⭕️ حمایت بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید علوم انسانی مطرح کشور از دکتر جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
پیشتازی جلیلی از پزشکیان در نظرسنجی روزنامه شرق! اصلاح طلبها
لطفا برید و به دکتر جلیلی رای دهید
اخر صفحه
سایت روزنامه شرق:
https://www.sharghdaily.com/
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
..
..
..
دکترسعیدجلیلی حامی روستائیان عزیز
روستائیان عزیز حامی دکترسعیدجلیلی
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#سعید_جلیلی
#سعید_جمهور
#نامزد_اصلح
#دکتر_سعید_جلیلی
ستاد مردمی ایران آباد
ستاد کشوری روستائیان و عشایری دکترسعیدجلیلی
🔴 اعلام حمایت دکتر سید یاسر جبرائیلی از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی