🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۷۹:
فَوَیْلٌ لِلَّذینَ یَکْتُبُونَ الْکِتابَ بِأَیْدیهِمْ ثُمَّ یَقُولُونَ هذا مِنْ عِنْدِ اللّهِ لِیَشْتَرُوا بِهِ ثَمَناً قَلیلاً....
⚡دسته ای دیگر از یهودیان, دانشمندان آنها هستند که حقایق دینی را به سود خود تحریف می کنند:
⚡وای بر آنهایی که مطالب را با دست خود می نویسند و بعد می گویند اینها از سوی خداست, و هدفشان این است که با این کار, بهای کمی بدست آورند.
وای بر آنها از آنچه با دست خود می نویسند و وای بر آنها از آنچه با این خیانتها بدست می آورند.
⚡تنها آیه ای که در آن سه بار کلمه "ویل" به کار رفته, همین آیه است که خطر علما و دانشمندان دنیاپرست را مطرح می کند و هشدار میدهد که مواظب قلمها,کتابها, مقالات انحرافی تحریف گر و بدعت گزار باشید و به هر به ظاهر عالمی اعتماد نکنید, چراکه اینان برای رسیدن به دنیا, دین خود را می فروشند.
🔸امام صادق (ع):اگر عوام ما از علمای خود فسق آشکار و تعصب شدید و حرص بر دنیا و مال حرام ببینند و از آنها پیروی کنند, مثل یهودند که خدا آنان را بخاطر پیروی از علمای فاسق نکوهش کرده است.
🍂خدایا به ما بصیرت در دینداری و پیروی از حق عطا فرما.🍂
@hamian_m_a
✅بخش هفتم- ۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
12-کشورهای غربی از جمله هلند با این شرط کشور مصر مخالفت کردهاند و رسما اعلام داشتهاند «بیانیه مصر برخلاف ماده 6 کنوانسیون است و شرط مغایر با هدف و منظور کنوانسیون اجازه داده نشده است و کشور هلند براساس آنچه فوقا بیان شد با بیانیه جمهوری عربی مصر مخالفت مینماید».
13-کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گزارش مورخه 9/3/97 خود اعلام داشته است که الحاق به کنوانسیون در جلسه 8/3/97 کمیسون، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با اصلاحاتی با اکثریت آرا به تصویب رسید.
14- در گزارش کمیسیون سه مورد جدید درج شده است «الف: موارد مندرج در اعلامیه تفسیری دولت را به عنوان شرط محسوب کرده است؛ ب: دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید. ج: تبصره –دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) میتواند سند الحاق را نزد امین اسناد تودیع نماید.»
ادامه دارد . .....
♻کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی ♻
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۰:
وَ قالُوا لَنْ تَمَسَّنَا النّارُ إِلاّ أَیّاماً مَعْدُودَةً قُلْ أَتَّخَذْتُمْ عِنْدَ اللّهِ عَهْداً فَلَنْ یُخْلِفَ اللّهُ عَهْدَهُ أَمْ تَقُولُونَ عَلَى اللّهِ ما لا تَعْلَمُون.
⚡از جمله انحرافات عقیدتی یهود این بود که می گفتند اگر بر فرض گنهکار باشیم, کیفر ما از دیگران کمتر است و چند روزی بیشتر عذاب نخواهیم شد, زیرا ما از دیگران برتریم.
⚡خداوند در این آیه, با یک بیان منطقی بر این تفکر خط بطلان می کشد و می فرماید این گفتار شما از دو حال خارج نیست:
🔸یا باید عهد و پیمان خاصی از خدا در این زمینه گرفته باشید -که نگرفته اید-
🔸و یا دروغ و تهمت به خدا می بندید.
⚡اعتقاد به برتری نژاد یهود, و این که آنها تافته ای جدا بافته اند و گنهکارانشان فقط چند روزی کیفر و مجازات می بینند, سپس بهشت الهی برای ابد در اختیار آنان است, یکی از دلایل روشن خودخواهی , خودپرستی و امتیاز طلبی این جمعیت است و این صفات تا به امروز نیز در بین آنان وجود دارد.
🍂خدایا قلبهای مارا عاری از کبر و خودخواهی بفرما.🍂
@hamian_m_a
🔴بخش هشتم -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
15- درمورد بند الف؛ باید باطلاع نمایندگان برساند که دولت در لایحه خود، از آن موارد به عنوان اعلامیه تفسیری یاد کرده است زیرا دولت و وزارت خارجه میدانند که کنوانسیون اجازه چنین شرطهایی را نمیدهد ولذا از آنها به عنوان اعلامیه تفسیری نام برده است (بدلایلی که در بندهای 12 و 13 بیان شد).
🔹بنابراین اقدام کمیسیون در تغییر آنها به عنوان شرط، بر خلاف لایحه دولت وبر خلاف کنوانسیون است که اجازه چنین شروطی را نمیدهد.
16- اما درخصوص عبارتِ دوم کمیسیون، مبنی بر اینکه«دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید»،
⛔اولا این عبارت غلط و مبهم است. زیرا مشخص نشده است که اعتراض به چه چیزی باید صورت گیرد، تا دولت موظف باشد به مجلس اطلاعرسانی نماید.
⛔ثانیا ذکر نشده است که درصورت ارائه گزارش دولت، مجلس باید درخصوص چه موضوعی تصمیم گیری نماید.
⛔ثالثا اگر منظور کمیسیون، اعتراض به شروط مندرج در ماده واحده برای الحاق به کنوانسیون باشد، نیاز نیست منتظر بشویم تا دولت آگاه شود و به مجلس گزارش بدهد، زیرا هم اکنون کشورهای غربی به شروط کشورهای اسلامی که همانند ما شرط گذاشتهاند، اعتراض کردهاند و لذا شروط مذکور نزد آنها قابل قبول نیست
⛔ از این رو اگر بناست مجلس تصمیمی بگیرد، همین اکنون باید تصمیم بگیرد، و نیازی به انتظار برای گزارش دولت نیست.
ادامه دارد. .....
🔗کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🔵بخش نهم -۲۶نکته که در باره #FATFبایدبدانید:
17- درخصوص عبارتِ سوم کمیسیون، مبنی بر اینکه«تبصره- دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) میتواند سند الحاق را نزد امین اسناد تودیع نماید»؛ این عبارت هم #غلط_ومبهم است.
⛔زیرا گروه ویژه اقدام مالی (FATF)، اصلا #لیست_سیاه_ندارد که ما را از آن خارج کند و یا به آن وارد نماید. بنابراین معلوم نیست که منظور از لیست سیاه چیست؟!! دولت در چه زمانی باید سند را تحویل بدهد یا تحویل ندهد؟!! این موضوع ممکن است باعث سواستفاده گردد.
⛔اگر به محض تصویب کنوانسیون؛ دولت با این ادعا که ایران در لیست سیاه نیست، سند الحاق را تودیع نماید، ثمره این عبارت کمیسیون که بدلیل تعجیل در متن پیشنهادی آمده، چه خواهد بود. درج یا عدم درج این عبارت، چه مشکلی از کشور را حل میکند؟!!
۱۸- در گروه ویژه اقدام مالی، کشورها به گروهها و دستهبندیهایی مختلفی تقسیم میشوند.
🔻یک نوع دستهبندی براساس میزان «پای بندی فنی (Technical Compliance)
🔺« و یک نوع دیگر از دستهبندی براساس میزان «پای بندی موثر (Effectiveness Compliance )»، که برای هر دستهبندی نیز تقیسمات مختلفی دارد.
🔹بنابراین اگر کمیسیون میخواهد شرطی برای دولت بگذارد باید مشخص نماید که در چه دستهبندی اگر ایران قرار گیرد، دولت از تودیع سند باید خودداری کند و یا در چه نوع دستهبندی اگر ایران قرار گیرد باید از تحویل سند الحاق خودداری نماید.
🔸همچنین کشورها از یک جنبه دیگر، در نوع دیگری از دستهبندی نیز قرار داده میشوند از جمله دستهبندی کشورهای پرخطرHigher-risk) (countries که اینها خود به دونوع تقسیم میشوند:
❌کشورهای پرخطر که تحت نظارت و شناسایی دقیق (monitoring EDD) باید قرار گیرند
❌و کشورهایی که باید تحت اقدامات مقابلهای (counter-measures) نیز قرار گیرند.
♻مجلس در صورتی که قصد دارد شرطی داخلی برای دولت قرار دهد باید با توجه به آنچه بیان شد، دقیقا مشخص نماید که در حالتی اگر ایرانگروه FATF قرار گیرد، دولت اقدام نماید و صرف بیان خروج از لیست سیاهی که وجود خارجی ندارد، شرط مبهم و غلطی بیش نخواهد بود.
ادامه دارد. ....
❇کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
💥بخش دهم -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
۱۹- کمیسیون مشخص نکرده است که در صورتیکه ایران کنوانسیون را تصویب کرد و به آن ملحق شد، لیکن گروه ویژه FATF که تصمیماتش توسط کشورهای غربی گرفته میشود، مجددا برای ایران مشکلات قبلی را ایجاد کردند، آیا عضویت ایران در کنوانسیون کان لم یکن میشود یا خیر؟
۲۰- در جزء بند یک ماده 2 کنوانسیون، تعریف کلی از تروریسم ارائه شده که در آن، تفکیک میان اقدامات و مبارزات مشروع نهضتهای آزادیبخش و گروهای مقاومت با گروههای تروریستی، نشده است. لذا همه آنها را در بر خواهد گرفت و تروریستی بر خواهند شمرد.
۲۱- از جمله موارد اختلاف میان کشورهای غربی و اسلامی، انگیزه اقدامات گروهها است / کشورهای اسلامی انگیزه مشروع همانند مقابله و مبارزه بااشغالگری، مبارزه با استعمار و مبارزه با سلطه را خارج از تعریف تروریسم میدانند.
💫لیکن کشورهای غربی کاملا با این موارد مخالف بوده و برعکس مصداق اعمال تروریستی محسوب میکنند. ماده 6 کنوانسیون نیز براساس تفکر کشورهای غربی تنظیم شده و تصریح گردیده است که» اعمال مجرمانه در کنوانسیون، تحت هیچ شرایطی با ملاحظات سیاسی، فلسفی، عقیدتی، نژادی، قومی، مذهبی یا دیگر انگیزهها قابل توجیه نیست» و باید تروریستی محسوب شود.
⛔این تعریف، با سیاستهای اصولی ج.ا.ا در حمایت از مبارزات مشروع نهضتهای آزادیبخش و گروههای مقاومت؛ در تعارض است و چون عبارات «تروریست»، «سازمان تروریستی»، «اعمال تروریستی» و «مقاصد تروریستی» به صورت دقیق در کنوانسیون تعریف نشده بنابراین برداشتها و تفکرات غربیها، مبنای تفسیر قرار خواهد گرفت.
۲۲- با توجه به اتهامات آمریکا به حزبالله لبنان مبنی بر تروریستی بودن آن و...، آیا نباید نگران بود که از طریق این کنوانسیون، بدلیل عدم همکاری در راستای اهداف آمریکا علیه حزبالله و گروههای مقاومت درمنطقه ایران تحت قرارگیرند
ادامه دارد. .....
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
✅بخش پایانی -۲۶نکته که درباره #FATFبایدبدانید:
۲۳- ایران به کنوانسیون سازمان کنفرانس اسلامی در مقابله با تروریسم بینالمللی پیوسته و قانون ایرانی مقابله با تأمین مالی تروریسم، نیز در اسفند 1394در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است. بنابراین ضرورتی به عضویت ایران در کنوانسیون ICSFT وجود ندارد.
۲۴- اگر هدفِ «گروه ویژه اقدام مالی»، واقعا فقط مقابله با تامین مالی تروریسم است و توطئهای در کار نیست، نیازی به عضویت ایران در کنوانسیون مذکور نبوده و نیست، بلکه کافی است که اگر مواردی مربوط به جرائم، در کنوانسیون وجود دارد و احیانا در قوانین داخلی ایران از جمله در قانون داخلی مبارزه با تامین مالی نیامده است، آنها را احصا و در قانون داخلی درج، تصویب و به اجرا گذاریم.
🔹بنابراین نیازِ گروه اقدام مالی، باید برطرف شده باشد. اما اصرار کشورهای غربی بر اینکه حتما ایران باید عضو کنوانسیون مذکور بشود، حکایت از اهداف پشت پرده برای #سواستفاده از کنوانسیون علیه ایران دارد.
۲۵- با پیگیری و تصویب این لایحه، عملا فرمان سیاستگذاری و قانونگذاری کشور را در اختیار یک نهاد خارجی (FATF) قرار داده است. آن هم سیاستّهایی که منجر به شکنندهتر شدن ساختار حقوقی و اقتصادی کشور در مقابل تحریمهای ظالمانه آمریکا میشود.
۲۶- الحاق به «کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم (ICSFT)»، تبعاتِ خسارت بارِ متعددِ سیاسی، امنیتی، بینالمللی، مالی، تحریمی و نیز حقوقی برای کشور ایجاد مینماید.
⚠همچنین نقش مهمی در ایجاد زیرساختهای حقوقی در کشور، بر ضدِ محور مقاومت دارد. قطعا حضور و نفوذ مقتدرانه ج.ا.ا در منطقه و مبارزه با تروریسم واقعی که ساخته دست کشورهای غربی و آمریکا هستند، را دچار خدشه میکند و به تبع آن زمینه تحریمهای بیشتر علیه ایران را فراهم مینماید و در داخل نیز موجب انشقاق و خود تحریمی میگردد.
#لطفانشردهید
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
مـا همـه مُـــطیــعِ تـــوییم
از تــو اِشارَتـــی کافیست👌
↙کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۱:
بَلى مَنْ کَسَبَ سَیِّئَةً وَ أَحاطَتْ بِهِ خَطیئَتُهُ فَأُولئِکَ أَصْحابُ النّارِ هُمْ فیها خالِدُون.
⚡این آیه یک قانون کلی و عمومی و منطقی را بیان می کند که:کسانی که با علم و اختیار, گناه کنند و آثار گناه سراسر وجودشان را بپوشاند, آنها اهل دوزخند و همیشه در آن خواهند بود.
⚡سیئه یعنی گناه و خطیئه یعنی اثری که از گناه بر قلب و جان انسان می نشیند.
⚡احاطه خطیئه یعنی آثار گناه چنان انسان را احاطه نماید که هیچ راه و روزنه ای برای هدایت باقی نگذارد و دیگر هیچ پند و موعظه و راهنمایی در او اثر نکند.
⚡از این آیه فهمیده می شود که کیفر و پاداش براساس آرزو نیست (آنچنان که یهودیان فکر می کردند) بلکه بر اساس عمل است.
🍂خدایا مارا از گناه دور بدار.🍂
@hamian_m_a
♦رهبر انقلاب در پیامی از اقدام پیگیرانه و حضور میدانی امامجمعهی #خرمشهر برای رفع مشکل #آب_شرب شهرهای خرمشهر و آبادان و روستاهای همجوار قدردانی کردند.
🔹️در هفتهی اخیر به دنبال شکسته شدن خط لولهی انتقال آب غدیر که #آب شرب شهرهای خرمشهر و آبادان و مناطق همجوار را تأمین میکرد، مردم این دو شهر با مشکل جدی آب شرب مواجه شدند. در پی این مسئله، حجتالاسلام والمسلمین موسویفرد امامجمعهی خرمشهر ضمن حضور در کنار کارگران تعمیر این خط لوله در هویزه، بهصورت نمادین و برای تسریع امور اقدام به جوشکاری این خط لوله کرد و از نزدیک پیگیر حل مشکل آب شرب مردم منطقه شد.
♻کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
👇👇👇👇👇
#رشد_فردی
❗️زباله جمع کن نباشیم❗️🗑
🌼اغلب مردم تعریف و تمجیدها را ظرف چند
🌼دقیقه فراموش میکنند، اما یک اهانت را
🌼سالها به خاطر میسپارند.
🌸آنها مانند زباله جمعکنهایی هستند که هنوز
🌸توهینی را که مثلاً بیست سال پیش به آنها
🌸شده با خود حمل میکنند و بوی ناخوشایند
🌸این زبالهها همواره آنان را میآزارد.
🌷برای شادبودن باید بر «افکار شاد» تمرکز کنید.
🌷و باید ذهن خود را از زبالههای
🌷تنفر، خشم، نگرانی و ترس رها کنید.
┄┅══✼♡✼══┅┄
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۲:
وَالَّذینَ آمَنوا وَ عَمِلوا الصّالِحات اولئکَ اَصحابُ الجَنّه هُم فیها خالِدونَ.
⚡در مورد مؤمنان صالح نیز یک قانون کلی و عمومی وجود دارد و آن این است که کسانی که ایمان آورده اند و عمل صالح انجام داده اند, بهشتی اند و تا ابد در آن خواهند بود.
🔸این آیه اولاً بیان می کند که ایمان از عمل جدا نیست.
🔸و ثانیاً انجام یک عمل صالح کفایت نمی کند, بلکه داشتن خوی نیکوکاری, و انجام هرگونه کار صالحی لازم است. زیرا "الصالحات" جمع است و همراه با "الف و لام" آمده, لذا همه ی کارهای نیک را در برمی گیرد.
🍂خدایا مارا موفق به انجام همه ی اعمال صالح بفرما.🍂
🌹کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🌹
@hamian_m_a
🔴 افشای خط غربگرایان
🔺در دورهی اصلاحات، یعنی همان دورهای که شبکهی غربگرای وطنی تصور میکردند کار انقلاب اسلامی تمام است، گری سیک، مشاور کاخ سفید در امور ایران و خلیج فارس در شورای امنیت ملی دولت کارتر به ایران آمده بود و بعد از ملاقات با برخی از غربگرایان داخلی و بازگشت به آمریکا، با وقاحت تمام اعلام کرد:
🔰«من در ایران روشنفکرانی را دیدم که اشارههای ما را دنبال میکنند. آنها ششلولی را بالا بردهاند تا هرکس و هرچه را که با ما ناسازگار است، هدف قرار دهند، مثلا حتی ولایت فقیه، که تکنولوژی برتر ما را در طبس در ارادهی برتر خود دفن کرد.»
🔸 این روزها نیز که مصادف شده است از سویی با خروج یکجانبهی آمریکا از برجام (که خلاف همهی قواعد حقوقی و عرفی و اخلاقی بینالمللی است) و از سویی دیگر شکست ایدهی مرکزی غربگرایان، خط جدیدی را برای توجیه شکست خود آغاز کرده اند مبنی براینکه مشکل اصلی، سیاست خارجهی انقلاب اسلامی است که موجب تنش و خصومت با کشورهای غربی میشود و بنابراین باید آن را کنار گذاشت و تن به برجامهای دوم و سوم داد.
✅ از نظر رهبر انقلاب اما:
اولا «انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است... هیچوقت تمام نمیشود.»
ثانیا «شرط دوام حیات جمهوری اسلامی وجود انگیزههای انقلابی و وجود روحیهی انقلابی است.»
ثالثا «هرجا یک مدیریت انقلابی فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است.»
رابعا «اینجور نیست که قدرتهای توطئهگر و قدرتهای متجاوز به یک حدّی قانع باشند... شما را باز با همان فشارها مجبور میکنند این مطالبهی جدید را هم بهشان بدهید.»
👈 باری، منطق عالم سیاست حکم میکند که یک سیاستمدار، دستهای خود را مقابل رقیب و حریف، خالی نکند، شوربختانه اما غربگرایان وطنی، با نادیده گرفتن همهی تجربههای مشابه در جهان، در حال پیچیدن نسخهای برای مردم این کشورند که پایان آن به چیزی جز وضعیت فعلی لیبی و سوریه و افغانستان ختم نخواهد شد. این خواب البته به اذن خدا، و وجود رهبری حکیم و مردمی بصیر، هرگز تعبیر نخواهد نشد.
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۳:
وَ إِذْ أَخَذْنا میثاقَ بَنی إِسْرائیلَ لاتَعْبُدُونَ إِلاَّ اللّه وَ بِالْوالِدَیْنِ إِحْساناً وَ ذِی الْقُرْبى وَ الْیَتامى وَ الْمَساکینِ وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسْناً....
⚡این آیه, عوامل زنده ماندن , بقاء و سرفرازی ملت ها را در سه عامل خلاصه می کند:
🔸۱- اتکاء به بزرگترین قدرت عالم که فنا و زوال ندارد, و مدد گرفتن از او, و در نتیجه, نترسیدن از هیچ قدرت دیگر.
🔸۲- همبستگی و پیوند و ارتباط بین افراد جامعه, از والدین و خویشاوندان گرفته تا سایر افراد جامعه, و حمایت از افراد ضعیف.
🔸۳- تقویت بنیه مالی, و از بین بردن فاصله طبقاتی.
⚡همچنین از این آیه فهمیده می شود که اولاً سرلوحه ی مکتب انبیا توحید است و بعد از آن کارهای نیک قرار گرفته.
⚡و ثانیاً ادای حقوق دارای مراتب و مراحلی است:
اول حق خداوند, سپس والدین, سپس خویشاوندان, سپس یتیمان که کمبود محبت دارند, و آنگاه مساکین که کمبود مادیات دارند, و بعد همه ی مردم.
🍂خدایا مارا بر انجام دستورات نورانی و رشد دهنده ات موفق بدار.🍂
@hamian_m_a
✳️ روایتی از تشکیل اتاق جنگ اقتصادی توسط رهبر انقلاب
📌 رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشتماه، در جلسهای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییسجمهور و قوهی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیسجمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانهی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
🔍 سرمایهگذاری، تورم، اشتغال، بهبود شرایط نظام بانکی و موضوعات مربوط به تولید ملی، از سرفصلهای مهم موضوعات اقتصادی بود که توسط رهبر انقلاب در این جلسه مطرح شد تا بهعنوان اولویتهای اصلی، در دستور کار این شورا قرار بگیرد تا بتواند سریعتر برای آن تصمیمگیری کنند.
👈 ابتکار رهبر انقلاب در تشکیل این ستاد برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، اگرچه در نوع خود بدیع و خلاقانه است، اما پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده است. در زمان جنگ تحمیلی هم امام خمینی(ره)، ستاد جنگ را مشخص کرده و به همهی مجموعهها دستور داده بودند که باید با این ستاد همکاری کنند، چراکه این ستاد باید نفوذ داشته و تصمیمات خود را اجرایی کند. در حال حاضر نیز رهبر انقلاب با تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه»، همهی ارکان نظام، مسائل اقتصادی را با یکدیگر به پیش بردهاند که این موضوع کمک خواهد کرد که بسیاری از مشکلات فعلی، با همکاری قوا رفع شود. البته این موضوع نافی وظایف و اختیارات دولت نیست، به همین دلیل هر جایی که خود دولت میتواند تصمیم بگیرد، نیازی برگزاری این جلسات نیست.
👈 رهبر انقلاب نیز در پیام خود به رئیسجمهور بر همین نکته تأکید فرمودند که هرجا مصوبهای در این شورا به تصویب رسید، دیگر معطل موافقت ایشان نشده و کارها را سریعتر آغاز کنند. یقینا این بزرگترین سرمایه و حمایت رهبر انقلاب از دولت است که از قوهی مقننه و قوهی قضائیه نیز به شکلی این هماهنگی با دولت را مطالبه کردهاند. در عین حال، بزرگترین موقعیت برای دولت است که از ظرفیت دو قوهی دیگر نیز استفاده کند. امروز خوشبختانه همهی ارکان قوا به فرمایش رهبر انقلاب پای کار آمدهاند تا به دولت کمک کنند.
🌹کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۴:
وَ إِذْ أَخَذْنا میثاقَکُمْ لاتَسْفِکُونَ دِماءَکُم وَ لاتُخْرِجُونَ أَنْفُسَکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ ثُمَّ أَقْرَرْتُمْ وَ أَنْتُمْ تَشْهَدُون.
⚡و هنگامی که از شما پیمان گرفتیم که خون یکدیگر را نریزید و یکدیگر را از خانه و کاشانه خود بیرون نکنید, شمانیز به این موارد اقرار کردید و براین پیمان گواه بودید.
⚡این آیه, یکی از عوامل سقوط و فنای ملتهارا به هم خوردن همبستگی درونی آنان, تفرقه و ایجاد جنگهای داخلی میداند.
⚡از این آیه فهمیده می شود که امنیت جان و وطن, سفارش همه ی مکاتب الهی است.
⚡همچنین علاقه به وطن, یک حق فطری و طبیعی است و سلب این حق ظلم آشکاراست.
🍂خدایا مارا در عمل به دستورات دین موفق بدار.🍂
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۸۵:
ثُمَّ أَنْتُمْ هؤُلاءِ تَقْتُلُونَ أَنْفُسَکُمْ وَ تُخْرِجُونَ فَریقاً مِنْکُمْ مِنْ دِیارِهِمْ تَظاهَرُونَ عَلَیْهِمْ بِالإِثْمِ وَ الْعُدْوان....
