هدایت شده از .
🔰 وضعیت ساختار قدرت در جمهوری اسلامی؛ نیروها و نزاعها! بخش دوم/
•| مهمترین نکته درباره نیروهای انقلابی یا معتقد به ایجاد دولت اسلامی این است که به ساخت روند و الگوی جدید از حکمرانی، سبک زندگی، جهانبینی و... باور دارند. اینجا انقلابی بودن را بهتر میتوان درک کرد؛ پس زدن و مبارزه با هرگونه الگوی غیردینی و تخریب هرگونه واقعیت ساخته شده از پسِ الگوی عرفِ مدرن و هرگونه سلطه است!
•| نیروی مهم بعدی، نیروهای مدرن لیبرال هستند که برخلاف تصورات، به تغییرات پر شتاب اجتماعی و #کوچاندن جامعه از وضعیت مناسبات دینی به یک وضعیت غیردینی، عقلی و البته خنثی باور دارند، نه مدیریت و نه هدایت و نه توجه به عرف معمول!
لیبرالها که طبیعتاً از متفکران غربی و مدرن تغذیه میکنند، از ساختار فیزیکی و سازمان سیاسی برآمده از این تفکر در غرب نیز دستورالعمل میگیرند. در واقع تجددخواهان یا غربگرایان به گروه اول میگویند شما چون آسمانی میاندیشید، #توتالیتر و متعصب میشوید. میگویند جهان نو، #منطق خودش را دارد و شما در آن بازی نیستید. میگویند انقلاب اسلامی، توهمات شریعتمداران ناآشنا به مدرنیته بود که توانایی رویارویی با تمدن غرب را ندارد!
•| میل رسیدن به دولت مدرن در ایران، پیش از انقلاب سابقهای به اندازه تاریخ میان دو انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی دارد و مفهوم دولت مدرن با روی کارآمدن دولت محمد خاتمی بر مسند قدرت، در جمهوری اسلامی آغاز شد. ایدهای که پیشتر در دل مرکز بررسیهای ریاست جمهوری دولت هاشمی رفسنجانی به لحاظ سیاسی پخته و به لحاظ تئوریک توسط مباحث الهیاتی عبدالکریم سروش امکان طرح پیدا کرده بود...
•| با توجه به تجربه مشروطه، دولت مطلقه رضاشاه و در مجموع پهلوی، تجربه دولتهای سازندگی و دوم خرداد، سازمان سیاسی مدرن در ایران، به این نتیجه رسیده است که کوچ، صرفا با دستورالعملهای نرم رقم نمیخورد. شورشهای اجتماعی که در این سالها رخ داد، اساسا شوکهای مصنوعی بود تا جامعه دینی ایران را از مرحله مناسبات اجتماعی دینی به مرحله جامعه مدرن و بعضاً ضد دینی کوچ دهند.
ادامه دارد...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از .
🔰 وضعیت ساختار قدرت در جمهوری اسلامی؛ نیروها و نزاعها! بخش سوم/
•| لیبرالها از ایران و جامعه چه میخواهند؟!
اول باید به این نکته توجه کرد که سازمان سیاسی مدرنیستها در ایران، پیشبرنده پروژهی جهانی لیبرالیسم هستند، یعنی یک پیوند هویتی ریشهداری از قبل از مشروطه تا کنون بین مدرنیستهای ایرانی با مولفان اصلی مدرنیته در اروپا وجود دارد.
شما یک ماشین را تصور کنید. یک ماشین از اجزای مختلفی از جمله موتور تا پیچ و مهره ساخته شده است. مدرنیستها در جوامع مختلف در واقع پیچ و مهره بودن در این ماشین را در قالب #علم، توجیه میکنند. به عنوان مثال زمانی که دلایل افزایش قیمت بنزین را ردگیری میکنید، به منفعت کلی ماشین و تحت فشار قرار گرفتن پیچها خواهید رسید!
مدرنیستها چه در نهادهای رسمی و چه غیر رسمی در ساختار جمهوری اسلامی نقش آفرین هستند و گروه سوم را تحت تاثیر و با خود همراه میکنند.
•| نیروی سوم را شاید بتوان نیروهای #محافظهکاری دانست که صرفا به دنبال مدیریت وضع موجود هستند و با توجه به عرف و متاثر و در خدمت نیروهای دوم اما با روکشی از نیروهای اول، حکمرانی را پیگیری میکند. محافظهکاران پس از وقایع ۸۸، انحراف احمدینژاد، برآمدن دولت اعتدال و انعقاد برجام و نگرانی از جانشینی، دولت عمیق یا Deep state، را شکل دادند و در نهادهای رسمیِ غیردولتی نفوذ قابل توجهی پیدا کردند. مشخصاً این نیرو، در قالب نواصولگرایی، ظهور و بروز یافتند و دائما در سطح گفتار نمادین از گروه اول فاصله و با گروه دوم ائتلاف کردهاند.
•| این گروه در سطح عملیاتی، دیگر به تزریق امر #قدسی در پیکربندی اجتماعی اعتقادی ندارد، دوگانه «کفر_ایمان»، «انقلابی_غیرانقلابی» اهمیتی ندارد و عمل سیاسی را به #پروژهسازی در توییتر و شبکههای اجتماعی، تقلیل داده است و با ایجاد دوقطبیهای کاذب به بهانه «جذب حداکثری»، «تساهل و تسامح»، «پلورالیسم» در اصل ادامهدهنده راه مدرنیستها و نفی کننده انقلابیگری اصیل شدهاند...
ادامه دارد
🆔 @namiramag
هدایت شده از .
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مقصر ماییم یا اسراییل؟! یا، مقصر ماییم که با رژیم ارتباط نداریم؟!
•| منتخب مردم و رییس جمهور محترم اما به غایت پرت که آنچه برایش دیکته شده را هم نمیتواند بخواند، در نطقهای مختلف اما متناقض از سویی عنوان کرده که مردم امروز از ما شاکی هستند/ مقصر ما هستیم آمریکا مقصر نیست!
از سویی در ادامه در این ویدئو، تلویحا مشکلات را عدم ارتباط با غرب و راهبرد تهاجمی ما با اسرائیل (رژیم اشغالگر قدس!) عنوان میکند و راه چاره را ارتباط با این رژیم میداند!
•| سیاست اصلی اصلاحات یعنی «ما مشکل داریم چون با اسراییل #عادیسازی نمیکنیم»، شاید قبلتر در پشت پرده به صراحت بیان میشد، اما کم کم در رسانهها، به صورت تلویحی از دهان ظریف (قبل از هفت اکتبر) و حالا در صحن مجلس بیرون میآید!
•| هدف، عادیسازی است!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از .
🔰 بخش قابل توجهی از انتقادات به امیرحسین ثابتی از طرف مثلا حزباللهیها یا اصولگرایان، توضیح سیاسی ندارد، دقیقا به دلیل #حسادت است و فاقد پایه و اساس منطقی و علمی است.
•| هجمه سنگین اصلاحات به او، به دلیل به خطر افتادن منافع آنهاست.
•|دلیل مشترک هر دو طیف نیز برملا کردن ترفند مزّورانه آنها در در خرج کردن از رهبر انقلاب است...
🆔 @namiramag
هدایت شده از .
🔰 اوسکول نظام یا دیوانه!
•| داد زدیم و گلویمان پاره شد، تاندون انگشتمان هم پاره شد و با ادبیات مختلف نوشتیم که برادران و خواهران عزیز و تنها و بیپشتوانه و بیخبر از همهجا؛
صحنه را #خطی و تاریخی ببینید، نه لحظهای و کوتاه. پرش ذهن نداشته باشید. حداقل از اول انقلاب تاکنون، یک جریان یا گروه ضد اسلامی و ضد ایرانی وجود دارد که از در و پنجره و هر سوراخ دیگری خود را وارد هر نهاد رسمی و غیررسمی کرده و دارای نفوذ سنگین است!
•| صحنه واضح است. محمدباقر قالیباف، پدر ابراهیم رییسی را در سه سال ریاستجمهوری او، به معنای واقعی درآورد. نوچههای قالیباف، به #مصباح_یزدی (وزانت خبرگان و عالم ولایی)، فحش رکیک دادند، اما با پدران معنوی غربگرایان، مودبانه و متواضعانه برخورد کرده و میکنند و در رقابت با اصلاحات، برای بچههای انقلابی، اَنگ و برچسب جدید ساختند و برای طرد آنها فشار رسانهای آوردند. صحنه شفاف است!
