هدایت شده از " تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم"
🔰واحد بینالملل تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم و جنبش قسط دانشجویان دانشگاه قم برگزار میکند :
🔸 اقتصاد و رژیم صهیونیستی
🔹 باحضور دکتر حمیدرضا مقصودی، اقتصاددان و هیئت علمی دانشگاه قم
🔹زمان : دوشنبه ٩مهر ماه ۱۴۰۳
🔹ساعت: ۱۹:۰۰ الی ۲۰:۳۰
🔹محل برگزاری: تالار اندیشه دانشگاه قم_ جنب دانشکده علوم پایه
🔸ویژه عموم دانشجویان استان قم
➖➖➖➖➖➖➖
#روابط_عمومی
#جامعه_اسلامی_دانشجویان_دانشگاه_قم
🌐@jadqomu
هدایت شده از Fatemeh._.S
📣فراخوان ثبتنام داوطلب
🔻اعزام نیرو به جبهه لبنان در قالب گردان های «انصارالاقصی»
📌جهت ثبتنام اعزام، به مقابل سلف برادران مراجعه نمایید.
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🆔 @QomBasij
الحمدلله حرکتهای خوبی شروع شده. باید به شدت گسترش یابد. باید تکنولوژی همیشگی انقلاب اسلامی فعال شود. باید میلیونها نفر وسط خیابان باشیم.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سخنی با دانشجویانم:
فرض کنید من، فردی باشم که در مسائلی مثل حجاب، اقتصاد و سیاست با شما همفکر نباشم. بیشتر از این فرض کنید که من شما را در ماجرای حجاب، اقتصاد و سیاست به زور با خودم همراه کرده باشم و شما میل همراهی با من نداشته باشید.
بگذارید پا را از این هم فراتر بگذارم. فرض کنید من دستمزد شما در محل کارتان را با صحبت با کارفرمای شما تا حدی کم کرده باشم که دیگر پس اندازی نداشته باشید. و حتی این دستمزد تا وسط ماه هم دوام نیاورد. یا یک جاهایی با شما به زد و خورد فیزیکی هم رسیده باشم.
فرض کنید مقصر همه این ماجراها هم من باشم. فرض است دیگر!
کمی بالاتر بروید. فرض کنید من چند نفری از شما را هم کشته باشم! فرض است دیگر!
حال در این شرایط، اگر فردی یا گروهی تصمیم بگیرند فرزندانم را خدای نکرده قتل عام کنند، آیا موضوعات فوق کفایت میکند برای اینکه آنها را نجات ندهید؟
حال اگر در این شرایط، فردی یا گروهی تصمیم بگیرند، کودکانی که هیچ نسبتی با من ندارند، حتی هم مذهب من نیستند را بکشند، آیا شما به دلیل دشمنی با من از آنها دفاع نمیکنید. دفاع هم نمیگویم تفنگ بردارید. یک تلفن بزنید! یک پیام بنویسید، یا حتی در دل خودتان ناراحت باشید!
یک مرحله بالاتر، اگر فرد یا گروهی تصمیم بگیرند،آن کودکان، فرزندان من و خود شما را قتل عام کنند چطور؟
چند وقتی است که دانشگاههای آمریکا و اروپا و استرالیا را مرور میکنم. در خیابانهای کشورهای مختلف غربی و شرقی، همانهایی که در ماجراهای متفاوت با هم درگیری دارند، کنار هم جمع شده اند یک فریاد بلند سر میدهند. اینها را نکشید!
آخر، اتفاقی در یک گوشه عالم در حال رخ دادن است. ۱۵ هزار کودک، به همین میزان زن و به همین میزان مرد کشته شدهاند توسط یک رژیم سفاک. دلهای همه به درد آمده.
اما برایم سوال است که در ذهن دانشجویان من چه میگذرد؟ آیا دشمنیشان و اختلاف نظرشان با من یا تصورشان از ظلمی که من به آنها کرده ام باعث شده کشته شدن فرزندانم، این کودکان و فرزندان خودشان را نبینند؟
یا این که مسئله چیز دیگری است؟ اینکه اساسا ذهنشان درگیر این مسئله نیست. اصلا مسئله شان، آن طرف عالم نیست! مسئله شان فقر است! حجاب است! بیکاری است! فیلترینگ است!
یا اینکه اصلا مسئله شان این است که مسئله ندارند!
آیا این فقر و حجاب و بیکاری و ... کفایت میکند که نسبت به کشته شدن ۴۵ هزار نفر کودک و زن و پیر و جوان و ... کاری نکنند؟
برخلاف دانشجویان اروپایی و آمریکایی، اساسا این ۴۵ هزار کشته را نمیبینند؟
یا این که با این کشتار موافقند (که البته مطمئنم این نیست).
یا هر دلیل دیگری...
اما به نظر خود من، ممکن است هر کدام از ما نسبت به یکی یا چند تا از مشکلات و مصائب فوق، سوال داشته باشیم یا قضاوت داشته باشیم یا ناراحت و خشمگین باشیم. اما علت اینکه دانشگاههای ما این یک سال ساکت بوده، اینها نبوده!
به نظرم ما هنوز تراژدی غزه را، آوارگی میلیونها نفر را و کشته شدن هزاران کودک را درک نکردهایم. یعنی شاید اطلاعات داشته باشیم. اما آن را احساس نکردهایم. آن را گریه نکردهایم. سالهاست اقتصاد میخوانیم. اما کجای تاریخ زندگیمان با ۲ میلیون نفر مواجه شدهایم که در یک سال هم اعضای خانوادهشان کشته شدهاند، هم خانهشان خراب شده، هم هیچ امکانات بیمارستانی و درمانی ندارند، هم گرسنه هستند و نان هم به زور به آنها میرسد؟ به نظرم این را گریه نکردهایم. این را به قوه خشم تبدیل نکرده ایم. چرا این خشم مقدس، به یک اعتراض سنگین، به آتش زدن سطلهای زباله، به پرتاب سنگ و شکستن شیشه ها تبدیل نمیشود؟ چرا این خشم، به بیانیه نوشتن، به پیام دادن، به جلسه و تحصن و تجمع برگزار کردن تبدیل نمیشود. چرا قاتل را نشانه نمیگیریم؟
بچه ها ما باید تراژدی غزه را گریه کنیم و این تراژدی را خشمگین شویم. امروز روز تغییر تاریخ است. یا ما تاریخ را میسازیم یا قاتلان. حواستان باشد. عالم در مرحله خاصی است. میتوانید در یکی از این دو پیروزی قطعی خداوند را همراهی کنید: ۱- پیروزی بر ظلم صهیونیسم و محو این رژیم. ۲- شهادت.
که انشاالله اولی برای شما باشد و دومی را حتما برای من آرزو کنید و اگر هم خودتان دوست داشته باشید.
ما قطعا این جرثومه نجاست را از عالم حذف میکنیم (انشاالله). ولی همراهی فوری شما میتواند این مسیر را تسریع کند و کاری کند که هزاران و دهها هزار کودک کمتر کشته شوند و زمین سریعتر وارث خود را پیدا کند.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون...
به امید فردایی نزدیک که با هم تاریخ صالحان را نظاره کنیم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ اقدام معنادار سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری و انداختن چفیه بر روی شانههای خود هنگام سخن گفتن از انتقام ایران
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
دکتر حمیدرضا مقصودی
. ♨️ اقدام معنادار سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری و انداختن چفیه بر روی شانههای خود هنگام سخن گفتن
احسنت به دولت بابت این پیام دقیق
هدایت شده از قرارگاه انقلاب اسلامی قم مقدس
بسم الله الرحمن الرحیم
بستنشینی خونخواهان نصرالله در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/1550909558Cc3f9e22977
من هم به تبعیت از این باغبان عزیز دانشگاه، که نور چشم من است. که ولی نعمت من است، نام خودم را در جهاد فیسبیلالله ثبت کردم.
انشاالله که توفیق در هم شکستن ستون فقرات اسرائیل نصیب من شود و البته شهادت در راه خدا.
تشکر از بچههای بسیج دانشجویی دانشگاه قم که این سنت را در دانشگاه راهانداختند. انشاالله که در همه دانشگاهها و مراکز علمی کشور شاهد این ماجرا باشیم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سید_حسن_نصرالله در دل مردم ایران جای مهم و محبوبیت بالایی داشت، حتی در دل آنهایی که چندان اهمیتی به کار #جبهه_مقاومت نمی دادند و لذا یک مصیبت زدگی در شهادت او در ایران رخ داده است.
#عزاداری در مصیبت ها خیلی چیز مهمی است. اگر عزاداری نکنیم خطرناک است. چرا؟ چون مردم غیر از اینکه عقل و درک دارند، #دل هم دارند. مراقبت دل انسانها هم باید بود. همه ما تجربه داغ دار بودن را داریم. حتی اگر خودمان هم آدم آرامی باشیم، اما لازم داریم که چند روزی دور ما شلوغ باشد.
جامعه ما امروز نیاز دارد که آنهایی که بیشتر اهل بروز هستند، علنی تر عزاداری کنند. ما در شهادت حاج قاسم خوب عزاداری کردیم، بعد حاج قاسم جامعه -که صاحب عزای حاج قاسم بود- زنده تر شد، اما برای شهید رئیسی خوب عزاداری نکردیم، هنوز زخم آن خوب نشده.
به غیر از انتقام، بغیر از بصیرت، بغیر از تبیین، در چنین لحظاتی، روان جامعه را هم دریابید. نگاه نکنید که خیلی ها اصرار دارند که سرد برخورد کنند! روان شناسها می گویند انکار و پس زدن، خیلی از مواقع، یک مکانیزم دفاعی بخاطر احساس حسرت و حرمان است. خیلی از اوقات آدمها وقتی کسی را دوست دارند، اما به او نمی رسند، بجای ابراز حسرت، از بیخ انکار می کنند که او را دوست داشته اند یا او صاحب فضائلی است که او را دوست داشتنی می کند. لذا یکی از کارهای روانکاوها، درمان کردن دردهایی است که در غالبهایی غیر متعارف مثل انکار و... بروز کرده اند.
جامعه غیر از اینکه معلم احتیاج دارد، در این روزها طبیب هم می خواهد.
پ.ن: فیلم عزاداری دولتی ها، در لحظات دفن آقای رئیسی
🆔 @social_theory
هر جنبشی که بتواند ترجمان کودکانه پیدا کند ماندگار میشود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi