پیام های دو هفته اول وزارت وزیر محترم علوم:
۱-اخراجی ها برگردند (چون دیگران حق اخراج ندارند).
۲- جذب شده های اخیر تجدید نظر شوند (چون ما حق اخراج داریم).
۳-آنچه ما می گوییم علم است و آنچه سایرین می گویند شبه علم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🗃 برداشت دولت از صندوق توسعه و لزوم احیای خط اعتباری ترجیحی
🔖 با فرض در دسترس بودن ارزهای صندوق توسعه، کاهش سهم صندوق از نفت برای مخارج دولت اگر به فروش مستقیم ارزها به عاملیت بانکمرکزی ختم شود عملا یک انقباض پولی سنگین است و با توجه به نسبت پایین ذخائر مازاد بانکی به «اضافه برداشت» سنگین بانکها ختم میشود.
📜 پیشنهاد میکنم بانکمرکزی بهجای فروش ارزهای صندوق در بازار، این ارزها را به دارایی خارجی خود بیفزاید(ارزها را از دولت بخرد)و ما به ازای آن مستقیم ذخائر (پایهپولی) را به صورت هدفمند و در قالب «خط اعتباری ترجیحی» به بانکهای عامل ذیل بودجه عمرانی تزریق کند(با راهبری سازمان برنامه).
🔖 فواید این پیشنهاد عبارتند از:
1️⃣ تمرین بانکمرکزی برای هدایت اعتبار در قالب ایجاد خطوط اعتباری ترجیحی.
2️⃣ تمرین سازمان برنامه برای راهبری چند پروژه اولویتدار عمرانی.
3️⃣ تشویق بانکهای سالمتر در قالب ذخیرهگیری ترجیحی.
4️⃣ عدم انتقال فشار ناترازی بیشتر از محل تشدید اضافهبرداشت به بانکها.
@Economics_Finance
از محل کاهش سهم صندوق به ۲۰ درصد، ۳۵۰ همت به خزانه واریز شد. یادشان باشد که این مبلغ از برکات فروش نفت در دولت شهید است. انشاالله همین طور بتوانند اسب زین شده را تحویل دولت بعد بدهند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد ما
🔴 معاون وزیر صمت: تورم تولید کننده از ۸۰ به ۲۸.۹ درصد در سه سال گذشته رسید
🔹محمدمهدی برادران، معاون وزیر صمت: با وجود تورم در کشور، تورم تولید کننده از تورم کل پایین تر بوده و از ۸۰ درصد در تابستان ۱۴۰۰ به ۲۸.۹ درصد در بهار ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹این آمارهای رسمی کشور از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار است و روند تورم تولید کننده نسبت به چهار سال گذشته روند کاهشی داشته است. باید روند تورم تولیدکننده به یک درصد برسد و این روند کاهش ادامه یابد ضمن اینکه این روند به خاطر سیاست ها و تلاش های صنعتگران و تولیدکنندگان بوده است.
✅کانال اقتصاد ما👇
https://eitaa.com/joinchat/1713963010C09dff8f4a4
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزاداری زیبا و خاطره انگیز یزدی ها در حسینیه محمدی (پنبه کاران)
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
السلام علیک یا أب
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اینجا مسجد زیبای جامع یزد است. چرا از کلمات زیبا، خاطره انگیز، تاریخی و ... به عنوان پسوند این گونه بناها استفاده می کنیم؟
روزگاری نیازی به این پسوندها نبود. اینها بستر طبیعی زندگی ما بودند. هر روز و هر روز در جستجوی خداوند در این مکان حاضر می شدیم. عبادت می کردیم و عبادت، زندگی ما بود.
اما امروز صف توریست هایی که مشغول به نظاره لاجودری های محراب هستند از صف نمازگزاران بسیار طولانی تر است. روزگاری، این لاجوردی ها ابزاری برای آرام گرفتن در مقام عبودیت بود و امروز شده است ابزاری در اختیار بازار گردشگری.
این بیگانگی از اصالت از زمانی رونق گرفت که دانش برپاکننده این لاجوردی ها را شبه علم و دانش بازاری سازی آن را علم تلقی کردیم. زندگی ما از خود بیگانه شده چون علم ما از ما بیگانه شده. بیش از صد سال است که دانش ما از رونق افتاده و در زندگی ما دانشی دیگر تزریق می شود. تطور دانش ما متوقف شده و آنچه در این اماکن مطهر تزریق می شود، دانشی دیگر است.
اگر چراغ آن دانش لاجوردی ساز در ساخت زندگی ما دوباره روشن شود، همه زندگی ما مسجد جامع یزد می شود. متعالی تر، زیباتر و البته طبیعی تر. آن روز غوطه می خوریم در دانش پیشرفته لاجوردی ها و آن روز همه شهرمان و همه مجاری تنفسی مان از جنس مسجد جامع خواهد شد.
لازمه اش البته تحول در دانش تاریخی ما، پیشرفته شدن آن و تزریق گونه ای نو و امروزین از آن در زندگی ماست.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
شبستان مسجد جامع یزد، شده است فروشگاه کتاب. از همان کتابهای بازاری که در ورودی سینماها، پارکها و اماکن تفریحی می فروشند برای عامه مردم. البته اینجا قدری کتابهایش بهتر است. اما نمی دانم اگر به سازندگان مسجد در قرن پنجم هجری می گفتند این مکان روزگاری مصلی نخواهد بود و به فروشگاه بدل خواهد شد چه می کردند.
اگر آنها می دانستند که سنگهایی که روی سنگ می گذارند بیش از اسباب عبادت، اسباب نظارت می شود آیا این کار را می کردند یا نه!
به هر حال هویت تاریخی زندگی ما از محل خودش خارج شده است.
مثل استخوان مفصلی که از جای خود در رفته و کارایی خود را از دست داده است.
قرار دادن مجدد آن در جای خود به شکسته بندهایی قهار و دانشمند نیاز دارد. که استخوان را خوب بشناسند و نقش هر کدام از عضلات در حمایت از آن را خوب بدانند.
این استخوان هنوز سالم است. و لازم است به جای خود بازگردد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«پشت پرده علمی قطع گسترده برق!»
⛔️پشت تخریب گسترده تیم رسانهای دولت و پروژه بگیرهای مجازی و جریان لیبرال اقتصادی به اعتراض نسبت به قطع برق گسترده خانگی و صنعتی و ناکارآمدی تعمدی وزارت نیروی دولت پزشکیان ریشه در دو امر دارد:
🔻زمینهسازی برای گران کردن انرژی
🔺جبران تصویر ناتوانی دولت پزشکیان نسبت به شهید رئیسی
⚠️اما واقعیت ماجرا چیست؟
▪️یکی از ناکارآمدترین وزرای دولت سیزدهم که توسط مجلس و جریان مافیای واردات خودرو با استیضاح فاطمی امین، وزیر موفق شهید رئیسی، به دولت قبل تحمیل شد؛«علیآبادی» بود که مزد تلاش خود برای زمین زدن دولت سیزدهم را با حضور در وزارت نیروی دولت پزشکیان گرفت!
▫️حضور علیآبادی در وزارت صنعت دولت قبل بلافاصله افت شدید شاخصهای تولیدی کشور از جمله در حوزه خودرو را رقم زد و نارضایتیها در این زمینه را افزایش داد.
او در همان زمان نیز ایده قطع برق شهری و روستایی خانگی را به خاطر تامین برق شهرکهای صنعتی مطرح میکرد که با مخالفت شدید «شهید رئیسی» مواجه میشد.
🔖این در حالی است که طبق سالنامه آماری تامین اجتماعی ۹۸٪ بنگاههای اقتصادی کشور کمتر از ۵۰نفر نیروی کار داشته و ۶۱٪ کمتر از ۵نفر نیروی کار دارند.
همچنین بنابر سرشماری مرکز ملی آمار بیش از ۲۲میلیون بانوی ایرانی شاغل به خانهداری بوده و با احتساب ۲۶میلیون خردسال و سالمند، بیماران، معلولین، توانیابان و.. بیش از ۵۰میلیون نفر در منازل مستقر هستند.
‼️به عبارتی قطع برق خانگی به خاطر تامین برق شهرکهای صنعتی یعنی برق بیش از ۵۰میلیون نفر در منازل و ۹۰٪ نیروی کار کشور شاغل در اصناف و کارگاههای خرد و متوسط به کمتر از ۱۰٪ نیروی کار کشور تخصیص یاید!
⭕️این یعنی ایجاد یک نارضایتی ملی و سلب رفاه کل کشور به خاطر منافع چند شرکت محدود فولادی و.. که از رانت گسترده نیز برخوردارند.
🚫با همین استدلال پوچ، علیآبادی وزیر فعلی نیرو که طرفدار و تا به خاطر سوابق مدیریتی گذشته خود تا حدی ذینفع گرانی برق و جایگزینی برق صنعتی نسبت به خانگی است، بلافاصله پس از حضور در کرسی وزارت نیرو، علیرغم آن که هوا بسیار خنکتر نسبت به دوران قبل از مدیریتش بود و جمعیت چندمیلیون نفری در سفر اربعین بوده و مصرف برق به خاطر تعطیلات بسیار پایینتر از پیک مصرف گذشته بود، آگاهانه سبب قطعی برق گسترده شده تا زمینه پیادهسازی ایدههای رانتی-لیبرالی خود را در جهت منافع اقلیت سرمایهسالار به کار گیرد.
🔘در همین راستا اگر ذرهای منافع آنان را به خطر اندازید لشکرهای سایبری با تامین مالی ذینفعان به شما حمله میکنند.
⚠️فتنه قطع برق گسترده خانگی و صنعتی را جدی بگیریم!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
ایجاد نارضایتی عمومی، هم زمینه و هم نتیجه شوکهای اقتصادی است.
اول به سختی می اندازند تا مردم را متقاعد کنند برای شوک و وقتی شوک ایجاد شد، لاجرم خود آن شوک سختی را ایجاد می کند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خدا حفظ کنه حجت الاسلام دانشمند رو. واقعا منبری معنوی، پر محتوا و جذاب دارد.هیات انصار ولایت یزد
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خوب خدا رو شکر سطح ادراک سایبری های اصلاحطلب در پاسخ به این پست در توییتر کاملا مشخص شد.
اینها اینقدر سطحی و سیاست زده هستند که گمان می کنند سوئیچ کردن برق از یک بخش به بخش دیگر به سالها زمان نیاز دارد.
یادشان رفته که #شهید_رئیسی به محض ریاست جمهوری از قطع برق خانگی و تجاری جلوگیری کرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi