🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۵۵:
اَللّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومِ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرْضِ.....
⚡️خداوند ذات جامع الصفات است و هیچ معبودى جز او نیست.
⚡️خداوندى که زنده و قائم به ذات خویش است و موجودات دیگر عالم، قائم به او هستند .
⚡️هیچ گاه خواب سبک و سنگینى او را فرا نمى گیرد و لحظه اى از تدبیر جهان غافل نمى شود .
یعنی فیض و لطف تدبیر خداوند دائمى است، و لحظه اى قطع نمى گردد، و همچون بندگان نیست که بر اثر خواب هاى سبک و سنگین، یا عوامل دیگر، غافل شود.
⚡️آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است از آن اوست.
⚡️هیچ کس بدون فرمان خدا نمى تواند در پیشگاه او شفاعت کند.
پس اگر مى بینید کسانى در پیشگاه خدا شفاعت مى کنند (مانند انبیاء و اولیاء) دلیل بر آن نیست که آنها مالک چیزى هستند و استقلال در اثر دارند، بلکه این مقام شفاعت را نیز خدا به آنها بخشیده.
⚡️آنچه را پیش روى بندگان و پشت سر آنها است مى داند و از گذشته و آینده آنان آگاه است.
اما آنها جز به مقدارى که او بخواهد احاطه به علم او ندارند.
و بنابراین، علم و دانش محدود دیگران، پرتوى از علم بى پایان او است.
⚡️کرسىِ حکومت او آسمان ها و زمین را در بر گرفته و حفظ و نگاهدارى آسمان و زمین براى او گران نیست.
⚡️و او است بلند مرتبه و با عظمت .
🍂خدایا روز به روز بر معرفت ما بیفزا.🍂
🍃کانال رسمی حامیانامربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
📚سیاستهای ارتقاء مشارکت زنان در آموزش عالی (مصوب جلسه ۵۷۰مورخ ۱۳۸۴/۷/۲۶) 🔻فصل پنجم : سیاستهای مربوط
📚آیین نامه راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب(مصوب جلسه ۴۲۷ مورخ ۱۳۸۴/۱۰/۱۳شورای فرهنگ عمومی کشور)
🔻سازمان های مرتبط:پیگیری اجرای این طرح در سال ۱۳۸۵ به دستور رئیس جمهور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد( ۶/۸/۱۳۸۵- ابلاغیه ۳۳۴۹/دش)
📝در سال۱۳۸۷ ابلاغیه ماموریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لغو و به وزارت کشور واگذار شد(دستور شماره ۱۶۹۴۹۲ مورخ ۲۱/۹/۱۳۸۷)
راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب.
#لطفانشردهید
➰کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)➰
@hamian_m_a
#اطلاعیه
#بصیرت_انقلابی
🔸به مناسبت سالروز منع حجاب توسط رضاشاه ملعون در تاریخ ۱۳۱۴/۱۰/۱۷ مطالب ویژه در کانال(@hamian_m_a) گذاشته میشود لطفاً نشردهید.
◀ #کشف_حجاب یامنع حجاب؟/مروری تاریخی برمواجهه ایران با نامستوری:
📝 واقعه کشف حجاب رضاخان، از جمله اتفاقات مهم و قابل توجه در تاریخ ایران است که نمونه ای بسیار روشن از استبداد و مدرن سازی جامعه ایرانی با زور تفنگ و سرنیزه را به نمایش می گذارد. واقعه ای که در عین تلاش بسیار حکومت پهلوی و صرف توان و انرژی فراوان از امکانات کشور موفق نبود و مغلوب قدرت فرهنگ شد.
💢در کشور #ایران تا جایی که اطلاعات تاریخی و باستان شناختی وجود دارد باید گفت که جامعه ایرانی چه از عصر بسیار کهن و باستانی خود -یعنی پیش از هخامنشیان- و چه در دوره تاریخی خود – که از زمان هخامنشیان آغاز می شود – تا به امروز جامعه ای معتقد به پوشش و عفاف بوده است.
🌺در تمامی تصاویر و نقش برجسته های قرون قبل از ظهور اسلام و بعد از آن چه مرد و چه زن #ایرانی پوشش کامل داشته اند.
♻یعنی هم لباس سر داشته اند و هم لباس تن و پا. از این رو می توان جامعه و فرهنگ #ایرانی را با فرهنگ و تمدن های دیگری از جمله یونان، که در آن گاهی اوقات مردان و زنان عریان یا کم پوشش بوده اند متفاوت دانست.
🌾مبتنی بر این پیشینه، جامعه #ایرانی همواره علاوه بر اینکه عفیف بوده، #محجب و با پوشش هم بوده است. یعنی این دو پدیده و مسئله با هم ارتباط دارند.
📛برخی فکر می کنند می توان عفیف بود ولی حجاب نداشت و یا بعضی ممکن است با حجاب باشند ولی عفیف نباشند. اما جامعه #ایرانی در طول تاریخ خود هم عفت بالایی داشته و هم پوشیده بوده است. حتی مردان هخامنشی از جمله کوروش، داریوش و کمبوجیه پوشش کامل سر، تن و پا داشته و ضمن وجود اقتدار در سیمای خود شکل یک انسان زیبا و متین را به خود گرفته اند. زنان هم به همین صورت بوده اند. در تمامی این تصاویر، شواهد و اسناد تاریخی زن #ایرانی هم پوشیده بوده و هم رفتاری مبتنی بر حیا و عفت داشته است.
🌸اما در نقطه مقابل هم جریان ضد حجاب چندبار وارد تاریخ #ایران شده است. اما در هیچ دوره ای نتوانست جایی در فرهنگ #ایرانی باز کند.
🔸در همان #ایران باستان زمانی که اسکندر و بعد سلوکیان وارد ایران شدند فرهنگ آنان فرهنگ پوشش رایج در جامعه #ایران آن زمان نبود. به تعبیر امروزی بی #حجاب یا بد حجاب بودند.
🔹اما در جامعه #ایران پذیرشی نسبت به آنان رخ نداد. همین طور گویا زنان مغولی و یا برخی دیگر از اقوام مهاجر به #ایران پوشش کامل نداشتند اما فرهنگ و جامعه #ایرانی همه آنها را در خود هضم کرده و آنها نوع پوشش #ایرانی را بر تن کردند.
ادامه دارد.....
#لطفانشردهید
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
♻️ریزش ها و رویش ها(قسمت نهم) ⛔️چرایی ریزش ها (قسمت پنجم) 5-خانواده خانواده از عوامل بسيار مهم د
✳️ریزش ها و رویش ها(قسمت دهم)
⁉️چرایی ریزش ها(قسمت ششم)
6- احساس من برتر
برخي از شخصيتهاي سياسي بر درستي ديدگاهها و نظرات خود اصرار عجيبي دارند و در فهم مسائل خود را يك سروگردن از بقيه بالاتر و برتر ميبينند و دوست دارند محور و محل رجوع همه مسائل كشور باشند.
⛔️عدم اجرا ديدگاههاي آنان يا احساس عدم اقبال به خود را مبناي ناراحتي و فاصله قرار ميدهند و به نقزني يا انزوا روي ميآورند و حتي بعضاً جسورانه نظرات خود را قطعي و مسلم ميدانند و آنقدر بر درستي سخن خود اصرار دارند كه با مفاهيمي مانندخودشيفتگي و توهم معنادهي ميشوند.
🚫مثلا مرحوم هاشمي تا زماني كه در مجلس بود به نوعي دولت را هم اداره ميكرد. در دولت كه بود علاقهمند به اداره مجلس بود. در مجمع تشخيص كه آمد علاقهمند به رجوع همه نخبگان به خود بود.وقتی راهش بسته شد ناسازگاريها شروع شد.
🔰واكنش اين دسته نسبت به عدم اعمال ديدگاههايشان شكل ديگري هم مييابد و مرتب مسائل امروز را با زمان امام مقايسه و مدينه فاضلهاي را از گذشته ترسيم ميكنند.
❎سعد بن ابي وقاص نمونهاي از صدر اسلام است كه در زمان امام حسن (علیهالسلام) هر كاري را كه امام ميخواست انجام بدهد، رد ميكرد و زمان پيامبر را يادآوري ميكرد و چون از صحابه بود، بسياري از مردم نيز ميپذيرفتند و اينگونه امام حسن (علیهالسلام) به انزواي سياسي سوق داده شد.
🌹کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔵۴-۱۹-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که : 🇮🇷قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، سیاست امریکا و د
♻۴-۲۰-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که :
🌹راه غلبهی دشمن بر کشور جمهوری اسلامی این است که عامل معنوی را از این ملت بگیرد.
📛این دشمن میداند که تا وقتی در این مردم،
🔸همان روحیهی ایمان –
🔹آن اخلاص ایمانی،
🔸آن شجاعت ایمانی،
🔹 آن دلبستگی به هدفها – باشد، این ملت قابل دسترسی نیست.
❓چه کار باید بکند؟ باید تلاش کند تا
🍂ایمان را در آنها ضعیف کند؛
🍂آرمانهای الهی را در ذهن آنها کمرنگ کند؛
🍂میان آنها و آن آرزوهای بزرگ فاصله بیندازد.
📛 این کار هم با شمشیر و با ابزار مدرن و فوق مدرن نمیشود؛ این کار با تبلیغات میشود.
⚠از بعد از جنگ، بلکه در اثنای جنگ، این تبلیغات دشمن شروع شده است و تا امروز ادامه دارد
#لطفانشردهید
🌸کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌸
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
#اطلاعیه #بصیرت_انقلابی 🔸به مناسبت سالروز منع حجاب توسط رضاشاه ملعون در تاریخ ۱۳۱۴/۱۰/۱۷ مطالب ویژه
#بخش_۲
🔻در دوره معاصر تهاجمی که به عنوان #تهاجم غرب می شناسیم روی داد. با این تفاوت که اگر این #تهاجم در بسیاری از کشورها به شکل نظامی و استعماری اتفاق افتاد، در ایران به دلیل آنکه نتوانست به طریق مستقیم نظامی ورود کرده و روش کمپانی های اقتصادی هم با فتواهای عالمان شیعه جمله میرزای شیرازی با بن بست مواجه شد، لذا روش ها و ابزار دیگری به کار گرفته شد که همان ابزار فرهنگ بود.
🍃چرا که متوجه شدند تا زمانی که جامعه ایرانی فرهنگ اسلامی و ایرانی اصیل خودش را دارد غرب و استعمار نمی تواند در اینجا نفوذ کند. بنابراین پروژه حذف عناصر مهم فرهنگی ایرانی در دستور کار استعمار قرار گرفت
♻یکی از مواردی که به شدت مورد توجه استعمار قرار گرفت مهمترین کانون اجتماعی در ایران، یعنی نهاد خانواده بود. در این میان هرچند قوام مدیریتی نهاد خانواده با مرد است اما نظام #تربیتی آن با زن است. یعنی زن در خانواده عامل اصلی تربیت اعضای خانواده بوده و مرد بیشتر مدیر اقتصادی، اجتماعی و بیرونی خانواده است.
🔻بنابراین از اواخر دوره مشروطه تا به امروز زن مورد هدف قرار گرفت. در این زمینه کارهای زیادی صورت گرفت که یکی از آنها خارج کردن زن ایرانی از هویت خود و تبدیل آن به زنی از جنس زنان مبتذل غربی بود. الگویی که حتی الزاماً همه زن های غربی هم اینگونه نیستند.
➰بنابراین سعی کردند تا زنان جهان سوم را به گونه ای شکل دهند که از هویت خود بیزار بوده و بخواهد ادای غربی ها را در بیاورد. زمانی که زن، مدل و الگوی کشور استعمارگر را انتخاب کند، دیگر نفوذ در آن کشور دشوار نیست چرا که عنصر تربیتی جامعه جذب شده است
💢بر این اساس بود که پروژه کشف حجاب از پیش از دوران مشروطه آغاز شد. برخی از جریانات از قبیل بابیت و بهاییت آن را ترویج کردند که داستان مربوط به قره العین که گویا به صورت رسمی کشف حجاب کرد از جمله آن است
ادامه دارد. ....
#لطفانشردهید
🌸کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌸
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۵۶ :
لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها.....
⚡️در قبول دین هیچ اکراهى نیست زیرا راه درست، از بیراهه آشکار شده است.
⚡️از آنجا که دین و مذهب با روح و فکر مردم سر و کار دارد، و اساس و شالوده اش بر ایمان و یقین استوار است، خواه و ناخواه، راهى جز منطق و استدلال نمى تواند داشته باشد.
⚡️پس کسى که به طاغوت (بت و شیطان و انسان هاى طغیانگر) کافر شود و به خدا ایمان آورد، به دستگیره محکمى دست زده است که گسستن براى آن وجود ندارد.
⚡️و به همین دلیل است که در دین و مذهب نیازى به اکراه نیست; زیرا دین به سوى خدا که منبع هر خیر، برکت و هر سعادتى است دعوت مى کند.
در حالى که دیگران دعوت به سوى ویرانگرى، انحراف و فساد مى نمایند.
⚡️و خداوند شنوا و دانا است و کفر یا ایمان هرکس برای او روشن می باشد.
🍂خدایا مارا از بهترین بندگان مؤمنت قرارده.🍂
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
#بخش_۲ 🔻در دوره معاصر تهاجمی که به عنوان #تهاجم غرب می شناسیم روی داد. با این تفاوت که اگر این #تهاج
#بخش۳
❓قره العین کشف حجاب کرد یا فقط روبنده را در جلوی مردان از صورت برداشت؟
➰این محل بحث است؛ برخی می گویند فقط روبنده را برداشته و از این کار تعبیر به کشف #حجاب کرده اند. اما گزارش های دیگری داریم که بسیار هم پر تکرار است و نشان می دهد که ایشان در جمع و جلسات مردانه حضور #بی_حجاب داشته است؛ یعنی بدون روسری. جامعه بهائیان هم او را به همین شکل تبلیغ می کنند.
🍃بعد از این در دوران بعد از مشروطه هم در مجلات و روزنامه ها دیده می شود که تبلیغاتی مبنی بر عدم #حجاب صورت می گرفت و #حجاب را متعلق به قرون وسطی و علامت عقب ماندگی می دانستند. لذا تا قبل از رضاشاه می بینیم که بخشی از بدنه روشنفکری از جمله روزنامه نگاران و شاعرانی مانند ایرج میرزا مبلغ #بی_حجابی بودند. حتی آنچه که در اشعار ایرج میرزا دیده می شود فقط این نیست که #حجاب را نشانه عقب ماندگی بداند، بلکه در اشعارش به صراحت می خواهد که زن بی حیا شده تا مورد سوء استفاده امثال خود او قرار بگیرد.
📛در کمال وقاحت هم داستان هایی تعریف می کند
در عین حال این روش در جامعه فرهنگ مدار ایرانی جایی پیدا نکرده و نویسندگان و روزنامه نگاران توانمند زیادی به میدان آمده و از #حجاب دفاع کردند. جالب است که حتی در نشریات زنان همان دوره – یعنی قبل از رضاشاه- بعضی از زنان قاطعانه از حجاب دفاع کرده اند. یا رساله های زیادی در این زمینه نوشته شد که آقای رسول جعفریان هفتاد رساله ای که در دفاع از #حجاب در همین سال های بعد از مشروطه نوشته شده است را در مجموعه ای منتشر کرده است
حتی فعالیت ها و تبلیغات همراه با خشونت تیمورتاش و برخی از اعوان و انصارش در دوره رضا شاه هم در تبلیغ کشف حجاب موفق نبود و مورد مقاومت جامعه ایرانی قرار گرفت.
➰یا مثلاً زمانی که ثریا ملکه افغانستان به همراه امان الله خان پادشاه این کشور در پاریس کشف حجاب کرده و می خواست از ایران به طرف افغانستان برود و در ماشین روباز و بی حجاب در ایران ظاهر شد، مورد اعتراض و حتی حمله مردم ایران در برخی از مناطق از جمله سبزوار قرار گرفت و به ماشین او سنگ پرتاب کردند.
ادامه دارد. .....
.#لطفانشردهید
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
📚آیین نامه راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب(مصوب جلسه ۴۲۷ مورخ ۱۳۸۴/۱۰/۱۳شورای فرهنگ عمومی کشور)
🌹« #حجاب» از ارزندهترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی اسلامی میباشد که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام میرسد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود میرسد.
🌺 #حجاب و #عفاف؛ پدیده مذهبی ارزشی مهمی در تعالیم اسلامی میباشد و توجه به زمینههای فرهنگی اجتماعی به عنوان بستر آن بسیار شایسته و لازم مینماید و اشاعه و تعمیق آن نیازمند #آموزشهای بنیادین و مداوم در خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع است.
👌بدیهی است که در کنار شرایط مساعد اجتماعی، برای ارزش تلقی کردن و ا لگوپذیری این فرهنگ، نیازمند درونی و نهادینه شدن آن در وجود افراد میباشد.
🍃بدون شک رسیدن به این هدف، نیازمند مشارکت و توجه جدی همه #نهادها و #دستگاهها به صورت مستمر و هدفمند میباشد
#لطفانشردهید
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
✳️ریزش ها و رویش ها(قسمت دهم) ⁉️چرایی ریزش ها(قسمت ششم) 6- احساس من برتر برخي از شخصيتهاي سيا
🔰ریزش ها و رویش ها(قسمت یازدهم)
❌چرایی ریزش ها(قسمت هفتم)
7- مرعوب شدن در مقابل غرب
انقلاب اسلامي از بدو تولد تا كنون غيريت خود را فرهنگ و سلطه غرب قرار داد و پنجه در پنجه آن در جبهههاي مختلف جنگيده است.
⛔️برخي از انقلابيون متأثر از چالشها و ناكارآمديهاي احتمالي موجود، لاجرم مدل «اروپا محوري» را تنها راهحل مشكلات كشور ميدانند.
⛔️ برخي از تهديد و سايه تهديد آن حساب ميبرند و برخي پذيرفته اند كه ما چارهاي جز پذيرش استانداردهاي حيات سياسي- اجتماعي غرب نداريم.
♻️بنابراين در مقابل هجمههاي حقوق بشري از اجراي حدود الهي بيمناك ميشوند. تلاش ميكنند به غرب ثابت كنند ما استانداردهاي شما را جهانشمول ميدانيم و تلاش ميكنيم همتراز آنان رفتار كنيم.
🔥عدول از انقلابيگري به بهانه توسعه كشور يا راهبرد تنشزدايي به بهانه راضي كردن غرب بخشي از نيروهاي انقلاب اسلامي را متأثر كرده است و تا مرز انفعال و تسليم پيش برده است.
💥وقتي اين جماعت از سوي نيروهاي انقلابي با عنوان «جريان غربگرا» معنادهي ميشوند، عصباني شده و به تفسير تقليلگرايانه از امام و انقلاب اسلامي روي ميآورند.
🌿کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🌿
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
♻۴-۲۰-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که : 🌹راه غلبهی دشمن بر کشور جمهوری اسلامی این است که عامل
🔴۴-۲۱داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که :
🍃هر کس که به سرنوشت این ملت و این کشور علاقهمند است، باید
➰ در راه تقویت ایمان این ملت،
➰در راه تقویت ایمان جوانان،
➰در راه تقویت تدین جوانان و
➰در راه تقویت پیوند جوانان با آرمانهای اسلامی مجاهدت کند.
⚠هر کس که ضد این عمل کند، به سرنوشت این ملت علاقهمند نیست؛ یا جزو نیروی دشمن است، یا فریب خورده است.
👌رئیس جمهور باید بداند : اینجاست که وظیفهی
🔸آگاهان
🔹روشنفکران
🔸 گویندگان
🔹نویسندگان
🔸مسؤولان و
🔹هر عنصر از عناصری که میتواند بر روی ذهن مردم اثر بگذارد، روشن میشود.
💯دشمن از ایمان و از غیرت دینی مردم سیلی خورده است؛ او حق دارد که با غیرت دینی دشمن باشد؛ اما دوست نباید به او کمک کند.
❎آن کسانی که به عزت ایران اسلامی علاقهمندند، باید تلاش کنند که روزبهروز بر غیرت دینی مردم و جوانان و پایبندی آنان بیفزایند
#لطفانشردهید
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
🌺🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾
🌾🌸
🌸
🌾
☺️ #لبخند_بزن_رزمنده ☺️
عازم جبهه بودم. یڪی از دوستانم برای اولین بار بود ڪه به جبهه مےآمد.😍😃
مادرش برای بدرقه ی او آمده بود. خیلے قربان صدقه اش مےرفت و دائم به دشمن ناله و نفرین مےڪرد.
به او گفتم: « مادر شما دیگه برگردید فقط دعا ڪنید ما شهید بشیم. دعای مادر زود مستجاب مےشود.»😌
او در جواب گفت:« خدا نڪنه مادر، الهی صد سال زیر سایه ی پدر و مادرت زنده بمونے!🙄 الهے ڪه صدام شهید بشه ڪه اینجور بچه های مردم رو به ڪشتن مےده!»😐😂😂
#طنزدرجبهه
#خاطرات_ناب
🆔 @hamian_m_a
🌸🌾🌺🌾
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۵٧ :
اللّهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ......
⚡️خداوند ولىّ و سرپرست کسانى است که ایمان آورده اند و در پرتو این ولایت و رهبرى، آنها را از ظلمت ها به سوى نور خارج مى سازد، زیرا مؤمنان در مسیر هدایت و قرب الى اللّه، شدیداً محتاج راهنمائى هاى الهى در هر مرحله هستند، و نیازمند هدایت هاى او در هر قدم و در هر کار و برنامه اند.
⚡️اما کسانى که کافر شدند، اولیاء آنها طاغوت (بت و شیطان و افراد جبار و منحرف) هستند که آنها را از نور به سوى ظلمت ها بیرون مى برند، به همین دلیل، آنها اهل آتش اند و براى همیشه در آن خواهند بود.
🍂خدایا مارا از هدایت های خاصت بهره مند فرما.🍂
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
#بخش۳ ❓قره العین کشف حجاب کرد یا فقط روبنده را در جلوی مردان از صورت برداشت؟ ➰این محل بحث است؛ برخی
🚩بنابراین #انگلیس با واسطه هایی از قبیل اردشیر و شاپور جی، فروغی و دیگران آمده و #رضاخان را تحریک و حمایت کردند که این کار را دولت باید با اقتدار، اجبار و فشار و اگر هم لازم شد با خشونت انجام دهد. بنابراین #رضا شاه بعد از آنکه در سال ۱۳۱۳ به ترکیه سفر کرد و از این سفر بازگشت، رسماً اعلان کشف حجاب کرد.
❓این جریان مخالفت با حجاب را توسط روشنفکران و نویسندگان را تا چه حد باید پروژه ای از سوی غرب دانست و تا حد می توان آن را یک پروسه و در نتیجه ارتباط روشنفکران با غرب و تأثیرپذیری و شیفتگی نسبت به آن به شمار آورد؟
👌اگر بخواهیم به موضوع روندی و پروسه ای و بدون دخالت عوامل بیرونی نگاه کنیم و خود روند را در درون خودش تحلیل کنیم باید گفت #نویسندگان و #روشنفکران ایرانی یا آنچه به عنوان فمینیسم #ایرانی از آن یاد می شود، بیشتر دنبال حقوق #زن بوده اند.
💥لذا اینها الزاماً قائل به #بی_حجابی نبودند. در حقوق زنان هم بیشتر بر روی آموزش زنان تمرکز داشتند. یعنی بحث تحصیل و آموزش دختران و زنان را مطرح کرده و بعد از آن هم ورود زنان به محیط های اجتماعی، اداری و امثال اینها را مطرح می کردند و یا از جایگاه #زن در قوانین و شفاف سازی حقوق آن سخن می گفتند.
♻بخش زیادی از مطالبات خود زنان، یا مردانی که رویکرد فمینیستی داشته اند از این جنس بوده است. از این رو الزاماً دنبال کشف #حجاب نبودند. خود زنان در روزنامه هایشان از جمله روزنامه تندی مانند شکوفه، دنبال این هستند که این موارد را حل کنند
📛اما نگاه #دولت رضاشاه اینگونه نیست. در نگاه این #دولت در حالی که بسیاری از آزادی ها به #زن داده نمی شود، یکی از آزادی های مهم او هم که آزادی #حجاب است، گرفته می شود.
♻اتفاقاً هرچند رضاشاه روز ۱۷ دی را روز آزادی زنان نام گذاشت ولی این اقدام را نمی توان اعطای آزادی دانست. چرا که قصد داشت #حجابی را که فرهنگ ۹۹ درصد از اعضای جامعه بود به اجبار ممنوع کند.
اگر #رضاخان می گفت از ۱۷ دی هرکس می خواهد #حجاب داشته باشد و هرکسی که نمی خواهد می تواند #بی_حجاب باشد، این می شد کشف #حجاب و آزادی زنان در حوزه حجاب. در حالی که او این کار را نکرد
🔥حتی به غلط این روز را روز کشف #حجاب می نامیم. کشف #حجاب از قبل شروع شده بود. روز ۱۷ دی ۱۳۱۴ روز منع #حجاب است.
🇮🇷در ایران حتی زنان زرتشتی و ارمنی هم با #حجاب بودند. الان هم زنان زرتشتی در #یزد را می بینید که با #حجاب هستند. آن وقت #رضاشاه اعلام کرد که #زن ایرانی باید به اجبار #بی_حجاب باشد.
💥 با خشونت هم این را آغاز و اعمال کرد. بنابراین از این روز، روز اسارت #زن شروع شد نه روز آزادی #زن. چرا که زمانی که شما بخواهی آنچه را که فرهنگ و خواست یک جامعه است با زور شمشیر و سرنیزه عوض کنی این آغاز اختناق است نه آزادی.
ادامه دارد......
#لطفانشردهید
🌸کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌸
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🌹« #حجاب» از ارزندهترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی اسلامی میباشد که پیشینه آن به قبل ا
❎ #سیاستهاوراهکارها:
۱ . در اولویت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در برنامههای دستگاههای اجرایی کشور برای مقابله با روند فزاینده بدحجابی.
۲.ابلاغ روشهای اجرایی و تعیین ضوابط و هنجارهای روشن در مورد نوع لباس و پوشش افراد در بخشهای رسمی و اداری کشور.
۳ـ نظارت بر رعایت حریم حجاب وعفاف در سازمانهای دولتی و عمومی و نظارت و تأکید بر ضرورت رعایت سادگی و پوشش و فرمهای اسلامی وحضور ساده و بیآرایش در محیط کار به دلیل تأثیر منفی بر مراجعین.
۴ـ تعریف استانداردهای فرهنگی مناسب جهت ترویج فرهنگ عفاف منطبق با فرهنگ دینی و ملی و فراهم کردن زمینههای لازم برای ترویج الگوهای مناسب پوشش اسلامی توسط نهادهای الگوده.
۵ـ ایجاد مراکز و مؤسسات متعدد با هدف الگوسازی، ارائه مدلهای مناسب و متنوع و ایجاد رقابت سالم در این زمینه بین افراد.
۶ـ وضع قوانین و مقررات لازم برای اصلاح وضعیت پوشش در جامعه.
۷ـ گسترش و تقویت مراجع قانونی برای ترویج پوشش اسلامی در جامعه.
۸ـ اصالت بخشی به فرهنگ عفاف از طریق محصولات متنوع فرهنگی، هنری متناسب.
۹ـ رعایت حجاب و حفظ شئونات اسلامی از سوی مدیران، مسئولین حکومتی و خانوادههای آنان و تدوین شاخصهایی در این زمینه برای گزینش مدیران.
۱۰ـ رفع اشکالات قانونی در نحوه تولید، توزیع و عرضه پوشاک داخلی و خارجی.
۱۱ـپیگیری نحوه اجرای طرح گسترش فرهنگ عفاف به صورت مستمردرجلسات شورای فرهنگ عمومی استانها و ارائه گزارشهای منظم به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (رئیس کمیته).
۱۲ـ ارزیابی دقیق از اجرای طرحها توسط دستگاههای فرهنگی، انتظامی و قضایی برای مقابله با مظاهر بدحجابی و یافتن راهکارهای مناسب توسط کمیته توسعه و ترویج فرهنگ عفاف.
۱۳ـ نظارت و ارزیابی عملکرد رسانهها ـ خصوصاً صدا و سیما ـ در ارتباط با الگوهای تبلیغی آنها و تاثیر آن در جامعه.
۱۴ـ احیاء سنّت حسنه «امر به معروف و نهی از منکر» در مورد حجاب و عفاف.
۱۵ـ فراهم کردن زمینههای لازم جهت تهیه کتب، نشریات و تولیدات علمی ـ فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ عفاف و پاسخگویی به شبهات موجود در مورد آن.
۱۶ـ انجام سیاستهای تشویقی درباره مدیران و کارگزارانی که در محیط کار خود اصول عفاف وپوشش اسلامی را رعایت میکنند
#لطفانشردهید
💮کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)💮
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۵٨ :
أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذی حَاجَّ إِبْراهیمَ فی رَبِّهِ أَنْ آتاهُ اللّهُ الْمُلْکَ.....
⚡️آیا ندیدى کسى را که به خاطر این که خداوند به او حکومت داده بود و بر اثر کمى ظرفیت، از باده کبر و غرور سرمست شده بود، با ابراهیم(ع) درباره پروردگارش محاجه و گفتگو کرد؟!
⚡️در آن هنگام که از ابراهیم(علیه السلام) پرسید: خداى تو کیست که به سوى او دعوت مى کنى؟
⚡️ابراهیم گفت: پروردگار من همان کسى است که زنده مى کند و مى میراند.
⚡️او (نمرود) براى اغفالِ مردم و اطرافیان خود گفت: من نیز زنده مى کنم و مى میرانم و قانون حیات و مرگ در دست من است.
⚡️ولى ابراهیم(علیه السلام) براى خنثى کردن این توطئه، دست به استدلال دیگرى زد که دشمن نتواند در برابر ساده لوحان در مورد آن مغالطه کند.
⚡️ابراهیم گفت: خداوند، خورشید را از افق مشرق مى آورد. اگر تو راست مى گویى که حاکم بر جهانِ هستى مى باشى، خورشید را از طرف مغرب بیاور.
⚡️اینجا بود که آن مرد کافر، مبهوت و وامانده شد.
🔸آرى; خداوند قوم ظالم را هدایت نمى کند.
🍂خدایا مارا روز به روز با معارف دین، آشناتر بفرما.🍂
♻کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)♻
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔴۴-۲۱داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که : 🍃هر کس که به سرنوشت این ملت و این کشور علاقهمند است، ب
🔵۴-۲۲-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که :
♻امروز ما در آغاز دههی پنجم انقلاب اسلامی هستیم و انتظار داریم که از فرهنگ اسلامی نظام اسلامی، با اهرمهای مهمی چون
💢ابلاغ دعوت،
💢ایجاد عادت و اعمال قدرت
💢حفاظت و حراست کنیم.
👌مسلما حفاظت و حراست از چنین فرهنگی حفاظت از انقلاب است؛ انقلابی که حضرت امام (رحمهاللهعلیه) فرمودند: «نگذارید به دست نااهلان بیفتد».
🚩رئیس جمهور باید بداند که : بیتردید امر امام و کلام امام، یک امر دو سویه است. از سویی همهی مسؤولان و همهی برنامهسازان جامعه را نشانه میرود تا آنها در انتخاب تدبیرها و در انتصاب مدیرها به این معنا توجه کنند که هیچ جزئی از اجزای انقلاب، بهدست نااهلان نیفتد.
🚫امر حضرت امام از سویی دیگر هم متوجه مردم و آحاد جامعه است. مردم جامعهی ما با حضور خود در عرصههای مختلف سیاسی – اجتماعی، با نظارت دقیق، با حمایت همه جانبه و بلکه در جهات و زمینههایی که لازم است، با دخالتها و هدایتهای بجا، باید همه را متوجه مسؤولیتهای خود کنند.
🍃رئیس جمهور باید بداند : هیچ تردیدی نداریم که بین مسؤولان و مردم یک حلقهی واسطهی وسیعی بهنام رسانه بهطور عام و مطبوعات بهطور خاص وجود دارد.
📖بیتردید مطبوعات ما باید در تأمین آگاهیهای صحیح و بموقع مردم، تلاش کنند. مطبوعات ما باید در تأمین ارزشها، اصالتها و آرمانهای مردم بکوشند.
📖مطبوعات میتوانند با ایجاد حرکتهای معرفتآمیز، هم مردم را متوجه مسؤولیت خود کنند و هم مسؤولان را متوجه مسؤولیتهای سنگین خود نمایند؛
🔥چنانکه اگر عکس این اتفاق بیفتد، مطبوعات با حرکتهای جنجالبرانگیز و با ایجاد ابهام و توفان تشتت و تفرق میتوانند هر دو گروه – یعنی هم مردم و هم مسؤولین – را از آن وظایف اصلی خود منحرف کنند
#لطفانشردهید
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🚩بنابراین #انگلیس با واسطه هایی از قبیل اردشیر و شاپور جی، فروغی و دیگران آمده و #رضاخان را تحریک و
🚩در این جامعه ای که مردم همه معتقد به حجاب بودند، در حد فاصل بعد از مشروطه تا زمان رضاخان و بعد از آن تا سال های ۱۳۱۴ برخورد حکومت و مأموران حکومتی با افرادی که حجاب نداشتند چگونه بود؟ آیا اجبار و برخوردی نسبت به افراد بی حجاب توسط حکومت وجود داشت؟
🔹در دوره قاجار که تقریباً می توان گفت که نداشته ایم که زنی بخواهد در جامعه #بی_حجاب راه برود. چرا که جامعه اصلاً این را نمی پذیرفت. فقط به ندرت زنانی که بدنام و بدکاره بودند با پوشش های نامناسبی ظاهر می شدند. اتفاقاً به همین دلیل هم حتی خود #روشنفکران غرب زده هم خیلی خودشان را این طور نشان نمی دادند.
🔹حتی جالب است که وقتی #رضاشاه اعلان کشف حجاب کرد، در اسناد آمده که به #رضاشاه گزارش می دهند که بعد از فرمان شما زنان بدکاره خوشحال شده و با #بی_حجابی خود آبروی این برنامه را برده اند. تا جایی که دولت به امنیه بخشنامه می کند که به زنان بدکاره بگویند شما حق ندارید که کشف #حجاب کنید. چون آبروی کار را می برید.
ادامه دارد. ....
#لطفانشردهید
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
❎ #سیاستهاوراهکارها: ۱ . در اولویت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در برنامههای دستگاههای اجرایی کشور
🔵وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
۱ـ هماهنگی و نظارت بر رسانههای ارتباط جمعی همانند: روزنامهها، مجلات، محصولات سمعی و بصری، نمایشها و … برای توجه به فرهنگ حجاب و عفاف و رعایت آن.
۲ـ حمایت مادی و معنوی از آثار فرهنگیـ هنری همانند تسریع در صدور مجوز، ارایه یارانه و تشویق تولیدکنندگان آثار فرهنگی و هنرمندانی که راهکارهای تازه و جذاب در راستای توسعه فرهنگ عفاف ارایه مینمایند.
۳ـ جلوگیری از انتشار و تبلیغ کالاهای فرهنگی که با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت داشته باشد ؛مانند (کتاب، فیلم ، نشریات، تأترو…)
۴ـ ترویج الگوهای مناسب برای عفاف و حجاب و ممانعت از ترویج فرهنگ مدگرایی منفی در محصولات و کالاهای فرهنگی.
۵ـ هماهنگی و همکاری با رسانههای جمعی جهت ایجاد حساسیت لازم در خانوادهها نسبت به اهمیت فرهنگ حجاب و عفاف.
۶ـ تولید سمفونی و آثار موسیقیایی متناسب با موضوع عفاف وحجاب.
۷ـ برگزاری جشنوارههای فرهنگی ـ هنری، منطقهای، ملی و بینالمللی برای رواج فرهنگ عفاف وحجاب.
۸ـ استفاده از ظرفیت سازمانهای فرهنگی غیردولتی و خصوصی جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب.
۹ـ نظارت فرهنگی بر اینترنت و ایجاد سیاستهای حمایتی و هدایتی به منظور تعمیق فرهنگ عفاف وحجاب و جلوگیری از ورود و گسترش مظاهر تهاجم فرهنگی.
۱۰ـ تبیین و تحلیل ریشههای دینی و اعتقادی فرهنگ عفاف و حجاب ـ به ویژه برای نسل جوان ـ از طریق تولیدات ملی، نشستهای فکری ـ فرهنگی، ایجاد باشگاه اندیشه و مانند آن.
۱۱ـ نظارت بر تشکلهای هنری ـ مردمی، نمایشگاههای هنری و محافل هنری عمومی؛ مانند: کنسرتها و نمایشگاهها در جهت رعایت فرهنگ عفاف وحجاب.
۱۲ـ اهتمام لازم برای اجرای قانون «منع استفاده ابزاری از تصاویر زنان در مطبوعات».
۱۳‑به عضویت پذیرفتن خانمهای متعهد و مطلع از مسائل عفاف و حجاب در هیأتهای نظارت بر بازبینی فیلم، کتاب و…
۱۴ـ تهیه فیلمهای سینمایی در مورد تاریخچهی کشف حجاب در ایران و بررسی علل و عوامل آن.
۱۵ـ استفاده مناسب از لباسهای اسلامی ـ ملی (حجاب و حجاب برتر) در فیلمهای سینمایی و استفاده نکردن از این پوشش توسط شخصیتهای منفی و منفور در فیلمها .
۱۶ـ ارزیابی مستمر وضعیت حضور زنان در فیلمهای سینمایی و مطبوعات.
۱۷ـ نظارت دقیق و اصولی بر وضعیت فرهنگی ـ اخلاقی سالنهای سینما و مراکز مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
۱۸ـ حمایت از انتشار نشریات تخصصی و پوشاک اسلامی و سعی در جهانی نمودن این نشریات از طریق اینترنت.
۱۹ـ ارتباط مستمر و تبلیغ در جهت گسترش فرهنگ و سنن ایرانی ـ اسلامی در بین ایرانیان مقیم خارج از کشور بوسیله رایزنیهای فرهنگی در سفارتخانههای ج.ا.ا در سراسر دنیا (با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی).
۲۰ـ همکاری و هماهنگی در جهت اعزام گروههای فرهنگی جهت ترویج و تبلیغ فرهنگ و آداب اسلامی ـ ملی برای سایر ملل ـ خصوصاً ایرانیان مقیم خارج از کشور ـ (با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی).
۲۱ـ توسعه و گسترش ارتباط فرهنگیـ اسلامی و ملی بین سفارتخانههای کشورهای اسلامی در ایران (با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی.
#لطفانشردهید
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔰ریزش ها و رویش ها(قسمت یازدهم) ❌چرایی ریزش ها(قسمت هفتم) 7- مرعوب شدن در مقابل غرب انقلاب اسلا
▪️ریزش ها و رویش ها (قسمت دوازدهم)
🔸چرایی ریزش ها (قسمت هشتم)
۸- اشرافيگري(حب دنيا)
گرايش به زرق و برق دنيا براي حاكمان ديني از رذايل به حساب ميآيد، اما نه امروز كه صدر اسلام نيز صحابه پيامبر خصوصاً بعد از خليفه دوم در آن گرفتار شدند.
🌿غنائم به دست آمده از سرزمينهاي اسلامي طبقه اشراف را در مدينه درست كرد و همينها مانع اصلي اجراي عدالت در حكومت اميرالمؤمنين شدند، اما در انقلاب اسلامي نيز پس از جنگ هشت ساله اين مسئله براي عدهاي پيش آمد.
🔸رانت اطلاعات براي دسترسي به مزاياي نسبي اقتصاد مانند پتروشيمي و صادرات و واردات كالاهاي استراتژيك و سودآور توسط عدهاي از اصحاب حاضر در قدرت ميسر شد و كمكم ميلياردرهاي حكومتي در ايران شكل گرفت.
⛔️فريادهاي رهبري نيز راه به جايي نبرد. اين افراد بعضاً مسئوليتهاي حكومتي را رها كردند و به ريزش داوطلبانه تن دادند و وقت خود را صرف رشد سرمايه و لذتگرايي كردند.
✳️مردمي كه از طريق اين جماعت در صدد شناختن انقلاب اسلامي برميآمدند با بحران تحليل مواجه شدند كه چه ميخواستيم و چه شد. فرزندان برخي مسئولان در دست يازيدن به رانتها نيز مانند پدران شدند كه در دهه 90 با عنوان «ژن خوب» در ادبيات سياسي- اجتماعي ايران معنادهي شد.
✅کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
🔗 @hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۵٩ :
أَوْ کَالَّذی مَرَّ عَلى قَرْیَة وَ هِیَ خاوِیَةٌ عَلى عُرُوشِها قالَ أَنّى یُحْیی هذِهِ اللّهُ بَعْدَ مَوْتِها.....
⚡️یا همانند کسى که از کنار یک آبادى عبور مى کرد، در حالى که ویران شده و دیوارهاى آن به روى سقف ها فرو ریخته بود، و اجساد و استخوان هاىِ اهل آن در هر سو پراکنده بود. او از روى تعجب با خود گفت: چگونه خدا اینها را بعد از مرگ زنده مى کند ؟
⚡️آنگاه خداوند او را یکصد سال میراند، سپس او را زنده کرد و به او گفت: چقدر درنگ کردى؟ گفت: یک روز یا قسمتى از یک روز، فرمود: نه، بلکه یکصد سال درنگ کردى.
⚡️پس از آن براى این که اطمینان بیشترى به این مسأله پیدا کند، به او دستور داده شد که به غذا و نوشیدنى که همراه داشته و همچنین مرکب سوارى اش نگاهى بیفکند که اولى کاملاً سالم مانده و دومى به کلى متلاشى شده بود، تا هم گذشت زمان را مشاهده کند، و هم قدرت خدا را بر نگهدارى هر چه اراده داشته باشد.
⚡️سپس به او گفته شد: اکنون به استخوان ها نگاه کن که از مرکب سواریت باقى مانده و ببین چگونه آنها را بر مى داریم و به هم پیوند مى دهیم و گوشت بر آن مى پوشانیم !
⚡️هنگامى که با مشاهده این نشانه هاى واضح، همه چیز براى او روشن شد، گفت: مى دانم که خدا بر هر کارى قادر است.
🍂خدایا در قلبهای ما یقین قرار ده.🍂
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🚩در این جامعه ای که مردم همه معتقد به حجاب بودند، در حد فاصل بعد از مشروطه تا زمان رضاخان و بعد از آ
❓زنان روشنفکر و وابسته به شخصیت های درباری چطور؟ اینها حدفاصل به قدرت رسیدن رضاخان تا سال ۱۳۱۴ چگونه رفتار می کردند؟
♻اینها چرا، #بی_حجاب ظاهر می شدند. اما آن هم کم و به ندرت. آن هم در برخی از خیابان های شهرهای بزرگ نه کل جامعه. مثلاً در تهران خیابان لاله زار را بر اساس الگوی شانزهلیزه پاریس درست کرده بودند که تئاتر و سالن نمایش داشته و امثال این افراد شب ها به آنجا آمده و #بی_حجاب قدم زده و قهوه می خوردند. #مردم هم چون می دانستند حکومت از اینها حمایت می کند جرأت نمی کردند با اینها درگیر شوند. ولی اصلاً تعداد قابل توجهی نبودند. بنابراین نه تا سال ۱۳۱۴ و نه بعد از سال ۱۳۲۰ که رضاشاه برکنار شد، ما تعداد زنان #بی_حجاب قابل توجهی نداریم.
🎓پروفسور پیتر ایوری که انگلیسی بوده و استاد دانشگاه کمبریج است، کتابی دارد به نام تاریخ ایران معاصر. در جلد سوم کتابش می گوید با وجود اینکه ۶ سال #رضاشاه تمام انرژی، ثروت و قدرت حکومت را خرج پروژه #بی_حجاب کردن جامعه کرد، اما از این طرح استقبال نشد و وقتی او رفت حدوداً کمتر از ۳ هزار زن #بی_حجاب در ایران بوده اند. آن هم ایرانی که ۱۸ تا ۲۰ میلیون جمعیت داشت. این نشان می دهد که پروژه او اصلاً مورد استقبال #زن ایرانی قرار نگرفت.
ادامه دارد. ....
#لطفانشردهید
🌸کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌸
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔵وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۱ـ هماهنگی و نظارت بر رسانههای ارتباط جمعی همانند: روزنامهها، مجلات،
📚وزارت بازرگانی:
۱ـ حمایت عملی از طراحان و تولیدکنندگان پوشاکهای ساده و اسلامی در جهت ایجاد تنوع در الگوهای پوشش اسلامی.
۲ـ نظارت مستمر و مؤثر بر عملکرد واحدهای تولیدی پوشاک از طریق سازمانهای مربوطه.
۳ـ حمایت کامل ـ حتی یارانهای ـ از واحدهای تولیدی پارچههای چادری.
۴ـ کنترل اماکن تجاری عمومی (شامل فروشگاهها، مجتمعهای تجاری، نمایشگاهها و…) از نظر پوشش و بدحجابی.
۵ـ تدوین قوانینی برای ممنوعیت عرضه لباسهای دست دوم خارجی در کشور.
۶ـ اجرای شیوهنامه و ملزم ساختن واحدهای تولیدی جهت نصب نام تجاری(برند) بر روی پوشاک تولید شده در داخل.
۷ـ اطلاعرسانی و ارتقاء سطح دانش و بینش واحدهای تولیدی، توزیعی، آرایشگاهها، دستگاههای عرضه لوازم بانوان در مورد حجاب و عفاف.
۸ـحمایت همه جانبه ازبرگزاری جشنوارههای ادواری ونمایشگاههای عرضه البسه ولوازم زنان منطبق باالگوهای ارزشی اسلامی ومعرفی واحدهای نمونه درسطح کشور و خارج از کشور.
۹ـ پیشنهاد قوانین مشخص در مدت ۳ماه برای نظارت بهتر بر تولید و توزیع پوشاک و نحوه برخورد با متخلفین واحدهای تولیدی و استانداردسازی آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی.
۱۰ـ اهتمام برای اجرای مناسبتر مقررات در چیدمان آرایش/ تزیین ویترینها و استفاده از مانکنها جهت حفظ حریم عفت عمومی.
۱۱ـ نظارت بر رعایت اصل عفاف در نوع بستهبندی و عدم استفاده از تصویرهای نامناسب در تبلیغات تجاری کالا.
۱۲ـ تهیه احکام شرعی مرتبط با اسناد و آموزش آن به اصناف توسط وزارت بازرگانی قبل از اخذ مجوز فعالیت.
۱۳ـ برگزاری نمایشگاههای لباس ـ ملی و مذهبی ـ جهت ارائه الگوهای اسلامی و سالم به تولید کنندگان و مصرفکنندگان.
#لطفانشردهید
➰کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)➰
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔵۴-۲۲-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که : ♻امروز ما در آغاز دههی پنجم انقلاب اسلامی هستیم و انت
❎۴-۲۳-داوطلب پست ریاست جمهوری باید بداند که :
🚩کوچکترین مسألهیی که با دستاویز کردن آن بشود علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران و خدمتگزار ان ما جنجالی در دنیا راه انداخت، استکبار به وسیلهی ایادی تبلیغاتی خود، آن دستاویز را میگیرد و میچسبد و جنجال به راه میاندازد.
🔥سعی آنها این است که این ملت را متفرق و متشتت کنند و این وحدت را از بین ببرند.
🔥سعی آنها این است که این ملت را از آرمانخواهی نسبت به اسلام و ارزشهای اسلامی دچار فراموشی کرده، سرگرم مسائل روزمرهی زندگی کنند.
🔥سعی آنها این است که این پشتوانهی باعظمت را از اسلام و ملتهای مسلمان منطقه بگیرند و این تودهی مقاوم را متلاشی کنند.
👌چهل سال است که امریکا و استکبار از این ملت خون دل میخورد و میخواهد انتقام بگیرد؛ رئیس جمهور باید خیلی هوشیار باشد
#لطفانشردهید
🎋کانال رسمی حامیان امربه معروفونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
▪️ریزش ها و رویش ها (قسمت دوازدهم) 🔸چرایی ریزش ها (قسمت هشتم) ۸- اشرافيگري(حب دنيا) گرايش به زر
♻️ریزش ها و رویش ها(قسمت سیزدهم)
⛔️چرایی ریزش ها(قسمت نهم)
۹- آرمانگرايي صرف:
برخي انقلابيون از انقلاب اسلامي توقعات آرماني و غير عملي داشتند و مدينه فاضلهاي را در ذهن خود ترسيم كرده بودند كه در بستر زمان به تحقق آن نرسيدند.
✅بنابراين با نوعي سرخوردگي و ناكارآمدي و احساس بيهودگي و اتهام شعارزدگي مواجه شدند و كمكم از انقلاب فاصله گرفتند و مسير آن را «نشد» توصيف كردند.
❤️حضرت امام(ره) نگران اين موضوع بودند و بارها به ريزش ياران انقلاب از اين منظر هشدار داده و فرموده بودند:«تحليل اين مطلب كه جمهوري اسلامي ايران چيزي به دست نياورده يا ناموفق است، آيا جز به سستي نظام و سلب اعتماد مردم منجر نميشود؟
⛔️تأخير در رسيدن به همه اهداف دليل نميشود كه ما از اصول خود عدول كنيم.
✅همه ما مأمور به اداي تكليف و وظيفهايم و نه مأمور به نتيجه.
🔸اگر همه انبيا و معصومين (علیهم السلام ) در زمان و مكان خود مكلف به نتيجه بودند، هرگز نميبايست از فضاي بيشتر از توانايي عمل خود فراتر بروند و سخن بگويند و از اهداف كلي كه هرگز در حيات ظاهري آنان جامه عمل نپوشيده است، ذكري به ميان آورند در حالي كه به لطف خداوند بزرگ ملت ما توانسته است در اكثر زمينههايي كه شعار داده است به موفقيت نايل شود.
👌ما شعار سرنگوني رژيم شاه را در عمل نظاره كردهايم، ما شعار آزادگي و استقلال را به عمل خود زينت بخشيدهايم.
🌿ما شعار «مرگ بر امريكا» را در عمل جوانان پرشور و قهرمان مسلمان در تسخير لانه فساد و جاسوسي امريكا تماشا كردهايم.
🇮🇷ما همه شعارهايمان را با عمل محك زدهايم.
👌البته معترفيم كه در مسير عمل موانع زيادي به وجود آمده است كه مجبور شدهايم روشها و تاكتيكها را عوض كنيم.
🌿چرا خودمان و ملت و مسئولان كشورمان را دستكم بگيريم و همه عقل و تدبير امور را در تفكر ديگران خلاصه كنيم»
📚«صحيفه امام جلد 21 ص 284)
🌹کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🌹
🔗 @hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره، آیه ۲۶۰ :
وَ إِذْ قالَ إِبْراهیمُ رَبِّ أَرِنی کَیْفَ تُحْیِ الْمَوْتى قالَ أَ وَ لَمْ تُؤمِن قالَ بَلى وَ لکِنْ لِیَطْمَئِنَّ قَلْبی....
⚡️به خاطر بیاور! هنگامى را که ابراهیم(علیه السلام) گفت: خدایا به من نشان ده، چگونه مردگان را زنده مى کنى ؟
⚡️خداوند فرمود: آیا ایمان نیاورده اى ؟
⚡️او در جواب عرض کرد: آرى، ایمان آورده ام ولى مى خواهم قلبم آرامش یابد و به یقین برسم.
⚡️در حقیقت او مى خواست با رؤیت و مشاهده، ایمان خود را قوى تر کند، آن هم درباره چگونگى رستاخیز، نه درباره اصل آن.
⚡️خداوند فرمود: حال که چنین است چهار نوع از مرغان را انتخاب کن! و آنها را پس از ذبح کردن قطعه قطعه کن و در هم بیامیز، سپس بر هر کوهى قسمتى از آن را قرار بده! بعد آنها را بخوان! به سرعت به سوى تو مى آیند.
⚡️این را ببین! و بدان خداوند توانا و حکیم است !
هم تمام ذرات بدن مردگان را به خوبى مى شناسد، و هم توانائى بر جمع آنها دارد.
🍂خدایا مارا از اهل یقین قرارده.🍂
🌹کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
❓زنان روشنفکر و وابسته به شخصیت های درباری چطور؟ اینها حدفاصل به قدرت رسیدن رضاخان تا سال ۱۳۱۴ چگونه
❓سختگیری برای اجرای این پروژه در چه وسعتی از کشور بود؟ آیا فقط در شهرهای بزرگ شدیداً سختگیری می کردند یا اینکه در شهرهای کوچک هم کشف #حجاب صورت گرفته و آنجا هم سختگیری و اجبار وجود داشت؟
🚩پروژه در تمام شهرها اجرا شد. هم بزرگ و هم کوچک و حتی در ماه های بعد هم اعلان شد که در روستاها هم باید اجرا شود. لذا با خشونت تمام در کل کشور پیگیری و اجرا شد.
📚چندین جلد کتاب از اسناد این اتفاق تاکنون چاپ شده که مطابق این اسناد با قاطعیت و خشونت این کار را در سراسر کشور آغاز کردند. این اسناد اختلافی هم نیست. حتی خود وابستگان رژیم هم از جمله اشرف و محمدرضا هم در تاریخ نگاری هایشان هم با افتخار به آن اشاره کرده اند.
👌من به عنوان مثال بخشی از خاطرات محمدرضا پهلوی را برای شما می خوانم. او در کتاب «مأموریت برای وطنم» و در صفحات ۴۹۴ تا ۴۹۶ می نویسد:
⏳«در سال ۱۳۱۳ آموزگاران و دختران دانش آموز از داشتن #حجاب ممنوع شدند» - توجه کنید که نمی گوید آزاد شدند که #حجاب نداشته باشند می گوید ممنوع شدند.- «و افسران ارتش با زنانی که #حجاب داشتند راه نمی رفتند» -یعنی اجازه نداشتند با همسر با #حجاب به خیابان بیایند- «بالاخره در روز ۱۷ دی ۱۳۱۴ پدرم با اعلان کشف #حجاب قدم نهایی را در این راه برداشت و به موجب این دستور هیچ زن و یا دوشیزه ای حق پوشیدن #چادر و یا نقاب نداشت و اگر زنی با روبند و #چادر در کوچه پیدا می شد، پاسبان از وی تقاضا می کرد که روبنده خود را بردارد و اگر امتناع می کرد جبراً #چادر او را بر می داشتند. تا زمانی که پدرم سلطنت می کرد در سراسر کشور این امر برقرار بود. بدین ترتیب ایران پس از ترکیه دومین کشور مسلمانی بود که رسماً #حجاب را ممنوع ساخت.
📛البته خطایی در این متن از محمدرضا وجود دارد که تلویحاً می خواهد بگوید #رضاشاه در این پروژه فقط با #چادر و روبنده مخالف بود. در حالی که این طور نیست و اسناد آن دوره به خوبی نشان می دهد که حتی پوشیدن روسری هم ممنوع بود و باید کاملاً #بی_حجاب به خیابان می آمدند و این برای دولتی که ادا و ادعای ایران باستان و فرهنگ ایرانی داشت جالب است. چرا که این رفتار به هیچ وجه با فرهنگ ایرانی زمان کوروش و داریوش همخوانی نداشت.
♻جالب است که چون برای #زن ها سخت بود که کاملاً #بی_حجاب به خیابان بیایند و #دولت هم آن ها را مجبور کرده بود در خیابان #بی_حجاب باشند، خود #زن ها از آنجایی که می توانستند کلاه داشته باشند، کلاهی درست کرده بودند که تا حد زیادی کار پوشش سر را انجام می داد.
👌البته بخش زیادی از زنان هم مخالفت کرده و به خیابان نیامدند که مقالات و تحقیقات زیادی هم در این زمینه نوشته شده است. از جمله در مجموعه مقالات همایش گوهرشاد که درسال۹۵ در مشهد برگزار شد، دهها مقاله علمی خیلی خوب در همین زمینه نوشته شده است که مطالعه آنها را توصیه می کنم
ادامه دارد. ....
#لطفانشردهید
🍃کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🍃
@hamian_m_a
حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
📚وزارت بازرگانی: ۱ـ حمایت عملی از طراحان و تولیدکنندگان پوشاکهای ساده و اسلامی در جهت ایجاد تنوع د
سازمان صدا و سیما*****
۱ـ اهتمام ویژه درخصوص معرفی و ترویج فرهنگ عفاف به منظور نهادینهسازی و جذاب نمودن آن.
۲ـ تبیین نقش حجاب و عفاف در افزایش سلامت جامعه و بهرهوری آن از طریق تولید برنامههای مختلف.
۳ـ فرهنگسازی در زمینه اصلاح پوشش نامناسب و ارائه راهحلهای مؤثر و فوری از طریق تولید برنامههای کارشناسی، گفتمان، تولید فیلم، تیزرهای تلویزیونی و… .
۴ـ تبیین و آموزش احکام شرعی حجاب و عفاف و رعایت حریم عفاف در خانه و اجتماع و آموزش معیارهای رفتار صحیح زن و مرد جهت برقراری روابط متعادل اجتماعی.
۵ـ به تصویر کشیدن ابعاد شخصیتهای الهی اسلام چون حضرت زهرا (س)، حضرت زینب(س) و زنان نمونه از صدر اسلام تا دوران معاصر در مناسبتهای مذهبی و ملی و تأثیر آن در فرهنگسازی و گسترش ارزشهای اسلامی به صورت جذاب.
۶ـ ترویج الگوهای مناسب حجاب از طریق تولید فیلم و سریال و سایر برنامههای تلویزیونی و انجام مناظره علمی، فرهنگی و هنری در خصوص فلسفه حجاب و عفاف به منظور استحکام بنیه اعتقادی و فرهنگی جوانان.
۷ـ به تصویر کشیدن چهره بانوان محجبه کشورهای خارجی در زمینههای مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی از طریق برنامههای تلویزیون و تهیه فیلم از زندگی آنان .
۸ـ تهیه فیلم و ارایه تصویر روشن از تاریخچه و خاستگاه کشف حجاب در ایران به عنوان یک حرکت سیاسی با هدف تخریب بنیانهای فکری و عقیدتی و رفتاری زنان در جامعه.
۹ـ آموزش و ترویج احکام شرعی حجاب و پوشش بومی (منطقهای) در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران.
۱۰ـ به تصویر کشیدن زنان تحصیل کرده، ممتاز، متعهد و باحجاب در فیلمها و مجموعههای هنری و پرهیز از نشان دادن آنان در نقشها و شخصیتهای عامّه و کمسواد.
۱۱ـ نشاندادن وضعیت حقوقی، فرهنگی و اجتماعی زنان در غرب و مقایسه آن با وضعیت زنان در ایران به منظور ایجاد احساس رضایت خاطر زنان ایرانی از فرهنگ دینی و پایبندی آگاهانهتر آنان بهعفاف و حجاب.
۱۲ـ نشان دادن اثرات منفی فرهنگ مبتذل و غیراخلاقی غرب در زندگی اجتماعی و خانوادگی.
۱۳ـ انجام تمهیدات لازم برای کاهش تأثیرات منفی سریالها و فیلمهای خارجی متضاد با فرهنگ اسلامی از طریق نقد و بررسی فیلمها و سریالها.
۱۴ـ معرفی نمونههای عینی از اساتید، مربیان، نفرات اول کنکور، المپیادیها و خانوادههای ایثارگران و … از نظر مظاهر عفاف و حجاب و ساده زیستی.
۱۵ـ انعکاس موفقیتهای جوانان ـ خصوصاً دختران ـ در ابعاد مختلف با هدف احیا و تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنها.
۱۶ـ تهیه فیلم و گزارش از زندگی زنان فعال در عرصههای خانوادگی، مدیریتی، علمی، فرهنگی و هنری با محوریت موضوع «عفاف و پوشش».
ادامه دارد....
#لطفانشردهید
🌸کانال رسمی حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )🌸
@hamian_m_a