⭕️تفسیر ۲۰۲۴ کلام امیرالمومنین که میفرماید از خلوتی راه سعادت نهراسید، این شکلیه!
وقتی همه ایستاده درحال تشویق نتانیاهو در کنگره هستند ، تو محکم و شجاعانه بایست و تابلوی « مرتکب نسل..کشی» رو دستت بگیر
حتی اگه تنها تو یک نفر بودی!
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
📊 *آمار قابل توجه و عجیب.*
*خیلی از مردم از این آمار خبر ندارند.*
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم! و در موارد قابل توجهی هم ویلای تفریحی وجود دارد
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور از کثرت میل به سفر و تفریح مملو از ماشین و مسافر میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی و زینتی در صدر هستیم!
۴- میلیونها نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- تعداد عجیبی ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها فقط در یک ماه خاص بیش از دویست هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی تعدادی عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیشترین جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای #سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
۱۳- میهمانی ها و بریز و بپاش خانواده های ایرانی در دنیا مثال زدنی است.
۱۴- برای خرید یه بربری تا سر کوچه ماشین و یا موتور سوار میشیم.
۱۵-برای رفتن به مدرسه، فرزندانمان حتما باید سرویس ایاب و ذهاب داشته باشند.
۱۶- کمتر خانه ایرانی است که فاقد مبلمان و زرق و برق باشد.
۱۷- رکورد دار تعویض زود هنگام موبایل و وسایل هستیم.
۱۸- تولید کننده بیش از اندازه زباله و اهل دور ریختن مواد غذایی ماییم.
۱۹- مجالس عروسی و یا ترحیم با آداب پر خرج و برج داریم.
۲۰- اکثرا فراموش میکنیم که کمدهای لباس ما محتوای چه تعداد لباس کمتر استفاده شده است..
اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ درصد هم رسیده است
و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛
اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیرترین مردم جهان با درصد بالای احساس فقر فلاکت است؟!
پس تأمل کنیم؛
چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره
و.....
ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم..
هدایت شده از اقتصاد مردمی ایران
تصور اینکه در خانه و کنار خانواده با یک دستگاه کوچک تولید انجام بدهی را مضحک و پاکستان سازی ایران میدانند!
ولی اگر بدون هیچگونه تحرکی، فقط با بورس بازی و تریدبازی یا حتی جدیدا با ضربه زدن روی گوشی کسب درآمد کنید را کار اقتصادی میدانند!؟؟!
#پکیج_فروشان
#تولید_کوچک_مقیاس
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران
@donyaye_eghtesad_com
«عقلانیت»
🚨 بدعت های خطرناک
✍ دکتر عبدالله گنجی:
✔️ اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد!
✔️ اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمانی است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
✔️ آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر مقام معظم رهبری که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپرد، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قوم باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیامهای اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چی؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتری و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
✔️ سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است! اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید. جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید بفهمد و چرا در نماز جمعه منجر به توهین به وی میشود؟ جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید توقعات قومی شده و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
📌 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت «کابینه کاری» است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/joinchat/800129715C77dcfa5f39
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت زینب (سلام الله علیها) رو اینجوری به بچههامون معرفی کنیم
▪️@KanooneFarhangiFatemiyeh70
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
بسم الله الرحمن الرحیم
این روزها فراوان دیده میشود که طیفی از انقلابی ها ، بشدت اصرار دارند اقدام شهید رئیسی در حذف دلار جهانگیری(دلار ۴۲۰۰) را اشتباه دانسته و شکست انتخاباتی جبهه انقلاب را معلول این تصمیم بدانند.
این دیدگاه را در بسیاری از کانالهای انقلابی مشاهده کرده اید. خصوصا سید یاسر جبرائیلی پرچم دار این حرفهاست. اسمش را هم شوک درمانی گذاشته اند. اینها معتقدند شوک درمانی دولت آقای رییسی موجب شد مشارکت مردم از ۵۰٪ بالاتر نرود.
من نمیفهمم چرا این عزیزان تا این حد اعتماد به نفس دارند و چنین تحلیلهای سطحی و بی ارزشی را ارائه میدهند.
آقاجان! شوک وقتی معنا دارد که شما فقط گران کنید و قدرت خرید مردم را بالا نبرید!
آقای رئیسی گرچه دلار۴۲۰۰ را حذف کرد و این موجب یک موج سنگین گرانی در همه کالاها شد اما همزمان یارانه ها را حدود ۱۰ برابر افزایش داد.
هر عاقلی میفهمد که افزایش تورم اگر همراه با افزایش قدرت خرید مردم و کاهش فاصله طبقاتی باشد به هیچ وجه منجر به کوچک شدن سفره مردم نمیشود
لذا رهبری عزیزمان نیز تصریح فرمودند که ارز ۴۲۰۰ تومنی باید حذف میشد. فلذا اقدام دولت شهید رئیسی در آن برهه کاملا صحیح و عاقلانه بود.
مشکل اصلی جای دیگر است. مشکل در امپراطوری رسانه ای غربگداهای داخلی است.
آن زمان که بعد از دولت احمدی نژاد علیرغم آنهمه خدمات و برکات، مردم به دولت روحانی رای دادند بنده به دوستان میگفتم که حافظه مردم بسیار ضعیف است.
شما هر چقدر هم که خدمت بکنید باز امپراطوری رسانه ای غربگدایان چهره شما را چنان تخریب و لجن مال میکنند که مردم از شما رویگردان شوند.
حرف اول و آخر را در این مملکت، رسانه میزند و بزرگترین کاستی جبهه انقلاب، ضعف رسانه است.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
کانال حمید میرشمسی
بسم الله الرحمن الرحیم این روزها فراوان دیده میشود که طیفی از انقلابی ها ، بشدت اصرار دارند اقدام ش
من هم موافقم با کلیّت این اظهارات.
البته دولت شهید رئیسی اشکالاتی داشت ولی حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ کار درستی بود و اجتناب ناپذیر.
کما اینکه ایجاد توازن در قیمت سوخت هم اجتناب ناپذیر است.
دو راه بیشتر ندارد، یا طرح وان دکتر جلیلی و یا افزایش قیمت و نزدیک کردن تدریجی آن به قیمت واقعی.
ادامه شرایط فعلی نه معقول است و نه به مصلحت کشور.
تک نرخی کردن ارز هم اجتناب ناپذیر است و دیر یا زود اتفاق خواهد افتاد.
اگر این اصلاحات اقتصادی بطور کامل و جامع صورت پذیرد نهایتاً به نفع مردم خواهد بود.
منظورم از کامل و جامع این است که مثلاً همزمان نسخه بانک های خصوصی و بنگاه های وابسته به آنها را بپیچند، که البته اینچنین کاری از دولت آقای پزشکیان بعید است، چون مدیریت اقتصادی در دولت پزشکیان قطعاً لیبرالی تر از دولت شهید رئیسی خواهد بود، و نسخه های اقتصادی لیبرالی بی شک تأمین کننده منافع سرمایه داران است.
هدایت شده از عمار
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرفهای دلسوز و غمانگیز امالبنین، دختر محمدرضا نوری (ابوعباس)، اسیر مدافع حرم.
🔹ابوعباس نزدیک به ۵۰۰ روز است که از سوی آمریکاییها در عراق ربوده و پس تحمل شکنجههای مختلف، به اتهامات واهی محکوم به حبس ابد شده است
#محرم #امام_حسین
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
@ammar1402bahman
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر محمد جواد لاریجانی از پشت پرده اصرار اصلاحطلبان برای اجرای FATF میگوید!!!!!
اصلاح طلبان نمیخواهند ایران تحریمها را دور بزند !!!!! بلکه میخواهند فروش نفت مثل زمان خودشان به ۲۰۰ هزار بشکه برسد تا نظام مقابل آمریکا زانو بزند.
حالا میفهمیم چرا اسرائیلی ها گفتند که اصلاح طلبان سرمایه های ما داخل ایران هستند.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از اخبار ویژه
🔹تغییر چهره مدیر کل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با پایان دولت رئیسی و نزدیکی شروع دولت پزشکیان ...
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دوگانگی فرساینده؛ گره ناگشودۀ نظام-۱
🖊مهدی جمشیدی
۱. در اسفند سال پنجاهونه، شهید بهشتی که از جریانهای لیبرال در قدرت رسمی، از جمله بنیصدر و نهضت آزادی به تنگ آمده بود، نامهای به امام خمینی نوشت و وضع سیاسی را اینگونه شرح داد:
دوگانگی میان مدیران کشور، به «اختلاف دو بینش» مربوط میشود. یک بینش، معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد است که در عین پویا بودن، باید ملتزم به تعهد در برابر کتاب و سنّت باشد؛ اما بینش دیگر، در پی «برداشتهای بینابین» است، که نه بهکلّی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند است. بینش اوّل در برابر بیگانگان و هجوم به نظام، به «تکیه بر توان اسلامی» و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان، معتقد و ملتزم است؛ اما بینش دیگر، هرچند زبانش همین را میگوید، اما در عمل، لرزان و لغزان است. بینش اوّل به شیوهای برای زندگی امّت معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی پیشرفت، مانع «حلشدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب» باشد و آنان را بر «فرهنگ اصیل و مستقل اسلام»، استوار دارد؛ اما بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید. بینش اوّل بر روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی «امامت متقین» راه میبرد؛ اما بینش دیگر، روی شرایطی تکیه میکند که راه را برای «نفوذ کممبالاتها در سطوح مدیریّت امّت اسلامی» هموار میسازد. بسیاری از کسانیکه در طول سالهای اخیر در راه حاکمشدن اسلام اصیل کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت نظام شاهی، در همۀ سازمانها «در اقلّیّت» و «زیر فشار اکثریّت غربگرا» بهسر بردهاند، هماکنون در جمهوری اسلامی هم، دوباره تحت فشار همان اکثریّت قرار گرفتهاند. این «اقلّیّت مؤمن» - که اگر حمایتش کنند، میرود که اکثریّت شود - امروز ذلّت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی لمس میکند؛ چنانکه با چماق «ارتجاع» میکوبندشان و با «کارشکنی»، سد راه حرکت اسلامی آنها میشوند. اگر این دو بینش در ادارۀ امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه مشکلات مردم با سرعت و قاطعیّت حل میشود و نه میتوان برای آینده، طرحهای اصیل اسلامی ریخت. نظر ما این است که رشد دارندگان بینش اوّل (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام)، امروز به آن درجه رسیده است که نهادها بهوسیلۀ صاحبان این نوع بینش اداره شود و ادارۀ جمهوری اسلامی بر پایۀ «یک بینش» استوار گردد. با همۀ این احوال، اگر ادارۀ جمهوری اسلامی بهوسیلۀ صاحبان بینش دوّم را در این مقطع، اصلح میدانید، ما به همان کارهای طلبگی خویش بپردازیم و بیش از این، شاهد تلفشدن نیروها در جریان این «دوگانگی فرساینده» نباشیم.
۲. باور و برداشت من این است که بیشوکم، در بر همان پاشنه میگردد و جمهوری اسلامی، همچنان گرفتار «دوگانگی فرساینده» در عرصۀ قدرت سیاسی است و حاکمیّت در طول دهههای گذشته، میان همان «دو بینش متضاد»، دستبهدست شده است؛ هرچند باید گفت جریان تجدّدی، بسیار بیشتر قدرت را در اختیار داشته است. ما همچنان در تلۀ همان «پرسشهای آغازین» و «مسألههای مقدّماتی»ای گرفتاریم که شهید بهشتی در سال پنجاهونه مطرح کرد؛ آن هم در بالاترین سطوح سیاسی و حاکمیّتی. حتی انتخابات نیز به دستاویزی برای یارگیری اجتماعیِ نیروهای تجدّدی بر اساس بینش دوّم تبدیل شده و اینان توانستهاند بخشهایی از جامعه را به چنگ آورند و آنها را به ابزار چانهزنی و فشار سیاسی تبدیل کنند. ما در مرداب تکرار و بازتولید مستمرِ «تضادهای بنیادین» و «اصطکاکهای ابتداییِ» انقلاب افتادهایم و هر دهه، دستوپا میزنیم و ناله سر میدهیم، اما گرهی گشوده نمیشود و دوباره و چندباره، نیروهای تجدّدی به قدرت راه مییابند و دوگانگی فرساینده میآفرینند. گذشتِ بیش از چهار دهه، زمان کمی برای گذار از این چرخشهای مخرّب و تلاطمهای متوقفکننده نبوده است و باید تأمّل کرد که چرا به جای حرکت سیاسیِ تثبیتی و تکاملی، هنوز هم درگیر نوسانها و رفتوبرگشتها در لایۀ ساختارِ بینشی هستیم. تاکنون این «چرخۀ باطل» ادامه یافته و ازاینجهت، شاهد تراکم و انباشت دشواریها هستیم. به تعبیر رهبر انقلاب، ما دچار «بیماریهای مزمن» شدهایم و سخت، محتاج «تحوّل» – به معنی دگرگونیهای عمیق و اساسی – هستیم؛ اما چرخشها و تذبذبها و تلاطمهای سیاسی در لایۀ قدرت رسمی، امکانها را اقلّی و موقتی کرده است. حتی باید گفت اینک، برخی از بدیهیّات و بیّنات انقلاب نیز به چالش کشیده میشوند و تردیدافکنی، به ستونفقرات تفکّر انقلابی راه یافته است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از وحید یامین پور
🔻چند جمله درباره وضع فوتبالیستها و سلبریتیها در ایران:
مدیرعامل پرسپولیس:
به ترابی (بازیکن سابق تیم) ۳۵ میلیارد پیشنهاد دادیم ولی گفت این مبلغ به نصف پیشنهاد تراکتور هم نمیرسد!
◀️ این جدول پرداخت دستمزد در فصل گذشته بوندسلگیای آلمان است. تیم لورکوزن قهرمان این لیگ ۶۶ میلیون یورو به بازیکنانش دستمزد پرداخته است.
لورکوزن فصل گذشته ۲۶ بازیکن داشت که متوسط حدود ۲/۷۰۰ میلیون یورو دستمزد دریافت کردهاند.
در آلمان ورزشکاران حرفهای چیزی نزدیک به نصف دستمزد خود را مالیات میپردازند. بازیکنان لورکوزن متوسط حدود ۱/۵ میلیون یورو معادل ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد خالص داشتهاند.
فوتبال در آلمان در اختیار بخش خصوصی است و دولت یک یورو هم حق کمک به باشگاهها را ندارد.
درآمد سرانه در آلمان ده برابر ایران است و سطح لیگش به مراتب با کیفیت بیش از ده برابر لیگ ایران است.
بازیکن تیم باشگاهی ایران در لیگ ایران و از جیب ملت ایران سالیانه دستمزدی نزدیک به بازیکنان قهرمان لیگ آلمان دریافت میکند!
به خاطر همین است که میگوییم ایران بهشت سلبریتی ها (ورزشی، بلاگر، بازیگر، خواننده و..) و دلالها و رانت خواران و فرصتطلبان است.
@kharmagaas