🔹 سرمایه بزرگ!!
اکنون آقای دکتر سعید جلیلی دارای یک سرمایه بزرگ اجتماعی است. اینجا یک تفاوت اساسی و معنا دار وجود دارد. نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به ایشان به دور از هیجانات زودگذر سیاسی و قومیتی و مذهبی رای داده اند. در واقع به فکر و اندیشه و برنامه های وی رای داده اند. رقیب وی از چنین سرمایه ای بی بهره است.
جلیلی آرای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ را به حدود ۱۴ میلیون افزایش داده است. این سرمایه در آینده بیشتر خواهد شد،وقتی که عملکرد رقیبش به دور از هیجانات سیاسی زودگذر در معرض دید مردم قرار بگیرد. آقای جلیلی ازین ظرفیت عظیم باید با برنامه ریزی دقیق ، برای رشد و توسعه جبهه انقلاب و افزایش بلوغ سیاسی مردم بهره ببرد.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
♦️پیام تبریک سعید جلیلی به مسعود پزشکیان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹پانزدهم تیرماه ملت بزرگ ایران در مشارکتی گسترده همراه با رقابتی جدی در بستری سالم و امن، بار دیگر استواری و عمق پایه های مردم سالاری دینی و جمهوریت نظام را به دنیا نشان دادند.
🔹اکنون بر همگان است تا با احترام به منتخب مردم، ایشان را در جهت پیشرفت کشور و اعتلاء نظام مقدس جمهوری اسلامی یاری رسانند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان که موفق به جلب آراء اکثریت مردم شدند تبریک عرض میکنم و هم چون گذشته وظیفه ی خود را کمک به دولت مستقر برای عبور از مشکلات و رسیدن به نقطه مطلوب پیشرفت کشور می دانم.
🔹از میلیون ها رایی که خواهان استفاده از «یک جهان فرصت» برای «یک ایران جهش» بودند، تشکر می کنم و به آنها اطمینان می دهم به پشتوانه نزدیک به 14 میلیون رای شما، تمام تلاش و توان خود را بیش از گذشته، در جهت پشتیبانی از نقاط قوت و کمک به تصحیح خطاها و رفع نقص ها در روندهای جاری با استفاده از ظرفیتهای مردمی، علمی، صنفی و نخبگانی به کار خواهم بست.
🔹اکنون وقت ایفاء «نقش پرشکوه هر ایرانی» با همدلی و هم بستگی ملی در جهت تحقق آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی است.
#انتخابات_۱۴۰۳
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
💓❤️💓 سلطان قلبها 💓❤️💓
✅ محبوب قلوب کسی نیست که بیشترین رأی را آورده
👌 محبوب قلبها کسی است که :
بدون زر و زور بیش از سیزده میلیون رأی بیاورد
بدون هیچ رسانه داخلی و خارجی
بدون اجبار رؤسای دانشگاهها و کارخانجات و شرکت ها و مدیران و ...
بدون پول پاشی دهها هزار میلیاردی
بدون دادن حتی یک پرس غذا
بدون حتی یک جمله دروغ
بدون حتی یک تهمت و افترا
بدون حتی یک مشاور بی اخلاق
بدون حتی یک بی ادبی و بی تربیتی
بدون اظهار یک لحظه ناامیدی و ناتوانی
بدون سوء استفاده از قومیت و زبان و مذهب و ....
بدون ایجاد گسست و تفرقه
بدون استفاده ده میلیاردی هزینه هر روز هواپیمای خصوصی
بدون ایجاد ترس و وحشت از جنگ و ....
بدون وعده برداشتن فیلترینگ و گشت ارشاد و ....
بدون چراغ سبز به همجنس بازان و فواحش و بی بندوبارها
بدون خستگی و ناتوانی و پریشانی و ....
بدون تکبر و لات بازی
بدون بی اخلاقی در مناظرات
بدون سردرگمی در برنامه ها و طرحها
و بدون هیچ رذیلت و پستی
فقط
به یاد و برای ملت بپا خواست و بی وقفه پای کار آمد و بخاطر مردم گفت حتی اگر رئیس جمهور نشوم ، تمام توان خود را برای پیشرفت و موفقیت رقیبم بکار می گیرم تا او موفق شود که برای مردم کار کند.
😍😍 وجودت مایه سرافرازی همیشگی من است 🌺🌸✌️
نام تو برای همیشه در قلب ❤️ من خواهد ماند و لبخند زیبایت آرام بخش دل من است .
✍🏻 م . جلالی
❤️🧡
💛💚
💙🤍
🤎❤️🩹
🧡❤️🔥
انتشار توسط عاشقان دکتر #سعید_جلیلی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از محمدعلی رامین
📚خداوند در هدایت انسانها و تامین سعادت فردی_اجتماعی آنها، ابزار و امکانات را تدارک کرده و میکند🌻
🔰نظام "علت_معلول" و کنش_واکنشها، اساس نظم خلقت بشر است؛ یعنی هر اتفاقی در زندگی فردی یا حیات اجتماعی ما، معلول علت یا عللی است که عموما برای صاحبان تفکروتعقل، قابل شناسایی هستند.
✅نتیجهگیری از فرایند انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری، قطعا مهلتی دیگر به منظور رشد و پویایی جامعه ایرانیما برای رسیدن به یک جهانفرصت بسوی یک ایرانجهش خواهد بود که بتواند یک جامعه مطلوب اسلامی را پدید آورد🤲
🌻امیرکبیر، نتیجهگیری و تکامل فهم سیاسی خود را در پایان عمر، چنین بیان کرده است:
🔺من ابتـــــــدا فکـــــر میکــــــردم کــــه مملکت
"وزیـــــر دانا" میخواهد🌷
🔺مدتــــــی بعد به این نتیجـــــه رسیـــــدم که مملکت
"شـــــاه دانا" میخــــواهد🌹
📚 امـــــا اکنــــون میفهمم کــــه مملکت
"ملت دانـــــــا" میخواهـــــد...🌻
✍ و امروز باید برای رسیدن به آن آرزو، واقعیتهای بیشتری را طلب کرد:
🌴جمهوریاسلامی برای آنکه تمدنآفرین باشد،
🔺نیاز به رسانهای فهیم دارد
🔺نیاز به نخبگانی حکیم دارد
🔺نیاز به مؤمنانی کریم دارد
🔺نیاز به سیاسیونی حلیم دارد
🔺و نیاز به مردمانی با نفوس سلیم دارد!
استمرار چرخهی مردم_مسئولان در نظام "مردم_سالار"، زمانی دینی میشود که
مساجد کانون معارف نبوی بشوند؛
هیئآت مذهبی پایگاه اندیشههای علوی بشوند؛
حسینیهها، مرکزنشر بصیرت حسینی بشوند؛
دانشگاهها، آکادمی دانشمندان فرهیخته بشوند؛
و...
🌹کارهای بر زمین مانده فراوان داریم🤲
۱۶تیرماه۴۰۳-محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
هدایت شده از « قلم »
به نام خدا
🛑انتخابات محله ما؛
محله ما از قدیمی ترین محله های شهرمان بود. و ساکنین آن هم طبعا افرادی با سابقه زیاد و قدیمی بودند و همه یکدیگر را میشناختند.
هر چهار سال که انتخابات ریاست جمهوری انجام میشد، مسجد محله ما یکی از حوزه های اخذ رای بود که اهالی محل به آنجا رفته و رای میداند.
اما یک انتخابات دیگر هم در محله ما همزمان انجام میشد ، که در آن اهالی محل در صندوقی جداگانه فردی از افراد محل را بعنوان ریاست جمهوری محل انتخاب میکردند.
انتخاب ریاست جمهوری محله باعث شور و شوقی در ایام انتخابات بود و شاهد جنب و جوش زیادی در محله بودیم.
غالبا سه نفر نامزد همیشگی بودند. مش علی؛ بقالی قدیم محله و مش حسن نانوا و سید حسین حلیم پز. که در چهار راه اصلی محله, مغازه های آنها در سه گوشه آن چهار راه و مقابل هم قرار داشت. و در ایام انتخابات برای هم کُری میخواندند و برای خودشان تبلیغات میکردند. مش حسن به مشتریانش نان اضافه میداد و سید حسین روغن بیشتری روی حلیمش میریخت و مش علی هم آدامس یا کبریتی مجانی .
رئیس جمهور محله ما طی قانونی ننوشته، در بین اهالی محل، صاحب امتیازاتی میشد.مثلا در خواستگاری ها و معرفی دختر و پسر به خانواده ها برای امر خیر ازدواج و ایجاد پیوندهای خانوادگی، و حل اختلافات؛ نقش بسزایی داشت و حرفش حرف بود.
روز انتخابات، با پایان رای گیری و شمارش آراء، جمع کثیری از اهالی محل در مسجد جمع میشدند تا نتیجه را مطلع شوند. و رئیس جمهور محله برای چهار سال مشخص شود.
اما آنروز در حالی که همه منتظر نتیجه شمارش آراء بودند اتفاقی عجیب افتاد. حاج مهدی که مسئول حوزه بود پشت تریبون رفت و گفت :
نتیجه آراء چنین است:
ریاست جمهوری محله ما با اکثریت آرا
« مسعود کفتر باز »
با اعلان این نتیجه همهمه ای به پا شد. صدای برخی اعتراضات در خنده های دیگران گم شد و مسعود کفترباز که در خواب هم نمیدید رئیس جمهور محله ما شد.
از فردای آنروز، مسعود کفتر باز که از بزرگان کفتر بازی در شهر بود، دوستان کفتر باز خود را جمع میکرد و به مناسبت این پیروزی از مش علی بستنی میخرید و به آنها میداد. و در وصف ریاست جمهوری خود داستان ها میگفت و عربده و خنده هایشان هوا میرفت. و کم کم آن چهار راه پاتوق کفتر بازان شد و بساط کفتر فروشی در آنجا رونق گرفت. زنان و دختران محل که مشتریان اصلی مش علی بودند، بدلیل تجمع کفتر بازان در آنجا دیگر سراغ مغازه اش نرفتند و او هم مجبور شد مغازه اش را به مسعود کفتر باز بفروشد و از محل برود. و بدین سان در مدت ریاست جمهوری مسعود کفترباز، آن چهار راه و محله به نام چهار راه کفتر بازان در شهر معروف شد. و اهالی آن کم کم مجبور به ترک آن محل شدند.
خلاصه محله ای که با زحمات زیاد چندین نسل ساخته شده بود، بخاطر شوخی و هیجانات کُری خوندن برای هم و لج هم دراوردن، کلا از هم پاشید. و مردم محله ما بخاطر داشتن یک صندوق موازی و فرعی با انتخابات اصلی، شوخی شوخی محلشون رو به فنا دادند جدی جدی.
صندوق های موازی ذهنمون کار میده دستمون.
(داستانی واقعی از محله خودمون با کمی تغییر. اسامی این داستان واقعی نیست و هرگونه تشابه اسمی کاملا تصادفی است)
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1720270536878014697
🗒 قرآن کریم و کلمات رسول اکرم، این حقیقت را به ما میگویند که همیشه جامعۀ اسلامی را خطر از داخل خودش تهدید میکند؛ از ناحیۀ یک «اقلیّتِ منافقِ زیرک» و یک «اکثریّتِ جاهلِ سادهدل». اگر این جاهلها نباشند، از آن زیرکها کاری ساخته نخواهد بود(مرتضی مطهری، پانزده گفتار، ص۷۰).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علیرغم اینکه به مرحوم آیت الله مصباح یزدی رضوان الله علیه به عنوان یکی از برجسته ترین عالمان بصیر در دوران معاصر اعتقاد دارم اما این بیانات ایشان را - که بمناسبت شکست جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری بازنشر شده- صحیح نمیدانم.
توضیح اینکه:
بلاشک هدف از تشکیل حکومت اسلامی، همان هدف انبیاء الهی است: برپایی عدل در همه ابعاد زندگی بشر.
کجا خدا خواسته است که ما زمام امور و مقدرات کشور را به انتخابات و رای اکثریت واگذار کنیم؟
امروز آقای مسعود پزشکیان رئیس جمهور شد. آیا میدانید فقط ۲۶٪ از ایرانیانی که واجد شرایط رای دادن بودند به ایشان رای داده اند؟
اینکه خدا خواسته است که مردم بصیرت و آگاهی پیدا کنند کاملا درست است.
اما اینکه خدا خواسته است زمام امور امت اسلامی و انتخاب حاکمان به دست مردم سپرده شود و مردم آنقدر در انتخاب خود کرارا و مرارا اشتباه کنند تا اینکه بالاخره سر عقل بیایند و انتخاب درستی داشته باشند، این را کجا خدا خواسته است؟ کدام آیه و کدام روایت؟
آیا روشن نیست که توده مردم به راحتی فریب میخورند؟ حتی اگر دهها بار فریب خورده باشند باز هم به شکل دیگری فریب میخورند!
آیا روشن نیست که حسن روحانی، در سال ۹۶ مردم را از شهید رئیسی ترساند و گفت اگر او رای بیاورد در خیابانها دیوار میکشد؟ و مردم ترسیدند و به شهید رئیسی رای ندادند.
آیا روشن نیست که امسال نیز، حسن روحانی و امثال او دختران و جوانان را ترساندند که اگر جلیلی رای بیاورد اینترنت را قطع میکند و دختران و زنان را در خیابان بازداشت میکند؟ و مردم ترسیدند و به پزشکیان رای دادند
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
آیا روشن نیست که در همین انتخابات، مردم مناطق ترک نشین، یعنی آذربایجان و اردبیل و زنجان و.. همچنین مناطق کردنشین، صرفا بخاطر همزبانی با آقای پزشکیان به او رای بسیار بالایی دادند؟ و اگر این موضوع نبود قطعا پزشکیان نمیتوانست رئیس جمهور شود.
آیا واگذاری اختیار انتخاب حاکمان به دست توده مردم، القاء فی المفسدة و تفویت مصلحت نیست؟ مگر متکلمین و علماء ما بالاتفاق نمیگویند که القاء در مفسده قبیح است همچنانکه تفویت مصلحت قبیح است؟
کدام مصلحت اقوایی با این تفویت مصلحت حفظ میشود؟
آیا غیر از این است که سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در دوران حسن روحانی بشدت کاهش یافت تا حدی که پایین ترین آمار مشارکت در انتخابات، در اواخر دوران وی رقم خورد.
همه میدانیم که نتیجه این آزمون و خطاهای مردمی در انتخابات، بیدار شدن و عبرت گرفتن مردم نیست. بلکه در نهایت، فحشش را اصل نظام و رهبری و سپاه و سایر نهادهای حکومتی خواهند خورد.
مگر حسن روحانی و محمد خاتمی در اواخر دولت خود، همه کاسه کوزه ها را بر سر اصل نظام خراب نمیکردند؟
و حقیقتا هم همین نتیجه حاصل میشد که بسیاری از مردم بجای پشیمانی و عبرت، رهبری را مقصر میدیدند!
این توقع و تصور که باید دست مردم را در انتخاب حاکمان باز بگذاریم تا با آزمون و خطا به بلوغ و رشد سیاسی برسند خلاف تجربیات میدانی است.
هنوز از دولت روحانی سه سال نگذشته که بسیاری از مردم به راحتی همه چیز را فراموش کردند. هم لطمات و صدمات سنگین روحانی را و هم خدمات ارزشمند شهید رئیسی را..
فلذا این توقع که مردم آگاه شوند و سپس حاکمان صالح را انتخاب کنند، راه به جایی نخواهد برد.
دقیقا به همین دلیل بوده که قانون اساسی، شورای نگهبان را مامور احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری کرده است.
بله ، اگر شورای نگهبان بدون هیچ ملاحظه سیاسی، دقیقا طبق قانون اساسی رفتار کند و گرفتار خطای محاسباتی نشود میتوان از ظرفیت انتخابات برای مشارکت مردمی استفاده کرد.
ولی متاسفانه شورای نگهبان، نگهبان نیست.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
بسم الله الرحمن الرحیم
پوست اندازی و رویش جدید جبهه انقلاب اسلامی
#بسیار_مهم
قرآن مجید میفرماید: «عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم» ای بسا چیزی که شما از آن ناراحت میشوید ولی به سود شماست.
انقلاب اسلامی در مسیر پر تلاطم خویش، ریزش ها و رویش های فراوانی داشته است. تلخی ها و شیرینی های گوناگونی داشته است.
شکست جبهه انقلاب اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، اگر چه بسیار تلخ بود و دلسوزان اسلام و انقلاب را دچار یأس و سرخوردگی کرد..
اما نگارنده اکیداً معتقدم که آنچه اتفاق افتاد نه یک شکست، بلکه یک پیروزی بسیار بزرگ برای جبهه انقلاب اسلامی بود.
بنظرم بهترین تعبیر برای این پیروزی بزرگ، پوست اندازی جبهه انقلاب اسلامی است.
آری، اتفاق بزرگی که رقمخورد این بود که تقریبا تمام دلسوزان انقلاب اسلامی، حول محور شخصی اتفاق و اجتماع پیدا کردند که در میان چهره های شاخص جبهه انقلاب، بیشترین نزدیکی را به آرمانها و ارزشها و مبانی عقیدتی و فکری انقلاب اسلامی دارد.
این پیروزی بزرگ همین بود که سعید جلیلی به چهره اصلی و شاخص و مقبول بدنه انقلابی کشور تبدیل شد و حدود ۱۴ میلیون نفر از آحاد جامعه مذهبی و متدین و انقلابی ایران اسلامی پیرامون او حلقه زدند و به او رای دادند.
این یک پوست اندازی بسیار ارزشمند در جبهه انقلاب اسلامی بود. چون سعید جلیلی بیشترین برخورداری را از ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی دارد.
او بشدت پاک و ضد فساد است و به هیچ وجه اهل معامله با باندهای ثروت و قدرت نیست. این یکی از بزرگترین ارزشهای انقلاب اسلامی است.
او بشدت ساده زیست و خاکی و متواضع و متحرز از تجملات و اشرافی گری و خوی تکبر و ریاست طلبی است.
او بشدت مردمی و دلسوز است و درد آحاد جامعه را با تمام وجود درک میکند و در برابر گرفتاری ها و مشکلات مردم بی تفاوت نیست و احساس درد میکند.
او بشدت با ادب و ملتزم به اخلاق اسلامی است و از توهین و تهمت و دروغ و تخریب و هوچیگری پرهیز میکند.
او بشدت استکبارستیز است و در مواجهه با قدرتهای الحادی همچون آمریکا و غرب، از موضع عزت و مقاومت برخورد میکند نه از روی ضعف و وادادگی و خودباختگی..
او به شدت پرکار و پرتلاش است و اهل فکر و اندیشه و مشورت با کارشناسان و نخبگان و دارای آینده نگری است.
او بشدت اهل انضباط مالی و قناعت است و اهل ریخت و پاش و اسراف نیست.
او بشدت متقی و اهل عبادت و متشرع و متعبد است. در اوج جنجال مناظرات که کمتر کسی توجه به سخنان طرف مقابل دارد، به محض اینکه رقیب شروع به تلاوت آیه قرآن میکند بر زبان خویش لگام زده و به احترام قرآن سکوت میکند.
او بشدت صداقت دارد و اهل عوام فریبی نیست. از حافظ قرآن بودن خود یا جانباز بودنش یا ترک بودن مادر و کرد بودن پدرش برای فریب و اغواء افکار عمومی جامعه سوء استفاده نمیکند.
او بشدت اهل انصاف است و معایب رقیب را بزرگنمایی نمیکند و محاسن وی را انکار نمیکند.
همگان دیدند که نگاه سعید جلیلی به قدرت، صرفا به مثابه ابزاری برای پیشبرد اهداف والای دین اسلام است و قدرت برای او مطلوبیت ذاتی ندارد و لذا حاضر نشد در موضوعاتی مثل حجاب و فیلترینگ و .. از موازین اسلامی و دینی عدول کند و برای جلب آراء مردم، بر خلاف مصالح اسلام و موازین شرعی، حرفی بزند.
این مدل سیاست ورزی که سعید جلیلی در این انتخابات به نمایش گذاشت و جبهه انقلاب را پیرامون آن، متحد و یکپارچه کرد، به اعتقاد نگارنده، تولدی جدید برای جبهه انقلاب اسلامی محسوب میشود و ارزش آن ، به مراتب بیشتر از پیروزی جلیلی در انتخابات است.
اکنون جبهه انقلاب اسلامی تولدی دوباره یافته است و پرچمدار جبهه انقلاب در این انتخابات، ارزشهای اصیل و اولیه انقلاب اسلامی را بر سر دست گرفته و سرمایه اجتماعی عظیمی را پای کار آورده است.
مهمترین وظیفه سعید جلیلی ، مدیریت و انسجام بخشی و توسعه و تکامل این سرمایه عظیم اجتماعی در چهار سال آینده است.
او باید در گام اول، این انسجام و اتحاد و همدلی که طی هفته اخیر شکل گرفت را حفظ کند. و از متلاشی شدن و متفرق شدن این سرمایه اجتماعی جلوگیری کند.
بر همین اساس، اکیدا معتقدم ایشان نباید اجازه دهد دوگانه جلیلی-قالیباف در میان هواداران زنده شود. و در این راستا باید با دکتر قالیباف و دکتر زاکانی و دکتر قاضی زاده، دیدار حضوری داشته و بر همکاری و همدلی جبهه انقلاب اسلامی و پرهیز از هرگونه انشقاق و تفرقه و خودزنی تاکید کند.
دکتر جلیلی باید شبکه رسانه ای قوی که طی این انتخابات شکل گرفت را حفظ و تقویت کند و به شدت از انزوا و گوشه گیری پرهیز کرده و فعالیت رسانه ای خود را طی چهار سال آینده حفظ و تقویت کند و تلاش کند افکار عمومی را نسبت به تخریب هایی که علیه او صورت گرفته هوشیار و بیدار کند و نسبت به اغواگری و شانتاژ رسانه ای و فریب افکار عمومی که توسط جریان غربگرا رخ داد روشنگری داشته باشد.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش اول
شکست، مقدمه پیروزی است؛ به شرطی که با تحلیلهای بی بنیاد و سطحی، ریشهیابی نشود.
جریان حزب اللهی و طرفدار گفتمان انقلاب به کنار رفتن و نرفتن قالیباف یا جلیلی نباخت، بلکه بار دیگر به دوگانهای باخت که حول مذاکره و برجام شکل گرفت! چرا که در طی سه سال پرکار دولت شهید رئیسی و چهار سال مجلس انقلابی، فرصت اثبات عملی اینکه مشکلات معیشتی ملت ارتباطی به تحریمها ندارد را از دست دادیم. در این دوره، با اینکه ایران آشکارا از تحریمها عبور کرد، اجرای سیاستهای معیشتسوز و نابرابریساز نئولیبرال، به مشارکتسوزی و رایسوزی این ایام منجر شد.
ما امیدوار بودیم بعد از دولت روحانی با تغییر ریل اقتصادی کشور در دولت سیزدهم، مردم طعم شیرین اقتصاد درونزا و برونگرای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت ریال را بچشند، اما متاسفانه روشن نبودن رویکردهای اقتصادی برای سیاستمداران و عواقب آنها مانع از این تغییر ریل شد.
دلسوزان تلاش بسیاری کردند این شناخت را برای مجموعه دولت و مجلس ایجاد کنند اما نشد و تنها گذر زمان بود که آن را اثبات کرد؛ اما گاهی خیلی زود دیر می شود!
روزی که شهید رئیسی قصد حذف ارز ۴۲۰۰ را داشت، خدمت ایشان رسیدم و کتاب دکترین شوک را تقدیمشان کردم. عرض کردم این کتاب را بخوانید و ببینید این سیاستهایی که در دست اجرا دارید، چند دولت را در دنیا سرنگون کرده است!
بعد از آن نیز برای مجاب کردن دولت به اجرای سیاست تثبیت قیمت ارز تلاش ها کردیم. خاطرم هست این اواخر شهید رئیسی در جلسهای فرمودند مطالب به این روشنی را چرا اقتصاددان ها متوجه نمی شوند؟!
بهرحال زمان از دست رفت، بخصوص که افراد دست اندرکار، هنوز به آن سیاستها باورمند هستند.
جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد. این بود که در پاسخ به این پرسش آقای پزشکیان که چرا بدون برجام قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان شد و قیمت خودرو و مسکن سر به فلک کشید، پاسخی جز سکوت نداشت!
اصولگرایی به طمع ۱۸ میلیون رای شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، حاضر به عذرخواهی از مردم برای عدم موفقیت دولت سیزدهم در کوتاه کردن دست سفته بازان و خام فروشان از جیب مردم نشد. حاضر نشد با صدای بلند جلوی احتکار اراضی ایران بایستد و بگوید ما نتوانستیم اقتصاد بسازبفروشی مسکن ایران را که ۷۰ درصد آن قیمت زمین است، تغییر ریل دهیم! حاضر نشد از سیاستهای مشوق خام فروشی فولاد و پتروشیمی و معادن عذرخواهی کند و از اینکه نتوانسته فرایند صنعتی شدن و تولیدگر شدن ایران را تسریع کند، حاضر نشد در پیشگاه تاریخ و مردم ایران ابراز شرمندگی کند و وعده اصلاح دهد.
بنابراین جریان سیاسی اصولگرایی حتی ۵ میلیون رای از همین ۱۸ میلیون رای ۱۴۰۰ را نیز از دست داد. جریانی که میخواست نقش نمایندگی طرفداران انقلاب و مستضعفین را بازی کند، در عمل با سرمایهداران نرد عشق باخت. جراحی اقتصادی که باید روی توبره سرمایهداران انجام میشد، روی سفره مردم انجام شد.
✨برای مطالعه بخش دوم، اینجا را کلیک کنید✨
@syjebraily