هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حسین زمانی میقان
افشاگریهای سیدیاسرجبرائیلی علیه هژمونی رسانهای جریان لیبرال کشور و پولپاشی حامیان دلاریزه کردن کشور امروز باید مورد توجه جریانات انقلابی قرار گیرد، مافیایی که با پول هم رسانه ساختهاند و هم جامعهای به نام استاد و اقتصاددان را در استخدام گرفتهاند تا با جریانسازیهای رسانهای و خبری و مثلا علمی، تصمیمسازی در کشور را به نفع خود تغییر دهند (که البته تا امروز موفقبودهاند)
بله امروز جبرائیلی به جریان انقلابی و دلسوزان ایران نشان داد در مبارزه علیه دلار و برای #دلارزدایی با چه اژدهای هفتسری مواجهایم...
@hzamanim
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تقسیمبندی باید شروع تمام تحلیلهای اجتماعی باشد!
این همان است که امام فرمودند جنگ جنگ فقر و غناست، جنگ استکبار و استضعاف است، جنگ اسلام سرمایهداری و اسلام مستضعفین و پابرهنگان است، جنگ اسلام آمریکایی و اسلام ناب است!
این تقسیمبندی را اگر نپذیریم آنوقت سحر و جادو شروع میشود... فریب بزرگ شروع میشود...نوبلیستها جلو میآیند... کتابها و مقالات کورمان میکنند...تا پشتیبان منافع سرمایهداران و کشورهای سلطهگر شویم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
حرف ما یک کلام است: وقتی درآمد اساتید دانشگاه، معلمان، پرستاران، کارگران، کارمندان و... در این کشور به ریال است، نباید هزینههایشان به دلار باشد. نباید ثروتهای خدادادی ایرانیان به دلار به ملت ایران فروخته شود. هر کس حامی این تفکر است، نئولیبرال است، ولو سربهسجود آیهخوان باشد.
@syjebraily
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رونمایی از تیزر مستند سینمایی «لاتارینو» / مستندی جنجالی در حوزه علم و فناوری
⬅️ #لاتارینو، مستندی است که سیاستگذاری علم و فناوری را در دهه ۹۰ ایران واکاوی میکند. تاریخچه شکلگیری اکوسیستم نوآوری، اقتصاد دیجیتال، ثروتآفرینی بدون نفت و مهاجرت دانشگاهیان از مهمترین موضوعاتی است که در این مستند بررسی میشوند.
⬅️ این مستند به کارگردانی مجید رستگار و تهیهکنندگی حسن پناهی در مرکز مستند سوره و سفیرفیلم به تولید رسیده است که بهزودی آماده نمایش میشود.
📽 راهنوشت، راه عبور از سینمای سانسور🔻
✅ @rah_nevesht_ir
#دلارزدایی اسم رمز یک جنگ پولی جهانی است. باید مقیاس واژه را درست ادراک کرد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
رابطه تعرّف و تبرّج:
🔹 به دو آیه زیر دقت بفرمایید؛ هیچ ارتباطی بین این دو نمیبینید؟!
"وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا: و شما را گروه گروه و تیره تیره قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید" (حجرات/۱۳).
"يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْن: ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها [حجابهای بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است" (احزاب/۵۹).
🔹 فصل اشتراک دو آیه فوق، واژگان" لِتَعَارَفُوا: تا یکدیگر را بشناسید" (در آیه اول) و " أَنْ يُعْرَفْنَ: برای اینکه شناخته شوند" (در آیه دوم) است که هر دو از ریشه عَرَفَ به معنای شناخت هستند. طبق آیه اول، محله و شهر بایستی به نحوی طراحی و مدیریت شود که امکان تعرّف و شناختِ حداکثری بین همسایگان و شهروندان میسّر گردد. طبق آیه دوم نیز حجاب و عدم تبرّج، سبب تعمیق شناخت و به تبعش، دور ماندن بانوان از اذیت و آزار اغیار میگردد.
🔹 بر این اساس، عدم تعرّف به معنای عدم تعمیق روابط همسایگی است که نتیجهاش، بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. و مبرهن است که آنگاه که شناختهای فانتزی و صورتمحور، جایگزین شناختهای عمیق و سیرتمحور در روابط اجتماعی گردد، تبرّج به اوج میرسد؛ زیرا در چنین شرایطی در نبود تعرّف و شناختهای عمیق، افراد سعی میکنند با صورتنمایی و تبرّج، تصویر جذابتری از صورت خود برای افرادی که از سیرت آنها شناخت عمیقی ندارند به نمایش بگذارند. لذا هرچه تعرّف کمتر، تبرّج بیشتر.
🔹 از دلایل مهم تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در شهرهای معاصر همین است. زیرا در شهرها و کلانشهرهای معاصر، به دلیل سیاستهای اشتباه شهرسازی و مدیریت شهری، اولا تراکم انسانی به قدری بالا رفته است که به دلیل شلوغی بیش از حد محلات، دیگر امکان تعرّف و تعمیق روابط اجتماعی میسر نیست و ثانیا به دلیل اشتباه در سیاستهای آمایشی، شاهد ازجاکندگیهای مکرّر و نوعی حس بیوطنی هستیم که نتیجهاش، جابجاییهای دائم جمعیتی و به تبعش، تضعیف تعرّف و بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. نتیجه غلبه این نوع شناختهای فانتزی، غلبه صورتمحوری بر سیرتمحوری در روابط اجتماعی و تبلور هرچه بیشتر تبرّج و تننمایی در تلاطم حس بیوطنی است. پس اگر میخواهیم مسئله حجاب و عفاف را اساسی حل کنیم و صرفا با سطحی نگری به معلولها نپردازیم، بایستی با درک عمیق از علل بروز تبرّج و تننمایی، ریشههایی نظیر عدم تعرّفها و ازجاکندگیها و بیوطنیها را تدبیر نماییم تا با حل آن علل، معلولهایی نظیر تبرّجها و تننماییها نیز تدبیر شود.
@baladetayyeb
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تولید خانگی و اقتصاد مقاومتی🔸
🦆 من در خانه، پرنده (مرغ و خروس و مرغابی و ...) پرورش میدهم. بستگان من میآیند مثلاً 5 تا مرغابی سر میبُرند و پولش را هم به من میدهند! این اقتصاد مقاومتی است. اینکه کسی بگوید من مدرک دارم پس دیگر کار نمیکنم، این با اقتصاد مقاومتی نمیسازد. خانمهای ما، الی ما شاء الله مدرک میگیرند و دیگر در خانه نه کار بافندگی میکنند نه ...
👕 🧦🧤 من با این وضعیت علمی و شُهرتم، عارَم نمیشود در خانهام کار کنم و چیزی تولید کنم؛ اما بسیاری از خانمها به دلیل اینکه مدرک دارند اقدام به هیچ تولید خانگی نمیکنند! در حالیکه در گذشته گلیم میبافتند، قالی میبافتند، جوراب میبافتند.
@haerishirazi
🔷️همایش استانی ایده های برتر با محوریت "مهار تورم و تحقق شعار سال"
🔻ویژه دانشجویان دانشگاه های استان قم
🗓 مهلت ارسال آثار : تا ۳۱ اردیبهشت
◽️جزئیات شیوه نامه و ارسال آثار در پیامرسان ایتا
@hamayeshqom
🔻معرفی نفرات برتر جهت همکاری با پژوهشکده امور اقتصادی وزارت اقتصاد و ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت اقتصاد و دارایی کشور
⏰ ۸خرداد | ساعت : ۱۵
🔻دانشگاه قم ، تالار شیخ مفید(ره)
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom