💰درآمدی بر مفهوم تولید و راهزنی در اقتصاد سرمایهداری
🔸در کتابهای رایج اقتصادی معمولاً اقتصاد اینگونه تعریف شده است: «اقتصاد مطالعهی روشهایی است که انسان برای برآورده ساختن #نیازهای_نامحدودش با استفاده از #منابع_محدود بهکار میگیرد.» در این تعریف پر روشن است که انسان صرفاً از جنبهی نیازهای مادیاش مورد نظر قرار گرفته و بنابراین، روشهای تأمین نیاز نیز لزوماً محدود به «مقیدات اخلاقی» نیست.
🔸#نفع_شخصی به مثابه بزرگترین انگیزهای که بشر را به کار و تلاش وا میدارد انگاشته شود. اگر جستجوی سود ملاک رفتار درست باشد راهی برای فرق گذاشتن میان #فعالیت_تولیدی و #راهزنی وجود ندارد.
🔸پر واضح است که آزاد ساختن #تجارت و اصالت دادن به #سودمداری، رشد سریع اقتصادی را به همان مفهومی که در #اقتصاد_غرب مطرح است بههمراه خواهد داشت، اما باز هم همان طور که در غرب اتفاق افتاده، این رشد سریع اقتصادی هرگز در جهت #توزیع_عادلانهی ثروت و از بین بردن #فاصلههای_طبقاتی نخواهد بود.
🔸«جون رابینسون» در کتاب «آزادی و ضرورت» صفحه 132 میگوید: آمارهای کلی درآمد ملی به #توزیع_مصرف میان خانوارها و یا توزیع جریان کالاها و خدماتی که اندازهگیری میکند، اعتنایی ندارد. بطور عمده سودآور بودن محصول است که ترکیب فعالیت رشتههای مختلف را تعیین میکند.
🔸در قوانین علم اقتصاد وقتی سخن از #تقاضا میگویند هرگز بین نیازهای حقیقی انسان و #نیازهای_کاذب مسرفانهی او تفاوتی قائل نمیشوند، حال آنکه کمیت و کیفیت تقاضا دقیقاً با #اسراف و #قناعت و زهد و حرص و آز تناسب مستقیم دارد.
🔸اگر اقتصاد را همان طور که غربیها تعریف کردهاند بدانیم، از همان آغاز با تقسیم نیازها به مادی و معنوی، حقیقی و کاذب، سیر اندیشهی اقتصاد اسلامی طریقی مخالف علم رسمی اقتصاد میپیماید.
منبع: کتاب توسعه تمدن غرب
#اقتصاد_اسلامی
#قرارگاه_رسالت
#حاج_قاسم
#اقتصاد_مقاومتی
#اقتصاد_لیبرال
#دانشگاه_اقتصاد
#شهید_آوینی
#مرد_میدان
#شهید_فخری_زاده
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
🔘 به مناسبت رحلت #عمار_انقلاب
🔶 بعضی آدم ها رو باید بزرگان در موردشون حرف بزنن تا ما متوجه بزرگی شخصیت اون ها بشیم.
آیت الله مصباح یکی از این شخصیت هاست.
انقدر ایشون با اون همه علم و عظمت، متواضع بودند که عموم مردم شناختی از ایشون نداشتند و دشمن هم از این غربت رسانه ای ایشون استفاده کرد و سال ها انواع تهمت ها و شایعات و دروغ ها رو به ایشون نسبت دادند...
🔹 حاج قاسم با "اسلحه نظامی" مقابل جبهه دشمن ایستاده بود
🔹 و آیت الله مصباح با "اسلحه علم و استدلال" مقابل جبهه کفر ایستاد...
برخی سخنان بزرگان رو در مورد شخصیت این بزرگمرد تقدیم میکنیم:
حضرت امام خمینى :
🔸 آقاى مصباح ذوشهادتین است...
امام خامنه ای:
🔹 آیت الله مصباح ، شهید مطهری زمان هستند
🔸 بنده نزدیك به چهل سال است كه جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یك فقیه، فیلسوف، متفكر و صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم...
حضرت علامه حسن زاده آملی:
🔹 آقای مصباح انسان زحمت كشیده ای است. من با ایشان همدرس و همبحث بوده ام، خدا را شاهد می گیرم كه پشت سر ایشان نماز می خوانم.
حضرت آیت الله مشکینی:
🔸 جناب مستطاب آيت الله مصباح از آن وجودات پربركت است. اگر ده نفر عالم بزرگ در حوزه پيدا كنيد، يقينا يكي از آنها آيت الله مصباح است ... ما به عظمت او معتقديم، ما او را دوست داريم، او يكي از خزينه هاي وجودي ما است. يكي از بزرگان حوزه ما است. من خودم علاقه به اين آقا دارم، براي اينكه شمشير برنده اسلام در مقابل كفر است..
#عمار_انقلاب
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#پشتیبان_علم
#خادم_علوم_اسلامی
#عمار_انقلاب
#فقیه_فرهیخته
#یاور_راستین_علم
#مشکات_قرآن
#دانشمند_انقلابی
#فخر_حوزه
#فخر_فلاسفه
#مفسر_انقلابی
#مصباح_رهبر
#پشتیبان_علوم_اسلامی
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
💻 @Khamenei_ir
نکات ویژهای در تکریم مرحوم آیتالله مصباح از سوی رهبر معظم انقلاب وجود دارد:
🔰فقیه و حکیم
🔰درگذشت ایشان خسارت بر حوزه علمیه و معارف اسلامی است
🔰متفکر برجسته
🔰مدیر شایسته
🔰دارای زبان گویا در اظهار حق
🔰دارای پای با استقامت در صراط مستقیم
🔰تولید اندیشه دینی
🔰نگارش کتب راهگشا
🔰تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار
🔰حضور انقلابی در همه میدانهایی احساس نیاز به حضور ایشان می شد
🔰توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی
🔰و از همه مهمتر این که رهبری خود را سوگوار ایشان می دانند.
همین شخصیت در سالهای اخیر چه از جانب اصلاحطلبان و چه از جانب اصولگرایان بارها مورد حمله قرار گرفت و عنوان تندروی را هر دوی این جریانها به تبعیت از رسانههای خارجی بر ایشان تصدیق کردند و بارها گفتند و این چهره الهی را تلاش کردند که مخدوش کنند که
«يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ»
و امروز این نور در کلام ولی خدا تمام شد و تابیدن مجدد گرفت.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📝 مالکان خارجی فروشگاههای زنجیره ای در ایران سود خود را به ارز تبدیل می کنند و از کشور بیرون می برند
#حمیدرضا_جوانبخت
🔸فروشگاههای زنجیره ای دارند اقتصاد خرد و کلان کشور را در خود می بلعند!
🔹بیشتر آنها متعلق به کشورهای خارجی هستند و موجب ایجاد اختلال در اقتصاد بومی محلات و بیکار شدن تعداد زیادی از خانوارهای مشغول در سوپرمارکتها، خواربارفروشیها و... شده اند.
🔸فروشگاههای زنجیرهای به مرور زمان همه جور اجناسی میفروشند و ریز و درشت به همه اصناف لطمه میزنند و باعث ورشکستگی آنها می شوند.
🔹به گفته معاون سازمان تعزیرات فروشگاههای زنجیرهای هم گران فروشی میکنند و هم کم فروشی.
🔸مثلا با کارخانه تولید رب تبانی میکنند که کارخانه مذکور رب ۸۰۰ گرمی را ۷۰۰ گرم تولید کند تا ارزانتر به دست آنها برسد و از قیمتی که روی کالا درج شده به مردم تخفیف میدهند! با اینکار مردم فکر میکنند در این خرید سود هم کردهاند.
🔹مالکیت برخی فروشگاههای زنجیرهای فعال در ایران متعلق به خارجیهاست و سود کسب شده را به ارز تبدیل کرده و به خارج ارسال میکنند! در این بین پای کشورهایی مثل ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس در میان است.
🔸پس از فروشگاههای زنجیرهای «جانبو»، مدتی پیش خبر رسید که برند دیگر ترکیهای به نام «بیم» قصد دارد ۳۰۰ فروشگاه زنجیرهای در ایران راهاندازی کند.
🔹چند سال پیش گالیپ آیکاچ؛ عضو کمیته اجرایی شرکت بیم، ضمن تائید احتمال افتتاح ۳۰۰ فروشگاه بیم در ایران به رویترز گفت: فرآیندهای لازم برای بررسی توان بازار ایران و افتتاح فروشگاههایی در این کشور به سرعت در حال انجام است.
🔸کشور ترکیه با بازارسنجی و شبکه روابط پیچیده نبض بازار ایران را در دست گرفته و به غیر از اثرگذاری حداکثری بر مجراهای وارداتی امکان دارد در آینده صادرات ایران را هم تحت سلطه درآورد.
🔹آیا عقل سلیم میپذیرد در این شرایط جنگ اقتصادی اینطور به فروشگاههای خارجی اختیار داده شود تا کالاهای ساخت کشور خودشان را به فروش برسانند و عواید ناشی از آن را بصورت ارز از کشور خارج کنند و یکی پس از دیگری کارگاههای تولیدی تعطیل و هزاران کارگر ایرانی از کار بیکار شوند؟
🔸و این همه در حالی است که نه تنها هیچ حمایتی از مدل های سنتی فروش در ایران نمی شود که صدا و سیما دربست در اختیار تبلیغات گسترده این فروشگاههای زنجیره ای قرار گرفته است.
این دو مصاحبه زیر را گوش کنید:
https://t.me/maktubaat/22728
@maktubat
📸 ۵۰ دانشگاه علوم پزشکی ۸۴ هزار میلیارد تومان بودجه بهداشتی- درمانی بدون نظارت میگیرند + جدول
🔹به گزارش «نود اقتصادی» در لایحه بودجه کشور، دانشگاههای علوم پزشکی دو ردیف بودجه جداگانه دارند. این دو ردیف شامل بودجه آموزش و بودجه بهداشتی-درمانی (مختص بیمارستانهای زیرنظر هر دانشگاه) است.
🔹براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، در سال آینده از بودجه ۱۵۵ هزار میلیارد تومانی نظام سلامت، حدود ۶۷ درصد یا معادل ۱۰۴ هزار میلیارد تومان آن مربوط به بودجه بهداشتی-درمانی دانشگاههای علوم پزشکی است.
🔹بررسیهای «نود اقتصادی» از بودجه ۵۰ دانشگاهی که رقم بودجه بهداشتی-درمانی آنها بالای ۳۰۰ میلیارد تومان بوده، نشان میدهد این دانشگاهها در سال آینده مجموعا نزدیک به ۸۴ هزار میلیارد تومان بودجه دریافت خواهند کرد.
🔹در بین این ۵۰ دانشگاه، بودجه ۱۰ دانشگاه شامل علوم پزشکی فارس، اصفهان، خراسان رضوی، تهران و آذربایجان شرقی، جندی شاپور اهواز، آذربایجان غربی، ایران، بهشتی و مازندران هر کدام بین ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان است.
🔹قابل ذکر است اختصاص ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بودجه بهداشتی-درمانی که ۸۴هزار میلیارد تومان آن در لیست بالا دیده میشود، در حالی صورت میگیرد که بر اساس ماده یک قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور، دانشگاههای علوم پزشکی از هرگونه حسابرسی مالی بودجهای مستثنی بوده و محاسبات مالی آنها عمدتا در جلسات هیئت امنای دانشگاهها و وزیر بهداشت بررسی میشود.
#اصلاح_ساختار_بودجه
#بودجه_۱۴۰۰
⚠️اقتصاد از نگاه یارانه
📌یارانه ی مردم به دولت بیشتر است یا یارانه ی دولت به مردم؟!
🖊سید امیرحسین حسینی/کارشناس علوم اقتصادی
✅ سال ۱۳۸۹ طرح هدفمندی یارانه ها به عنوان تحولی بزرگ در اقتصاد جمهوری اسلامی و گامی بزرگ در عدالت اجتماعی و اقتصادی به وقوع پیوست .
❎ در این طرح ، بنا شد تا به جای یارانه غیرمستقیم بر حامل های انرژی و آب و برق و آرد و نان و .. که باعث میشد هر که بیشتر مصرف کند (در سطح رفاه و هزینه بالاتری باشد) یارانه ی بیشتری از منابع دولت دریافت کند ؛ یارانه ی مستقیم از محل درآمدهای آزادسازی قیمت ها وضع شود .
🧷 در این حالت همه به طور مساوی از نعمت منابع طبیعی بهره مند شده و آنان که فرضا به علت نداشتن خودرو هیچ منفعتی از یارانه ی قیمتی آن نداشتند ، حالا به طور مساوی با سایر هموطنان خود از این نعمت و خدمت بهره مند می شدند .
✅ یارانه ی سال ۱۳۸۹ ، برابر با ۵۰ دلار بود و طبق شاخص صندوق بین المللی پول ، اگر فردی بتواند درآمد روزانه ای بیش از ۱.۵ دلار داشته باشد ، زندگی نرمال و بالای خط فقر دارد و عملا جمهوری اسلامی توانست در سال ۸۹ با هدفمندسازی یارانه و درآمدهای حاصل از آن عملا طبق شاخص های بین المللی تا حد زیادی رفاه عمومی کشور را افزایش و تقریبا فقر را کمرنگ سازد .
⛔️ در طرح هدفمندی یارانه ها بنا شد تا ۶۰ درصد درآمدها سهم خانوارها و ۴۰ درصد مابقی سهم دولت و تولید شود . که البته مجلس در مخالفت با دولت ، بعدها سهم مردم را به ۵۰ درصد کاهش داد .
🧷 امروز و طبق آخرین آمار به دست آمده در سال ۹۸ ، درآمد هدفمندی یارانه ها از حدود ۴۰ هزار به حداقل ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است اما سهم مردم از شصت درصد به کمتر از ۳۰درصد رسیده است .
⭕️ این یعنی دولت در تخلفی محرز ، بصورت مستقیم و بدون اجازه دست در جیب ملت کرده است و بیش از ۷۰ درصد منابع هدفمندی یارانه را غصب نموده است . البته رقم درآمد دولت با بنزین ۳۰۰۰تومانی و سایر افزایش قیمت ها و کاهش چند میلیون نفری تعداد یارانه بگیران بسیار بیشتر از ارقام ذکر شده توسط اینجانب است که به دلیل نبود آمار دقیق و مستند از ذکر حدسیات خودداری نمودم .
🔆 درآمدی که روزانه ۱.۵ دلار ارزش داشت به ماهانه ۱.۵ دلار رسیده است و این اوج فاجعه مدیریت بد و فشل دولت فعلی می باشد .
📊📈 به افرا (اقتصاد فردای روشن ایران) بپیوندید
اقتصاد با طعمی متفاوت😋😊🌷
@afra_eco
عراق، آذربایجانی دیگر برای ترکیه؟
اخیرا اتفاق مهمی در مناسبات ترکیه و عراق رخ داد که در سایه داستان شعر "آراز" در آذربایجان، مورد توجه قرار نگرفت در حالی که بسیار مهم و کاملا همسو با ان است.
الکاظمی نخست وزیر عراق در راس هیئتی به آنکارا رفت و اردوغان با تشریفاتی عالی، از وی، استقبالی در سطح رییس دولتی برجسته کرد. موافقتنامههای اقتصادی و امنیتی منعقد شد و آنچه باید به عنوان خطوط اشتراک راهبردی دو کشور بیان شود، در مصاحبه مطبوعاتی مشترک ذکر شد.
اردوغان: "ترکیه اهمیت خاصی برای حفاظت از تمامیت ارضی عراق قائل است و آماده ارائه هرگونه کمک برای روند بازسازی این کشور است...ما تمامی اقشار ملت عراق را صرف نظر از طایفه و قومیت، برادر خود میدانیم و امکان افزایش حجم تجارت میان دو کشور به سالانه ۲۰ میلیارد دلار وجود دارد...با ترمیم خط لوله تخریب شده توسط داعش، ما میخواهیم نفت کرکوک را با مقادیر بیشتری به بازارهای جهانی تزریق کنیم. ...مسئله آب باید زمینهای برای همکاری میان دو طرف باشد نه درگیری و منازعه".
الکاظمی:"شرکتهای ترکیهای سهم مهمی در سرمایهگذاری در عراق دارند و ما اجازه انجام هیچ عملیاتی از خاک عراق علیه ترکیه را نمیدهیم....ما خواستار افزایش میزان شراکت با ترکیه هستیم و توافقنامههایی را با آنکارا امضا کردهایم"
ترکیه بهرهبری رهبران قبلی و فعلی، در کنار رفتارهای ضدانسانی هچون سرکوب خونین کردها، از زاویه تامین منافع ملی این کشور و گسترش دامنهی نفوذ منطقهای آن، بدون درگیر شدن در جنگی، در مجموع موفق عمل کرده است. اگر بتواند با عبور از ایدئولوژی آتاتورکیسم و پانترکیستی، مسالهی مطالبات کردها را بهروشی دموکراتیک حل کند، بعید نیست که به الگویی بسیار موفق برای جهان اسلام و غیر اسلام تبدیل شود.
در مناقشه قرهباغ، با هماهنگی با روسیه، ارمنستان را وادار به تسلیم میکند و جمهوری آذربایجان را بیشتر از قبل تحت سیطرهی خود در میآورد. حالا نوبت عراق است. امتیازی در مورد آب دجله و فرات میدهد و سه امتیاز مهم میگیرد:
۱. نفوذ اقتصادی و سیاسی در عراق
۲. هدایت عراق به کنترل نوار مرزی
۳. کاهش نفوذ ایران در عراق
از این پس، بازار عراق که تا پیش از خروج ترامپ از برجام تا حد زیادی در اختیار ایران بود و حتی امکان دور زدن بخشی از تحریمها را ممکن میکرد، با سرعت بیشتری از ایران فاصله گرفته، در اختیار دو رقیب منطقهای، عربستان و ترکیه، قرار خواهد گرفت.
ترکیه با توجه به ساختار بسیار متنوع تولیدات کارخانهای با مزبت رقابتی بالا همان کاری را با صادرات ایران خواهد کرد که در آسیای میانه کرد. اگر عربستان توانایی حمایت مالی بالا و زیرساختسازیها و تامین ورزشگاهها و بیمارستانهای اهدایی را دارد و بر افکار عمومی عراق تاثیر میگذارد، ترکیه توانایی تامین نیازهای کالایی و خدمات فنی مهندسی عراق و مشارکت در پروژههای سرمایهگذاری آن، با رعایت استانداردهای اروپایی را دارد. امری که ایران توان آن را ندارد و رویای تبدیل عراق به ترکیه را در افکار عمومی این کشور خلق میکند و موجب ایجاد شکاف بیشتر میان عراق و ایران میشود.
این کشور، صرف نظر از نقدهای وارد بر آن، تا حدی درک درستی از قدرت و امنیت ملی دارد. تا جایی که امکان دارد در تلهی برخوردهای نظامی رو در رو نمیافتد. وقتی جنگندهی روسیه را زد با عذرخواهی رسمی مانع از تبدیل آن به جنگی رو در رو شد. تلنگری به اسرائیل میزند ولی انقدر پیش نمیرود که درگیری ایجاد کند. با آمریکا در مورد مسائل مختلف چالش پیدا میکند و خط و نشان میکشد ولی در زمان مناسب عقب نشینی میکند. در همهی جبهههای همسایگی مناقشه دارد ولی درگیری مستقیم ایجاد نمیکند. سعی میکند با اتکا به برآیندی از مولفههای قدرت ملی ( اقتصادی، دیپلماسی، و نظامی) منافع ملی خود را تامین کند و همانطور که میبینیم اکنون ترکیه در بسیاری از شاخص های توسعه یافتگی از ایران بالاتر قرار گرفته است.
آیا در چشمانداز، عراق را میتوان آذربایجانی دیگر دید؟ با توجه به انچه ذکر شد بعید نیست ترکیه با سرعت بیشتری در این کشور نفوذ و با تامین بهتر نیازهای رفاهی مردم ان، عراق را نیز با خود همراه کند و ایران علیرغم بیشترین کمک به عراق، بازنده این رقابت باشد.
علی دینی ترکمانی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
عراق، آذربایجانی دیگر برای ترکیه؟ اخیرا اتفاق مهمی در مناسبات ترکیه و عراق رخ داد که در سایه داستا
دیپلماسی فعال دولت ترکیه را در مقابل خواب خوش زمستانی دولت آقای روحانی چگونه هضم کنیم؟
برای کشوری با دیپلماسی فعال، رکود و غیر رکود، کرونا و غیر کرونا تقاوتی ندارد. در همه شرایط استراتژیهای خود را دنبال می کند. اما دولت ما کاملا خرسی عمل می کند با یک رکود یا زمستان یا کرونا به خواب می رود. در زمان بیداری هم تنها به وین سفر می کند برای مذاکره...
🔸درست و غلط جمله نوبخت؟
✍️ دکتر حمیدرضا مقصودی
📌 http://maghsoodi.qasd.ir/articles/543#start
چه زبانی باید به کار بیفتد که این انسان بفهمد که مسیرش خطاست؟
با وجود محدودیتهای کرونا کاهش شدید جنب و جوش در محیط شهری، تهران اینگونه است. آیا نباید به اختیار، تهران را به غیرتهران تبدیل کنیم؟ آیا همچنان صدها هزار کیلومتر مربع عرصۀ سرزمینی وسیع ایران باید معطل بماند تا تهران چندده طبقه شود؟
نه ما مردم دلمان به حال خودمان می سوزد و نه مسئولانمان حاضرند بپذیرند این طریق خطا را...
باید تهران را ترک کنیم تا مجبور به ترک نشویم...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
چه زبانی باید به کار بیفتد که این انسان بفهمد که مسیرش خطاست؟ با وجود محدودیتهای کرونا کاهش شدید ج
ایرانیها همیشه شهر جدید و روستای جدید میساختند. آیا تاریخ متوقف شده؟
آیا تاریخ معکوس شده و باید روستاها بی ساکن شوند تا شهرها اینگونه شوند؟
راهپیمایی سالروز شهادت حاج قاسم و حاج ابومهدی در عراق
و ما که مصباحمان را هم غریبانه بدرقه می کنیم. چه برسد به سالگرد حاج قاسممان...
اینها که چیزی نیست. زهرا (س) هم غریبانه رفت امسال. حتی نفهمیدیم فاطمیه اول چه زمانی بود...
آخر اینجا کرونا آمده. آنجا که نیامده. اینجا می کشد. آنجا که نمی کشد.
وای که چقدر این آیه را نزدیک می بینم:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا مَن يَرتَدَّ مِنكُم عَن دينِهِ فَسَوفَ يَأتِي اللَّهُ بِقَومٍ يُحِبُّهُم وَيُحِبّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى المُؤمِنينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الكافِرينَ يُجاهِدونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَلا يَخافونَ لَومَةَ لائِمٍ ۚ ذٰلِكَ فَضلُ اللَّهِ يُؤتيهِ مَن يَشاءُ ۚ وَاللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ﴿۵۴﴾
ای کسانی که ایمان آوردهاید! هر کس از شما، از آیین خود بازگردد، (به خدا زیانی نمیرساند؛ خداوند جمعیّتی را میآورد که آنها را دوست دارد و آنان (نیز) او را دوست دارند، در برابر مؤمنان متواضع، و در برابر کافران سرسخت و نیرومندند؛ آنها در راه خدا جهاد میکنند، و از سرزنش هیچ ملامتگری هراسی ندارند. این، فضل خداست که به هر کس بخواهد (و شایسته ببیند) میدهد؛ و (فضل) خدا وسیع، و خداوند داناست.
شاید سرزنش ملامت کنندگان در اینجا ترسناک تر است.
الله اعلم حیث یجعل رسالته...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خوشا به حال عراقیا
کرونا هیچ تاثیری رو زندگیشون نذاشته
اربعین که برگزار شد
الآنم تو میدان تحریر بزرگداشت حاج قاسم و ابومهدی المهندس رو گرفتن
اونم به این عظمت
دلم واقعا بودن در همچین جمعیت پرشوری رو میخواد
👤 فاطمه محبی 🏴
@TWTenghelabi
این هم آمار مرگ و میر کرونا در عراق...
امروز فقط ۵ نفر.
نمکی گفته بود بعد از محرم و اربعین در کشورهای همسایه آماج کرونا را مشاهده می کنیم.
شاید او می بیند اما ما نه.
که احتمالا این هم همان عفونت ریه یا سرماخوردگی یا ... است. کیتها را که خودشان گفتند بی اعتبار است.
ایران اما نه.
همه چیز معتبر است. خیلی معتبر. کرونای انگلیسی هم در راه است. آن انگلیسی قرار است با این انگلیسی ها دست بدهد. آخر چند ماه دیگر انتخابات داریم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
43.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک و فقط یک صدا وجود دارد! صدای مقام معظم رهبری...
دنیا متشکل از دو دسته کشورهاست:
کشورهای سلطهگر استثمارکننده
کشورهای سلطهپذیر
دنیای مدرن کجاست؟
💠 @Profderakhshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ دنیای مدرن کجاست؟
(کیفیت پایین)
یک و فقط یک صدا وجود دارد! صدای مقام معظم رهبری...
دنیا متشکل از دو دسته کشورهاست:
کشورهای سلطهگر استثمارکننده
کشورهای سلطهپذیر
دنیای مدرن کجاست؟
💠 @Profderakhshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهاد چیست؟
ترجمه و زیرنویس، ایمان صالح آبادی دانشجوی اقتصاد دانشگاه قم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مصاحبه با رادیو اقتصاد.mp3
18.55M
مصاحبه پرفسور مسعود درخشان با رادیو اقتصاد و بیان مسائل اساسی و کلان اقتصاد ایران
#کیفیت_پایین
💠 @Profderakhshan
دکتر حمیدرضا مقصودی
مصاحبه پرفسور مسعود درخشان با رادیو اقتصاد و بیان مسائل اساسی و کلان اقتصاد ایران #کیفیت_پایین 💠 @
بسیار عالی است. این اتفاقات در صدا و سیما نادر است. پس به نظرم این فایل را از دست ندهید.
1_747995612.mp3
18.55M
تحلیل استثنایی دکتر درخشان از مشکلات اقتصادی ایران و راه های برون رفت از آن
◀️ نکات کلیدی
✳️ ورود توتال به ایران باعث شد مخازن پارس جنوبی که 80 درصد گاز ما را تامین می کنند با افت فشار مواجه شوند به گونه ای که برداشت کنونی ما از 800 میلیون متر مکعب در روز به 100 در 1420 کاهش خواهد یافت، ولی قطر بیش از صد سال گاز خواهد داشت، این یعنی فاجعه، همین الان فاجعه گازی شروع شده است.
✳️ تبعیت از صندوق بین المللی پول دلیل مشکلات اقتصادی سه دهه اخیر
✳️ بانک های خصوصی ریشه بسیاری از مشکلات ما می باشند
✳️ بازار سکه یکی از بی منطق ترین و زیانبارترین بازارها در کشور است، در دوره دکتر سیف 60 تن ذخایر طلای کشور تبدیل به سکه شد و هدر رفت.
✳️ دلاریزه کردن اقتصاد کشور ضربه زیادی به ما وارد کرده است
به نقل از کانال اقتصاد مقاومتی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
لینک دانلود مصاحبه امشب پرفسور درخشان با رادیو اقتصاد:
b2n.ir/589346
💠 @Profderakhshan