⚡سپس شما بسیاری از مواد پیمان الهی را زیر پا گذاشتید, شما همانها هستید که یکدیگر را به قتل می رسانید و جمعی از خود را از سرزمینشان آواره میکنید و در انجام این گناه و تجاوز, به یکدیگر کمک می کنید. اینها همه بر ضد پیمانی بود که با خدا بسته بودید.
⚡ درست است که شما به بعضی از دستورات تورات عمل می کنید, یعنی هنگامی که بعضی از آنها بصورت اسیران نزد شما بیایند, فدیه میدهید و آنها را آزاد می سازید, اما چرا در بیرون ساختن آنها از خانه و کاشانه شان که حرام است, اقدام می کنید؟
⚡آیا به بعضی از دستورات کتاب الهی ایمان می آورید و نسبت به بعضی دستورات کافر می شوید؟ (یعنی عمل نکردن به برخی دستورات دین, مساوی با کفر به آن دستورات است.)
⚡این آیه نسبت به خطر التقاط هشدار میدهد که چگونه افرادی بخشی از دین را می پذیرند و قسمت دیگر آن را رها می کنند.
کسانی که به احکام فردی عمل می کنند و نسبت به مسائل اجتماعی بی تفاوتند, باید در انتظار خواری و ذلت دنیا و عذاب قیامت باشند, زیرا خداوند از اعمال انسانها غافل نیست.
🔸نشانه ایمان واقعی, عمل به دستوراتی است که برخلاف سلیقه های شخصی انسان باشد وگرنه انجام دستورات مطابق میل انسان, نشانی از میزان ایمان واقعی ندارد.
🍂خدایا ما را در انجام تمام دستورات دین, مدد فرما.🍂
🏴کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🏴
@hamian_m_a
🌹🌹امام صادق عليه السلام:
💠 مَعاشِرَ الشّيعَةِ، كونوا لَنا زَينًا ولا تَكونوا عَلَينا شَينًا، قولوا لِلنّاسِ حُسنًا، اِحفَظوا ألسِنَتَكُم وكُفّوها عَنِ الفُضولِ وقَبيحِ القَولِ
👈اى گروه شيعيان! زيور ما باشيد و مايه ننگ و زشتى ما نباشيد، با مردم نيكو سخن بگوييد، زبانهايتان را نگهداريد و آنها را از زياده گويى و زشت گويى باز داريد.
📚 أمالي الصدوق: 326 / 17
📚 أمالي الطوسيّ: 440 / 987
▪کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
🔴سخنگوی شورای نگهبان:
♦ایرادات شکلی دو لایحه از لوایح چهارگانه FATF را به مجلس ارسال کردیم.
🔸لایحه «اصلاح قانون مبارزه با پولشویی»، قضایی است و باید از طرف #قوه_قضائیه ارسال شود
🔹لایحه «کنوانسیون_پالرمو» ایراد فقهی هم دارد
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a
🇮🇷امام خامنهای عزیز :
#آتش_به_اختیار
💯از جملهی کارهای مهم، کارهای فرهنگی است؛ ما خُلل و فُرج فرهنگی زیاد داریم؛ جاهایی که نفوذگاه دشمن است ازلحاظ فرهنگی، بسیار است؛ این را، هم مجموعههای مسئول دولتی، هم مجموعههای گستردهی عظیم مردمی موظّفند که انجام بدهند.
🇮🇷 «آتشبهاختیار» به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز است؛ آنچه ما گفتیم معنایش این است که در تمام کشور، جوانها و صاحبان اندیشه و فکر، صاحبان همّت، خودشان با ابتکار خودشان، کار را -کارهای فرهنگی را- پیش ببرند، منافذ فرهنگی را بشناسند و در مقابل آنها، کار انجام بدهند
🔸آتشبهاختیار، به معنای بیقانونی و فحّاشی و طلبکار کردن مدّعیانِ پوچاندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست.
🔹 نیروهای انقلابی بیش از همه باید مراقب نظم کشور، مراقب آرامش کشور، مراقب عدم سوءاستفادهی دشمنان از وضعیّت کشور، و مراقب حفظ قوانین [باشند]؛ این مراقبتها در درجهی اوّل متوجّه به نیروهای انقلاب است که دلسوزند، علاقهمندند و مایلند که کشور به سمت هدفهای خود حرکت بکند.۱۳۹۶/۰۴/۰۵
🇮🇷کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی 🇮🇷
@hamian_m_a