•| ما اوسکول نظام نیستیم. #دیوانه نظامی هستیم که رهبران الهی داشته و دارد و هرچند کوتاه سیاستمدار و رییسجمهور شهید و طراز نشانمان داد. نظامی که پنجه در پنجه نوچههای ابلیس انداخته و میجنگد، شهید، پرورش داده و میدهد. عجمیان و علیوردی، نشانههایی هستند برای دیوانه بودن!
•| ...اما ما در برابر جریانی که با دشمن انقلاب، متواضع است و در برابر جانبر کفان نظام، ترشرو، محکم خواهیم ایستاد و نفاق آنها را افشا خواهیم کرد چنانچه تاکنون باوجود تندیهایی که شد، این راه را ادامه دادیم!
🆔 @namiramag
هدایت شده از .
🔴 اینروزهایِ #قالیباف خیلی ترحم برانگیز است...
•| مرد حسابی!
تو این همه زحمت کشیدی، این همه در جنگ بودی، نظامی بودی...
این آشغالها چیه دور خودت جمع کردی که شدن حائل بین تو و سعادت؟ حیف تو نبود که از سپر ولی فقیه، تبدیل شدی به کسی که منافقین برایش دست میزنند؟!
حیف تو نبود که حالا شدی مایه ننگ ولایت؟! حیف تو نیست که دستبوس و خدنگ ِ نوچههای سیدمحمد خاتمی شدی؟!
🆔 @namiramag
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
این تصویر، بخشی از گزارش رسمی پالایشگاه نفت اصفهان است که به همراه صورتهای مالی این پالایشگاه منتشر شده است. این شرکت، از جمله شرکتهایی است که محصولات خود را به دلار قیمتگذاری کرده و به ملت ایران میفروشد.
در این گزارش رسما اعلام شده است که با قیمت جهانی نفت ۷۳.۸ دلار، اگر نرخ دلار ۴۳ هزار تومان باشد، سود هر سهم پالایشگاه ۷۸۴ ریال خواهد بود و اگر نرخ دلار به ۴۹ هزار تومان افزایش یابد، سود هر سهم به ۲۴۱۱ ریال افزایش خواهد یافت.
یعنی با افزایش قیمت دلار از ۴۳ هزار به ۴۹ هزار، سود هر سهم پالایشگاه اصفهان حدود ۲۰۷ درصد افزایش مییابد.
سوال ما این است که چرا یک شرکت ایرانی باید محصولات خود را به دلار قیمتگذاری کرده و به مردم ایران بفروشد؟ چرا یک شرکت باید از محل کاهش ارزش پول ملی سود کند؟
بله عزیزان! گرانی دلار در داخل این کشور ذینفع دارد. اگر با گرانی دلار زندگی شما گرانتر میشود، اگر با گرانی دلار از خودرو و مسکن تا فرش زیر پایتان و گوشت و مرغ و لبنیات سر سفرهتان گران میشود، صاحبان سهام پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای معدنی و فولادی، سودهای نجومی به جیب میزنند.
ما حرف عجیب و غریبی نمیزنیم که اینهمه ناسزا میشنویم. ما میگوئیم درآمد این ملت به ریال است. قیمتگذاری دلاری نفت و گاز و محصولات پتروشیمی و پالایشی و معدنی (که همگی مواد اولیه تولید هستند)، باعث شده دخل این ملت به ریال و خرجشان به دلار شود. باعث شده مردم نتوانند از عهده هزینههای زندگی برآیند.
در پاسخ، فقط ناسزا و تمسخر و تخریب شنیدهایم.
اما سفره این ملت، کمتر از مرز این سرزمین نیست. تا پای جان میجنگیم...
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔹اقتصاد لیبرال و آزاد، یعنی آزاد برای سرمایهدار؛ اما زندان و حبس و فشار برای طبقه مظلوم و فقیر| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
متیو دسموند (Matthew Desmond) جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» -که ان شاءالله به زودی ترجمه آن منتشر خواهد شد- نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
@syjebraily
هدایت شده از حسین زمانی میقان
هدایت شده از قم | بلد امین
✅ ذورالنوری نماینده قم: به همه وزرای پیشنهادی پزشکیان رای مثبت دادم...
عملکرد قابل پیشبینی سرلیست مدعیان انقلابیگری در قم!
#تناقض_انقلابیگری
☑️با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031